( van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Uit de Oude Politieke- Rat in pak- Doos 2015: “ PvdA-Uncle Tom” Abouleb :” ‘Je Suis Charlie Rot Op’ “.


Uncle Tom” is a derogatory term to describe a black man who “acts white” and “talks white”, or who is a sell-out to his own race. A black man who kisses white people’s asses, and who will turn his back on other black people to keep the approval of whites. A sell-out, an ass kisser, a race traitor. Oliver Stone: ‘CIA met Maffia familie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’ is de “Uncle Tom” Abouleb niet bekend. Nederlands bekendste (sluwste en corruptste ) PvdA “Uncle” Tom Aboutaleb was de grote ‘Show-attractie’ van ‘Elite Maffia -Boss Joe Biden’ op zijn ‘Radicale Baardmannen-feestje’. Hij werd van alle kanten met verbazing bekeken en de ‘Amerikaanse- Elite’ vond de ‘Rot op Baardman’ Dutch “Uncle Tom” Abouleb nog beter dan Nederlandse Tulpen of Kaas. Alleen het Red light district in Amsterdam vond men toch nog iets beter dan Aboutaleb. Vooral zijn gejatte oneliner “Rot op” van Geert Wilders voor zeer ingewikkelde maatschappelijke problemen sprak het ‘Maffia-Miljardairs’ gezelschap zeer aan.

Toen hij uit gebrald was zoemde het dan ook door de lucht: Is this man for real? Is he really a Mayor? Or is he a Dutch Tourist attraction? Can he preform at my house for the Kids?” How much he charge for an our? Who is his manager? Is it Mr. Geert Wilders?

Kruimel Bountyhunter

Dog de Bounty Hunter’ jaagt op de radelozen en werklozen in Rotterdam.
Deze boodschap,‘Rot op-Show’ gaf de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb dinsdag in het Witte Huis,de “Hut van Ome Tom” aan president Obama    Maffia Boss Joe Biden. Er deed zich nog een klein gênant incidentje voor wat uiteraard uit de Main -Scream-Media is gehouden. Een aantal genodigde wilde na Aboutaleb zijn showtje hem een fooitje geven.

Rotterdam corruptste stad  van Nederland met ’40-45 Arbeitseinsatz’.
De “Uncle Tom” Aboutaleb zweeg over het feit dat markant al zijn Top-ambtenaren corrupt tot op het bot zijn en onder zijn reet Rotterdam helemaal straffeloos leegplunderden. Ook zweeg hij over het feit dat in Rotterdam de werklozen, arme zuchten onder zijn meedogenloze op het crimineel af zijnde juk, die niet meer gezien is in Rotterdam sinds de ‘Arbeitseinsatz 40-45’. Oorzaak crisis:

Oorzaak crisis: Allerrijksten-Gangsters als Joe Biden in 2016 rijker dan de rest’ is Aboutaleb niet bekend.
Aboutaleb was in Washington op uitnodiging van Obama   Miljardair Joe Biden voor een conferentie over de aanpak van radicalisering en gewelddadig extremisme. Nee, niet van de Ultra-rijken bandits die samen inmiddels meer dan 50 procent van alles in de wereld bezitten, inclusief “Uncle Tom” Aboutaleb.

Aboutaleb ziet als belangrijkste taak zijn eigen populariteit bij de ‘Leefbaar SBS-Tokkie’s’ en de USA Elite.
Aboutaleb ziet het als een belangrijke taak van de lokale overheid om jongeren perspectief te bieden in zijn middels beruchte ‘Kapo Jetta Klijnsma’ Slavenkampen’ te Rotterdam, zodat zij minder ontvankelijk zijn voor extremistisch gedachtegoed. „Uitsluiting en discriminatie waar mijn grootste partij in Rotterdam Leefbaar voor staat en dat maakt vooral kansarme jongeren kwetsbaar voor de boodschap van ronselaars. Een goede opleiding is belangrijk om een goede baan te kunnen vinden en dat wordt steeds moeilijker, zo niet onmogelijk in Nederland, omdat o.a. mijn partijgenoot Jetta Bussemaker de studiebeurs de nek heeft omgedraaid voor arbeiderskinderen. En een betaalde baan is de beste remedie tegen armoede en een leven in de marge van de samenleving en die zijn er niet meer in “Banana-Fraude-Nederland.”

Rue de dictators

Aboutaleb: Rot op 2. 5 miljoen mensen onder de armoede grens.
Tegelijkertijd stelt hij dat er ook grenzen moeten worden gesteld en bewaakt. „Als eerste burger van de stad is het mijn primaire taak om te binden aan het Fascistische Casino Kapitalisme van types als Mr. Joe Biden. Maar het is net zo goed mijn verantwoordelijkheid om grenzen te stellen voor de uitgebuite massa.” Tijdens naturalisatieceremonies op het stadhuis wijst hij nieuwkomers die de Nederlandse nationaliteit krijgen niet alleen op hun rechten, maar ook op hun plichten als Slaaf van het Kapitalisme. Nee, niet de ‘vrienden’ (loopjongens) van Joe Biden de ex Dictators, die staan wel even  boven mij, dat spreekt voor zich. Hij vindt het paspoort geen reisdocument, maar een opdracht. „Een opdracht om niet alleen te profiteren van de rechten en vrijheden die de grondwet u biedt, maar deze actief na te leven en uit te dragen. Als u daartoe niet bereid bent, wees dan zo eerlijk om uw paspoort in te leveren en te vertrekken.” Hij liet zich niet uit over zijn collega’s in crime de ‘Ratten in pak’, die hun corrupte reet afvegen met het paspoort en echt niet van plan zijn om op te rotten.

Aboutaleb steelt Rot op oneliner van Geert Wilders.
Vanuit Washington benadrukte Aboutaleb dat hij niet alleen in het Witte Huis de “Hut van Ome Tom” is om zijn ‘Rot op-visie’ over het voetlicht te krijgen. „Ik wil ook graag van anderen horen hoe zij op straat- en wijkniveau proberen aanslagen te voorkomen.” In Rotterdam hebben zich geen grote problemen voorgedaan door mij veroorzaakt met die idioten van Leefbaar. Aboutaleb prijst zijn manier waarop hij met de Rotterdammers omgaat en met hun armoede problematiek. „Wij duiken niet weg, maar vullen onze zakken en laten de arme hun ellende verwerken met elkaar als het even kan in de Rotterdamse 40-45 Arbeitseinsatz’ “

Tot slot het kan toch wel raar lopen als men in ogenschouw neemt dat als Wilders Rot op Marokkanen bralt hij voor de Rechter moet verschijnen (Video) en als de PvdA “Uncle Tom” dat roept hij opeens de populairste politicus Clown van Nederlandse Heersende Klasse en USA Elite is. Tot slot speciaal voor Aboutaleb en zijn Rotterdamse Onleefbaar idioten: “With The Happy Family less Amsterdam Jihadists fighters’ abroad“.

Opmerking:  
Nog nooit vertoont. PvdA volgt Volksnieuws uit Amsterdam: Stem niet op PvdA.   

Share this: