• koets
  • Strafblad VVD

( van onze wordt wakker redactie)

ÁMSTERDAM-NOIR–  Kandidaten  voor Tribunaal: ‘Taxfree-Feodale King Willem’ wil net als’ Opa- Nazi Prins Bernhard’ privé blijven ‘jagen’ op kosten van het Volk. ‘Hofnar Rutte’: het is Oké& Braking News: King Willem& Familie vliegt gratis in privé Jets op ‘VIP-Vakantie’ in zijn Zomerpaleis te Griekenland(Video’s) ( geen wachttijd op Schiphol, dat is voor de Makke schapen onderdanen )

Exclusief:
Breaking, Braking News: Top CDA Ratten –‘KLM-Captain- Gay-Eurlings’ & Grapperhaus gespot met regering‘s vliegtuig op Bonaire(Video’s) & VS wil hun grondgebied officieel uitbreiden op Schiphol.

Geen Complot:
‘Banencarrousel–Benoeming’ ‘Arbeiders verrader-(PvdA)-Wouter Bos’ bij Schiphol Duister geregeld door o.a. Top ‘CDA-Rat Wijn’(Video’s)& RVD& D66-Pedo-Rapist-Meetoo- NPO&NOS-Journaal’ van Hofnar Rutte houdt aanwezigheid van ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willem-Alexander en zich zelf en Hoekstra bij ‘Opa-Nazi-Prins Bernhard -Bilderberg-Elite-Misdaad-conferentie’ buiten schijnwerpers & Maxima weer zonder King Willem op gratis ‘VIP-Gigolo-Frank-Vakantie’ en hoefde uiteraard niet zoals ‘haar Klootjesvolk’ in de rij te staan op Schiphol& ‘Elite-Misdaad- Big Brother-Rutte &Co’ tegen het Volk loont en blijft weer straffeloos door Pedo-Rapist-Metoo- Ali B.& Borsato& Johnny Mol snuif en neuk Gabber- D66′- Minister Frank Weerwind(Video’s)’.

Chaos op Schiphol door nieuwe beveiliging goed voor Mega-Bonus voor Schiphol-CEO-‘Godfather Jos N.’& CDA-Rat& Wife beater-Captain Gay Eurlings ‘steekt KLM & Nederlandse Volk weer een ‘Duivels-mes’ in de rug net als D66. Rutte: Het is Oké!(Video’s)

Het ‘US-puppet- Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss kabinet Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers’ is niet van om met belangsting geld voor de volgens hen Tokkie- Vlieg-Vakantie-reizigers” wiens vlucht waar zij het hele jaar voor hebben gespaard en keihard gewerkt vanaf ‘Uitbuit de arbeiders- ‘Staats-Schiphol deze zomer wordt geannuleerd door decennia wan en misdadig uitbuiting ’s beleid van de arbeiders van Schiphol te vergoeden . Dat bralt D66-Pedo-Rapits-Meetoo–minister IJSKONININ -CIA Trol- Sigrid Kaag-Anis al Qaq (Financiën voor ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem en de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en ‘US- Vazalstaatje- NAZI-AZOV-Oekraïne ) aka”Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid( Assange, Ongehoord Nederland en Verzetsheld Steve Brown)”.

Geen Complot:
Waanzinnige  KLM Boss ‘Captain Gay Eurling- ’& ‘EU PvdA Zakkenvuller- Timmerman&Rutte liegen tegen nabestaande en het Nederlandse Volk vlak na de ‘MH17- Slachting’(Video’s)

US & EU & SS-NATO’ worden totaal verslagen en vernederd door Poetin en Rusland en ‘CIA-puppet-Nazi-AZOV-acteur en Clown-Killer-Joodse-Zelensky’ veroordeeld als Oorlogsmisdadiger( Video)& ‘Satanische-bloedbad van Boetsja’ ( zelfde als bloedbad door US in bijv. Vet-nam, My Lai & Orange Agent, etc. heeft gepleegd) is niet gepleegd door de Russen, maar door het ‘US& EU-NATO-AZOV-Nazi-Oekraïense-leger’ en toch zijn deze ‘Nazi-Massamoordenaars volgens Rutte welkom in de EU en als ‘VIP-Nazi-Vluchtelingen’ in Nederland(Video’s)

Kaag:“Het is aan luchtvaartmaatschappijen om passagiers te compenseren en ik weet natuurlijk wel dat zij en vooral onze KLM dat niet doen,hihihihihi, hahahahah. Bovendien sturen wij nu miljarden naar het ‘US-Vazal Staatje’- NAZI-AZOV Oekraïne’ en die vliegen met zijn miljoenen er op uit als ‘VIP-Vluchtelingen ‘de EU en Nederland in,hihihihihihhi“. De ‘Pedo-Rapist-Meetoo- D66 -IJskoningin &CIA-Trol-Kaag- Anis al Qaq’ wil niet somberen. „Er gaat ook heel veel wél goed op Schiphol , zo heeft onze Taxfree-VOC-Genocide-King en zijn Parasieten familie en wij zelfs geen centje last op Schiphol als wij er weer eens gratis op uit vliegen in het peperdure VIP- Regeringsvliegtuig en ook onze ‘Bazen’ de Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters met hun peperdure privé Jets hebben er ook geen last van ”, bralde ze. De D66-minister verschijnt vandaag in de ‘NSB-Tweede-Slaap- Kamer’ om geen tekst en uitleg te geven over het schrappen van zomervluchten op Schiphol. Honderdduizenden Nederlanders die geen privé Jet hebben zoals de King en/of SOROS, Gates, en zelfs ‘PvdA-Hoertje- EU Zakkenvuller Frans Timmermans, etc. vrezen dat hun vakantie in het water valt. Binnenkort moeten de luchtvaartmaatschappijen bekend maken welke vluchten niet doorgaan.

Geen Complot:
VVD-Boef- Staatssecretaris Harbers treedt af voor ‘Mega- Fraude’ met ‘criminele –asielcijfers’ , maar hoor thuis in de cel.(Video’s)

Volgens Kaag – die met haar ministerie van Financiën de grootste aandeelhouder is van de inmiddels Derde Wereld Schiphol – hebben zij en VVD-misdaadgroep- collega- extreem corrupte minister Mark Harbers (Infrastructuur) veel Duistere contact met de luchthaven. „Alle sporen zijn uitgezet”, bralt ze. Zo gaan de salarissen van het Schiphol-personeel omhoog en wordt extra personeel getraind. Over een paar weken zou het aantal vliegbewegingen weer kunnen toenemen, liegt Kaag ook nog.

Kaag: Geen compensatierol voor overheid voor de Tokkie-vluchten, de miljarden gaan naar de Oekraïne en de ‘Nazi-AZOV- VIP-Vluchtelingen en Taxfree-King Willem en zijn familie en de Taxfree-Ultra-Rijken en onze eigen gratis VIP-Privé-Jet vluchten’.

Tweede Kamerleden vragen zich af wat de overheid kan doen voor gedupeerde reizigers. „Ik mis echt het gevoel dat de aandeelhouder alles op alles wil zetten om het op te lossen”, zegt JA21-Kamerlid Maarten Goudzwaard. Volgens Kaag is zij ’niet verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele sturing’. „Het altijd liegende Doofpot-kabinet Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers vertrouwt dat hun extreem corrupte heer Slavendrijver- Benschop deze zaak voortvarend blijft aanpakken en zal oplossen.” Volgens Kaag is het straks aan de luchtvaartmaatschappijen om passagiers te compenseren. Maatschappijen kunnen reizigers omboeken, een andere optie aanbieden, vouchers uitdelen of hun geld teruggeven. „Er is geen compensatierol voor de overheid”, bralt ze. „Hoe begrijpelijk ik het ook vind dat mensen denken dat de overheid iets gaat doen, maar dat is écht niet zo,hihihihih, hahahhahah ik stond er bij en keek er naar.”

Kaag wil benadrukken dat het niet alleen maar kommer en kwel is op de nationale luchthaven. „Er gaat ook heel veel wél goed op Schiphol met de privé Jets van de Taxfree-Ultra-Rijken en de vluchten van de Taxfree-Koninklijke familie en alle corrupte Ministers en hun Parasieten-familie in hun privé ‘Staats- Luxe-vliegtuig’ . Ik denk dat onze heer Slavendrijver- Benschop met zijn uitbuit team team echt aan de lat staat om nu al die hele urgente verbetertrajecten door te voeren,hihihihihhi,hahahahah en Tokkies geen vlucht , geen cent,,hihihihihihi, Stem D66 en alleen maar kijken naar onze Tv-zender ‘D66-NPO .”

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Share this:

Share this: Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: