US-Empirie of Evile-Imperialism

( van onze wordt Wakker Redactie i.s.m. Nine for News(Video’s))

AMSTERDAM-NOIR-Ooit stemde het Nederlandse Volk tegen het Associatieverdrag(Video) met het extreem corrupte Nazi-Oekraïne en Rutte beloofde-loog dat Oekraïens nooit bij de EU zou Komen(Rutte- Inlegvel) en nu beslist de niet gekozen Voorzitter en eveneens corrupte Nazi-Ursula von der Leyen van de eveneens corrupte EU Commissie dat US-NAZI-AZOW-Oekraïne toch bij de EU moet. ‘ Schijndocraat-D66-Pedo-Rapist-Metoo- CIA- Trol Sjoerdsma’ is ontploft van ‘SS-EU- Dood aan de Russen-blijdschap(Video’s).]

US-puppet EU-baas-NWO-Elite Nazi Ursula von der Leyen ‘is direct verantwoordelijk’ voor torenhoge energie- en voedselprijzen.]

” In een dr. Goebbels- speech om Europarlementsleden ervan te overtuigen haar te steunen als voorzitter van de Europese Unie beloofde de extreem corrupte US puppet- NWO-Elite-Nazi- Ursula von der Leyen in 2019 te strijden voor een sterker en welvarender Europa.Drie jaar later zien we juist een zwakker Europa en meer arme Europeanen dan voorheen, zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes in het Europees Parlement. Miljoenen Europeanen kunnen niet rondkomen vanwege de torenhoge energie-, voedsel- en brandstofprijzen, zei hij”

Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/eu-baas-ursula-von-der-leyen-is-direct-verantwoordelijk-voor-torenhoge-energie-en-voedselprijzen/

Inktzwart Historisch moment wordt niet eens gemeld door de Westerse Pers: Deja Vu: Voor het eerst na de Tweede Wereld Oorlog staat er weer een Duitse ‘Hitler-Fuhrer- Scholz’ in Kiev die samen met ‘CIA puppet -Biolab-Nazi Zelensky” en het ‘CIA-Nazi-AZOV- leger’&SS-NATO’ voor de Endlösung van de Russen en arme mensen en daarna de Chinezen& Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’(video).

De oude US-Empirie of Evile-Imperialisme – wereldorde is voorbij’: dit zijn de belangrijkste punten uit de speech van Capa tuti di Capo Poetin. Imperialism is the state policy, practice, or advocacy of extending power and dominion, especially by direct territorial acquisition or by gaining political and economic control of other territories and peoples.

De US En zijn EU westerseslaven- sancties tegen Rusland hebben geen effect gehad. De economische blitzkrieg had vanaf het begin geen kans van slagen. Dat zei de Russische president Vladimir Poetin vrijdag op het International Economic Forum in Sint-Petersburg in een toespraak die ruim een uur duurde.Poetin noemde de sancties ‘krankzinnig’ en ‘niet doordacht’, en zei dat ze vooral de US-EU-burgers hard treffen. “De strafmaatregelen hebben sociale en economische problemen verergerd en voedsel, elektriciteit en brandstof duurder gemaakt en de armoede en ongelijkheid nog extremer .”

Geen Complot: Pikant ‘Nazi-Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator. US-Bankier-Gangster-Powell” zegt, Heil Slava Ukraini! en dat ‘US-Proxy-Nazi-Petro-Dollar -Fracking Gas en Wapenhandel- Oorlog’ tegen Rusland maakt dat China zal versnellen om zich te beschermen tegen de US-Duivels. En de US-Oorlog tegen Rusland is de reden van de Torenhoge inflatie en gas en benzine en voedsel prijzen& Verzetsheld Steve Brown China(Maffia) deskundige(Video).

“De Europese Unie heeft haar politieke soevereiniteit volledig uit handen gegeven aan de US-Taxfree-Ware-Crime-Killer-Elite. Haar bureaucratische elites dansen naar de pijpen van iemand anders en doen alles wat hen opgedragen wordt door de US en /of de Taxfree-Ultra-Rijken- Elite-gangsters zoals SOSOR en Pedo-Rapist-Gates, waarbij ze hun eigen bevolking en economie schade berokkenen,” zei Poetin.

Geef ons niet de schuld, geef jezelf de schuld: De US en hun ‘Slaven- SS-NATO-Oorlog’ in ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne” tegen Rusland kan jaren duren en Arbeit macht frei en de rekening gaat al die jaren naar de reeds in de kou en honger zittende US en EU burgers en is ‘SS-content’ dat US-puppet Rutte’ Rusland en de arme en zelfs de midden klasse de Oorlog heeft verklaard , bralt ‘US-SS-NAVO-chef Stoltenberg’(Video’s)

Rusland de schuld geven van de hoge energieprijzen en inflatie in het Westen is ‘dom’ en ‘bedoeld voor mensen die niet kunnen lezen of schrijven’, zei de Russische president. “Geef ons niet de schuld, geef jezelf de schuld.”Het ‘blinde geloof’ in duurzame energiebronnen en het opschorten van energiecontracten met Rusland heeft vorig jaar geleid tot een prijspiek voor energie. Ondertussen hebben de Verenigde Staten en de EU tijdens de coronapandemie biljoenen dollars en euro’s bijgedrukt, aldus de Russische leider.Het beleid dat Europese en Amerikaanse extreem corrupte ‘US-Taxfree-NWO-Elite-Nazi-Killers’ en zijn Westerse Puppet leiders voeren, verergert ongelijkheid en wakkert de verdeeldheid verder aan. Dit zal onherroepelijk leiden tot een groei van het populisme en radicale bewegingen, grote sociale en economische veranderingen, achteruitgang en – in de nabije toekomst – andere elites, zei de Russische leider.

Gehinderd door de Westers Heersende Klasse: Der Untergang van ‘Kleine-Joodse- CIA-Hitler-acteur-Zelensky’: Zelfs de NSB-Telegraaf kan er niet meer onderuit: Oekraïense leger bestookt kraamziekenhuis met ‘onze’ wapens terwijl vrouwen bevallen(Video’s) & gewone Oekraïense soldaten die zich overgaven vermoord door executie van special ‘CIA-Nazi-AZOV-Moord commando’s’ van ‘CIA-Puppet & acteur Killer-Clown Zelensky’ die 5 miljard per maand eist van u.’US-Puppet-Nazi-Zorgtoeslag-Rutte&Co&D66-NPO:” Het is oké en wij moorden ook mee”(Video’s)

De US-sancties tegen Rusland leiden tot toenemende voedselonzekerheid. Als er een hongersnood uitbreekt in de armste landen ‘is dat de schuld van de Amerikaanse-NWO-Elite-Nazi- regering met hun puppet de kleine meisjes snuiver hoog bejaarde Demente Joe Biden en de US-Slaven-Elite-Europese bureaucratie’.Rusland staat klaar om voedsel naar Afrika en het Midden-Oosten te sturen, waar de kans op een hongersnood het grootst is, maar wordt daarbij ‘gehinderd door het Westerse Heersende klasse met Judas-Hulptroepen als de Nep en Fop-Groene die in Duitsland ( in Nederland is het net zo erg met die GroenLinksrechts met ‘Yes we can Boy Klaver’ in onderbroek (en PvdA-hoertjes) en de ‘Nep en Fop Klimaat -Minister- D66 Freakje -Rob Jetten’ aka “de Vibrator” inmiddels net zo zwart zijn als de Gestapo met Dood aan de Russen en arme mensen en het Klimaat/aarde met het heropenen van de Kolen centrales en kopen van US-Wapens en US Fracking gas( 11 x duurder dan het Russisch Gas en extreem Milieu vervuilend) in de US :

Wij publiceerde reeds eerder en worden weer in het gelijk gesteld: : Oude US Empire wereldorde voorbij: Maandenlang was het Westerse corporate crime ‘CIA-CNN en hun EU Slaven Outlets Staats- ‘MI6-BBC’ en AIVD-NPO’- dr. Goebbels- verhaal dat Rusland niet kan winnen/al verloren was unaniem, maar wordt nu stilletjes uitgehold en is er geen betaalbaar huis meer voor NL-ers. ‘D66-NPO -Ombudsman Margo Smit’ krijgt Ongehoord-bakken met kritiek over haar heen(Video’s)

Poetin herhaalde nog eens dat Rusland in februari troepen naar Oekraïne heeft gestuurd om haar burgers en bewoners van Donbass te beschermen tegen ‘genocide door Kiev en neonazi’s die beschermd worden door het Westen’.De president zei ook dat de oude wereldorde voorbij is en dat Rusland een nieuwe wereldorde betreedt als ‘een machtig en modern land’. De regels van die nieuwe wereldorde worden vastgesteld door ‘sterke en soevereine staten’.

Belangrijke lezing

“Wat het Westen niet beseft: Poetin wordt gezien als een held in grote delen van Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Hij doet wat andere regeringsleiders niet durven of kunnen: hij is de strijd aangegaan met de door hun vervloekte imperialisten in Washington,” reageert journalist Eric van de Beek.

“Poetin legt uit dat er een einde is gekomen aan de Nieuwe Wereldorde van de VS. Een belangrijke lezing, die in de westerse media alleen in de marge terecht is gekomen,” voegt journalist Joost Niemoller toe.

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle stelt: “De historische toespraak van Poetin. De oude US-Empire of Evil-wereldorde is voorbij. The ‘US-taxfree-War Crime- Killer-Elite en zijn Westerse Puppet- leiders a La die US Puppet Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss-Rutte hebben hun volkeren bedrogen. US-UK-EU-Elite-Kolonialisme heeft gefaald.”

Kijk: Deze analyse over de oorlog in ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne’ tegen Rusland ‘hoor of zie je op de Nederlandse tv nergens( Video)

De Duitse bondskanselier Hitler is wieder Da Olaf Scholz in CIA-Nazi-AZOV-Kiew heeft in een interview met persbureau DPA gezegd dat de Russische president Vladimir Poetin met de aanval op Oekraïne een ‘verschrikkelijke schuld’ op zich heeft geladen en daarmee echode hij zijn voorganger Hitler na .

US Puppet Nazi-Scholz bracht deze week samen met andere US Puppet Europese NWO-Elite-Nazi- leiders, waaronder boy Emmanuel Macron en ex Top Goldman en Sach Bankier-Gangsters Mario Draghi, een bezoek aan Kiev. De Nazi-bondskanselier heeft beloofd dat de door CIA-NAZI-AZOV-Oekraïne gevraagde Duitse SS-wapens voor de strijd tegen het Russische leger in de oostelijke Donbass-regio op tijd zullen aankomen.

Voordat ze in gebruik worden genomen, gaan Nazi-AZOV-Oekraïense troepen naar Nazi-Duitsland om daar getraind te worden net als tijdens de Tweede Wereld Oorlog.

de Undergang van Nazi-AZOV- Oekraïne is Kwestie van dagen

Volgens de Duitse journalist Wolfram Weimer begaat bondskanselier Scholz een grote fout. De ongemakkelijke waarheid is dat Rusland de oorlog heeft gewonnen, zei hij in de talkshow maischberger. die woche.

Terwijl Hitler is wieder da Scholz zegt net als Hitler dat Rusland de oorlog niet mag winnen en CIA-Nazi-AZOV Oekraïne moet winnen, hebben de Russen de Donbass zo goed als veroverd, aldus Weimer. “Dat is een kwestie van dagen.” Daarnaast is er een landverbinding met de Krim. “Hoe kan Rusland de oorlog nu nog verliezen?” vroeg de journalist, die benadrukte dat Oekraïne zelfs met alle wapens die wij leveren niet gaat winnen. Meer lezen en Video:.https://www.ninefornews.nl/kijk-deze-analyse-over-de-oorlog-in-oekraine-hoor-of-zie-je-op-de-nederlandse-tv-nergens/

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksRechts Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure   Pooiers-Speed boot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Share this:

Share this: Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this:

Share this: