(door rmstock i.s.m. onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Verzetshelden Tulsi Gabberd en/of ing Steve Brown zullen nooit worden gevraagd door de ‘Nep Linkse -VPRO-Grachtengordel-Coca-snuivers- Buitenhof’:

Wat u ook nooit zie bij de ‘SS-D66-NPO&VPRO-Grachtengordel-Buitenhof’: Doomsday-klok tikt door(Video) wegens ‘US-Nazi-Elite-geopolitieke belangen’ in ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’(Video’s)

PvdA-Hoer&Uncle Tom- Aboutaleb bij ‘Elite-NSB-Grachtengordel-drol- Buitenhof’: ” Jan met de Pet Criminaliteit aanpakken”, maar zwijgt over zijn zus die Blinden beroofd(Video’s) en de extreem corrupte -Rat in Pak Rotterdamse en Amsterdamse Halsema-Asscher-Beerput ( Video’s).

Triljoenen in No Time voor NWO-Taxfree-WEF-Bilderberg-Corona-Ratten in pak(Video’s) & 50 miljard voor ‘US-Proxy-Nazi-Oekraïne’ tegen Rusland en geen cent voor dat al jaren lang ieder 5 seconde een kind sterft van de honger en de in armoede levende US & EU-UK-burgers. Rutte & Kaag & Hoekstra & NPO & NOS-Journaal & Buitenhof: Het is Oké.(Video’s)

‘SS-D66- Minister Kernbom- Ollongren’ smijt Trots weer 15 miljoen naar het extreem corrupte ‘US-Vazal -Staatje- Nazi-AZOV- Oekraïne’ en  doet mee aan Kernbom dreiging tegen Rusland, terwijl miljoenen Nederlanders dood vriezen en Verhongeren en zelfmoord plegen door regime Rutte en Ollongren& Zelensky Asks now for $55 Billion erbij(Video’s)

Elite-SS-D66-NPO-Buitenhof presentatrice Maaike Schoon ( is zij ook al een CIA en/of AIVD-Trol) is weer eens pro-skitief bezig geweest. Niemand zal ooit vergeten hoe ze bij Buitenhof de Russische Ambassadeur in Nederland als oud vuil naar buiten veegde, nadat in de Oekraïne een kinderziekenhuis door de Russen was gebombardeerd. Enkele dagen later bleek dat de Nursery Bombing een valse vlag event was geweest ten behoeve van de dr. Goebbels- media en algemene Schapen- opinie vorming. Daarna kan zij voor de rest van de week zich weer terug trekken in een van Amsterdamse ‘witte’ Peperdure Halsema- Villa Wijken en/of de Grachtengordel en standaard witte wijntjes doen en cocaïne gaan snuiven en zich slap ‘VPRO-Buitenzorg-lachen’ om de miljoenen “Labbekaken”(Video’s)( VVD-misdaadgroep Term voor Burgers uit de Laagste Klasse) die geen voedsel en hun energie rekening niet meer kunnen betalen.

Vandaag verschijnt Pieter Heerma, fractievoorzitter van het CDA. aan tafel om de laatste boerenbedrog besluiten nader toe te lichten. Wat oudere kerkgaande mensen zullen je meteen vertellen dat deze man zo Christelijk is als de zoon van Amos in de Bijbel belt. De boeren vertrouwen het niet meer sinds Remkes is vertrokken. Is Remkes middels slinkse wegen van het Stikstof dossier afgehaald ? Een paar minuutjes voor het einde van het Heerma item, komt Maaike met een stapeltje A4-tjes en een 50-pagina tellende glossy van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, welke, naar verluidt, de historie van het Departement moet weergeven. In dit document wordt verteld dat in het verleden er al meerdere Stikstof vraagstukken aan de orde zijn geweest, al sinds de zeventiger jaren. Ik was voor het Millennium een vaste trouwe tv-kijker, maar ik verzeker dat stikstof toen nog nooit, en zeker stikstof bedrog, aan de orde is geweest. Wat er wel speelde waren mest overschotten, met name in Brabant. Dat de media tegenwoordig zonder uitzondering verzuimt om het woord mest overschot te gebruiken is opmerkelijk. Een stikstof vraagstuk is schijnbaar een wakeisme van het begrip mest overschot. De boeren zijn toen in de tachtiger en negentiger jaren minimaal vijf maal diep in de boeren buidel geforceerd, middels de boeren leenbank – een Coöperatief bankieren instituut – toendertijd nog de Rabobank. Op internet zijn inmiddels alle sporen naar de Raiffeisenbank van toen in Nederland verdwenen. In de ieder geval sporen in de Nederlandse taal zijn compleet uitgewist. De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Staghouwer (CU), is inmiddels per 5 September opgestapt. Het enige juiste besluit wat een echt Christen in deze materie kan nemen.

US-Vazal-Staatje Nazi -AZOV- Dood aan de Homo’s en Lesbo’s en Black en Islam- en Joden-Oekraïne’ (Video’s)mag van geluk spreken dat Rusland niet zo ‘Genocide-Oorlog voert als de US en hun Slaven SS-NATO tegen Vet-nam, Irak, Syrië en Libië, Korea, Afghanistan áltijd standaard heeft gedaan.’Rutte&Kaag& NPO-NOS-Journaal&Buitenhof’: wij weten van niets en Dood aan de Russen en arme mensen en US Oké (Video’s)

Tot Slot: Naïve’ to think Russia will lose war dat geloven alleen de bejaarde ‘Linkse’ kijkers van NPO en Buitenhof , says Dr Jordan Peterson:

Extra speciaal voor de ‘Russen -(SS)-NPO-VPRO-Haters’:

Hysterische Buitenhof aka “Dood aan de Russen en arme mensen” had ‘dr. Goebbels- VVD-Karel Burger Dirven’ in persoon te gast met als fan ‘Yes we Can Boy Klaver’ in onderbroek, maar over de ‘Top-Elite-Pedo-Rapist-Metoo-ers a la Johnny de Mol en Derksen & Ed Nijpels & Matthijs van Nieuwkerk& ‘D66 Kaag-Bende’ en het lijden van de NL-Laagste Klassen horen wij Buitenhof nooit(Video’s).

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorgtoeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksRechts-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir hierna vanaf 14. 57:

Op  de ‘Taxfree- Elite-Gangsters-VVD-CDA-Hoekstra-GroenLinks-Zuid-as’  te Amsterdam wordt jaarlijks 4.5 triljoen euro doorgesluisd ten einde geen belasting te betalen.  Dan laten wij nog maar buiten beschouwing de Witwascentrale a La de  Panama-Papers, Luxemburg, Kanaal Elanden ,London, de Bahama’s etc.  En wij pleiten al jaren dat die ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Witwas -centrales’ worden aangepakt en of de  ‘Taxfree- Elite- Gangsters’ nou Russen zijn  of Westerse /of Arabische-  Elite-Gangsters zijn maakt niet uit. Als er slecht op  een fractie  van al die ‘Bloed-Triljonen beslag zou worden gelegd dan zou er geen kind meer sterven van de honger( jaarlijks 17 miljoen) , geen oorlog meer zijn en had iedereen op de hele wereld een menswaardig bestaan. Maar daar horen wij het corporote crime media  a La ‘CIA-Pedo-CCN’ en hun EU Staats  Outlets  dr. Goebbels -‘MI6-BBC’ en ‘AIVD-NPO&NOS-journaal’ nooit over.  

Ondertussen: Verzetsheld Steve Brown doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL-WERELD OORLOG’.

Share this: