(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News(Video)).

  • Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

AMSTERDAM-NOIRNiet de Russen en/of Chinezen zijn een extreem gevaar voor u, maar de Taxfree-Elite-WEF-Nazi-dr. Mengle-Woke-Maffia en hun Media Outlets a La SS-D66-NPO:Fox News host Tucker Carlson reacts to a growing movement to limit parental rights when it comes to children’s ‘gender identity.’ #FoxNews #tucker

Wat u nooit zult zien bij de ‘dr-Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO’: ‘US-Vazal State-Nazi-AZOV-Ukraine’ strike destroys electrical substation in Russia en daarmee komt de wereld weer een stapje dichterbij de Derde-Atoom-bom- Wereldoorlog en dat is de ergste vorm van Fake News.

US-Puppet- AZOV-Nazi-CIA-Oekraïense buitenlandminister kort geleden nog als NSB- eregast persoonlijk ontvangen door ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willem’ en de ‘CDA-Rat in pak-Minister Hoekstra’ in de val gelokt: ‘Ja, wij zitten achter de explosies’.De US-CIA-Puppet-Nazi-AZOV-Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken heeft in gesprek met Russen die zich voordeden als een van zijn Bazen de Amerikaanse oud-ambassadeur toegegeven dat Kiev achter de explosies op de Krimbrug zit. In een video is te zien hoe de CIA-puppet- Dmytro Koeleba de aanval op de brug opeist. Hij gaf ook toe dat Oekraïne verantwoordelijk is voor een explosie die leidde tot stroomuitval in een Russische stad bij de grens met Oekraïne:

Meer lezen: https://www.ninefornews.nl/oekraiense-buitenlandminister-in-de-val-gelokt-ja-wij-zitten-achter-de-explosies. Volgens SS-D66-NPO hebben nog steeds de Russen het zelf gedaan, echt waar!

Staats-D66-NPO’ in duistere greep van anti-democratische -SS-D66- Ollongren(Videos) &lubach aka”Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de waarheid( Assnage) en PvdA-Hoer- &Gifmenger Martijn van Dam(Video’s

Jongeren negeren massaal Corrupte NPO van ‘PvdA-Crime-Boss Martijn van Dam’!Waarom zit Van Dam en Demmink en Eurlings en de 300 + Ratten in pak(Video) niet in de cel? Dat legt Verzetsheld Steve Brown in de video rapportage hierna uit en a.s. maandag in “True Summer Crime Time (promo)

Corrupte Ombudsman Margo Smit van Fake News- Staats dr. Goebbels- AIVD NPO’ met D66-Trol -Voorzitter Rijxman’ : “Ongehoord Nederland verspreidt onjuiste informatie” en dat is smaad en Laster jegens Ongehoord gepleegd door de  extreem corrupte Ombudsman(Video’s)

Echte Janne met Jan Roos: ‘Media-Oranje Boven &Rutte- Maffia-Boss -John de Mol& Dwergzoontje Pedo-Rapist-Meetoo-Coca Junkie-Vrouwenbeuker Johnny de Mol'(Video’s) met hun ‘AIVD Moordenaars – Coca-Junkie-Peter R. de Vries en Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout’  plegen jaar in jaar uit karakter moord op  Verzetsheld-Steve Brown:  Powned Echte Jannen: AIVD Informant-Moordenaar- Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en Peter R. de Vries ook lid van een Elite-Rutte-Johnny de Mol-Pedonetwerk(Video) :

Verzetsheld en Underground Presentator ing Steve Brown van de Stem van de straat-Amsterdam-NOIR-SaltoTV( niet gesubsidieerd) ontmaskert’ NOS-Moskou-AIVD-Correspondent David Jan Godfroid’ als Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite(Video’s):

US-Nazi Waanzin’: US wapen industrie& Fracking Gas met Puppet-Biden wint op alle Fronten van zijn EU-UK-Slaven-Staten”. En US & EU & UK-burgers verliezen op alle fronten: Gas Unie haalt 7 miljard kuub US-Fracking Gas-LNG binnen & ‘D66-Freakje Rob Jette’ is de meest misbruikte vibrator door Biden & Rutte voor een extra miljard of meer US-F35 en laat 4.5 miljoen NL burgers stikken in de ‘Dood aan de Boeren-Stikstof'(video).& D66-NPO met als Boss- Mega-Fraudeur & Pimp Frans Klein” en NPO-regisseur – D66-CIA Trol Sjoerdsma’ verrot tot op het bot& ‘D66-Minister-Doofpot& Moordenaar’-Franc Weerwind-Masmeijer-Coca-Gratie-Gate’. & D66- Shula Rijxman gaf als D66-NPO Voorzitter’ miljoen (en) aan GroenLinks Rechts- Burgemeester Halsema haar ‘Loverboy Pistolen& Bedrieger- Oey’(Video’s)

SS-D66- Minister Kernbom- Ollongren’ smijt Trots weer 15 miljoen naar het extreem corrupte ‘US-Vazal -Staatje- Nazi-AZOV- Oekraïne’ en  doet mee aan Kernbom dreiging tegen Rusland, terwijl Nederlanders dood vriezen en Verhongeren en zelfmoord plegen door regime Rutte(Video’s)

Volksnieuws dwingt ‘Nep&Fop -Doofpot-Integriteitsonderzoek’ naar ‘SS-D66-NPO-Witwasser&Fraudeur-Pimp Frans Klein’ en corrupte Raad van Bestuur NPO(Video’s)

In RoddelPraat laat Jan Roos zien dat hij een gelekte e-mail van een NPO-Klokkenluider in handen heeft gekregen van de extreem corrupte ‘dr. Goebbels- AIVD-NPO- NPO-Zakkenvullers- Rat in pak-directie’ – waaronder  ‘Rat in pak- Frederieke Leeflang’, ‘Mega-Fraudeur& Pimp- Frans Klein’ en ‘Top Pvda-Hoer-Gifmenger- Martijn van Dam’ . De dr. Goebbels-AIVD- D66-NPO met hun eeuwige mantra Dood aan de Russen, arme mensen , Boeren en de waarheid( Assange) heeft bepaald dat Ongehoord Nederland moet stoppen om dat zij de waarheid uitzenden, hoogstwaarschijnlijk in opdracht van het ‘US-puppet- Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss regime Rutte-‘SS-D66-IJskoningin en CIA-Trol-Kaag-Anis al Qaq met haar o.a. door de CIA betaalde kapitale Villa in Zwitserland(Video’s), ‘CDA Rat in pak-Brievenbus-Witwasser-Hoekstra’ en ‘schijnheil -Incest Bijbel belt -Boss Segers’ ,  of wie zal het zeggen in opdracht van de ‘CIA-AIVD-Killers'(Video’s) , aldus Roos.

Verzetsheld Steve Brown (overleefde 3 Moordaanslagen waar van een door het extreem corrupte ‘Pedo-Rapist Hoofdofficier Vincent Leenders’& zijn ‘Side Kick- Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet- OM’-Politie-Amsterdam en de AIVD-Moordenaars Peter R. de Vries en Bas van hout) benoemt tot Police commissaris Sri Lanka tegen FakeNews Metoo The Voice-John de Mol& dr. Goebbels-AIVD-D66-NPO: 

In de gelekte mail valt onder meer te lezen: “Als NPO hebben wij de redactionele vrijheid uiteraard hoog in het vaandel staan, hahahaha, is er iemand die dat nog geloof onder de 75 jaar.” Roos: “Dat is helemaal niet waar. Bij de NPO doen ze allemaal hetzelfde dood aan de Russen, arme mensen , Boeren en de waarheid ( Assange). Ze hebben allemaal dezelfde US-Taxfree- War Crime-Killer-Elite-WEF-Nazi-Bilderberg-puppet Rutte-mening’ en alle laffe NSB-redacties vinden hetzelfde en het gros zit ook nog aan de Cocaïne en loopt de hele dag elkaar te Metoo-en . Er is helemaal geen enkele vrijheid. De ‘SS-D66-NPO- Noord Koreaanse-Redacties’ durven niet eens onderwerpen aan te snijden die ze bij de NPO niet willen.” Peter Vlemminx”Wow. Roddelpraat heeft een interne email van de NPO directie in handen met oproep ON! te cancelen: “Grens van ON! is bereikt, dit mag niet zonder consequenties blijven, we doen wat we kunnen.” Absoluut schokkend. #censuur #ongehoordnieuws“zie Video: https://www.ninefornews.nl/interne-e-mail-van-npo-directie-over-omroep-on-uitgelekt-wow-absoluut-schokkend/ 

Het  extreem corrupte  Zakkenvullers- directieteam heeft besloten dat een omroep eraf moet.

De mail gaat verder: “Maar daar zijn grenzen aan, wat racistische en discriminerende uitlatingen betreft(kuch) . De grens is wat ons betreft nu bereikt, want dat mag alleen tegen Rusland en China en arme mensen worden gedaan . Wij hebben ons eveneens extreem corrupte Commissariaat van de Media, onze Nep en Fop- toezichthouder, verzocht om deze uitzending te beoordelen en te onderzoeken of er sprake is van aanzetten tot geweld of haat, iets wat strafbaar is in Nederland, we gaan verder met dit te bespreken in het Thai-sesx huis van onze Top Pimp-Frans Klein met wat snuifjes cocaïne op de Amsterdamse Wallen van onze GroenLinks Rechts -Coca-Junkie ‘-Keizerin Halsema’ misschien komt onze Yes we can boy Klaver ook weer langs om een Showtje te doen in zijn onderbroek , hahahahaha.”

We zullen de komende periode verder bepalen wat wij als SS-D66- NPO verder kunnen doen in deze kwestie.” Roos: “Oftewel, het directieteam heeft besloten dat een omroep eraf moet. Maar dat is niet aan de NPO. Deze  Ratten in pak  krijgen meer dan een miljard per jaar belastinggeld om dag in dag uit Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de waarheid( Assange) te spuien , maar zij bepalen niet wie eraf moet. En ze hebben dus nu in gang gezet dat die omroep een tweede gele kaart gaat krijgen en dus rood, en dus Ongehoord Nederland van de buis wordt geflikkerd.”

Het  extreem corrupte  Zakkenvullers- TBs-directieteam heeft besloten dat een omroep eraf moet en als het FF kan ook de PVV en FvD verboden worden en Poetin vermoord!!!!!!

De mail gaat verder: “Maar daar zijn grenzen aan, wat racistische en discriminerende uitlatingen betreft. De grens is wat ons betreft nu bereikt. Wij hebben ons eveneens extreem corrupte  Commissariaat van de Media, onze Nep en Fop- toezichthouder, verzocht om deze uitzending te beoordelen en te onderzoeken of er sprake is van aanzetten tot geweld of haat, iets wat strafbaar is in Nederland, want dat mogen wij alleen doen tegen Baudet en Wilders en Poetin.”

“We zullen de komende periode verder bepalen wat wij als SS-D66- NPO verder kunnen doen in deze kwestie.” Roos: “Oftewel, het directieteam heeft besloten dat een omroep eraf moet. Maar dat is niet aan de NPO. Deze  Ratten in pak  krijgen meer dan een miljard per jaar belastinggeld om dag in dag uit Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de waarheid( Assange) te spuien , maar zij bepalen niet wie eraf moet. En ze hebben dus nu in gang gezet dat die omroep een tweede gele kaart gaat krijgen en dus rood, en dus Ongehoord Nederland van de buis wordt geflikkerd.”

Ordinaire hetze: Ongehoord: De gehele ‘Talking Heads-NPO-MSM’ stelt vanaf dag een tot vandaag met fake News dat de G7-landen de rijkste landen en beste Democratieën ter wereld zijn, terwijl al die zeven landen de facto quo Staatschuld failliet en geen Democratieën zijn & Nu zwijgt de dr. Goebbels- Staats-AIVD-D66-NPO Ombudsman Margo Smit’(Video’s)

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix schrijft in een reactie: “Wow. Absoluut schokkend en misdadig.”

“Dit is absoluut schokkend. Een ordinaire hetze tegen een omroep die het waagt om de dominante deugdwang en de dagelijkse Dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen en Boeren en de waarheid(Assange) tegen te spreken. Een democratie onwaardig,” voegt presentatrice van Ongehoord Nederland Raisa Blommestijn toe.

FvD-Verzetsheld- van Houwelingen ontmaskerd Rutte als ‘Elite-Maffia-Zet- boss’ van o.a. het  ‘Rat in pak-banencarrousel’(Video’s).

PVV-Kamerlid Harm Beertema onthult: “Op instigatie van toenmalig PvdA-Hoer-Kamerlid en als staatssecretaris Gifmenger  Van Dam werd elke motie, elk amendement van PVV, hoe verstandig en niet-ideologisch ook maar in het belang van de AOW-ers en/of arme en zieke mensen en/of dieren , op de PvdA-Hoertjes fractievergadering jarenlang ongelezen de prullenbak ingeflikkerd. Want PVV! De man haat democratie. Daarom zit hij zijn Zakken te vullen via het “Elite-Gangster Bilboard -Banen-Carrousel van Rutte”(Video’s) waar hij zit.

Tot Slot:
Verzetsheld Steve Brown doet Kansloze aangifte tegen de Royal’s-NSB- dienaren- politie Brigadier Sandra de Ruijter van Amsterdam en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra Amsterdam(Video’s).]

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak-Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this:
Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend:
Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: