• Strafblad VVD

(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: OM heeft nog altijd geen besluit genomen over Massa-aangifte tegen ‘Elite-CDA-Corona-Gangster Hugo de Jonge’, die ook nog de Laagste Klasse van zijn al extreem geringe kans op een betaalbaar huis heeft beroofd voor Statushouders en Oekraïners & Veteraan nu met hernia al twee jaar op de straat van Keizerin Halsema& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’(Video’s).

Uit de Oude Rat in pak-Doos: Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem: Sander Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie(Video’s)& Aftreden VVD-Minister Dekker zou gerechtvaardigd zijn in de zaak Faber /Michael Panhuis , maar ligt niet voor de corrupte hand in land van Rutte &Co ‘(Video’s)

Wilders neemt ‘NSB- CDA-Fat-man-Burgemeester-Bruls’ op de hak: ‘Wat een ‘ Big Brother-Corona-waanzin’ van Rutte& Grapperhaus met zijn ‘Kop-schop- Politie’& ‘Ontvoerder-Minister- Sander-Dekker’: “Mond dicht ‘Zorgtoeslag –Slachtoffers’ of nooit meer je kind terug”(Video’s)

Geen Complot: Psycho-Killer OvJ- Bas van het Vliet’ en bepaalde Strafrechtbank  Amsterdam met als rechter ‘Zorg-toeslag-Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ als Voorzitter  met passieve Moordenaars van CDA Grapperhaus en VVD Dekker door Steve Brown & Co Volgevrij te verklaren (4). Zorg-Toeslag-Killer Queen E.G. C. Groenendaal en haar gabbers in crime bijzit Killer Queen-Rechters -M.A.E. Somsen en T. Amoldussen  spreken verdachten van Moord, c.q. poging tot doodslag Giezen en Schouten ten onrechte vrij(Video’s)

Voormalig VVD-minister voor geen Rechtsbescherming voor het Geonwle Volk Sander Dekker is dinsdagavond weer zwaargewond geraakt bij een val van zijn racefiets in de duinen van Monster. Een 42-jarige vrouw uit Monster en haar hond wordt verdacht van betrokkenheid bij het ongeluk en is volgens de corrupte NSB-politie aangehouden voor poging zware mishandeling en poging doodslag. Het ongeval en poging zware mishandeling en poging doodslag gebeurde omstreeks acht uur op het Schelpenpad. Volgens ooggetuigen zou een wandelaarster met hond de oud-minister, die weer eens als een
suicide – Snelheids Duivel-met extreem hoge snelheid reed , bij de arm hebben gepakt, waardoor hij hard ten val kwam. Waarom is Dekkker ook niet aangemerkt als verdachte door als een Gek met extreem hoge snelheid door de Duinen te scheuren. Hij staat algemeen bekend als een Gevaarzetting op de Fiets

acuümmatras
Hulpdiensten, waaronder ook de Reddingsbrigade, waren snel ter plaatse in het uitgestrekte duingebied. De gewonde Snelheids-Duivel-Dekker werd in een zogeheten vacuümmatras gelegd en met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Aangezien Dekker over de kop is geslagen, is er volgens een politiewoordvoerster sprake van zwaar letsel. Dekker heeft onder meer zijn ribben, sleutelbeen en bekken gebroken, dat bevestigen geschrokken VVD-Kamerleden.

De 42-jarige verdachte en haar hond zitten ten onrechte vast en wordt nog verhoord, aldus een schaamteloze corrupte NSB- politiewoordvoerster.

Niet de eerste keerHet is niet voor het eerst dat Dekker met zijn racefiets valt. In 2016 brak hij zijn heup tijdens een vakantie in Spanje. Drie jaar eerder brak hij zijn sleutelbeen en in 2013 was het een loslopende hond waardoor hij zijn sleutelbeen, een elleboog, rib en pols brak. Eind vorig jaar maakte Dekker bekend niet terug te keren in het misdadige kabinet-Rutte IV.

De 47-jarige Dekker was sinds 2017 minister voor Rechtsbescherming in het Nazi-Zorgtoeslag regime -Rutte III . De Zorgtoeslag Mega misdaad alleen is verantwoordelijk voor 50 duizend slachtoffers en voor die Mega Misdaad is geen een Minister vervolgd. Daarvoor was hij van 2012 tot 2017 staatssecretaris van geen Onderwijs Volk, Cultuur en Geen-Wetenschap.

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Share this: