(van onze wordt Wakker en blijf gezond als je het kan betalen redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Complot: ‘D66-CIA-Trol-Sjoerdsma’ gaat weer helemaal psychotisch uit zijn dak en scheld Tulsi net als Martin Bosman(PVV) uit voor Nazi(Video)& NWO- WEF-Elite-Nazi- puppet- CIA Trol en IJskoningin’- D66- Pedo-Meetoo-partijleder Kaag -Anis al Qaq: “Dood aan de arme en de Russen en de Waarheid(Assange)”:

En weer Massamoorden in de US en daar kwam weer geen Rus aan te pas: At least 4 dead, multiple people injured in shooting at Tulsa, Oklahoma(Video).’Taxfree Fracking Gas and Wapen dealers-Killer-Elite’ Sending ‘CIA-Pupet -Nazi-AZOV-actor&killler-Clown Zelensky Advanced Rocket Systems as Part of $700 Miljon Wapons Package and 100 Miljon US Citizens having no Food and Petrol and House.Halsema: Laat de Nederlandse woningzoekende en Dak en Thuislozen en de armen de Ram-Bam krijgen(Video’s).

Waarom moeten de burgers van de US en de ‘Slaven-staatje’ van US de EU en NL zwaar bloeden voor de ‘US-Taxfree- Fracking Gas & Wapenhandel- en Pedro-Dollar-Heroïne-Oorlog’ tegen Rusland en voor de ‘CIA-KUOMINTANG- Taiwan’& ‘CIA-KUOMINTANG -Heroïne Prins des Dood’ van de Gouden Driehoek(video’s). In middels bedraagt de inflatie 11 %.(Video’s)

Gezond eten is in het Westen zo goed als onbetaalbaar voor de massa en alleen weg gelegd voor de Taxfree-King Willem-Rijken. En door de US uitgelokte Petro-(Heroïne)-Dollar- Oorlog tegen Rusland is het nu helemaal niet meer betaalbaar. Daardoor sterven meer mensen in het Westen jaarlijks dan Russen in de Oorlog en men kan dus stellen dat de regerende NWO-Elite-Nazi’- WEF-Gates en SOROS- Westerse- pupets- regeringen eigen in hoofdzaak arme burgers systematisch vermoorden.

Geen Complot: Giftige eieren en Water, Gekke Koeien ziekte, Geiten -Q-koorts& armoede in NL & America first in Obesity en Giftig vlees, armoede, Oorlog&Meat Products Are Being Pulled From Grocery Shelves& NO Baby Food(Video)on the Shelves ,maar de ‘dr. Goebbels-MSM-boodschap’ is Pas op voor de Russen, terwijl u dagelijks wordt vergiftigd en opgeblazen tot een vet ‘Obesity-Varken voor de slacht en armoede door de ‘NWO-Elite-Nazi-Killers met Puppets Binden& loopjongens ‘-‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Rapits-Metoo- Bazen- Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers’(video’s).

Er zijn maar weinig voedingsmiddelen zo belangrijk als brood. Op zichzelf is brood nauwelijks een bevredigende, smakelijke maaltijd, maar het is absoluut essentieel voor talloze gerechten en het brood voor de massa is extreem ongezond. https://youtu.be/5BXtgq0Nhsc Het is een absolute culinaire katalysator: zonder brood zouden sandwiches een verre fantasie zijn, zou ontbijttoast niet bestaan ​​en zou op zondagochtend helemaal geen bagels en roomkaas zijn (hijg!). Zowel letterlijk als figuurlijk houdt brood deze gerechten bij elkaar. Het is niet verwonderlijk dat de Fat en hongerde Amerikanen gewoon niet genoeg brood kunnen krijgen. Alleen al in 2020 hebben naar schatting 326,91 miljoen Amerikanen op zijn minst wat brood gegeten. Dat is bijna de hele Amerikaanse bevolking. Bovendien wordt aangenomen dat de gemiddelde Amerikaan maar liefst 53 pond brood per jaar consumeert! Eén ding is duidelijk: die broodpaden bij supermarkten met vandaag de dag veel lege schapen o.a. zonder Baby Melk en/of onbetaalbaar in hoofdzaak gezonde voedsel( net als in Nederland) in het hele land blijven veel verkeer zien. Er zijn tegenwoordig talloze broodsoorten, merken en opties om uit te kiezen, maar elk heeft zijn eigen unieke voedingsprofiel. Het ene brood is veel beter voor je dan het andere. “Het (brood) kan heel voedzaam zijn, een geweldige bron van koolhydraten met langzame afgifte in onze voeding en vol vitamines en mineralen”, vertelde diëtist Jaime Rose Chambers onlangs aan Australia’s Today. “Maar we moeten goed kiezen.” Wat is een goede vuistregel om in gedachten te houden bij het zoeken naar een gezond brood? “Het brood moet er donkerbruin uitzien en vol met zaden en granen. Dat is uiteindelijk waar we naar op zoek zijn, zo’n brood zal zeer voedzaam zijn”, legt Rose Chambers uit. https://youtu.be/E6ZpkhPciaU Terwijl sommige broden echt gezond zijn, schieten andere soorten en merken ernstig vooral de goedkope tekort op de afdeling voeding en kwaliteit. Het regelmatig eten van deze broden zal je lichaam geen plezier doen en uiteindelijk opblazen of vergiftegen net als de Coca Cola’s en Hamburgers, etc. M.a.w.: Dood aan de arme en de Russen en de Chinezen en Assange(De Waarheid). We hebben een lijst samengesteld met de top vijf merken voor kruideniersbrood waar je vanaf moet blijven.

1.Wonder(Dead)- Bread voor de arme

classic white wonder bread

Een van de slechtste broodmerken die ik in het algemeen heb gezien, is Wonder. Wit brood is het minst voedzame type brood. De bloem is verwerkt om de zemelen en kiemen te verwijderen die veel vezels en voedingsstoffen bevatten”, legt Rachel Lessenden, oprichter van Health My Lifestyle, uit.Wanneer volkoren meel wordt geraffineerd tot witte bloem, worden onderweg tonnen essentiële vitamines, vezels en eiwitten opgeofferd. Zelfs de 100% volkoren optie van Wonder Bread biedt op de een of andere manier nog steeds slechts twee gram vezels per plak. Het zou moeilijk zijn om een supermarkt in de VS te vinden die niet op zijn minst een paar Wonder Bread-producten verkoopt. Grote kruideniers die Wonder Bread verkopen, zijn Publix, Winn-Dixie, Target en ShopRite.

2.Nature’s Own(Gif) voor de arme

nature's own butterbread

Nature’s Own is verkrijgbaar bij verschillende Fat en Giftig en onbetaalbaar gezonde voedsel- supermarkten in de Verenigde Staten, zoals Target, ShopRite en Stop & Shop, en biedt een brede selectie broodbroden. Van boterbrood tot honingtarwe of 100% volkoren, ze hebben schijnbaar een sneetje brood voor iedereen. Maar hoe gezond zijn deze broodopties? De Butter Bread-lijn van het merk kan zeker worden verbeterd vanuit een voedingsperspectief. Met slechts 2 gram eiwit en letterlijk geen vezels per plak, zul je waarschijnlijk nog steeds honger hebben na het eten van meerdere stukken van dit brood. Ondertussen kan Nature’s Own Honey Wheat Bread-lijn wat volkorenmeel bevatten, maar het bevat ook gemoute gerstebloem en sojameel. Dat betekent dat wat je maag betreft, dit brood veel meer bewerkt is dan het etiket suggereert.

3.Sunbeam voor een langzame dood voor de arme

sunbeam texas toast thick sliced

Zonnestraalbroden zijn misschien het best bekend om hun grotere maten, maar groter is niet altijd beter. De Texas Toast-broodlijn bevat een exorbitante hoeveelheid natrium per plak (9% ADH), en er zijn niet eens genoeg vezels in een enkele plak om een volledige gram te vormen.
Ondertussen is bekend dat Sunbeam een ingrediënt genaamd azodicarbonamide gebruikt in zijn broodproducten. Bijgenaamd de “yogamat-chemical” omdat het wordt gebruikt bij zowel de productie van brood als yogamatten. Deze stof dient voornamelijk als bleekmiddel en deegconditioner als het om brood gaat.

Ondertussen: Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos & ‘MI6 & BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’(Video’s).

Hoewel azodicarbonamide door de FDA is goedgekeurd voor menselijke consumptie, suggereert bewijs dat het verband houdt met een aantal gezondheidsproblemen, zoals ademhalingsproblemen en zelfs kanker. Fastfoodketens zoals McDonald’s en Wendy’s zijn jaren geleden gestopt met het gebruik van azodicarbonamide en de chemische stof is al meer dan tien jaar verboden in de EU.

Sunbeam-broodproducten worden veel verkocht in kanker verwekende Fat makende en Gif-verkopende Taxfree-Maffia- supermarkten zoals Walmart, Target en Kroger en daar komt geen Rus en /of Chinees aan de pas.

4. Sluip-Moordenaar-Sara Lee op de armen.

sara lee delightful honey whole wheat bread

Het lijkt misschien een slimme winkelbeslissing om te kiezen voor een lichtere broodoptie zoals Sara Lee’s Delightful of Artesano-broodlijnen, maar zogenaamd gezondere opties zoals deze bevatten vaak zowel kunstmatige zoetstoffen als caloriearme vezelvullers, zoals cellulosevezel afgeleid van houtpulp. jammie!

US-Taxfree-Killer-Elite’ stopt met particuliere)slaven- arbeid gevangenissen(Kuch) tot verdriet van de VVD Griezen en psychopaat- Fred-Teeven, maar kan nog wel met zijn bloed betalen(Video’s)

“Een ander broodmerk om op te letten is Sara Lee met hun Artesano-lijn. Door de marketing lijkt het alsof deze broden gezonder zijn en beweren ze geen fructose-glucosestroop te hebben, maar ze hebben nog steeds suiker en verwerkt meel”, voegt Lessenden toe.Terwijl je toch bezig bent, blijf uit de buurt van Sara Lee’s Premium Italian Bread. Een enkel plakje bevat maar liefst 10% van uw dagelijkse natriumwaarde (240 milligram).Sara Lee-brood is te vinden in tal van corrupte en misdadige Taxfree-Massamoordende supermarkten zoals Target, Giant, Safeway en Walmart op de arme en daart komt geen Rus en/of Chinees aan de Pas!!!!!!!!!!!!.

5.Pepperidge Farm voor een ongezond leven en kanker voor de arme

pepperidge farm hearty white bread

taxfree-Elite-misdaadgroep-Pepperidge Farm is misschien wel het belangrijkste broodbedrijf in de Verenigde Staten, al is het maar om de veelheid aan ongezonde en giftige eb vet makende ( hart klachten) broodproducten die ze aanbieden aan in hoofdzaak de arme Amerikanen .Helaas bevatten veel van die opties te veel natrium en suiker. Neem bijvoorbeeld hun Farmhouse-(NO)- Hearty White brood: 230 milligram natrium en 4 gram suiker per sneetje is niet bepaald de basis voor een gezonde maaltijd. Veel mensen houden van kaneel-rozijnentoast in de ochtend, maar zelfs Pepperidge Farm’s 100% volkoren kaneel met rozijnenbrood bevat slechts twee gram vezels per plak (en 5 gram suiker!).Evenzo laten de zogenaamd gezondere opties van Pepperidge Farm qua voedingswaarde te wensen over. Op de een of andere manier bevat het meergranenbrood met 12 granen slechts een enkele gram voedingsvezels en een verbazingwekkende 220 milligram natrium plus vijf gram suiker. ‘Taxfree-Elite-Misdaad-groep-Pepperidge Farm- vet makende en Giftige-broodproducten’ zijn verkrijgbaar bij verschillende Massamoordende supermarkten en gemakswinkels, waaronder Publix, CVS en Duane Reade.

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop.

Geen Complot: 
‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this: