( door het Noord Koreaanse At5 het ‘Pr-Thuishonk’ van corrupte Keizerin Halsema en haar corrupte collega-‘Domme- Smaak- Hoofdofficier René de Beukelaer'(Video) en bewerkt door de waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Hoofdofficier René de Beukelaer’ – Klasse Justitie: Wapen in bezit: 40 uur Taakstraf voor ‘Ninja- Oey‘ de Loverboy van Halsema en 9 maanden Cel voor een Labbekak(video’s) & Het Woongenot van twee Villa’s voor ‘Halsema& Loverboy -Ninja Oey& Zn.’ in Amsterdam is niet weggelegd voor Amsterdammers(Video’s). Keizerin Halsema’s Persoonlijke ‘Noord Koreaans-AT5- Jaknikker de corrupte laffe Ronald Olsthorn’ bralt het altijd goed.

Verzetsheld ing Steve Brown legt hierna met gevaar voor eigen leven  uit dat Amsterdamse een bedreigde uitstervende diersoort is geworden door de’ Heersende Taxfree-Royal-Killer-Elite Klasse’ :

Geen Complot:
‘A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s).

‘NWO-Elite-Nazi Puppet -GroenLinks Rechts- Keizerin Halsema’ van ‘Yuppie Expat-Oekraïne Amsterdam laat Ajax supporter onrechtmatig en zelfs Strafwaardig vervolgen door haar extreem corrupte en ‘Domme-Smaak- Driehoek-Collega -Hoofdofficier René de Beukelaer’ waar zij minimaal een keer per week mee duister rond de Tafel zit. Uiteraard hebben Halsema en Hoofdofficier René de Beukelaer daar onder elkaar besproken dat hij voor zijn Keizerin Halsema die aangifte heeft gedaan nu de Ajax -Supporters moet gaan vervolgen voor bedreiging wat totaal smaakloos is en bovendien Klasse Justitie en corruptie belangenverstelling en vooringenomenheid en De Facto in strijdt met het EVRM(mensenrechten) van de zijde van Halsema en Hoofdofficier René de Beukelaer. Gezien de wekelijkse Driehoek relatie die Hoofdofficier René de Beukelaer heeft met Halsema mag hij volgens de wet geen enkele bemoeienis hebben met een eventuele vervolg van Ajax supporters die haar via het internet zouden hebben bedreigt. Hij is immers een zeer goede bekende en collega van Halsema. Sterker nog als deze extreem corrupte Hoofdofficier René de Beukelaer zijn werk zou uitvoeren conform het Wetboek van Strafrecht had hij al lang geleden Halsema en Baaij moeten vervolgen voor grove Tonnen oplichting en Witwassen met gemeenschapsgeld van de Amsterdams burgers en zat Halsema en Booij nu in de cel. En de ‘Man-Loverboy- Pistolen- OEY& zoon’ van Halsema voor inbreken en wapens bezit en verzet tegen arrestatie naar behoren te vervolgen en niet haar zoontje al na twee uur vrij laten en en haar man een Taakstraf je van 40 uur. Tja, Driehoek Hoofdofficier René de Beukelaer- overleg’ en hun ‘Noord Koreaanse-Pr-At5 doet Duivelse- wonderen voor Halsema.

De Teloorgang van het OM-Amsterdam: Officier van justitie Susanne Terporten aka ‘Lady Slettenbak’: Zitten mijn Tietjes wel goed voor mijn ranzige optreden bij RTL-Riool-Boulevard of is Het smakeloos en schaamteloos(Video’s)“. Haar Boss Hoofdofficier René de Beukelaer: “ik ben de Smaak- Hoofdofficier” en je tientjes zijn Top en die mag iedereen zien en ik kijk er ook graag naar en wie er wat van zegt ga ik keihard vervolgen ” .

De extreem corrupte en Smaak- Hoofdofficier René de Beukelaer heeft derhalve met zijn wan en misdadige gedraging tegen de betreffende Ajax supporters in deze de beginselen van een goede procesorde geschonden en is dus bij voorbaat niet ontvankelijk ( Bron: https://01-strafrecht-advocaat.nl/beginselen-van-een-goede-procesorde/) in zijn onrechtmatig en zelf strafwaardige vervolgen voor Halsema van de betreffende Ajax supporter. De Ajax Supporters die hij wil gaan vervolgen kunnen zelf nog aangifte tegen hem en Halsema doen op grond van corruptie en Klasse Justitie en het opzettelijk schenden en Beginselen van een goede procesorde , hetgeen een ambtsdelict is.

Geen Complot:
Pas op voor de Russen en Chinezen en steun onze ‘CIA-AZOV-Nazi-Oekraïne’& Halsema: Laat de Nederlandse woningzoekende en Dak en Thuislozen en de arme de RamBam krijgen: Ik en mijn (Duivelse)soort en onze (Nazi)-Oekraïners gaan Groen voor NL arme sloebers en Ajax”(Video’s)

Breaking News:
Ajax Supporters mishandelt door Oekraïense-Nazi’s”(Video) en zwaar gediscrimineerd door Keizerin Halsema van ‘Yuppie en Expat-(Nazi)-Oekraïne- Amsterdam’ aka” Dood aan de Russen en arme originele Amsterdammers en Assange”&  haar gabber in crime Domme-Smaak hoofdofficier van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders en Psycho killer Bas van de Vliet- OM Amsterdam en GroenLinks Maffia in Amsterdam een gevaar voor o.a. AJAX, Snorscooters , Amsterdammers en Bomen(Video).

Het Noord Koreaanse AT-5 het Pr-thuishonk van Halsema waar zij kritiekloos wekelijks haar smakeloze leugens mag Spuien:” Hoofdofficier wil bedreigers Halsema voor de rechter brengen: “Ik vind het beneden alle peil”.
Het Openbaar Ministerie pakt de aangifte van burgemeester Halsema voortvarend op. Halsema werd na het afgelasten van de Ajax-huldiging op het Museumplein bedolven onder de scheldkanonnades die volgens hoofdofficier van justitie, René de Beukelaer, niet door de beugel kunnen. “Het onderzoek is gaande en dat gaat wat mij betreft tot vervolgingen leiden”, zegt De Beukelaer in zijn Noord Koreaanse AT5’s Park Politiek. 

De hoofdofficier benadrukt dat de beslissing om de huldiging niet in de stad maar in de Johan Cruijff Arena te houden, er uiteindelijk een was van de driehoek samen met Ajax: “En als dat dan gebeurt, dan is onze burgemeester ineens de kop van jut- en dat gaat op een hele grove manier. Ik vind dat echt niet kunnen en wij pakken die zaken dus ook aan.”

Er zitten ruim voldoende strafbare meldingen tussen “Hoofdofficier RENÉ DE BEUKELAER
Halsema zelf deed vorige week al een boekje open over wat zij online en aan de Herengracht ( kennelijk niet bij haar tweede kapitale pand in Amsterdam haar Villa in Noord) te verduren kreeg. De Beukelaer: “Het zijn allemaal onsmakelijke berichten die er komen, maar dan kijken wij ook: is het daarnaast ook strafbaar? Nou, er zitten ruim voldoende ook strafbare meldingen tussen en dat gaat er dan over dat de burgemeester moet worden aangepakt, gewelddadig moet worden aangepakt, ze wordt uitgescholden( met de Assange-Waarheid in Volkse Taal ), ik vind het eigenlijk beneden alle peil.”

Geen Complot:
De zwaar door Halsema gesubsidieerde  ‘Grachtengordel- NSB-Balie’ aka” Dood aan de Russen en arme mensen”  bij monde van de extreme corrupte Algemeen Directeur  Yoeri Albrecht liegt waarom FvD net als de toen de Stem van de Straat partij uitgesloten zijn van debatten in zijn Outlet het eveneens zwaar  door ‘NWO- Keizerin Halsema’ gesubsidieerde ‘Noord Koreaanse- AT5’.& Oekraïne is een Pretpark ‘vergeleken’ bij Jemen(Video’s).

Het OM hoopt met met deze zaak en ook met andere zaken tegen (Volkse )online bedreigers een voorbeeld te stellen.”Tegelijkertijd zou ik het heel fijn vinden als we politiek voor elkaar boksen dat mensen met een Instagram-account, op Telegram, Twitter, dat die bekend zijn, want je kunt dus heel anoniem de verschrikkelijkste dingen roepen( lees de Assange Waarheid)”, aldus hoofdofficier De Beukelaer. Het hele smakeloze gesprek met de hoofdofficier van justitie bekijk je hieronder.

Verzetsheld-Gideon van Meijeren: Nederland van Rutte en zijn Domme-Smaak-Hoofofficier René de Beukelaer’ van het ‘Kindermisbruikers-Vincent Leender& Sid Kick- Psycho-Killer Bas van de Vliets -OM-Amsterdam’ is geen Rechtstaat:

Geen Complot: 10 duizenden demonstranten tegen Mad Dog Trump &racisme & politiegeweld & armoede in de US & EU op de Dam.Keizerin Halsema zonder mondkapje en wordt weer niet vervolgd door haar Domme-Smaak-Hoofofficier René de Beukelaer’ (video’s)

Het (smaak)-onderzoek is gaande en dat gaat wat mij betreft tot vervolgingen leiden”, zegt De Beukelaer in zijn Noord-Koraanse -AT5’s Park Politiek. De (corrupte) hoofdofficier benadrukt dat de beslissing om de huldiging niet in de stad maar in de Johan Cruijff Arena te houden, er uiteindelijk een was van de driehoek samen met Ajax: “En als dat dan gebeurt, dan is onze burgemeester ineens de kop van jut- en dat gaat op een hele grove manier. Ik vind dat echt niet kunnen en wij pakken die zaken dus ook aan.
Het (censuur)- OM hoopt met met deze zaak en ook met andere zaken tegen online bedreigers uit ( de Laagste Klaasse) een voorbeeld te stellen. “Tegelijkertijd zou ik het heel fijn vinden als we politiek voor elkaar boksen dat mensen met een Instagram-account, op Telegram, Twitter, dat die bekend zijn, want je kunt dus heel anoniem de verschrikkelijkste dingen( Assange -waarheid) roepen”, aldus ( corrupte, smakeloze) hoofdofficier De Beukelaer. 
Het hele smakeloze leugen gesprek met de corrupte hoofdofficier van justitie met Halsema’s vaste Noord Koreaans-AT5- Jaknikker- de corrupte laffe Ronald Olsthorn’ bekijk je hierna: https://www.at5.nl/artikelen/215361/hoofdofficier-wil-bedreigers-halsema-voor-de-rechter-brengen-ik-vind-het-beneden-alle-peil

Tot Slot: Wat de een smakeloos vindt vindt de ander smaakvol. Dus wie bepaald wat smakeloos is ? Dat is Amsterdam de corrupte en Domme- Smaak-Hoofdofficier -René de Beukelaer en zijn’ gabber in elite-crime -Keizerin Halsema’.

Maar het is niet de Taak en van hoofdofficier om te bepalen wat wel of niet smakeloos is en zich daar over uit te laten bij At5, want dan kan bij beter bijv. gaan optreden bij RTL-Riool Boulevard- en/of bij de ‘Talk-Bral- Show” van nog steeds vrij rond lopende ‘Pedo-Rapist-Metoo- Vrouwenbeuker- Junkie-Johnnie Mol’ en/ of beter nog in een Tbs-Kliniek. Hoofdofficier De Beukelaer is toch niet de ‘Smaak- Hoofdofficier’, want die ‘Bizarre- functie bestaat nog niet in Nederland, nou ja toch wel al en dat is bij Halsema’s Noord-Koreaanse AT-5. Maar Hoofdofficier De Beukelaer is niet alleen corrupt maar ook nog erg dom, wat iedere eerste jaars Rechtens student weet dat als je een bekende of collega bent van een persoon in dit geval Halsema bent die aangifte heeft gedaan dan kan je je niet bemoeien met het vervolgen van diegene waar tegen zij aangifte heeft gedaan. Wij raden dan ook alle Ajax supporters die hij voor zijn kennis en collega Halsema wil gaan vervolgen net als Verzetsheld ing Steve Brown reeds heeft gedaan om een tegen aangifte gaan doen tegen Halsema en Hoofdofficier De Beukelaer op grond van het plegen van een ambtsdelict en corruptie en misbruik van recht tegen hen. Maar er is meer waaruit blijkt dat Hoofdofficier De Beukelaer een Oerdomme man is zo eiste hij van Steve Brown schriftelijk dat hij artikelen moest verwijderen die volgens hem lasterlijk en smadelijk zijn m.b.t. Officieren van Justitie, maar vermeldde niet eens welke artikelen en/of welke OvJ’s laat staan welke citaten Brown moest verwijden en eiste daarmee een onmogelijk prestatie van Brown hetgeen volgens het BW een onrechtmatige daad is , hoe dom kan je zijn. Brown heeft hem daarop schriftelijk gewezen en daarna nooit meer iets vernomen van die Oerdomme en corrupte man Hoofdofficier De Beukelaer.

Zie: De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief( Zie:PDF) aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Zie hier de bizarre Censuur brief (Video’s)van Oerdomme en corrupte -Smaak-Hoofofficier René de Beukelaer’ aan Verzetsheld ing Steve Brown. en zie in dit verband: Neuk-hoofdofficier en toenmalig corrupte procureur-generaal Oerdomme-Marc van Nimwegen ‘Vecht schorsing aan en Hoofdstuk 4 blijft Staatsgeheim(Video)

Geen Complot: 
‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this: