• Bas van Hout

( door Hoofdredacteur &Verzetsheld ing Steve Brown(overleefde drie Straffeloze Moordaanslagen))

AMSTERDAM-NOIR- Uit de Oude Penoze-Doos: ‘AIVD en OM en Politie-Informanten- Moordenaars Junkie- Peter R. de Vries en ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout‘ laten Steve Brown wurgen door hun corrupte NSB-Politie&Knokploeg(Video’s).

Het oude PvdA-NSB-mannen -VOD-Het Parool: ‘Pedo-Rapist-Metoo-Junkie- BN’ers’ (Video’s) , die hun eigen moeder nog zouden verkopen om in de ‘Riool-Sensatie-belangstelling te staan ‘Show-rouwen’ om Willibrord Frequin (kuch), dr. Goebbels- Staats-AVID -NPO 1 toont nooit eerder uitgezonden ‘Bral-interview , maar niet de beelden en foto’s en negatieve artikelen van hun dat Verzetsheld Steve Brown die toch voorpagina nieuws waren in Het Parool, Het Noord Koreaanse- AT5 en de corrupte Gevestigde-NSB- Orde- Talking Heads-Landelijke Media en schrijvende Pers(Video’s). Al die artikel zijn als sneeuw voor de zon verdwenen van het Internet , inclusief zelfs mijn eigen artikelen in deze( Sommige (kuch bijna allemaal)resultaten zijn mogelijk verwijderd op grond van Europese censuur wetgeving inzake gegevensbescherming. Meer informatie.) Want Verzetsheld en Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ SaltoTV ing Steve Brown moet kost wat kost worden dood gezwegen, want hij maakt het gewone Volk Wakker dat op weg is volledig ‘Corona-Waanzin- geknecht te worden en ‘Oekraïne-Waanzin- leeg -geroofd'(Video’s) door de ‘NWO-Elite-Nazi-Word- Economic Forum- Duivels'(Video’s) en het US -Puppet- Nazi-regiem Rutte&Kaag&Hoekstra en Segers(Video’s).

Geen Complot: Wob-analisten doen aangifte tegen extreem corrupte bejaarde -GOED MENSEN-AIVD-OM-Politie-informant-Miljonair& Moordenaar Bas van Hout-Volkskrant-journalisten’ & Nep en Fop Christen Trouw” in dienst van de ‘NWO-Nazi-Corona-Dood aan de Russen en arme mensen en Assange’ wegens intimidatie en opruiing en ontelbare malen Dood door schuld(Video’s)

Het enige wat ik nog kon vinden was een oud Leugen Trouw artikel van de Geïllustreerde -Press- Thanking Head-Trollen” dat natuurlijk weer stijf staat van hele en halve onwaarheden ten nadele van mij:

Trouw (18 september 1998):
“Steve Brown weer op de vuist met pers”.
De politie heeft gistermiddag Steve Brown in het pand van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) in Amsterdam gearresteerd. Brown, geen onbekende in het hoofdstedelijke drugsmilieu, bezocht de extreem corrupte NVJ voor een zaak bij de eveneens extreem corrupte Raad van de Journalistiek,(Video’s) door hem aangespannen tegen ‘BN-Hoertje- Viola Holt’, omdat die voor Peter R. Vries Brown weer eens mij door de Stront Ton had gehaald .Voordat Brown het pand betrad, had hij het volgens een woordvoerster van de NVJ aan de stok gekregen met een cameraploeg van Senstaie-Riool-SBS6 van de Nederlandse ‘Epstein-Pimp John de Mol’. Deze bevond zich in een auto( was geblindeerd busjes) tegenover het NVJ-gebouw en was meegekomen met Willibrord Frequin, die kwam voor een andere zaak bij de Raad. Wat de Raad niet wist was dat corrupte Frequin deze zitting stiekem aan het Tapen/Filmen was met zijn cameraploeg in het Busje ,wat zij bekende tegen over Brown in doodsangst als reden waarom zij tegen over de Raad in een geblindeerd busje zaten en dat zij niet voor Moordenaars- De Vries & Bas van Hout & AIVD & Politie” werkten om mij er weer eens in te luizen.

Geen Complot:
Verzetsheld Steve Brown licht zijn klacht en schade-eis van 2.4 miljoen tegen D66-Cencuur- Minister Ollongren en haar Judas- Miljonair- Informant & Moordenaar- Bas van Hout toe(Video’s).

En kan alleen in Nederland met Nazi-regiem Rutte: Klacht Brown tegen AIVD en Bas van Hout afgewezen, omdat Van Hout volgens AIVD geen AIVD Informant is(Video’s)

Volgens de woordvoerster is één van de ‘dr.-Goebbels-Riool- tv-mensen’ door Brown bedreigd en heeft hij een klap met een vuurwapen gekregen. De waarheid is dat er zich in dat busje drie man bevonden, waarvan ik dacht dat zij daar stonden voor De Vries om mij weer stiekem te filmen ,die ik letterlijk in dat busje in elkaar heb gemet en hun camera op straat gesmeten, zij schreeuwde om hun moeder en politie en dat zij niet van de Vries ,maar Hoeren van Willibrord Frequin waren en draaide als een kluwen wol in de rondje in dat busje wat mij zeer verbaasde dat zij dat van angst konden , “Toen Brown eenmaal bij ons binnen was, hebben wij onze politie gebeld”, aldus de beroeps-leugenaar -woordvoerster van de corrupte Raad . “Er was immers iemand in het pand met een vuurwapen”, wat dus niet waar was. Angsthaas Frequin zat al die tijd boven zich te verschuilen bij de Raad , terwijl ik beneden zat. Ik rook wel een penetrante poep geur die van boven kwam. Was dat Frequin of de Raad of alleemaal? De politie heeft Brown ter plaatse aangehouden en meegenomen voor verhoor en daarna na een paar uurtjes weer vrijgelaten, want ik had die drie Lafbekken na het Volks- pakslaag” in het busje een schriftelijke verklaring laten ondertekenen, die ik in dat busje had gedicteerd dat ik niemand had mishandel en dat wij slechts een goed gesprek hadden gehad over de Lafbekken & Moordenaar-Vries en Bas van Hout.

Volgens de altijd liegende Riool Show- Bizz- corrupte -politiewoordvoerder K. Wilting is inmiddels gebleken dat het wapen dat Brown op zak had een speelgoedpistool was. Ook dat is een leugen, want toen ik werd aangehouden op straat door markant 30 politieagenten had ik helemaal niets op zak. De politie onderzoekt de exacte gang van zaken en ook dat is een leugen, want ik heb er nooit meer iets van vernomen. Toen ik op straat was omringd door die horden agenten werd Willibrord Frequin opeens flink tegen mij. Willibrord Frequin: “In neem het van niemand dat hij/zij mijn cameraploeg in elkaar meppen“. Ik antwoordde hem daarop als je niet gauw maakt dat je weg komt Mafketel, anders beuk ik je waar je Politie bijstaat net als je cameraploeg en de Vries ( bij de RAI te Amsterdam en Van Hout ook al bij de Raad) tot Appelmoes met een klap en weg was de angsthaas Willibrord Frequin.

Brown kwam in het verleden herhaaldelijk op weinig zachtzinnige wijze in aanraking met de AIVD-OM-Politie-Informanten-pers. Hij bedreigde wijlen corrupte Feike Salverda, nadat hij mij had genaaid met Bas van Hout en de politie , kreeg hooglopende ruzie met freelancer ‘AIVD-OM-Politie-Informant -Moordenaar-Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ ( heb ik ook als een Bitch met zijn bodyguard in elkaar gememt en zijn schoen afgepakt en in zijn gezicht gespuug bij de Raad) en was vorig jaar nog vechtend met de Lafbek Peter R. de Vries op tv te zien. (ANP) Vechten met de Vries? Nou die gilt ook net als Bas van Hout gelijk om zijn ‘Hoeren-moeder en ‘zijn vriendje bij de corrupte NSB-Politie als ik hem tegen kwam. Bron: Talking -Head Trouw: https://www.trouw.nl/nieuws/steve-brown-weer-op-de-vuist-met-pers~b6a07337/

Tot Slot:
Geen Complot: Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbuikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De- Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Reeds gepubliceerd in 2008:

Raad voor Journalistiek Ontstelt van Maffiajournalist en AIVD informant Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.