• Bas van Hout

(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Assnage)

AMSTERDAM-NOIR IMF-Boss Lagarde en ‘privévriend’ van ‘PvdA-Gluiperd Ubermensch- Dijsselbloem vervolgd wegens jatten 400 miljoen overheidsgeld& WikiLeaks ontmaskert Dijsselbloem en Lagarde en’ Ja-Knikkers Oekraïne Manifestatie’ vallen Brown aan op de Dam(Video’s).Doodenge’ Yuval Noah Harari: ‘Wij behoren waarschijnlijk tot één van de laatste generaties mensen’ en het NWO-Taxfree-Elite-Nazi-Word- Economic Forum zijn Duivels(Video)

Geen Complot: ‘CIA-Nazi-Puppet-Zeleski’ misbruikt dode Russische soldaten en hun Moeders & familie en dat een van de laagste sadistische vormen van SS-Martelen & Oorlogsmisdaden. US Nazi-Puppets-Rutte,Kaag,Hoekstra en Segers en GroenLinks en PvdA en NPO en Telegraaf het is Oké en wij doen ook mee!(Video’s)

Video show Ukrainian-Nazi- troops killing captured Russian soldiers and then sent there pictures to there Mothers(Video’s).

Geen Complot: Wat u nooit ziet bij de NPO&NOS-Journaal: Kijk: Interview afgekapt na opmerking over ‘CIA-Puppet- Nazi-AZOV-Zelenski’ die foto van zijn soldaat met SS-embleem plaatst& US geeft een extra 40 miljard uit voor ‘Petro-Dollar-Proxy-Nazi-Oorlog’ tegen Rusland, terwijl 80 miljoen US-en 100 Miljoen EU Burgers niet te eten hebben& Filmpje: Yuval Noah Harari schetst huiveringwekkend toekomstbeeld bij ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Duivels(Video‘s)

Geen Complot: Slowaakse parlementsleden lopen terecht weg bij ‘dr. Goebbels- Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (De Waarheid)-speech van ‘CIA-Nazi-ÁZOW-president-Puppet- Zelenski: ‘Hij is een Oorlogshitser en Nazi en leugenaar en Puppet van de CIA &Waarom zo’n beetje alle zgn wereldleiders als Puppets-Boy’s Macron&Rutte&Trudeau& CIA-D66-Trol-Kaag& CDA-Duivel-Hoekstra & Zelinsky & Scholz aka “Hitler is wieder da”en Taxfree-Queen Maxima& Klaver&PvdA als schoothondjes achter ‘Duivels-Klaus Schwab & Soros’ aanlopen’(Video’s).

dr. Goebbels-Sprekers:  Deja VU; Hitler-Olaf Scholz  en zijn Raadsman-Duivel-Klaus Schwab. dr. Goebbels Bron: https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2022/?stream=day-4-davos22&stream-item=german-chancellor-olaf-scholz#stream-header .

US-Puppet Duitse bondskanselier Olaf Scholz spreekt Davos 2022 toe met een donder dr. Goebbels Dood aan de Russen alsof Hitler er weer stond:
NWO-Elite-Nazi-Killer& US-Puppet- Bondskanselier van Duitsland’ Deja Vu Hitler- Olaf Scholz’, hield vanochtend de laatste speciale Dood aan de Russen toespraak van Davos 2022.

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste schokkende Alte kameraden Nazi-stukjes. Je kunt de volledige Duivelse-psychopaten sessie hier terugkijken .

‘Davos-NWO-Nazi-elites waarschuwen dat landen zich niet moeten verzetten tegen ‘pijnlijke mondiale transitie ‘, want het is alleen ‘Jan met de Pet’ die de rekening betaald, maar net als de Tweede Wereld Oorlog eindigen met hem en Olaf Scholz’ in een Bunker onder Berlijn en Rutte als Mussert tegen de muur

De NWO-Nazi-Davos-Killer-elites hebben gezegd dat de wereldwijde energiecrisis een ‘transitie’ is die voor de meesten ‘pijnlijk’ zal zijn, maar waartegen landen die geneigd zijn hun eigen soevereiniteit te behouden zich niet zouden moeten verzetten en zich overgeven net als Rusland en China en Cuba, Servië , Hongarije en Iran, etc.. De US-Puppet- Duitse vicekanselier de GroenLinks Rechts-Maffia baas-Robert Habeck sprak op het World Economic Forum over de energiecrisis en waarschuwde overheden dat ze niet hun eigen burgers zouden moeten beschermen, maar in plaats daarvan de marktregels zouden moeten volgen Met andere woorden: landen moeten zich scharen achter de Great Reset-Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen en Assange( De Waarheid) agenda van de Duivelse- globalisten (Video).
Meer Lezen:

US-Puppet Nazi-Zorgtoeslag& Pedo- Boss-Rutte mocht ook optreden bij het WEF als Trekpop en mocht net als de PvdA-Gluiperd Umbermensch- Dijjselbloem naast de ‘Mega- Fraudeur La Garde’ . De’ Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss- Rutte glom van kinderlijk geluk dat hij naast zo een echte Top VVD boef als La Garde mochten zitten die straffeloos 400 miljoen van het Frans Volk had gestolen.

Geen Complot Kijk: Duivel Klaus Schwab en ‘Taxfree-Big Pharma-Elite-Maffia- Boss-Pfizer- Duivel- CEO Bourla halen op het WEF uit naar ‘complotdenkers’ en ‘antivaxxers’( Lees: Verzetsstrijders)(Video)

Tot Slot:
Geen Complot: Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbuikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De- Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this: