(van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Steve Brown and The Chinese Triades in Amsterdam. The Real Big Drugslords are a above The Law. More than 30 years ago Steve Brown met the Chinese Triads, the 14K and Ah-Kong (“The Great Circle Men”), who in the ’80 and ’90 fill The Killing Fields of Amsterdam. Steve Brown as guest of the Ah-Kong visited The Pathet Lao in Laos and the Golden Triangle and met as one of the few not CIA- agent the Kwom Ming Tan (read “Steve Brown in Gangsta’s Paradise”) see for more info: Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.

Split-Pedo- societies’, global ‘Snake in Suit- chaos’ and ‘Trump’s – CHINA-World War Three’: We could be in for the most tumultuous Killing the poor era in modern history: Nazi-Zorgtoeslag& Pedo- Bazen-Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers & dr. Goebbels-Staats-AVID-Staats-NPO & NOS-journaal: niet verder vertellen(Video’s)

D66-Pedo-Rapist-Metoo-partij -Freakje-Minister Jetten’: Tarief warmtenet toch niet voor de winter los van extreem hoge gasprijs, want zij moeten ook mee betalen aan de ‘US-Nazi-Petro-Dollar-Proxy-Oorlog’ tegen Rusland& EU'(u dus) gaat ook nog een keer 200 miljard meer betalen om ‘US-Fracking Gas’ te kopen in plaats van Russisch Gas, maar Pas op voor de Russen, hihihihi,hahahaha (video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende US Puppet ‘Zorg-toeslag- Maffia Pedo-Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir hierna vanaf 14. 57:

OM Gedwongen ‘Oud-ING-top-Bankier-Gangsters Hamers’ te vervolgen in Witwaszaak en nu nog de rest op de ‘VVD- Zuidas- Amsterdam &‘Bestuur-Huisjesmelkers-Halsema-Gangsters’(Video’s)

Sopranos: Wij zij eerlijk, wij zijn geen Bankier Gangsters afl 13 Stem vd Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video’s).

Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’.
Soroa-Schwab-NWO-Elite-Nazi-Killers-Puppets-Wereldleiders & US-Puppet-Pedo-&Nazi-Zorgtoeslag-Bazen- Rutte&Kaag brengen massaal (Oekraïense-AZOV)-Nazigroet aka”Dood aan de Russen en arme mensen en Assange(de Waarheid) tijdens, voor en na ‘All inclusive-Nazi-Woke-Transgender-Songvestival’ in dienst van de ‘US-Nazi-Petro-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland(Video’s)

Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s)

(-)”

Incident met Oekraïense vlaggen:
Complot Denkers worden weer op hun wenken bediend:Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Nazi-‘(AZOV)-Oekraïense militairen en niet door Russische militairen & ‘CIA-Trol &D66- Pedo-Metoo Boss-Kaag deze maand weer naar ‘NWO-Elite-Nazi-Killer-World Economic Forum& ‘Taxfree-Queen- Exotica-Maxima’ naar ‘Corona-Duivel- Pedo-Epstien-Rapist- Gates : ‘Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!(Video’s)

CIA-Trol-Kaag had al de Leden van te voren opgeroepen om uit solidariteit met CIA-Nazi- Oekraïne en Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (de Waarheid) ook de Oekraïense Vlag mee te nemen. Dat leidde tot een gênante incident, want een groot aantal Top-Leden hadden niet alleen cocaïne en kinderporno en dieren sex boekies meegenomen, maar ook Vlaggen van het ‘Nazi-AZOV-regiment’ en wat Buttons die het’ Nazi-AZOW-Regiment dragen van de SS als zij bijvoorbeeld Russische krijgsgevangen vermoorden en/of andere Oorlog-misdaden plegen(Video’s) die u nooit ziet bij de ”dr. Goebbels- Staats AIVD-NPO&NOS-Journaal’ “(-)

‘Super-Elite-Bankier Gangster-Jerome Powell’, voorzitter van de extreem Elite-Misdadige- Federal Reserve die die meer dan 100 miljoen gewone US-Burgers ( en EU-Burgers) in een Nazi-ijzergreep van armoe en honger houdt , bralde dat de oorlog tegen Rusland in de ‘US-CAI-NAZI-AVOV-Oekraïne’ het effect heeft van het versnellen van China’s stappen om alternatieven te ontwikkelen voor de huidige door Petrodollars gedomineerde internationale corrupte betalingsinfrastructuur, waarmee de US de hele Wereld chanteer en onder de duim houdt sinds de Tweede Wereld Oorlog inclusief zijn SS-NATO-Slaven EU, Canada, UK en Australië .

Geen Complot: NWO-Elite-Nazi-Waanzin en Misdadig’: 38 miljoen mensen lijden Honger in de US en 60 miljoen EU en 1.5 miljoen UK, maar ‘US-40 Miljard’ naar de ‘NWO-US-War-Crime-Killer-Elite-Nazi-Oekraïne-Petro-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland en dat is een schending van de mensenrechten van alle mensen die honger hebben in de US,UKen EU.& Oekraïne lijdt meer verliezen dan u ziet in de Westerse Media(Video)

Elite-Bankier-Gangsters-Powell werd donderdag tijdens een Nazi- hoorzitting van de corrupte psychopaten Senaatscommissie voor het bankwezen ondervraagd over hoe China zou kunnen kijken naar de door de US Taxfree- War Crime-Pedo-Rapist Epstein, Biden, Trump. Gates, Clinton-Killer-Elite’ geleide misdaden om de Russische economie te isoleren en miljarden te stelen en als het even kan de Russische Olie en Gas en andere grondstoffen te stelen , vooral door zijn vermogen om de Petro-dollar en zijn EU-SS-NATO-Slaven” te gebruiken .

War Mogol en Puppet van de US-Wapenhandel – psychopaat Senator Jack Reed, een senior ‘Nep en Fop democraat met bloed aan zijn handen die zich heeft gericht op de opkomst van China als wereldmacht, bralde ‘Elite-Bankier-Gangster- Powell ‘tijdens de hoorzitting dat Peking zal gaan nadenken over “hoe ze dat lot kunnen vermijden als ze in een vergelijkbare situatie komen dat de US ook hun geld en vriijheid wil gaan stelen zoals de US dat al eeuwen in de hele wereld doet ” als Rusland. China “zal heel goed kijken” naar de “hele uitgelokte Oorlog tegen Rusland door de US-Taxfree-Killer-Elite van de ‘Wurg-Petro- dollar’, die hele wereld tot slaaf maakt van de US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite “, bralde Reed, Duivelse-voorzitter van het War Mongul- Armed Services Committee.

Psychopaat-Nazi- Reed vroeg Elite-Bankier-Gangster-Powell of hij de kwestie in de gaten hield en of hij aan het het extreem corrupte Wapenhandel en Fracking Gas-Lobby Congres verslag zou uitbrengen over de ontwikkelingen en van gedachten zou wisselen over wat hij denkt dat er zou kunnen gebeuren. “Ja op al het bovenstaande,” bralde de eveneens psychopaat Powell. Ter verhoging van de sfeer zong de NWO-Nazi-Elite-Killer- Woke- Transgender  -Songfestival Nep en Fop-winnaar  onder de naam ‘Nazi-Junkies-Kalush Orchestra,  Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen en Assange ( De Waarheid)(Video’s) op de achtergrond en braken bijna hun arm zo heftig waren ze steeds de Nazi-Groot aan het brengen.

Elite-Bankier-Gangster Powell bralde dat China “al enige tijd” werkt aan de problemen met de status van de reservevaluta en een berichtensysteem voor internationale betalingen heeft ontwikkeld dat lijkt op het SWIFT-systeem. De US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite en zijn Europese-Slaven- landen hebben besloten om Rusland te verbieden om SWIFT te gebruiken, wat van vitaal belang is voor internationale betalingen in dollars en dat is gewoon pure Elite-Maffia-misdadig.

Dat is al een tijdje aan de gang”, zei Powell over Chinese pogingen om zichzelf te isoleren van wat Elite-Bankier-Gangster- Reed beschreef als “hetzelfde dat ze nu in Rusland waarnemen.” Powell voegde toe: “Maar dit kan het Duivelse traject veranderen,hahahhaha, hihihihihih.”

And Finely: 
The US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist- Epstein, Corona-Devil-Gates, Biden, Clinton, ect. and its UK, EU, Australia , Taiwan , Japan , Canada en Zweden en Finland Slavens have cut off Russian banks and Russia’s Taxfree-Devils-elite from the global financing systems. China has been slowly benefitting from the US-Nazi- Petro-Dollar-Ukraine-Russia chaos, as reports suggest that nearly 200 to 300 Russian firms scrambling to open accounts in Chinese banks. Many Russian companies have even announced that they are willing to accept Chinese yuan from customers. Does the western alliance understand the consequences of this move, Rishab Gulati debates on NewsX?

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leenders/Demmink &  ‘Psyo-Killer OvJ- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this: