• Bas van Hout

( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News(Video’s))

AMSTERDM-NOIR-‘Underground Presentator& Verzetsheld ing Steve Brown van de Stem van de straat-Amsterdam-Noir: “We are here to stay with Man.Ish Cave & Transgender Visibility.(Video’s)

Slowaakse parlementsleden lopen terecht weg bij ‘dr. Goebbels- Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (De Waarheid)-speech van ‘CIA-Nazi-ÁZOW-president-Puppet- Zelenski: ‘Hij is een Oorlogshitser en Nazi en leugenaar en Puppet van de CIA &Waarom zo’n beetje alle zgn wereldleiders als Puppets-Boy’s Macron&Rutte & Trudeau& CIA-D66-Trol-Kaag& CDA-Duivel-Hoekstra & Zelinsky & Scholz aka “Hitler is wieder da”en Taxfree-Queen Maxima& Klaver&PvdA als schoothondjes achter ‘Duivels-Klaus Schwab& Soros’ aanlopen’(Video’s).

Corporate crime CIA-CNN hun EU-Staats-Slaven-Outlets dr. Goebbels-MI6-BBC &AIVD-NPO&NOS-Journaal mainstream-media is dropping the last totalitarian masks:Several Hitler salutes at the song contest – “right-wing extremism experts” are silent, read more: https://www.vikendi.net/2022/05/16/several-hitler-salutes-at-the-song-contest-right-wing-extremism-experts-are-silent/

‘CIA-Nazi-Puppet-Zeleski’ misbruikt dode Russische soldaten en hun Moeders & familie en dat een van de laagste sadistische vormen van SS-Martelen & Oorlogsmisdaden. US Nazi-Puppets-Rutte,Kaag,Hoekstra en Segers en GroenLinks en PvdA en NPO en Telegraaf het is Oké en wij doen ook mee!(Video’s)

Video show Ukrainian-Nazi- troops killing captured Russian soldiers and then sent there pictures to there Mothers:

Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s)

(-)”

Incident met Oekraïense vlaggen:
Complot Denkers worden weer op hun wenken bediend:Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Nazi-‘(AZOV)-Oekraïense militairen en niet door Russische militairen & ‘CIA-Trol &D66- Pedo-Metoo Boss-Kaag deze maand weer naar ‘NWO-Elite-Nazi-Killer-World Economic Forum& ‘Taxfree-Queen- Exotica-Maxima’ naar ‘Corona-Duivel- Pedo-Epstien-Rapist- Gates : ‘Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!(Video’s)

CIA-Trol-Kaag had al de Leden van te voren opgeroepen om uit solidariteit met CIA-Nazi- Oekraïne en Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (de Waarheid) ook de Oekraïense Vlag mee te nemen. Dat leidde tot een gênante incident, want een groot aantal Top-Leden hadden niet alleen cocaïne en kinderporno en dieren sex boekies meegenomen, maar ook Vlaggen van het ‘Nazi-AZOV-regiment’ en wat Buttons die het’ Nazi-AZOW-Regiment dragen van de SS als zij bijvoorbeeld Russische krijgsgevangen vermoorden en/of andere Oorlog-misdaden plegen(Video’s) die u nooit ziet bij de ”dr. Goebbels- Staats AIVD-NPO&NOS-Journaal’ “(-)
Meer lezen en Video’s.

Na vraag van Verzetsheld Houwelingen loopt de publiekstribune leeg omdat Rutte beloofd niets te doen en daarna komt de gabber Vreemdganger -D66 Minister van (geen) Rechtsbescherming -Franc Weerwind van Pedo-Rapist-Metoo-Ali B. en Macro Borsato en Johnny de Mol moet kinderen beschermen (Kuch).(Video’s)

CAI-Nazi-AZOV-Oekraïne won zaterdagavond met doorgestoken kaart in Turijn de 66e editie van het Nep en Fop- Hysterische Junkie-Coca-Gay en laag opgeleide en/of demente bejaarde Nazi-Eurovisie Songfestival met een zooitje Katten gejank van heb ik jou daar . Nederland eindigde op de elfde plek. Kalush Orchestra kreeg in totaal 631 punten. Groot-Brittannië werd tweede, Spanje derde, wat kan ons dan schelen dat vals zingend-Nazi-Zooitje.

“Uiteraard wint het CIA-NAZI-AZOW-Oekraïne” het songfestival. Voor die uitslag hoefde het hele Dood aan de Russen-songfestival niet plaats te vinden ,maar weten die Makke schapen veel,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Bill Maher & Steve Brown klagen de ‘Fake-liberale-SOROS-Schwab-GroenLinks, VVD,D66, PvdA,VOLT- &CIA-CNN&AIVd-NPO-Wereld Dood aan de Russen en arme mensen en Assange(de Waarheid)’die Moordend-Waanzinnig geworden zijn(Video’s)

Wat ooit een gezellig, onschuldig liedjesfestival was in hoofdzaak voor laag opgeleide bejaarde en wat snuivende Gay-Gay’s, is gaandeweg een podium van en voor Hysterische -Nazi-decadentie van Katten gejank van de ‘Woke-Transgender- Gestapo en de ‘NWO-Taxfree- Elite-Corona-Nazi-Killers-SOROS,Schwab, Gates, King Willem,etc. geworden. Een vrouw met baard, een lofzang over vreemdgaan en opzichtige satanische rituelen: niks is meer te gek, behalve dan deelname van Rusland, schrijft De Andere Krant.

Geen Complot:
US -Poodle-Boris Johnsons aka “UK-Hitler and DejaVu -”SS-Finland(Video)’ & Nazi -collaboration- Sweden'(Video)- Dead to Russia and poor People and Assange( Truth)& The Nazi-Holocaust started in Nazi- Lithuania’& ‘US-SS- NATO’ Risking Direct Conflict With Russia and ‘Full-Fledged’ Nuclear War. ‘US-Puppets- Nazi Zorgtoeslag & Pedo Bazen-Rutte&Kaag&Hoekstra&Segeres’& dr. Goebbels-NPO : het is oké wij doen ook weer mee!!!!!(Video’s)

Overal, op het Nazi-Songfestival, uit de mond van de VVD-misdaadgroep Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte, klinkt de kreet ‘Slava Ukraini!’ Het betekent ‘Heil Oekraïne’ en werd populair toen de Oekraïne samen met de nazi’s vocht en pogroms tegen Oekraïense Joden ondernam, merkt onafhankelijk journalist Joost Niemoller op. “Selectief historisch bewustzijn.”

‘NWO-Elite- Nazi-SOROS, GAtes, Schwab-Westen steunt openlijk Oekraïense AZOV-Nazi’s
In maart stak US Puppet Nazi-premier Rutte de Oekraïense bevolking in een videoboodschap een hart onder de riem. Hij sloot af met ‘Slava Ukraini’ en kom alle naar Nederland daar zullen wij u ontvangen als een Vorst op kosten van onze Laagste Klasse. De Russische ambassade in Nederland wees erop dat dit een groet is die is overgenomen door Oekraïense nazicollaborateurs die zich schuldig hebben gemaakt aan afschuwelijke oorlogsmisdaden.

“Dit klopt en toen ik het hoorde dacht ik al ‘ai, niet slim’,” reageerde Telegraaf-journalist Wierd Duk. Na de oorlog was het streng verboden om deze uitroep te gebruiken.

Tegenwoordig steunt het NWO-Elite-Nazi-Killers-Westen openlijk nazi’s. Nadat Oekraïne het Nazi-songfestival aka Dood aan de Russne had gewonnen twitterde de Amerikaanse Oorlogsmisdadiger minister van Buitenlandse Zaken: ‘Slava Ukraini!’ De Nazi-premier van Estland, Kaja Kallas, twitterde: ‘Slava Ukraini!’ De Nazi-president van Litouwen, Gitanas Nauseda, twitterde: “Slava Ukraini!’ De Nazi-voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, twitterde: ‘Slava Ukraini!’ De Britse minister van Defensie Ben Wallace twitterde: ‘Slava Ukraini’. Alsof ze het van tevoren met elkaar hadden afgesproken.

Nazi-Kalush Orchestra riep zelf ook ‘Slava Ukraini’:(Video)
Daarnaast deed de Nazi-groep een oproep om de nazi’s van Azov te steunen. Het ‘Nazi-NSB-Makke schapen- eurovisiepubliek ontving de Nazi-oproep met een oorverdovend gejuich:(Video)

Wat u niet ziet bij de Staats-NPO/NOS:Tulsi Gabbard Expose CIA-Nazi-Ukraine War LIies &’US-Nazi-Ukraine-BIO-Hunter Biden-Labs'(Video)& ‘Soros-Volt & D66-GroenLinks-EU gaat ‘Big Brother-Rutte-China’(Video’s)

Eerder werd de Nazi-slogan gebruikt door de Britse US- Poedel-premier Nazi-Boris Johnson, voorzitter van de Europese Commissie- Nazi-Ursula von der Leyen, de Nieuw-Zeelandse premier Nazi-Jacinda Ardern en de Kroatische premier-Nazi- Andrej Plenkovic, die alleemal nog eens ook landverraders zijn omdat zij in dienst staan van de US-Taxfree-War Crime-Fracking Gas en Wapenhandel-Killer-Elite met puppet kleine meisjes scnuiver Biden & Creak-Head-Boilab-Hunter Biden..

De militaire hulp die de Nazi’s Ruttem Kaag , Hoekstra en Segerens geteund door hun NSB-Judas-Partijtje PvdA-Hoertjes en GroenLinks Recht naar Nazi-Oekraïne sturen, gaat overigens naar nazi’s, onthulde de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann. Geen neonazi’s, maar rasechte nazi’s., zie; https://sovren.media/embed/1115

Er ist wieder da.

Geen Complot: Noam Chomsky Stelt Volksnieuws in gelijk(Video): Op naar de ‘Derde Kernbom-US- Oekraïne-Wereld Oorlog’& Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden”, president-puppet- Kleine-meisjes-snuifer- Biden’ gaat aftreden’(Kuch)(Video’s).

Bremmer zei dat hij onderneemt of Musk de beleefdheid kan herstellen als hij Twitter koopt. Hij wees erop dat hij er in zijn eigen tweets dol op is om dingen op te zwepen.Maher merkte op dat het op die basis beschuldigen van Musk vergelijkbaar is met mensen die hem aanvallen omdat hij dat ‘Nep en fop -War Monguls- Dood aan de Russen en arme mensen en Apanage ( De Waarheid)- GroenLinks, PvdA, VVD, D66-links belachelijk maakt. “Het is waar de komedie is.”Harman erkende dat “Elon briljant is”, maar waarschuwde hij dat hij voorzichtig moest zijn met wat hij wenst. Als Musk’s belofte om ‘Made in USA Hate Jezus- Pedo-Rapits-Metoo- Trump en anderen meestal Verzetshelden tegen de ‘NWO-Nazi-Elite-Killers en het Top newes en docu’s Russia’-Today’ ,die van de dienst zijn verbannen te herstellen, uitkomt – “alle gekke dingen komen daar terug”, zoals Harman het omschreef – “zullen zijn Snake in Suits- aandeelhouders hun aandelen verkopen.”

Maher noemde dergelijke angsten “Stroman-argumenten”. Hij citeerde Musk’s recente grap-tweet dat hij Coca-Cola zou kopen en de cocaïne er weer in zou stoppen. “Toen ik dat las, voelde ik, oké, ‘Papa is thuis’”, zei Maher. “Zo zou Twitter moeten zijn.”Eerder kwam Rock and Roll Hall of Famer Rod Stewart langs op weg naar een residentie in Las Vegas in Caesars. Maher is al heel lang fan en bracht een geliefde single van “Maggie May” uit om zijn fanboy-bonifides te bewijzen.De chat was meestal oppervlakkige beleefdheden, hoewel Maher het gesprek probeerde te sturen naar Stewarts legendarische liefdesleven, door te praten over een incident in Stewarts memoires waarbij hij gebruik maakte van de badkamer in Le Dome voor een vluggertje tussen de gangen door. “Achteraf gezien is het niets om trots op te zijn”, zei Stewart. “Het was gewoon een tijdperk.” Hij gaf echter toe dat hij ervan geniet om een ​​rockster te zijn.

And Finely: 
The US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist- Epstein, Corona-Devil-Gates, Biden, Clinton, ect. and its UK, EU, Australia , Taiwan , Japan , Canada en Zweden en Finland Slavens have cut off Russian banks and Russia’s Taxfree-Devils-elite from the global financing systems. China has been slowly benefitting from the US-Nazi- Petro-Dollar-Ukraine-Russia chaos, as reports suggest that nearly 200 to 300 Russian firms scrambling to open accounts in Chinese banks. Many Russian companies have even announced that they are willing to accept Chinese yuan from customers. Does the western alliance understand the consequences of this move, Rishab Gulati debates on NewsX?

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: