• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- America First in War, Mass-Murder & Killing Children en poor People: Her story was ‘NWO-Elite-Nazi-America’s-horror story’: War Monguls-Pedo-Rapist-Biden, Bill and Psycho-Hillary Clinton remember ‘Mass-Child-Killer Madeleine Albright as there Hero & US & EU-Nazi-Ukraine”: Hitler is wieder da(Video). ‘US-Puppets-Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Bazen Rutte&Kaag(Video’s): Kleine meisjes snuiver-Biden’ is onze Furher en het is oké wij en onze dr-Goebbels- AIVD-NPO&NOS-journaal doen ook altijd Dood aan de arme en Assange(de Waarheid)& Pedo-Meetoo-mee, Pas op voor de Russen”.

Parents begged police for upwards of 40 minutes to stop Texas school shooter: Report(Video)

Police stood by for upwards of 40 minutes after a gunman stormed into an elementary school in Uvalde, Texas, on Tuesday and killed 19 children and two teachers in a classroom, according to a new report.

Investigators are piecing together what happened over the course of that deadly situation that ended with a Border Patrol team rushing in and killing the 18-year-old shooter. Witnesses cited by the Associated Press recalled shouting at police to enter into the building to save the people inside. One even proposed having bystanders do the job that officers apparently refused to do as they stood outside. Read More and Video: https://www.msn.com/en-us/news/crime/parents-begged-police-for-upwards-of-40-minutes-to-stop-texas-school-shooter-report/ar-AAXJMR3?li=BBnbcA1

19 kinderen gedood bij de zoveelste schietpartij op basisschool in Texas en de laffe Politie stond erbij en keek erna. Bij een schietpartij op een basisschool in het Amerikaanse Uvalde (Texas) zijn 19 kinderen en 2 volwassenen doodgeschoten. De kinderen variëren in leeftijd van zeven tot tien jaar oud. Een daar kwam geen Rus aan te pas!!!!!Een zwaar onderbetaalde docente van 66 en een meisje van 10 liggen in kritieke toestand in het Universitair Ziekenhuis van San Antonio en krijgen daarvoor een ziekhuis torenhoge rekening, die zij voor de rest van hun leven moeten af betalen en hen waarschijnlijk ook tot waanzin drijft en/of aan de drugs en wie zal het zeggen tot de volgende schietpartij . Volgens Amerikaanse dr. Goebbels-media en de extreem corrupte gouverneur van Texas is de 18-jarige geestelijk gestoorde straat arme schutter doodgeschoten door de politie.

Rusland hoeft de US&EU niet aan te vallen dat doen de ‘NWO-Nazi-Elite-Schwab&Soros-Killers puppets-Biden en Rutte’ en radeloze en doorgedraaide- ‘US-Killer- Burgers zelf wel:Wanneer de ‘echte vijand’ thuis is in het drinkwater & voedsel & armoede, honger en ongelijkheid en Klasse Justitie: Nu weer Minstens 10 doden bij schietpartij in supermarkt Buffalo, maar Pas op voor de Russen. Wat de gegevens zeggen over wapendoden in de VS(Video’s)

Volgens recent gepubliceerde statistieken van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) stierven in 2020 meer Amerikanen aan wapengerelateerde verwondingen dan in enig ander jaar ooit. Dat omvatte een recordaantal moorden met vuurwapens, evenals een bijna recordaantal zelfmoorden met vuurwapens. Ondanks de toename van dergelijke dodelijke slachtoffers, blijft het aantal doden door vuurwapens – een statistiek die verantwoordelijk is voor de groeiende bevolking van het land – onder het niveau van eerdere jaren. Meer Lezen: https://www.pewresearch.org/fact-tank/2022/02/03/what-the-data-says-about-gun-deaths-in-the-u-s/ Hier is een nadere blik op wapendoden in de Verenigde Staten, gebaseerd op een Pew Research Center-analyse van gegevens van de CDC, de FBI en andere bronnen. U kunt ook de belangrijkste bevindingen van de publieke opinie over wapengeweld en wapenbeleid in de VS lezen in onze recente samenvatting . Een supermarkt, een park, een kerk en een vlooienmarkt behoorden tot de locaties waar dit weekend in acht Amerikaanse steden geweervuur ​​​​uitbrak, waarbij ten minste 65 mensen werden neergeschoten, 17 dodelijk. https://youtu.be/vPgiiro_ZvE De schietpartij vond plaats over een gewelddadige periode van 72 uur en omvatte meerdere slachtoffers in alle afleveringen, waardoor gekozen leiders in twee van de steden nieuwe avondklokken oplegden. Het meest verwoestende incident vond zaterdagmiddag plaats in Buffalo, New York, toen een blanke man met een AR-15-stijl geweer naar verluidt 13 mensen, 10 dodelijk, neerschoot in een supermarkt in wat volgens de onderzoekers een “raciaal gemotiveerde haatmisdrijf” was, gericht op zwarte mensen.21 gewonden in Milwaukee https://youtu.be/2VHlR8xbZ_c

Ondertussen: Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s). https://youtu.be/lSLSjypcMp4 Het weekend van geweld begon vrijdagavond in Milwaukee toen 21 mensen werden doodgeschoten bij drie afzonderlijke incidenten die plaatsvonden in het centrum van Deer District, waar een geschatte menigte van 11.000 mensen zich buiten het Fiserv Forum had verzameld om de Milwaukee Bucks aan te moedigen in de play-off van het NBA-team wedstrijd tegen de Boston Celtics. De politie van Milwaukee zei dat er een confrontatie uitbrak op straat tussen twee groepen en leidde tot een vuurgevecht waarbij 17 mensen gewond raakten. In de komende twee uur vielen er bij twee andere schietpartijen nog eens vier gewonden. https://youtu.be/NUSiLOwkrIw Eén persoon, een 19-jarige man, is aangehouden, meldt de politie. Als gevolg van de schietpartijen legden stadsleiders een verbod van 23:00 uur op. tot 5.30 uur tijdelijke avondklok op zaterdag en zondag in het uitgaansgebied in de binnenstad voor mensen onder de 21 jaar en dreigde iedereen die betrapt werd op het overtreden van de avondklok met een boete van $ 691.

https://youtu.be/V4PLSPvJ9BY

5 schoten, 2 dodelijk, in Dallas Net toen bars en nachtclubs vrijdag rond 02.00 uur sloten in de uitgaanswijk Deep Ellum in Dallas, brak er geweervuur ​​uit, zei de politie. Vijf mensen werden neergeschoten, twee dodelijk, in de buurt van een barbecuewagen waar mensen in de rij stonden, zei de politie.
https://youtu.be/ghRpuYvjed0

De politie van Dallas zei dat de schietpartij begon toen een man die op het trottoir bij de barbecue stond, werd geconfronteerd met twee andere mannen. De politie zei dat de mannen allemaal vuurwapens trokken en op elkaar schoten, waarbij alle drie de mannen gewond raakten, evenals twee onschuldige omstanders die in het kruisvuur terechtkwamen. Er zijn geen arrestaties aangekondigd.
Massale schietpartij Buffalo laat 10 doden achter.
Een Tops-supermarkt was druk met winkelend publiek toen een 18-jarige blanke man gekleed in camouflagekleding, een helm, kogelvrije vesten en gewapend met een Bushmaster XM-15 halfautomatisch geweer naar verluidt 13 mensen neerschoot, waarvan 10 dodelijk. Onderzoekers geloven dat de aanvaller, die zich aan de politie overgaf, werd gemotiveerd door haat en erop uit was om zoveel mogelijk zwarte mensen te doden. De politie zei dat 11 van de 13 neergeschoten mensen zwart waren, waaronder de 10 doden.

3 schoten, 1 dodelijk, in en rond Chicago’s Millennium Park
Een 16-jarige jongen werd rond 19.30 uur dodelijk in zijn borst geschoten. Zaterdag bij het beeldhouwwerk “The Bean” in Chicago’s Millennium Park, een belangrijke toeristische attractie.

Een 17-jarige jongen, naar verluidt gewapend met een spookgeweer, een wapen zonder serienummer en kan niet worden getraceerd, werd gearresteerd en beschuldigd van tweedegraads moord, volgens de politie van Chicago.

Gun Violence Tracker
93,585 deaths and 182,974 injuries over the past 5 years Week: May. 7 – 13, 2022 Year 2022Years 2017 – 2022 365 deaths and 867 injuries over the past week Het incident vond rond 13.00 uur plaats. op de populaire Sunny Flea Market in het Tia Pancha Center in North Houston, volgens het Harris County Sheriff’s Office. Alle vijf de neergeschoten mensen waren betrokken bij een gevecht en een aantal wordt ervan verdacht wapens te hebben getrokken en te schieten, wat paniek heeft veroorzaakt en onschuldige omstanders, waaronder kinderen, heeft laten vluchten of duiken om dekking te zoeken, aldus het kantoor van de sheriff. De politie zei dat de schietpartij plaatsvond toen honderden onhandelbare tieners Millennium Park overnamen en de nabijgelegen straten begonnen binnen te stromen, waar twee andere jonge mensen werden neergeschoten en gewond. De politie van Chicago zei dat 26 minderjarigen en vijf volwassenen zaterdagavond in het park werden gearresteerd wegens onwettige ongeregeldheden en dat agenten acht wapens in beslag namen. De schietpartij bracht de burgemeester van Chicago, Lori Lightfoot, ertoe om een ​​avondklok af te kondigen, waardoor jongeren van 17 jaar en jonger die niet vergezeld zijn van een volwassene, van donderdag tot en met zondag na 18:00 uur Millennium Park mogen betreden.

5 schoten, 1 dodelijk, in de kerk in Orange County, Californië Een persoon werd gedood en vijf raakten gewond bij een schietpartij in een kerk in Laguna Woods, Californië, op zondag, zeiden de autoriteiten. Vier mensen raakten zwaargewond en één persoon raakte lichtgewond door de schietpartij in de Presbyteriaanse kerk van Genève, volgens het Orange County Sheriff’s Office. Alle slachtoffers zijn volwassenen en variëren in leeftijd van 66 tot 92, aldus het kantoor van de sheriff.

Maandag zei de sheriff van Orange County, Don Barnes, dat er aanwijzingen zijn dat de schietpartij een “politiek gemotiveerde haatmisdrijf” was tegen de Taiwanese gemeenschap. Vier van de vijf slachtoffers van de schietpartij hadden het Taiwanese staatsburgerschap, aldus de sheriff. De verdachte, die maandag via de gevangenisgegevens van Orange County werd geïdentificeerd als de 68-jarige David Chou, een inwoner van Las Vegas, werd vastgehouden door kerkgangers die zijn benen vastbonden en hem vasthielden voor de politie, zeiden de autoriteiten. https://youtu.be/YAgl8qTtotc

7 schoten in Winston-Salem
Zeven mensen raakten gewond in de buurt van een park in Winston-Salem, North Carolina, toen rond 20.00 uur een gevecht uitbrak. Zondag losten meerdere mensen meer dan 50 schoten, waaronder kogels die twee mannen troffen in een rijdende auto op de nabijgelegen Highway 52. Er zijn geen arrestaties verricht.

5 schoten, 1 dodelijk, in Amarillo, Texas Vijf mensen werden neergeschoten, van wie één dodelijk, toen er zondag vroeg geweervuur ​​uitbrak in een after-hours club in Amarillo, Texas, zei de politie. De politie van Amarillo zei dat er mogelijk 75 tot 100 mensen in de club waren toen de schietpartij begon. De politie zei te onderzoeken of de schietpartij verband houdt met een andere schietpartij die eerder zondag plaatsvond in een andere nachtclub. Er zijn geen arrestaties verricht.

5 schoten, 2 dodelijk, op de vlooienmarkt van Houston
Een gevecht tussen twee groepen mensen leidde zondag tot een schietpartij waarbij twee mannen om het leven kwamen en drie anderen gewond raakten op een drukke vlooienmarkt in Houston, waar duizenden mensen aan het winkelen waren, aldus de autoriteiten.

Het incident vond rond 13.00 uur plaats. op de populaire Sunny Flea Market in het Tia Pancha Center in North Houston, volgens het Harris County Sheriff’s Office. Alle vijf de neergeschoten mensen waren betrokken bij een gevecht en een aantal wordt ervan verdacht wapens te hebben getrokken en te schieten, wat paniek heeft veroorzaakt en onschuldige omstanders, waaronder kinderen, heeft laten vluchten of duiken om dekking te zoeken, aldus het kantoor van de sheriff.
https://youtu.be/adq1rlWFE4o

Geen Complot: https://youtu.be/x5Uf7aooxvE

Déjà vu: Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc. hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog samen met o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink& ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine jongetjes aanrand uit de Laagste Klasse:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ & ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’ in de Straf & Bestuur-zaken tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s) https://youtu.be/t4cJeru3h78

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding van de pathologische leugenaars- ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’ ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL . De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’(Video’s) liggen voor het oprapen in het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022. https://youtu.be/N3pnFR7DeZA

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’. Share this: https://youtu.be/jkosFOfQmbM