( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Crisisberaad -D66-PedoRapits-Metoo -partij met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s)

PvdA-Hoer- UNCLE-TOM-AHMED MARCOUCH VERVANGT TOP D66-ER FRANC WEERWIND VAN DE PEDO-RAPIST-MEETOO-PARTIJ (Video’s)NIEUW LID FRAUDE7WITWAS-RAAD VAN TOEZICHT STICHTING HET VERGETEN KIND VAN ‘PEDO-RAPITS-MEETOO-JUNKIE-VROUWENBEUKER- JOHNNY DE MOL’: En de PvdA-baantjescarrousel draait doorrrrrrrr zonder Schaamte met corrupte PvdA-Hoertjes Van Dijk,Samsom en Marcouch!(Video’s)

Exclusief:‘Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B.  en Witwas&Fraude-Voorzitter van de Stichting Kids van Pedo-Rapits-Metoo-Vrouwenbeuker- Junkie Johnny de Mol(Video’s)

Heel vies spel van de VVD-Misdaadgroep. Ze staan het meest in de schijnwerper (en terecht) vanwege het toeslagen-Mega-Misdaad-schandaal en de uit huis geplaatste (ontvoerde) kinderen. Om lastige vragen te vermijden hebben ze daarom een onbenul corrupte politicus afgevaardigd die nog nooit eerder een VVD-Lieg en Bedreig-debat gedaan heeft en daarom geen vragen hoeft te beantwoorden. Hoe gevoelloos en misdadig kun je zijn? Hoe ver staat de VVD-misdaadgroep met zijn Premier de altijd liegende ‘US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss Rutte’ af van de burger en de bevolking? Hoe lang pikt de Nederlandse kiezer dit nog? Diverse politici reageren onthutst, zoals Marijnissen en de slachtoffers op de publiekelijk tribune .

Voorzitter van de Tweede Kamer-DD6- Censuur Queen- met als Elite crime-Alias de naam Bergkamp schorst de ‘Lieg en Bedrieg-vergadering’ als de slachtoffers van de Mega-Zorgtoeslag-Kinder-ontvoering-misdaad’ op de tribune de zoveelste slag in het tot op het bot kaal geplukte en vervolgde gezicht krijgen van ‘Nazi-Zorgtoelsag& Pedo-Boss-Mark Rutte’, die totaal gevoelloos als een ‘NWO-Elite-Nazi-Killer-SOROS-Schwab-Puppet de slachtoffers vertelt dat hij niets voor ze en hun ontvoerde kinderen gaat doen. Het moet allemaal zorgvuldig, wat in de praktijk betekent: langzamer dan slakkengang op weg naar de Doofpot. Uit debat over uit huis geplaatste kinderen, van 12 mei 2022. Dit gaat FvD weer een hoop stemmen opleveren.

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende US Puppet ‘Zorg-toeslag- Maffia Pedo-Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: