van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News(Video))

AMSTERDAM-NOIR- 17 Miljoen kinderen sterven reeds jaren van de Honger door het Westerse Kapitalistische systeem en daar komen nog 20 miljoen hongerlijders bij door ‘PvdA-MH17-Huilcomedidant-& Massa-Moordenaar-Frans Timmermans(Video).NPO&NOS-Journaal & Buitenhof: US & EU & Frans Timmermans & Zelinski is Oké,maar Pas op voor de Russen(Video’s)

Honger en armoede en sterven van de Honger en extreme misdadige ongelijkheid en de in hoofdzaak ‘US- Taxfree-War Crime-Killer-Elite-Oorlog bestaan al sinds het einde van de Tweede Wereld Oorlog, maart daar hoort u het ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum nooit over en dat is logisch , want daar is het ” NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum- Gajes’ de Hoofdader van:

‘NWO-Elite-Nazi-Waanzin en Misdadig’: 38 miljoen mensen lijden Honger in de US en 60 miljoen EU en 1.5 miljoen UK, maar ‘US-40 Miljard’ naar de ‘NWO-US-War-Crime-Killer-Elite-Nazi-Oekraïne-Petro-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland en dat is een schending van de mensenrechten van alle mensen die honger hebben in de US,UKen EU.& Oekraïne lijdt meer verliezen dan u ziet in de Westerse Media(Video)

Complot Denkers worden weer op hun wenken bediend:Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Nazi-‘(AZOV)-Oekraïense militairen en niet door Russische militairen & ‘CIA-Trol &D66- Pedo-Meeto Boss-Kaag deze maand weer naar ‘NWO-Elite-Nazi-Killer-World Economic Forum& ‘Taxfree-Queen- Exotica-Maxima’ naar ‘Corona-Duivel- Pedo-Epstien-Rapist- Gates : ‘Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!’(Video’s)

De Oekraïense ‘NWO-Elite- Nazi’-CIA-Puppet- President Zelensky gaat deze maand net als ‘D66-Pedo-Rapist-Metoo- Partijleider& Minister Kaag- Anis al Qaq’ het ‘NWO-Elite-Nazi World Economic Forum’ met als Voorzitter en Furher- Puppet Duivel Schwab in het extreem dure Snaak in Suits-Davos toespreken. Dat gebeurt via een CIA-SOROS-videoverbinding.

Persvrijheid(kuch): Nieuwe ‘dr. Goebbels-US-ministerie’ van ‘Waarheid gerund door marionetten a la ‘Pedo-Rapist-Metoo- Boss-CIA-Trol-Kaag’& ‘EU-Nazi’s-Volt, Rutte, ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ & ‘CIA-Trol- Zelensky, ”EU-PvdA-Massa-Moordenaar-Frans Timmermans”,’Keizerin-Halsema,etc. van ‘NWO-Elite-Nazi-Duivel-Taxfree-George Soros’ aka “dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid en Assange(Video’s)

VVD-Moordenaar& Jeugdzorg-uitplaats-Maffia-Boss-Teeven’& ‘Karate Bob'(Video)& ‘D66-Neuk en snuif -gabber- Minister- Franc Weerwind’ van Ali B. en Marco Borsato moet Jeugdzorg controleren(Kuch). Sen.Rand Paul Blocks Senate Vote on $40 Billion Aid to ‘CIA-Puppet-AZOV-Nazi-actor-Clown-Killer-Zelenski’& Oligarchen-Maffia& US Wapen dealers, because 40 millon People have Hunger in the US. ‘US-Nazi-Puppets-Rutte& Kaag& Hoekstra&Segers’:” Al hebben wij 4 miljoen mensen die leven op het randje van Financieel omvallen, wij gaan door met het sturen van miljarden naar onze held Zelenski en de US-Wapendealers”(Video’s)

Complot? Advocaat Reiner FÜLLMICH tegen de ‘NWO-Elite-Nazi -Corona-Oorlog ‘s-Misdaden’ tegen menselijkheid tour en eist net als FVD een tribunaal. Iedere 5 seconden sterft een kind van de Honger door het ‘Biden-Rutte-Holocaust-Kapitalisme’ maar u hoort alleen Oekraïne en Dood aan de Russen& Reiner FÜLLMICH en Assange &Baudet in de ‘dr. Goebbels-Westerse Pers’& ‘Taxfree- Koningin Maxima’ op bezoek bij Gates Foundation: ‘Complotdenkers worden zo wel heel royaal bediend’(Video’s).

Geen Complot: Triljoenen in No Time voor NWO-Corona & 50 miljard voor ‘US-Proxy-Nazi-Oekraïne’ tegen Rusland en geen cent voor dat al jaren lang ieder 5 seconde een kind sterft van de honger en de in armoede levende US & EU-UK-burgers. Rutte & Kaag & Hoekstra & NPO & NOS-Journaal & Buitenhof: Het is Oké.(Video’s)

Geen Complot:Oekraïne mag van geluk spreken dat Rusland niet zo ‘Genocide-Oorlog voert als de US en hun Slaven SS-NATO tegen Vet-nam, Irak, Syrië en Libië, Korea, Afghanistan áltijd standaard heeft gedaan.’Rutte&Kaag& NPO-NOS-Journaal&Buitenhof’: wij weten van niets en Dood aan de Russen en arme mensen en US Oké(Video’s)

Het jaar in jaar uit ‘Massa-Moordende- WEF stelt dat dat hun puppet Zelenski onze Duivelse hulp nodig heeft om ‘een wereldwijde voedselcrisis te voorkomen’(kuch). Op dit moment bevindt zich bijna 25 miljoen ton graan in Oekraïne. Zonder onze uitvoer van landbouwproducten staan tientallen landen op de rand van voedseltekorten. Na verloop van tijd kan de situatie heel erg slecht worden, waarschuwt ‘CIA-Nazi-Puppet-acteur en Killer-Clown- Zelenski’ in een dr. Goebbels- filmpje dat op social media geplaatst is door het ‘Duivelse – NWO-Elite-Nazi-Killers- WEF. CIA-NWO-Elite-Nazi-Zeenski en zijn gabber in Elite- crime de ‘Hautaine-D66- IJskoningin- Minister Kaag-Anis al Qaq’ en de Westerse dr. Goebbels-Pers en het ‘NWO-Elite-Nazi World Economic Forum ‘vergeten ‘maar even voor het gemak dat er na het einde van de Tweede Wereld Oorlog jaarlijks 17 miljoen kinderen sterven van de honger met name in de Derde wereld en dat er al jarenlang 38 miljoen mensen in de US Honger lijden en 60 miljoen in de EU en 1.5 miljoen in de UK’ en 250 duizend het ‘MOOIE-Doeners-land van het ”regime Rutte1,2,3,4. En de US-Taxfree-War Crime Killer-Elite alleen al in Irak 500 duizend kinderen heeft vermoord en daar zullen wij ‘NWO-Elite-Nazi World Economic Forum[ nooit over horen en dat is logisch’, want al dat Duivelse NWO-Elite Gajes” wat jaar in jaar uit naar het peperdure ‘Snake in Suits-Devos” komt is daar een van de Hoofdaders van!!!!!!!!!!

Druk: Andere tijden : Oekraïense Familie met terminaal ziek kind de dood in gestuurd door het altijd liegende ‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo Boss-Regiem Rutte’& VVD-Griezel Teeven:

CIA-Nazi-Puppet Zelensky bralt dat de Westerse Snake in Suits- politici al praten over de mogelijke gevolgen van de prijscrisis en hongersnood in Afrika en Azië. Dit is volgens de Oekraïense CIA-Nazi-Puppet- president ‘een rechtstreeks gevolg’ van Russische agressie. Zelenski roept alle Europeanen en de hele vrije wereld ( Waar is die vrije Wereld dan?) op om Rusland onder druk te zetten en te dwingen een einde te maken aan ‘deze schandelijke oorlog’ door de ‘US-Taxfree-War Crime- Pedo-Rapist-Metoo- Trump, Gates, Clinton, Biden-Killer-Elite’ uitgelokte Proxy- Petro-Doller Oorlog”]

Volgens het WEF heeft de Russische marine Odessa en andere havens in de Zwarte Zee geblokkeerd. Rusland claimt op zijn beurt dat Oekraïne zeemijnen in de Zwarte Zee heeft geplaatst, zodat schepen de havens niet kunnen verlaten.

Graansilo’s vol die nooit naar de 17 miljoen van de honger jaar in jaar uit stevende kinderen gaan en/of al die honger lijdende burgers in de US, UK en de EU & Top wordt Wakker uitzending bij Alwareness SaltoTV- Patricia Mensink in gesprek met Verzetsheld Anthony Migchels: De schrikbarende Waarheid inzake o.a. de ‘US-Proxy-Petro-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland en de komende jaren 30 crisis zal in slaan als een ‘Atoom-Bom& The End of The Petrodollar and World War 3.(Video’s)

Zo waarschuwden de ‘Oekraïense-Nazi-AZOV- strijdkrachten’ inwoners van Odessa op 5 maart dat ze uit de buurt van de zee moesten blijven omdat het leger er mijnen had geplaatst. De Russen zeggen daarnaast dat de extreem corrupte Oekraïense-Nazi- autoriteiten schepen tegenhouden.

In 2020-21 was ‘NWO-Elite-Nazi-Oekraïne’ de op drie na grootste exporteur van maïs ter wereld en de op vijf na grootste exporteur van graan en desondanks was en is Oekraïne een van de Corrupte en armste landen van Europe en waren reeds voor de Oorlog meer dan 10 miljoen Oekraïners gevlucht naar de EU en US en gelijk hebben ze! En daarnaast ging niet een korrel graan naar de 17 miljoen van de honger stervende kinderen. De graansilo’s zijn vol en er is geen ruimte meer voor de volgende oogst in juli en augustus.

And Finely: The US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist- Epstein, Corona-Devil-Gates, Biden, Clinton, ect. and its UK, EU, Australia , Taiwan , Japan , Canada en Zweden en Finland Slavens have cut off Russian banks and Russia’s Taxfree-Devils-elite from the global financing systems. China has been slowly benefitting from the US-Nazi- Petro-Dollar-Ukraine-Russia chaos, as reports suggest that nearly 200 to 300 Russian firms scrambling to open accounts in Chinese banks. Many Russian companies have even announced that they are willing to accept Chinese yuan from customers. Does the western alliance understand the consequences of this move, Rishab Gulati debates on NewsX?

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: