• koets

( van onze wordt Wakker redactie i..s.m. Nine For News(Video))

AMSTERDAM-NOIR-CIA Puppet Zelenski tot Tweede Kamer: Koop US Fracking gas (11x duurder dan Russisch gas)en wapens en laat uw burgers doodvriezen zonder brood en huis: ‘Nazi-Zorg-Toeslag&Pedo-Boss-Rutte: laat dat maar aan mij over ik en mijn ‘Elite-Nazi-Killer-regerings-bendes’ plukken de Laagste en Lage midden Klasse en voor al de ‘Honger-AOW-ers’al 12 jaar kaal tot op het bot, Heil, onze Held Zelenski en onze’ Francking Gas en Wapenhandel- Fuhrer Biden(Video’s)”.

Complot? Advocaat Reiner FÜLLMICH tegen de ‘NWO-Elite-Nazi -Corona-Oorlog’s-Misdaden’ tegen menselijkheid tour en eist net als FVD een tribunaal. Iedere 5 seconden sterft een kind van de Honger door het ‘Biden-Rutte-Holocaust-Kapitalisme’ maar u hoort alleen Oekraïne en Dood aan de Russen& Reiner FÜLLMICH en Assange & Baudet in de ‘dr. Goebbels-Westerse Pers’& ‘Taxfree- Koningin Maxima’ op bezoek bij Gates Foundation: ‘Complotdenkers worden zo wel heel royaal bediend’(Video’s)

Why We Should Not Admire ‘CIA-Puppet-actor & Killer-Clown-Zelensky’.’NWO-Elite-Killer Puppet-Keizerin Halsema& VVD-Boef van der Burg& dr.Goebbels-NPO”:’Oekraïense-blanke-AZOV-‘Nazi’s’ meer dan welkom in Amsterdam en Holland(Video’s)

Wat u nooit ziet bij de NPO&NOS-Journaal: Kijk: Interview afgekapt na opmerking over ‘CIA-Puppet- Nazi-AZOV-Zelenski’ die foto van zijn soldaat met SS-embleem plaatst& US geeft een extra 40 miljard uit voor ‘Petro-Dollar-Proxy-Nazi-Oorlog’ tegen Rusland, terwijl 80 miljoen US-en 100 Miljoen EU Burgers niet te eten hebben& Filmpje: Yuval Noah Harari schetst huiveringwekkend toekomstbeeld bij ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum'(Video’s).

Bij de Westerse corporate crime CIA-CNN media en hun ‘EU-Slaven -Staats-Outlets- BBC-MI6 en AIVD-NPO&NOS-journaal’ bestaat het Nazi-AZOV regiment niet eens en plegen alleen de Russen massaal Oorlogsmisdaden. Hitler en dr. Goebbels zouden jaloers geweest zijn op die Dood aan de Oolorgsmissdagiers- Untermenschen- Russen en Joden Homo’s Lesbo’s en Blacks . ‘US -Poodle-Boris Johnsons aka “UK-Hitler and DejaVu -”SS-Finland(Video)’ & Nazi -collaboration- Sweden'(Video)- Dead to Russia and poor People and Assange( Truth)& The Nazi-Holocaust started in Nazi- Lithuania’& ‘US-SS- NATO’ Risking Direct Conflict With Russia and ‘Full-Fledged’ Nuclear War. ‘US-Puppets- Nazi Zorgtoeslag & Pedo Bazen-Rutte&Kaag&Hoekstra&Segeres’& dr. Goebbels-NPO : het is oké wij doen ook weer meee!!!!!(Video’s)

“(-)

De Franse oud-soldaat Adrien Bocquet is drie weken in CIA-Nazi-Oekraïne geweest en wat hij daar heeft gezien, zal voor altijd op zijn netvlies gebrand staan. Eenmaal thuisgekomen was hij geschokt: de media nodigen experts uit die niet in Oekraïne zijn geweest en geen idee hebben wat daar speelt.

Bij het Franse radiostation Sud Radio zei hij(Video) dat hij getuige is geweest van ‘heel veel oorlogsmisdaden’. Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door CIA&MI6&AIVD-Oekraïense-Nazi-AZOV)- militairen en niet door Russische militairen. Bocquet is dan ook enorm geschokt dat Europese NWO-Taxfree-Elite-Nazi-Killers wapens stuurt naar Oekraïense neonazi’s. Ze dragen op hun uniformen allerlei nazisymbolen. Ze verbergen die symbolen niet. Sterker nog: ze lopen ermee te koop, zei hij.” (-) Meer lezen &Video

‘CIA-trol Pedo-Rapits-Metoo-Boss-D66 Minister-Kaag- Anis al Qaq deze maand naar”NWO-Elite–Nazi-Killers– World Economic Forum om haar orders op te halen voor het US Puppet -regime Nazi-Zorgtoeslag Pedo-Bos- Rutte : ‘Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!’

Later deze maand wordt in het peperdure Taxfree- Elite-Psychopaten Zwitserse ski dorp Davos het NWO-Elite-Nazi-Killers-World Economic Forum georganiseerd. De afgelopen twee jaar zijn de bijeenkomsten via internet gehouden vanwege de Der Endlösung der arme Duivel- Pedo-Rapist-Epstein-Gates-Corona- pandemie.

Doorgaans komt de Duivelse mondiale politieke en bedrijfselite aan het begin van het jaar in Davos bijeen om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft , ma.w. hoe zij de massa nog meer kunnen uitzuigen en vermoorden en hun kinderen verkrachten ’. Dit jaar zal vooral worden gesproken over het herstel van de coronacrisis en klimaatverandering(kuch), maar voor over Dood aan de Russen, arme mensen en Assange ( de Waarheid)

Het zogenaamde praatclubje:

Onder andere de CIA-Trol- D66-minister van Financiën voor de Rijke en vicepremier Sigrid Kaag-Anis al Qaq is te gast, zo kondigt het WEF aan op social media. Ze krijgt de wind van voren. “Daar gaat ze, van 22 tot 26 mei aanstaande, onze Sigrid Kaag als global leader, naar het zogenaamde praatclubje volgens de heer Segers van de ChristenUnie,” reageert artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult.

Energieadviseur Simone Juffermans voegt toe: “Praatclubje toch?” Vastgoedondernemer Erik de Vlieger zegt simpelweg: “666.”

Verbazingwekken: Rusland: Duivels-Pfizer, Moderna, Soros, Gates, Clintons, Bidens en Rockefellers betrokken bij CIA-Oekraïense biolabs

“Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!” twittert Tweede Kamerlid & Verzetsheld Pepijn van Houwelingen (FVD). Frank vraagt zich af: “Waarom is ze eigenlijk minister van Financiën geworden? Ze heeft totaal geen belangstelling voor de financiële toestand van de Nederlandse burgers.”

CIA Trol& Hautaine D66-IJskoningin Kaag-Anis al Qaq” is veelgevraagde Puppet bij het ‘NWO-Elite-Nazi-Killers-World Economic Forum. Ze participeerde de afgelopen jaren ook in diverse WEF-‘Elite-Misdaadgroepen-groepen als puppet. “Waarom daar in de Nederlandse voor merendeel NSB- politiek met de Judas-Partijtjes Nep en Fop Christen-CDA, VVD-misdaadgroep, Pedo-Rapist-Metoo-D66, GroenLinks Rechts , PvdA-hoertjes nooit discussie over is, is verbazingwekkend. Ministers ook al zijn ze corrupt en dat zijn bijna allemaal anders kan je geen Minister worden, moeten bij hun aantreden immers alle functies die niet voortvloeien uit hun ministerschap opgeven. Waarom zou dat niet gelden voor het vervullen van (leidinggevende) Puppet-functies in de particuliere( elite-misdaad) organisatie van Duivel Klaus Schwab? Het is een raadsel,” schrijft econoom Wouter Roorda, die 20 jaar in verschillende functies op Haagse ministeries werkte en van zijn leven het achterste van zijn tong zal laren zien, want zit ook hij gelijk in de cel ( zgn voor Landverraad) en/of Tbs-Kliniek( zgn. Complot-Gek) en/of minimaal in de ‘Honger-Bijstand van het regime Rutte.

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende US Puppet ‘Zorg-toeslag- Maffia Pedo-Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’ in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde , Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OORLOG’.

Share this: