( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u nooit zult zien bij de ‘dr. Goebbels-Staats-AIVD- NPO-NOS-Journaal’ aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage ( Video’s) met ‘Maffia-Boss Pimp en Mega-Fraudeur- Frans Klein’ als ‘Snake in Suits-Fake News-Boss’ en de bejaarde mannen-‘ NSB-Gevestigde Orde Talking Heads- Kranten’ o.a. Telegraaf, Parool. etc. (Video’s): The End of The Petrodollar and World War 3:

Wat u nooit ziet bij de ‘dr. Goebbels- NPO/NOS-journaal’& Gevestigde-NSB-Orde Kranten Parool, De Tegegraaf,etc.: ‘US-Fracking Gas & Wapenhandel-Elite-Gangsters’ hebben Rusland de Oorlog verklaard en vullen nu hun zakken met miljarden ‘Bloed-Winst’ door u betaald! De US- NW0-Elite-Nazi-proxyoorlog’ in hun Oekraïne nader uitgelegd’(Video’s)

SalltoTV1: Patricia Mensink in gesprek met Anthony Migchels, zie De schrikbarende Waarheid inzake o.a. de ‘US-Proxy- Petro-Dollar-Oorlog’ met zijn EU slaven en hun ‘NPO-NOS-journaal- dr. Goebbels dood aan de Russen en arme mensen en Assanage -Pers- Taking Heads tegen Rusland ( en Verzetsheld ing Steve Brown)Video’s) en de komende jaren 30 crisis zal in slaan als een ‘Atoom- Bom, zie: https://www.salto.nl/programma/alwareness-tv/4JAC361dAQEqqwoceWaE4q

Persvrijheid(kuch): Nieuwe ‘dr. Goebbels-US-ministerie’ van ‘Waarheid gerund door marionetten a la ‘Pedo-Rapist-Metoo- Boss-CIA-Trol-Kaag’& ‘EU-Nazi’s-Volt, Rutte, ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ & ‘CIA-Trol- Zelensky, ”EU-PvdA-Massa-Moordenaar-Frans Timmermans”,’Keizerin-Halsema,etc. van ‘NWO-Elite-Nazi-Duivel-Taxfree-George Soros’ aka “dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid en Assange(Video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende US Puppet ‘Zorg-toeslag- Maffia Pedo-Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: