(Door onze wordt Wakker Redactie i.s.m. Nine For News (Videos))

AMSTERDAM-NOIR-

Zeldzaam eerlijk en moedige Europarlementslid trekt aan de bel: ‘Dit Duivelse NWO-Elite-Nazi- verdrag betekent einde van democratie en begin van wereldregering’(Video)

“(-) Europarlementariër Christine Anderson waarschuwt voor het ‘Der Endlösung der areme-Pandemieverdrag’ dat de NWO-Nazi-Elite-Killers-WHO macht geeft over alle lidstaten zonder dat overheden inspraak hebben. Dit betekent het einde van de democratie en het begin van een NWO-Elite-Nazi-wereldregering. (Zie schokkende Video)

(-)

Michael Savage condemns ‘Taxfree- Blood-Biljonair-Ukrainian President Volodymyr Zelensky’ as a “Puppet of George Soros& US-Francking- Gas-Elite-Gangsters’. ‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss- Rutte& ‘IJSKoningin Kaag’& Co’: Dat is Oke wij en onze ‘Prinses- Miljardair- Yab Yum- Mabel’ zijn ook Puppets van Soros& ‘US-Taxfree-Francking- Gas- War Crime-Elite-Gangsters’ & ‘Kinderporno-dieren sex & NSB- Zwarte-Ster-politie'(Video) a La Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458)blijft gewoon in dienst(Video’s)

Persvrijheid? Trump en Biden zijn Moordenaars en ‘Pedo-Incest- Rapist-Metoo-ers’& ‘dr. Goebbels-Homeland-Security’s “Disinformation Board”& ‘CIA-CNN &dr. Goebbels -NPO&NOS-Journaal’ aka” Dood aan de Russen en arme Mensen en Assange”(Video’s)

De Amerikaanse overheid heeft een heus ‘ministerie van Waarheid’ in het leven geroepen. Nina Jankowicz krijgt de leiding over dit ‘ministerie’, dat officieel het Disinformation Governance Board wordt genoemd. Jankowicz is gespecialiseerd in ‘desinformatie’. Ja, echt.

17 Miljoen kinderen sterven reeds jaren van de Honger door het Westerse Kapitalistische systeem en daar komen nog 20 miljoen hongerlijders bij door ‘PvdA-MH17-Huilcomedidant-& Massa-Moordenaar-Frans Timmermans(Video).NPO&NOS-Journaal & Buitenhof: US & EU & PvdA-Hoer-Zakkenvuller-Frans Timmermans & Zelinski is Oké,maar Pas op voor de Russen(Video’s)

‘dr. Goebbels -Jennifer Daskal is benoemd tot medevoorzitter van het Fake News-Disinformation Governance Board. Zij heeft nauwe banden met miljardair George Soros. Psychopaat Daskal is verbonden aan de Open-SS- Society Foundations (OSF) van NWO-Elite Nazi- Boss-Duivel-Soros en werkte voor Geen onafhankelijk Human Rights Watch( alleen de Russen en Chinezen deugen niet) , dat tussen 2000 en 2014 in totaal 32 miljoen dollar kreeg van de miljardair. Pikant in dit verband is dat Volt de Hitler- EU- Jeugd afdeling van Soros en ‘Yap Yum- Prinses Mabel ook bloed-poen van ‘Duivel-Soros hebben gevangen.

‘Pschyco-Killer-Daskal was ook ‘Fane News-redacteur van het door ‘Duivel- Soros’ gefinancierde dr.-Goebbels- blog Just Security’for the Taxfree-Ultra-Rich-Elite-Gangsters’and Dead to Russia, the poor People and Assnage , dat tussen 2017 en 2019 een slordige 675.000 dollar kreeg van de OSF. Waarom is Duivel- Soros en zijn Elite-Misdaadbende met leden a La Kaag, Volt, Rutte Trudeau, Zelensky, Yap Yum Prinses Mabel, enz. nog niet aangehouden voor misdaden tegen de menselijkheid en/of Landverraad.

Dr- Goebbels-Censuur’: Wat u niet ziet bij de NPO: Rechterhand  van ‘Dictator-CIA Trol-Nazi- Two Face-Boy Trudeau’ aka Dood aan de Russen en Chinezen en armen  is ‘Rat in pak- directeur’ bij World Economic Forum van ‘NWO-Nazi –Schwab& Soros& Puppets- ‘Prinses Yab-Yum-Mabel’& D66-Kaag’ en kleindochter van prominente ‘Genocide- nazi’ en Boy Rutte beledigd Poetin bij Golddigger Jinek(Video’s)

De Amerikaanse dr. Goebbels- minister van Binnenlandse Veiligheid psychopaat Alejandro Mayorkas onthulde afgelopen week dat ‘Pschy-Killer-Daskal betrokken is bij het Disinformation -Fake News-Governance Board.

FvD met Verzetshelden Gideon van Meijering, Van Houwelingen en Baudet volledig in gelijk gesteld m.b.t de ‘NWO-Big Brother- Corona- Dictatuur -Dood aan de Russen en Chinezen’  en de Freak- ‘D66-Mega-Corona-Fraudeur -Minister-Kuipers’ niet gearresteerd door zijn collega’ D66- Minister-Pedo-Metoo-Voice- advocaat- Franc Weerwind’&Volt: stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expast-Yup-Dam’ met Soros als Burgemeester.&’ Volkse’- Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ als enige met haar kind in al dagen lang de cel(Video’s).

Ondertussen: Metoo& Pedo-Rapist-EU Nazi’s-VOLT & GroenLinks & D66 & VVD-Expats & import-Yuppies  maken de dienst uit met hun NWO-Keizerin Halsema bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen& Dood aan de Russen. Volt: stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expats-Yuppe-Dam’ met Soros als Burgemeester(Video’s).

” NWO-Elite Nazi- Boss& Duivel Soros’ ( en Schwab) is een belangrijk pleitbezorger voor censuur op social media. Toen Musk aankondigde dat hij de vrijheid van meningsuiting op Twitter in ere gaat herstellen, riepen aan de miljardair gelinkte groepen adverteerders op om geen zaken meer te doen met het platform.Pschyco-Killer-Jankowicz claimde eerder ten onrechte dat het verhaal over de laptop van Hunter Biden ‘Russische desinformatie’ was. Ze zei zelfs dat het Senaatsrapport over de betrokkenheid van Hunter bij het Oekraïense energiebedrijf Burisma ‘desinformatie’ was. (Zie Video)

Het kan nog gekker: NWO-Elite-Nazi-Trol-Robert Califf, directeur van de extreem corrupte Amerikaanse medicijnautoriteit FDA, heeft gezegd dat desinformatie ‘de belangrijkste doodsoorzaak’ is in de Verenigde Staten en niet de extreme ongelijkheid en bijv. het feit dat 1 op de 5 kinderen honger lijdt in de US, dankzij zijn regime met Puppet Kleine meisjes- snuiver- Biden&Zoon Crack-Head Hunder Binden. (Zie Video)

Waanzin en misdadig: ‘NWO-Nazi-‘Taxfree-Elite- puppet -Biden vraagt Congres om recordbedrag van 33 miljard dollar voor ‘Proxy-Oorlog Oekraïne’ tegen Rusland, terwijl 1 op de 5 kinderen in de US niet te eten heeft en 60 miljoen US burgers creperen en zijn EU -Slaven’ hebben reeds 20 miljard cadeau gegeven aan ‘CIA-Puppet- Zenliski-Kliek’, terwijl 110 miljoen ‘EU&UK-Burgers onder de armoedegrens creperen &massagraven bij Marioepol is weer broodje aap.

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende US Puppet ‘Zorg-toeslag- Maffia Pedo-Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: