(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News)

AMSTERDAM-NOIR- VVD -Ziekenhuis-Sloper-Minister Bruins’ onwel tijdens Coronadebat en King Willem & familie zijn weer gevlucht en mijden Volk(Video’s)&PvdA-Hoer-‘Zorg-sloper Martin van Rijn’ volgt VVD ‘Ziekenhuis-Sloper Bruno Bruins’ op als ‘Corona-Bom-Minister’(Video’s)

Sadistische experiment van ‘dr. Mengele-De Jonge en Rutte& Disssel & Bruins met Neppandemie’& zoveelste corruptieschandaal van Regime Rutte in de ‘Corona-Endlösung der arme crisis’ en misschien wel het dodelijkste en misdadigste tot nu toe. Rutte&Kaag& Hoekstra&Segers: Pas op de Russen(Video’s)

KABINET RUTTE3: Studentenprotest tegen ‘Woeker- renteverhoging’ van Rutte en zijn loopjongen de ‘Apen Martelaar- D66 Minister Van Engelshove’(Video’s)& Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(Video’s)

Intravacc is een Nederlandse corrupte overheidsinstelling voor onderzoek op het gebied van vaccins, die ontstaan is uit de vaccinafdeling van het altijd liegende RIVM en het in 2011 opgeheven Nederlands Vaccin Instituut. De instelling voert onderzoek uit voor onder andere de ‘Wereld-Geen-gezondheidsorganisatie voor de massa’ en de Duivel- Taxfree-bloed-Miljardair-Bill & Melinda Gates Foundation. en Kleine Duiveltjes  Marien de Jonge, broer van voormalig NWO-Elite Nazi-Puppet-corona-CDA-minister Duivels Hugo de Jonge, is verbonden aan Intravacc.

Advocaat Hester Bais wijst er in een Twitterdraad op dat in juli 2011 een patentaanvraag is ingediend voor een adjuvant, een hulpstof in vaccins, uit de koker van het Zweedse Elite-Maffia Big Pharma- farmaceutische bedrijf Isconova en Viroclinics, waar kleine Duiveltje viroloog Ab Osterhaus aandelen in had. Het patent staat op naam van het grootse Apenmartelcentrum van Europe de Erasmus MC en Taxfree-Novavax-Elite crime-group.

Duiveltje Osterhaus verkocht zijn Bloed-aandelen Isconova, dat voor 29,6 miljoen dollar is verkocht aan Novavax. Viroclinics is eind vorig jaar verkocht aan het duistere Cerba Healthcare. Het FD schreef dat Osterhaus ‘tot voor kort’ aandeelhouder was. Bais wil weten wat Osterhaus heeft gekregen voor de aandelenverkoop.

Openheid afdwingen: Coalitie torpedeert motie Agema over onderzoek naar coronamaatregelen: ‘Absurd en laakbaar’“Kan het parlement en/of de minister van VWS nu eindelijk openheid afdwingen/geven met betrekking tot zijn (voormalige) financiële belangen en verdiensten?” vraagt de advocaat financieel recht.

GeenZorg voor de massa ‘Duivel& D66-Peod-Rapist-Metto-minister Ernst Kuipers’, tot voor kort misdadige bestuursvoorzitter van het grootse Apen -Martel -centrum van Europa Erasmus MC, maakte in maart bekend dat mensen een NWO-Elite-Nazi-Novavax-vaccin tegen corona kunnen krijgen. Bais: “Heeft het Erasmus MC-crime-group nog patent(en) en wat verdient het aan de promotie/verkoop van dit vaccin?”

Nooit Openbaar:

Begin vorig jaar trad niemand minder dan oud-‘VVD-Boef-minister-Ziekenhuis-Sloper- Bruno Bruins’ toe tot de ‘Ratten in pak- raad van commissarissen-misdaadgroep'(Video’s) van Intravacc. Elite-Misdaadgroep-Intravacc B.V. werd door hem in 2019 opgericht.

“Wanneer worden financiële en eventuele persoonlijke belangen van het ‘regime- Nazi-Zorgtoeslag& Pedo Bazen- Rutte, Kaag& Hoekstra en Segers’, Duivelse- D66-minister van VWS Ernst Kuipers en zijn voorganger de extreem misdadige altijd liegen CDA Minister De Jonge alsmede van het ‘Apen-Martel-Centrum- Erasmus MC (inclusief Duivels- Osterhaus, Fouchier en Koopmans) openbaar/transparant?” vraagt Bais.

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende US Puppet ‘Zorg-toeslag- Maffia Pedo-Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: