( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wanneer wordt eindelijk de VVD-Misdaadgroep en de ‘Pedo-Rapist-Meetoo- D66 misdaadgroep(Video’s) en de ‘CDA& CHU Duivelse misdaadgroepen Verboden als een ‘Criminele-organisatie’ en de perverse en corrupte’ Rat in pak-Bendeleden’ massaal gearresteerd(Video)

Volkert van der Graaf: “Pim was een heilige vergeleken bij het huidige US -Puppet-NWO-Nazi-Elite Kabinet, Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers aka ‘” Dood aan de Russen en Assange en arme mensen en Persvrijheid(Video’s) . Ik kan mij  nu wel voor mijn kop schieten.”

Volkert van der Graaf is een Nederlandse milieuactivist, die in 2003 tot een gevangenisstraf van 18 jaar werd veroordeeld wegens de moord op de politicus Pim Fortuyn, daar waar Holleeder en straks Tahgi Levenslang krijgen zonder een spantje bewijs.

Folkert had indertijd geen strafblad, maar werd wel 24/7 gevolg door de AIVD. Tijdens de rechtszaak in maart en april 2003 bekende Van der Graaf de aanslag op Pim Fortuyn. Hij gaf als motief dat hij in Fortuyn een groeiend gevaar voor de samenleving zag, met name voor kwetsbare groepen zoals asielzoekers, moslims en mensen met een WAO-uitkering, aldus de verklaring van het Openbaar Ministerie. Het OM: “Het ging daarbij voor de verdachte om de combinatie van de algemene stigmatiserende politieke denkbeelden van Fortuyn ( labbekakken?), de polariserende wijze waarop Fortuyn die voor het voetlicht bracht en de grote politieke macht die Fortuyn dreigde te krijgen. Hij zag voor zichzelf geen andere mogelijkheid om dat gevaar te stoppen dan door Fortuyn om het leven te brengen.” Zelf verklaarde Volkert van der Graaf, blijkens het uiteindelijk vonnis waarin hij schuldig werd bevonden aan moord:”ik erken dat ik op 6 mei 2002 te Hilversum [slachtoffer] heb doodgeschoten. (…). Ik zag [slachtoffer] als een gevaar voor de samenleving. Ik zag voor mijzelf geen andere mogelijkheid dan wat ik heb gedaan. (…)” Ook door anderen dan het Openbaar Ministerie werd verwezen naar Van der Graafs dierenactivistisch verleden. Met name  de dubiueze (pedo) schrijver Tomas Ross en onderzoeksjournalist Peter Siebelt verwezen naar een citaat uit het rapport van de Doofpot commissie-Van der Haak die de beveiliging van Fortuyn had onderzocht (kuch). Het citaat is afkomstig uit een door de AIVD afgeluisterd telefoongesprek van 8 januari 2002, toen Fortuyn nog lijsttrekker was van (on)= Leefbaar Nederland. In dat gesprek werd door een milieuactivist gezegd: “Hij (Fortuyn) moet dood!” Nadat de spreker erop attent gemaakt werd dat men afgeluisterd werd, corrigeerde hij zichzelf en zei: “Ik bedoel natuurlijk monddood.” Tot op heden is nog nooit verklaard waarom de informatie die de AIVD toen bezat dat Pim acuut gevaar liep niet is gebruikt om de moord  van Folkert van der Graaf op Pim te voorkomen.

Ronald Plasterk Gay pride

Heeft de Graai-Top van de NSB-PvdA-Hoertjes het bloed van Pim aan zijn handen
Was de Moord op Pim de Wraak van de voormalige PvdA lijstaanvoerder de SM-Hoer Ad Melkert, omdat hij en de rest van de PvdA-kliek te laat waren ontmaskerd door Pim als een NSB-PvdA Charlatan Graaiers en Naaiers van Jan met de Pet? Vraagt u het aan de huidige Boss van het AIVD de PvdA IJdeltuit Ronald P. die de ” Liberace” uithangt bij de liederlijke Amsterdamse Gay Canal Parade. Die Plasterk is ook zo’n PvdA Charlatan van de bovenste plank met hoogst waarschijnlijk indirect het bloed van Pim aan zijn kleffe Graai- handjes. Ondanks dat de VVD ‘Griezel Fred Teeven Folkert’ van de Graaf heeft verboden met de Pers te praten doorbreekt hij voor het eerst zijn stil zwijgen sinds zijn vrijlating tegen over Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Folkert heeft wel bedongen dat hij het interview geeft op basis van totale anonimiteit. Hij verscheen dan ook als vrouw verkleed en wilde NN1  genoemd worden net als politie agenten die een burger hebben vermoord als zij voor de rechter verschijnen. Maar onze intermediair die dit interview geregeld heeft verzekerde ons dat deze ‘vrouw’ Folkert is en niet bijv. de Top VVD Boef en ex Minister ‘Drag Queen Gerrit Zalmd’ of  een andere ‘AIVD-Trol’.

Fred Teeven

VVD-Griezel en Top VVd-boef-Fred Teeven praat openhartig dat hij op de Dodenlijst(kuch) staat met Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Een van zijn overwegingen dat van der Graaf dat interview gaf was dat Teeven ook een interview had gegeven aan Volksnieuws hoe het is om continue te worden bewaakt op kosten van ‘Jan met de Pet’, die Teeven en zijn VVD misdaadgroep N.B. bikkelhard vervolgt en vernedert en uitbuit. Folkert: “Het is eigenlijk wel surrealistisch dat niet ik moet worden bewaakt maar Teeven voor zijn misdaden tegen het Volk. Laat het Volk daar maar eens over nadenken . Er is veel veranderd sinds 2003 in Nederland. Ik ben extreem dom geweest om Pim te vermoorden en heb daarmee zelf de Heersende Klasse in Nederland en de EU een dienst bewezen is mij nu gebleken ” Ik denk nu weleens dat zij mij gewoon Pim hebben laten vermoorden en ik dus eigenlijk een speelbal was van NWO-ELite-Nazi- Goldman Sachs en de NWO-Elite-Nazi- Bilderberg groep die ik zo verfoei en die nu heersen in Nederland met hun VVD en PvdA, D66, CDA en CHU kabineten .”

Heeft Folkert van de Graaf de verkeerde politicus Pim Fortuyn vermoord vroegen wij hem.

Folkert dacht de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ te redden door in zijn ogen de Ultra Rechtse politicus Fortuyn te vermoorden. De moord op Fortuyn is inmiddels 14 jaar geleden.  Sindsdien regeert Rutte en Asscher in “Banana-Fraude-Nederland” en zucht ‘Jan met de pet’ als nooit te voren onder het ergste ultra reactionaire regime ooit. Zijn de PvdA Bewindslieden Fortuin rechts gepasseerd met louche figureren als Diederik Samsom, Jetta Klijnsma , Lodewijk Asscher, Ronald Plasterk, etc.,  die ik toen niet voor mogelijk had gehouden, aldus Folkert. Als ik dezelfde criteria zou aanhouden voor een moord als dat ik toen heb gedaan bij Pim dan zou ik het hele Kabinet moeten vermoorden. Ik ben dan ook echt aangeslagen dat ik mij zo heb laten misbruiken en in retrospectief nu moet toegeven dat ik de verkeerde politicus heb vermoord. Ik heb Pim vemoord voor de Heersende Klasse, O wat ben ik naïef geweest, aldus een huilende Folkert. Folkert tot slot:” En dat Pim pochte zich af en toe aan wat te Jonge Marokkanen , die van huis waren weggelopen te vergrijpen met cocaïne op zijn Lul is zo’n beetjes het handelsmerk van de ‘VVD-Pedo-Demmink-Top.’ Dus dat kan en kon ook geen reden voor mij zijn dat ik hem heb vermoord.”

Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne. Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: