( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News(Video’s)

AMSTERDAM-NOIR- ‘NWO-Nazi-Elite Puppet-Europarlementariër& Pooier-Loverboy- van EU D66 Mega-Fraudeur-& Zakkenvuller-Sophie in ’t Veld & Hysterische dr. Goebbels- Oorlogshitser Guy Verhofstadt’ aka “Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen” krijgt volle laag: ‘Vuile oorlogshitser(Video)

Mass-Killer Biden’ his narratives extends beyond the US to Russia & D66-ers& CIA-Trols Sophie in ‘t Veld & Sjoerdsma aka “Dood aan de Russen en Chinzen en arme mensen”roepen op tot een Groot Europa net als Hitler(Video’s)&How ‘US-Taxfree-Killer-Elite’ trained ‘CIA puppet Juan Guaido’ for ‘Steel the Oil-Coup’ . Rutte & ‘D66 EU- Mega-Fraudeur- Sophie in ’t Veld’ : Het is Oké(Video’s)

De Extreem corrupte Europarlementariër ‘dr. Goebbels- Guy Verhofstadt’ wijst erop dat 18 jaar geleden 10 landen bij de ‘US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapistem Epstien, Clinton, Biden, Gates, ect.-Killer-Elite’ Slaven- EU zijn gekomen. Zonder dit ‘US-Slaven-EU-lidmaatschap’ zouden Russische troepen volgens hem al bij Gdansk, Boedapest of Vilnius zijn in plaats van Odessa, Marioepol en Kiev, Heil Hitler en Heil Biden.

Joe en Hunter Biden vuistdiep in Bio-Lab Oekraïne & Kleine meisjes & kinderporno & Gevestigde Orde steelt idee Vluchtelingendorpen van partijleider ing Steve Brown van Stem v d Straat Partij(Video).

‘Dr. Goebbels-Verhofstadt bralde in een interview met de Belgische pers dat Oekraïne ‘wellicht al een Nazi-AZOV-autoritaire staat was geweest wat het nu al is met de ‘US-Puppet-acteur &Killer-Clown Zelinski’ als de Puppet- ‘Made In USA Mad Dog-Kruisengrijper-Trump’vandaag aan de knoppen had gezeten’in plaast van onze Furher- NWO-Elite Nazi Puppet- kleine meisjes snuiver Biden& Crack Head-Hoerenloper Hunter Binden’.

De ‘hysterische Belgische oud-premier en CIA-Trol krijgt veel kritiek. “U wordt weinig gehinderd door kennis en inzichten, lijkt het wel, vuile Nazi,” schrijft BVNL-bestuurder Hans van Tellingen. Vastgoedondernemer Erik de Vlieger voegt toe: “Lul niet zo stom, vuile NWO-Elite-Nazi-oorlogshitser, ga lekker die corrupte D66- Mega-Fraudeur& Hoer van je Sophie in ’t Veld in haar ‘Paay-bek’ pissen.”

New world-Nazi-Elite- order: NWO-Nazi-Elite”aka Dood aan de Russen meet met twee maten: ‘Gold Digger Jinek aka “de Natte-(Haring)-Doos(Video)”& ‘Jonge Stagiaire aanrander-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk “&’Penthouse Pechthold’&’Pedo-Meetoo-Baas Kaag’&NPO&NOS-journaal&Buitenhof’& Lubach mogen blijven, maar Vandaag-VI moet van de Buis(Video’s)

In het voor 90 % corrupte Europees Parlement aka “Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen” vroeg Verhofstadt of ‘we’ klaar zijn voor de Nieuwe-NAZI-ELITE- Wereldorde van morgen. Het antwoord op die vraag is volgens hem: niet helemaal. Het Zeeuwse Statenlid Martin Bos reageert: “Luister naar de dreigende hysterische d. Goebbels- woorden van de levensgevaarlijk psychopaat Guy Verhofstadt over zijn ‘new-elite-nazi- world order’ en besef dat als wij willen dat Nederland blijft bestaan, wij ook effectief rap uit de EU moeten stappen. Nexit!”

Dat is echt niet waar

‘dr Goebbels-AIVD-NOS-Rusland-correspondent-Godfroid’  van de ‘Westerse- (US)- Killer-Elite’ (Video)volledig doorgedraaid en aan de Wodka en  zwaar aan de cocaïne van zijn ‘dr. Goebbels- Leugens’ over de Russen en scheldt Verzetsheld ing Steve Brown uit voor Mafkees!:

Mat Herben, oud-partijleider van Lijst Pim Fortuyn, zei in WNL Op Zondag bang te zijn dat we allemaal meegaan in de Amerikaanse koop ons “Fracking Gas en Wapens of anders……. NWO-Elite-Nazi retoriek die ook nog eens gesteund wordt door de Gevestigde-NSB-Elite-Nazi- Orde Media CIA-CNN& MI6-BBC en dr. Goebbels-AIVD- NPO-NOS-journaal& Grachtengordel-Zakkenvullers-Buitenhof van ‘we moeten Rusland een kopje kleiner maken en alle arme mensen tot Slaaf Robot’. “Het werkelijke verhaal is geopolitiek,” benadrukte Herben. “Het gaat hier eigenlijk helemaal niet om de Oekraïne, of die wel of niet in Russische handen komt. Waar het hier in werkelijkheid om gaat, is: de Russen hebben een omsingelingscomplex en daar hebben ze volkomen gelijk in gezien hoe de Russen meer dan 30 miljoen mensen hebben verloren in de Tweede wereld oorlog toen ook zo een beetje het heel Europa optrok onder leiding van Hitler tegen Ruslan.”

“Zij zien de SS-NAVO oprukken in hun ogen en zijn daar bang voor en dat is meer dan terecht. En dan kun je zeggen zoals ‘US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag& Pedo Boss-premier Rutte& Pedo-Rapist-Meetoo Kaag: dat is paranoïde, de SS-NAVO is defensief. Kijk op de kaart, dat is echt niet waar(Video’s),” zei Herben meer dan terecht.

Waanzinnige Beloningen Corrupte Europarlementariërs. Guy Verhofstadt legt het briesend uit!(Video’s)& Belgische oud-premier ‘Loverboy Guy’ schreeuwt en tiert in leeg EU-parlement voor zijn D66 Sletje Sophie in t Veld(Video’s)

Killer Biden’ his narratives extends beyond the US to Russia & D66-ers& CIA-Trols Mega-Frauder ( 4 Ton) Sophie in ‘t Veld & Sjoerdsma roepen op tot een Groot Europa net als Hitler(Video’s)

Triljoenen in No Time voor NWO-Corona & 50 miljard voor ‘US-Proxy-Nazi-Oekraïne’ tegen Rusland en geen cent voor dat al jaren lang ieder 5 seconde een kind sterft van de honger en de in armoede levende US & EU-UK-burgers. Rutte & Kaag & Hoekstra & NPO & NOS-Journaal & Buitenhof: Het is Oké(Videos)

Wij stellen markant als enige al vanaf dag een dat de Oekraïne-Rusland-Oorlog is uitgelokt door de door de NWO-Elite-Nazi-America’-War Monguls-Pedo-Rapist-Biden, Bill and Psycho-Hillary Clinton- ‘Mass-Child-Killer Madeleine Albright (Video’s) en wederom worden wij weer in gelijk gesteld: Voormalig US-NWO-Elite-Nazi- SS-NAVO-opperbevelhebber laat zich ontvallen: ‘Wij gebruiken de Nazi-AZOV-Oekraïners’met onze CIA-puppet de acteur & Killer-Clown als onze proxytroepen tegen de Russen& Hitler is wieder da(Video’s)

De afgelopen maanden konden Europeanen Nep&Fop- meedenken over de toekomst van de EU. Inmiddels zijn de meningen, ideeën en aanbevelingen verzameld(KUCH). De uitkomsten van de burgerpanels zijn zgn. besproken in plenaire vergaderingen van de ‘NWO-Nazi-Elite Conferentie aka'” Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen ” over de toekomst van de ‘Taxfree-Ultra- Rijken-Elite-Gangsters-Europa.

Elite-NWO- Nazi’s- Klaus Schwab & dr. Mengele Musk planten in Chip in u hoofd & Big-Elite-Corona-Maffia- Pharma in uw lichaam. ‘Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Meetoo-Bazen-Rutte & Kaag & NPO-Buitenhof het is Oké, maar Pas op voor de Russen(Video’s).

De NWO-Nazi-Elite-EU-Conferentie heeft een radicale hervorming van de EU goedgekeurd, laat de extreem corrupte ‘NWO-Killer-Elite- CIA-Puppet- Belgische Europarlementariër- Guy Verhofstadt’ weten. Wat kunnen we verwachten? Het einde van unanimiteit, de afschaffing van veto’s, de lancering van een gemeenschappelijk-SS-leger afschaffing van de grondrechten en mensenrechten en een extreme armoede voor de gewone burger en totale Noord-Koreaans controle zonder Persvrijheid( wat er nog van over is) en dat de Elite nog meer straffeloos kinderen uit de Laagste Klasse en wees kinderen kan verkrachten en Triljoenen besteden aan aankoop van extreem Milieu vervuilende US-Fracking Gas( 11 keer duurder dan het Russische Gas ) en US- Wapens en nog veel meer.Als het ooit wordt ingevoerd zijn Rusland en China vrijere Landen dat de EU.

Nexit

Veel mensen zitten niet te wachten op deze radicale NWO-Nazi-Elite-hervorming” en reageren zeer kritisch en zelfs angstig . Kamerlid Wybren van Haga wil zo snel mogelijk uit de NWO-Nazi-Elite-EU net als Verzetsheld Baudet . “Het is tijd voor een referendum over de Nexit,” twittert hij. “In het Belang van Nederland!” Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt reageert: “Eens.”Ook Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) pleit voor een Nexit. Spreker en auteur Hans van Tellingen zegt: “Neen, gaan we niet doen. Met dit soort megalomane en naar totalitair gedrag neigende plannen, lijkt de EU zichzelf op te blazen. Niet doen. Driewerf neen, heer NWO-Nazi-Puppet Verhofstadt.”

Glashard gelogen

AD-verslaggeefster Ingrid de Groot wijst erop dat volgens de Poolse Europarlementariër Kacper Plazynski een verkeerde voorstelling van zaken gegeven, zelfs glashard gelogen wordt door NWO-Nazi-Elite& Puppet -Verhofstadt en Pooier-Loverboy van de ‘Mega-Fraudeur- D66 Sophie in ’t Veld, die jubelt dat alle NWO-Naiz-Elite-neuzen dezelfde kant op staan na de Conferentie over de toekomst van de US Slavenstaat- Europa.

Terwijl de ‘US-CIA-Olie-Coup’ aan de gang is in Venezuela is in de US & NL Poor People Dying: Drugs & Homelessness & ‘Labbekakken-Slaven & Rovend ‘Rat in pak-Gajes ‘in NL en de US(Video’s)

Tot Slot:Hysterische Buitenhof aka “Dood aan de Russen en arme mensen” had ‘dr. Goebbels- VVD-Karel Burger Dirven’ in persoon te gast met als fan ‘Yes we Can Boy Klaver’ in onderbroek, maar over de ‘Top-Elite-Pedo-Rapist-Metoo-ers a la Johnny de Mol en Derksen & Ed Nijpels & Matthijs van Nieuwkerk& ‘D66 Kaag-Bende’ en het lijden van de NL-Laagste Klassen horen wij Buitenhof nooit(Video’s).

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorgtoeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksRechts-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir hierna vanaf 14. 57:

Op  de ‘Taxfree- Elite-Gangsters-VVD-CDA-Hoekstra-GroenLinks-Zuid-as’  te Amsterdam wordt jaarlijks 4.5 triljoen euro doorgesluisd ten einde geen belasting te betalen.  Dan laten wij nog maar buiten beschouwing de Witwascentrale a La de  Panama-Papers, Luxemburg, Kanaal Elanden ,London, de Bahama’s etc.  En wij pleiten al jaren dat die ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Witwas -centrales’ worden aangepakt en of de  ‘Taxfree- Elite- Gangsters’ nou Russen zijn  of Westerse /of Arabische-  Elite-Gangsters zijn maakt niet uit. Als er slecht op  een fractie  van al die ‘Bloed-Triljonen beslag zou worden gelegd dan zou er geen kind meer sterven van de honger( jaarlijks 17 miljoen) , geen oorlog meer zijn en had iedereen op de hele wereld een menswaardig bestaan. Maar daar horen wij het corporote crime media  a La ‘CIA-Pedo-CCN’ en hun EU Staats  Outlets  dr. Goebbels -‘MI6-BBC’ en ‘AIVD-NPO&NOS-journaal’ nooit over.  

Ondertussen: Verzetsheld Steve Brown doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL-WERELD OORLOG’.