• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wij stellen markant als enige al vanaf dag een dat de Oekraïne-Rusland-Oorlog is uitgelokt door de door de NWO-Elite-Nazi-America’-War Monguls-Pedo-Rapist-Biden, Bill and Psycho-Hillary Clinton- ‘Mass-Child-Killer Madeleine Albright (Video’s) en wederom worden wij weer in gelijk gesteld: Voormalig US-NWO-Elite-Nazi- SS-NAVO-opperbevelhebber laat zich ontvallen: ‘Wij gebruiken de Nazi-AZOV-Oekraïners’met onze CIA-puppet de acteur & Killer-Clown als onze proxytroepen tegen de Russen& Hitler is wieder da(Video’s)

Wat u niet ziet bij dr. Goebbels-‘NPO&NOS-Journaal & Buitenhof’: Oekraïne verwoest en Rusland tot paria van het ‘NWO-Nazi-Elite-Westen’ en de Duivelse US Wapen& Fracking Gas-handelaren verdienen miljarden bloed geld(Video’s) betaald door Jan met de Pet die doodvriest en niet te eten heeft in de EU & US(Video’s)

John Mearsheimer responds to criticism of his Ukraine theory:

Waanzin en misdadig: ‘NWO-Nazi-‘Taxfree-Elite- puppet -Biden vraagt Congres om recordbedrag van 33 miljard dollar voor ‘Proxy-Oorlog Oekraïne’ tegen Rusland, terwijl 1 op de 5 kinderen in de US niet te eten heeft en 60 miljoen US burgers creperen en zijn EU -Slaven’ hebben reeds 20 miljard cadeau gegeven aan ‘CIA-Puppet- Zenliski-Kliek’, terwijl 110 miljoen ‘EU&UK-Burgers onder de armoedegrens creperen &massagraven bij Marioepol is weer broodje aap(Video’s)

Er verandert nooit wat ten goede :The U.S. Is Run by a ‘Selfish-Pedo-Rapist- Oligarchy’, a ‘Ruling Psycho-Elite’ with a Pretend Democracy & Free (Devil)-Market& ‘NWO-Corona& Oekraïne-Bloed- Panama-Papers- Triljoenen’. US-Puppet- Rutte”: Bij ons is het net zo(Video’s).

Ondertussen: Nine for News:Gigantische prijsstijgingen maken leven onbetaalbaar voor de gemiddelde Nederlander , maar het US Puppet – Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Rapits-Meetoo-Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers-kabinet heeft andere prioriteiten: ‘Totale waanzin(Video)!’

“Ik denk dat we er rekening mee moeten houden dat de koopkracht als geheel niet in stand blijft als we als Nederland met z’n allen wat armer worden, hihihiihhi “, bralde de extreem corrupte ‘NWO-Elite-Nazi- CDA-Duivel-minister Karien van Gennip’ van a- Sociale Zaken aka ” Dood aan de Russen en arme mensen” en geen normaal betaalde Werkgelegenheid onlangs op tv. Ook in 2023 zou de koopkracht volgens haar nog onder druk kunnen staan. Ze bralde ‘een slag om de arm te houden’ omdat ze niet weet ‘wat er morgen in de US Procky -Oekraïne tegen Rusland gebeurt en wat de effecten daarvan over twee maanden zijn voor onze Slaven de Lage midden Klasse en de Laagste Klasse, hihihihihih’.

Schandalig en Misdadig: Wat u niet ziet bij dr. Goebbels-‘NPO&NOS-Journaal & Buitenhof’: Oekraïne verwoest en Rusland tot paria van het ‘NWO-Nazi-Elite-Westen’ en de Duivelse US Wapen& Fracking Gas-handelaren verdienen miljarden bloedgeld(Video’s) betaald door Jan met de Pet die doodvriest en niet te eten heeft in de EU & US(Video’s)

“Weer misbruikt Van Gennip de oorlog in Oekraïne om met veel dedain goed te praten dat er géén echte compensatie komt voor koopkrachtdaling door inflatie,” reageerde PVV-Kamerlid Léon de Jong. “Maar ondertussen wel 60 miljard extra wegsmijten naar klimaat- en stikstofbeleid. Schandalig!”Ondertussen redden zelfs de middeninkomens het niet meer. De Jong: “Keihard fulltime werken, maar ondertussen niet meer kunnen rondkomen. Bestaanszekerheid gesloopt. Burgers met middeninkomen verzuipen in torenhoge prijzen en worden in de steek gelaten! Dat is het waanzinnig gave land van Rutte en zijn VVD/D66/CDA/CU-bende!”

Totale NWO-Elite-Nazi-waanzin en misdaad tegen de menselijkheid: Discriminatie: Duizenden 0ekrainse Vluchtelingen en nu180 asielzoekers zonder slaapplek met spoed VIP-opgevangen in Amsterdam door ‘NWO-Keizerin Halsema, terwijl Dakloze NL-Veteraan al twee jaar op straat ligt te creperen en Amsterdamse NL-woningzoekende zo goed als nooit een betaalbaar huis krijgen(Video’s)

Hulpinstanties zeggen dat het kabinet snel maatregelen moet treffen om te voorkomen dat grote groepen Nederlanders die al van de Honger geen ontslasing hebben door de fors gestegen prijzen in nor meer geldnood raken en doodvriezen en geen eten meer kunnen kopen . Door de dure energie, benzine en boodschappen zijn Nederlanders maandelijks tientallen tot vele honderden euro’s extra kwijt.

“Nederlanders redden het niet meer. Gigantische prijsstijgingen maken het leven onbetaalbaar. Schulden en armoede als gevolg voor de massa, maar niet voor de NWO-Nazi-Elite en hun politieke Haagse Puppets. Maar het regime-kabinetRutte, Kaag, Hoeksta en Segers heeft andere prioriteiten: miljarden en miljarden naar klimaat en massa-immigratie en de Oekraïne . Slopen van pensioen. Woke en cancelcultuur, VIP benalding van de Blanke (Nazi)- Oekraïense- US-Fracking Gas en Wapenhandels-Vluchtelingen . Totale waanzin!” fulmineert De Jong.

Terwijl de ‘US-CIA-Olie-Coup’ aan de gang is in Venezuela is in de US & NL Poor People Dying: Drugs & Homelessness & ‘Labbekakken-Slaven & Rovend ‘Rat in pak-Gajes ‘in NL en de US(Video’s)

Tot Slot:Hysterische Buitenhof aka “Dood aan de Russen en arme mensen” had ‘dr. Goebbels- VVD-Karel Burger Dirven’ in persoon te gast met als fan ‘Yes we Can Boy Klaver’ in onderbroek, maar over de ‘Top-Elite-Pedo-Rapist-Metoo-ers a la Johnny de Mol en Derksen & Ed Nijpels & Matthijs van Nieuwkerk& ‘D66 Kaag-Bende’ en het lijden van de NL-Laagste Klassen horen wij Buitenhof nooit(Video’s).

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorgtoeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksRechts-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir hierna vanaf 14. 57:

Op  de ‘Taxfree- Elite-Gangsters-VVD-CDA-Hoekstra-GroenLinks-Zuid-as’  te Amsterdam wordt jaarlijks 4.5 triljoen euro doorgesluisd ten einde geen belasting te betalen.  Dan laten wij nog maar buiten beschouwing de Witwascentrale a La de  Panama-Papers, Luxemburg, Kanaal Elanden ,London, de Bahama’s etc.  En wij pleiten al jaren dat die ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Witwas -centrales’ worden aangepakt en of de  ‘Taxfree- Elite- Gangsters’ nou Russen zijn  of Westerse /of Arabische-  Elite-Gangsters zijn maakt niet uit. Als er slecht op  een fractie  van al die ‘Bloed-Triljonen beslag zou worden gelegd dan zou er geen kind meer sterven van de honger( jaarlijks 17 miljoen) , geen oorlog meer zijn en had iedereen op de hele wereld een menswaardig bestaan. Maar daar horen wij het corporote crime media  a La ‘CIA-Pedo-CCN’ en hun EU Staats  Outlets  dr. Goebbels -‘MI6-BBC’ en ‘AIVD-NPO&NOS-journaal’ nooit over.  

Ondertussen: Verzetsheld Steve Brown doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL-WERELD OORLOG’.

Share this: