(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hysterische Buitenhof aka “Dood aan de Russen en arme mensen” had ‘dr. Goebbels- VVD-Karel Burger Dirven’ in persoon te gast met als fan ‘Yes we Can Boy Klaver’ in onderbroek, maar over de ‘Top-Elite-Pedo-Rapist-Metoo-ers a la Johnny de Mol en Derksen & Ed Nijpels & Matthijs van Nieuwkerk& ‘D66 Kaag-Bende’ en het lijden van de NL-Laagste Klassen horen wij Buitenhof nooit(Video’s)

Uit de Oude-Penoze Doos: Schaamteloze bekentenissen van ‘Misdaadteam-Moordenaar-AIVD&OM en Politie informant- Peter R. de Vries’(Video’s) m.b.t hun ‘Katvanger de tweevoudig veroordeelde Moordenaar-Martin Kok’(Video’s)& Commotie in ‘Marengo-Lynch Taghi’ net als Holleeder proces over video van Moordenaar Martin Kok de spreekbuis van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en OM-Amsterdam(Video’s).

U zal wel denken dat wij het goed vinden dat VI-Vandaag stopt, maar het tegendeel is waar. Ondanks dat wij het op zich er haast nooit naar keken vonden wij het toch nog in vergelijking met de rest van dat gelikte politieke correcte ‘dr. Goebbels-AIVD-NPO- Bagger’ aka” Dood aan de Russen en arme mensen” een van de weinige Volkse-programma’s dat zich niet in het’ NWO-Nazi-Elite -Keurslijf’ liet dwingen en bij tijd en wijle wel grappig was en rake dingen stelde tegen de ‘Taxfree-NWO-Nazi-Elite’. Wij hadden liever gezien dat ‘dr. Goebbels-ÁIVD-NPO & NOS-journaal’ en’ Ellie-Nazi- Grachtengordel-Buitenhof'(Videdo’s) en /of die enge Grachtengordel-Drol- Lubach(Video’s) van ‘D66- Pedo-Meetoo-Kaag-Misdaadgroep'( Video’s) van de buis wordt gehaald, aangezien die dagelijks het Volk en de waarheid ‘verkrachten’, dan VI-Vandaag. Derhalve hopen wij dat VI-Vandaag zich bedenkt en toch weer doorgaat.

Ondertussen:’ Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka-Mr. A.D. Belcheva’ &‘Doofpot-Griffier-Her-Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht-A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdamm aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onderleiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL-WERELD OORLOG’.

Share this: