• koets

( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News(Video ))

AMSTERDAM-NOIRRusland verstoort Nieuwe Wereldorde van  Duivels Schwab, Soros en Gates& hun  Politieke  Puppets Rutte, Hoekstra, Kaag, koningin Maxima& Volt&Jesse Klaver in onderbroek& ‘D66- CIA Trol- Sjoerdsma’ door ‘US-CIA-Nazi-Oekraïne’ binnen te vallen& Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken bij Jemen, Irak, Vet-nam, Zuid Amerika, etc.(Video’s)

Why does this influential, unelected globalist WEF,Devils- War Monguls- CIA- Klaus Schwab & Soros & Musk, etc. aka ” Dead to the Russians and Chinese and Poor People” entity exist? ‘Verzetsheld-Gideon v Meijeren’: zijn connecties van ‘Nazi-Zorgtoeslag- Pedo-Bazne-Rutte&Kaag&’D66- CIA Trol-Sjoerdsma’, ‘Prinses Yab-Yum-Mabel’, enz. met WEF van Klaus Schwab te betitelen als landverraad?(Video’s)

Not interested in bringing ‘Big Brother-Alexa’ into your house? That’s OK, ‘CIA-Amazon’s’ working with your ‘Snake In Suits-Landlord’ now &Chip in your Head from Devil- Elon& CIA – Tesla-Musk’s.(Video’s)

Het extreem ‘Elitaire -Nazi-Grachtengordel -VPRO- Buitenhof-Zorg’ met als extreem corrupte Presentatrice Maike Schoon aka”de Hysterische- VPRO-SS-Hesa- Dood aan de Russen en armen mensen ” is samen met hun ‘Elite-Nazi-gasten-kliek’ altijd van mening dat het Nederland van Rutte&Kaag&Hoekstra &Segers als dienaren van o.a. ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem'(Video’s) en de NWO een perfecte democratie en Rechtstaat is zonder een Lage midden en Laagste Klasse, die dagelijks verschrikkelijk lijden onder het misdadige regime van de Nazi-zorgtoeslag& Pedo-Bazen Rutte& Kaag(Video’s) en neemt iedereen en elk land de ‘Nazi-Grachtengordel- maat’, die anders denkt dan dat 100 % door de psychopaten Rutte&Kaag gesubsidieerde- Nazi-Grachtengordel-SOROS-Gates- Schwab- NWO- Nazi -Tuig’ aka “Dood aan de Russen en arme mensen”. Meer Lezen en Video’s:https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2022/04/28/hysterische-buitenhof-aka-dood-aan-de-russen-en-arme-mensen-had-dr-goebbels-vvd-karel-burger-dirven-in-persoon-te-gast-met-als-fan-yes-we-can-boy-klaver-in-onderbroek-maar-over-de-top/

Tijdens een bijeenkomst van de ‘Taxfree-Elite-NWO-Nazi- Gates-Soros-Schawb-World Economic Forum-misdaadgroep’ alwaar’de Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Bazen- Rutte, Kaag , ‘Taxfree-Queen Exotica-Maxima in het publiek zat als volgers van Schwab in 2017 vroeg ‘Elite-NWO-Nazi-Duivel-Klaus Schwab medeoprichter van censuur- Google ‘Elite-NWO-Nazi- Duivel Taxfree- Miljardair Sergey Brin'( behoort tot de 1 %) of hij zich een ‘Matrix- toekomst’ kan voorstellen waarin iedereen d.w.z. de laagste en lage midden Klasse een hersenchip heeft en daarmee letterlijk tot slaafse robotten gemaakt van de 1 % Elite-NWO-Nazi’s van het Westen en daar komt geen Rus aan de pas.. Het voorgaande is een op zich al een misdaad en bovenoden een misdaad tegen de menselijkheid en in de zin is een bijeenkomst van Elite-NWO-Nazi- World Economic Forum met als Godfather Schwab met volgers als Rutte, Kaag en Taxfree-Queen Exotica Maxima uit Wonderland een bijeenkomst van een criminele groep en dus zouden alle aanwezige moeten worden gareetd op grond van artikel 140Sr ( 1.Deelneming aan een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van misdrijven, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vijfde categorie. 3 Ten aanzien van de oprichters, leiders of bestuurders kunnen de gevangenisstraffen met een derde worden verhoogd. 4. Onder deelneming als omschreven in het eerste lid wordt mede begrepen het verlenen van geldelijke of andere stoffelijke steun aan alsmede het werven van gelden of personen ten behoeve van de daar omschreven organisatie.)

Wat u niet ziet bij de Staats-NPO/NOS:Tulsi Gabbard Expose CIA-Nazi-Ukraine War LIies &’US-Nazi-Ukraine-BIO-Hunter Biden-Labs'(Video)& ‘Soros-Volt & D66-GroenLinks-EU gaat ‘Big Brother-Rutte-China’(Video’s)

Digitale tools van ‘Big Brother is wachting you en manipuleert en hersenspoelt u- Data- Elite-NWO-Nazi-misdaadgroepen’ ontwikkelen zich ongecontroleerd en straffeloos in rap tempo, bralde de oprichter van het NWO-Nazi-Elite-WEF. “Kun je je voorstellen dat we hier over 10 jaar zitten met een hersenimplantaat en dat we jullie hersengolven kunnen meten en ik je onmiddellijk kan vertellen hoe de mensen reageren of kan voelen hoe mensen reageren op je antwoord? Is dat denkbaar?” “Dat is denkbaar,” antwoordde Eilte-NWO-Nazi-Brin, (Video) die vervolgens een transhumanistische toekomst schetste waarin bewustzijn wordt overgeheveld naar machines, die eigendom zijn van de Westerse NWO-Nazi’s 1 procent’.

Getransplanteerd naar het internet dat eigendom is van de 1 Procent NWO-Taxfree-Elite-Nazi’s.

“Je wordt dan in feite getransplanteerd naar het internet om eeuwig in de digitale wereld te leven,” zei hij. “In je biologische incarnatie kun je dan heel oud worden.” Duivel-Brin voegde toe dat de richting van de technologische ontwikkeling onmogelijk te voorspellen is. ‘Dr. Goebbels-Twitter-baas’- dr. Mengele- Elon Musk heeft ondertussen bevestigd dat hij eind dit jaar hersenimplantaten gaat testen bij mensen. Zijn bedrijf Neuralink werkt al enige tijd aan deze implantaten op Apen en kwade tongen beweren ook op geestelijk gehandicapte weeskinderen net als toentertijd zijn grote voorbeeld dr. Mengele .

Samensmelten tot een een dezelfde slaafse Robot in dienst van de 1 % NWO-Taxfree-Elite-Nazi’s en ook daar komt weer geen Rus aan te pas.
Neuralink wordt door sceptici vergeleken met een aflevering van de bekende serie Black Mirror waarin iedereen een hersenimplantaat heeft dat hen toestaat herinneringen te delen en opnieuw af te spelen.In 2017 zei dr Mengele- Musk dat hij het menselijke brein wil ‘verbeteren’ met behulp van kunstmatige intelligentie, waarmee we d.w.z. de Lage midden Klasse en Laagste Klasse uiteindelijk ‘zouden kunnen samensmelten tot slaafse Robotten van dr. Mengele -Musk en zijn 1 % Duivelse- NWO-Elite Nazi’s, een natte droom voor Dictators’ a La de Hitlers, Stalin, Mao en Biden’s , ’.

Het ‘US Puppet-Nazi-Zorgtoeslag –Big Brother-regiem Rutte’ aka “Dood aan de Russen” gedraagt zich als Noord-Korea (Video)& Pfizer-Maffia-baas Bourla rept over ‘Big Brother is in u pil’ met biologische chip(Video) die signaal stuurt naar de  Westerse ‘Nazi-Big Brother-regime-Biden; en zijn Puppets  a La Kabinet Rutte 1,2,3,4.(Video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende US Puppet ‘Zorg-toeslag- Maffia Pedo-Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: