• Bas van Hout

( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR‘CIA Puppet- acteur &Killer-Clown- Zelenski’ tot Tweede Kamer: Koop US Fracking gas (11x duurder dan Russisch gas)en wapens en laat uw burgers doodvriezen zonder brood en huis, Nazi-Buitenhof: Leve CIA Puppet Zelenski en dood aan de Russen en arme mensen(Video‘s)

Update: ‘Corona Aasgieren- Miljonair & CDA-Rat -Van Lienden’ huilde bij Elite-Nazi-Buitenhof: Ik kom in de schuldhulpverlening(Video’s)& Wat u nooit ziet bij NPO en/of Buitenhof: America First in Genocide & international piracy & Spying & Powerty.Rutte &Co: Het is Ok en pas op voor de Russen(Video’s)

Afgelopen week werd de een na de andere corrupte ‘Rat in pak-Buitenhof -Top -D66-VVD-,PvdA-GroenLinks-etc.politici’ en Junkie-BN-er ontmaskerd als ‘Vrouwenbeuker& Pedo-Rapist-Metoo- psychopaten’, maar dat is Buitenhof volledig ontgaan: “Wij stelde als enige al tijden lang dat ‘Pedo-Rapist-Vrouwenbeuker-Junkie-Johnny de Mol’ de Nederlandse’Metoo-Weinstein’is(Video)en worden wij weer in gelijk gesteld.

Wanneer volgt ‘NPO-Star-Coca-Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’aka “de te jonge stagiaire serie aanrander” en de rest zoals de ‘Pedo-Rapist-Metoo-D66-VVD-OM-bende& ‘Kaarsen-aanrander& Racist-Derksen’(Video’s) “. Bij Buitenhof is sinds de ‘US-Taxfree-Fracking Gas en Wapenhandel-Pedo-Rapist-Metoo- Epstien, Biden ,Trump, Clinton, Gates, etc.-Killer-Elite’ uitgelokte Proxy -oorlog tegen de Russen alleen maar wekelijks Dood aan de Russen en arme mensen van de Nazi-Elite-Klok slaat. Maar vlak de ‘dr. Goebbels-AIVD- Staat Ouled- Nazi-NPO/NOS’, de Holding maatschappij van Buitenhof niet uit op dat terrein , die Verzetsheld Baudet neer zette als Hitler omdat hij tegen de US- en zijn EU Slaven Proxy Oorlog tegen Rusland is: ” De NOS is eigenlijk een misdadige organisatie, vol met het laagste gajes wat er bestaat in de media’;(-) ”

“Stel dat Hitler vandaag de dag de baas was in Nederland. Hoe weet jij dan zo zeker dat jij niet achter hem zou staan? Die vraag stelt de Elite-Nazi-NOS in een nieuwe video met als Presentator kiene’ NOS-Nazi-Ratje Dany aka” Dood aan de Russen en arme mensen”.

” Hitler was goed in het beïnvloeden van de massa. Ook jongeren wist-ie te charmeren, aldus de NOS. In de video komt een vrouw aan het woord die zegt: “Ja, nou, eigenlijk zie ik dat nu ook wel een beetje gebeuren, met Thierry Baudet moet ik eerlijk zeggen. Die speelt ook wel heel erg in op jongeren en ook met die coronacampagne en zo. Ja, ik val daar niet voor, want ik val ook niet voor Thierry.” (-) .

Het kleine’ NOS-Nazi-Ratje Dany’ vergeet net als Buitenhof even voor het gemak dat uitgerekend Hitler gesteund door vele ‘EU-SS-Nazi regimenten’ 30 miljoen Russen heeft vermoord en dat dat zich nu weer aan het herhalen is.

Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Bazen-Kabinet-Rutte&Kaag & ‘NWO-Keizerin Halsema’& PvdA: ‘(Nazi)-‘Blanke-Oekraïners’ Come to Holland and Live Like a King. Rutte& Kaag&Halsema: Laat de NL-& Amsterdamse Dak en Thuislozen en woning zoekende en de Stikstof de Ram Bam krijgen!!!(Video’s)

Het extreem ‘Elitaire -Nazi-Grachtengordel -VPRO- Buitenhof-Zorg’ met als extreem corrupte Presentatrice Maike Schoon aka”de Hysterische- VPRO-SS-Hesa- Dood aan de Russen en armen mensen ” is samen met hun ‘Elite-Nazi-gasten-kliek’ altijd van mening dat het Nederland van Rutte&Kaag&Hoekstra &Segers als dienaren van o.a. ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem'(Video’s) en de NWO een perfecte democratie en Rechtstaat is zonder een Lage midden en Laagste Klasse, die dagelijks verschrikkelijk lijden onder het misdadige regime van de Nazi-zorgtoeslag& Pedo-Bazen Rutte& Kaag(Video’s) en neemt iedereen en elk land de ‘Nazi-Grachtengordel- maat’, die anders denkt dan dat 100 % door de psychopaten Rutte&Kaag gesubsidieerde- Nazi-Grachtengordel-SOROS-Gates- Schwab- NWO- Nazi -Tuig’ aka “Dood aan de Russen en arme mensen”.

Gisteren was o.a. dr. Goebbels’- AIVD-Spion- VVD-Boef- ‘Zakenman-‘Karel Burger Dirven in persoon te gast in Grachtengordel-Buitenhof-Zorg aka Diood aan de Russen en arme mensen met als Fan van ‘dr. Goebbels- Karel Burger Dirven’ ‘Yes we can Boy Klaver in onderbroek’. Het was gewoon eng om naar te kijken . Die VVD-Boef- en extreem corrupte Zakenman -Elite-Nazi& AIVD-Spion-Karel Burger Dirven is Eerste honorair consul van Oekraïne en een vet zwart betaalde AIVD-Spion a La de zgn. misdaadjournalisten & Moordenaars- Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en/of Peter R. de Vries(Video’s) en mogelijk ook nog CIA-Spion ging net zo te keer tegen de Russen als ooit dr. Goebbels heeft gedaan en hij lijkt ook nog op dr. Goebbels met zijn enge Geepen- psychopaten – Kop. Het was echt eng om naar te kijken.

Wat u niet ziet bij de Staats-NPO/NOS& Buitenhof:Tulsi Gabbard Expose CIA-Nazi-Ukraine War Lies &’US-Nazi-Ukraine-BIO-Hunter Biden-Labs'(Video)& ‘Soros-Volt & D66-GroenLinks-EU gaat ‘Big Brother-Rutte-China’.

‘VVD-Boef-Corrupte Zakenman -Elite-Nazi& AIVD-Spion-Karel Burger Dirven’ – Eerste honorair consul van Oekraïne aka “dr. Goebbels”:“‘Oekraïne zal als soevereine natie'( van de US-Taxfree-Killer-Elite) nooit verloren gaan’, zegt de eerste honoraire consul van Oekraïne dr. Goebbels- Karel Burger Dirven. Ook werpt hij een Elite-Nazi – Oekraïne- AZOV-blik op Poetins presidentsschap en noemt hem een KGB-Moordenaar die heel Rusland als gevangenis runt en dat Poetin Rusland ziet als businessmodel. ‘Poetin wil het oosten van Oekraïne hebben, want dat is de goudmijn van het land met mineralen en grondstoffen( net als de US-Taxfree-Killer-Elite) .’ Dr Goebbels- Driven vergeet hier even voor het gemak dat de ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite ‘met Puppet ‘kleine meisjes snuiver- Oorlogsmisdadiger -Biden& US-Oekraïne- Killer-Biolab–Zoon-Kinder-Porno- Crack-Head en Hoerenloper Hunter nu de Oekraïne in zijn greep heeft . De extreem corrupte honoraire VVD-Boef- Zakenman-consul& AIVD-Spion en wie zal het zeggen ook CIA-Spion stelt ook dat het Westen te laat was met het instellen van sancties. ‘Als de sancties hadden gewerkt was er nu geen oorlog meer geweest. En Nederland is het slechtste jongetje van de EU-klas.’ Tot slot is Burger Dirven het net als GroenLinksRechts en ‘Pedo-Rapist-Meetoo- D66-DDR66’ niet eens met de retoriek van politici die ‘CIA-Nazi-Oekraïne’ geen versneld kandidaat-lidmaatschap van de EU willen aanbieden. ‘Je geeft de Blanke -(Nazi)-Oekraïeners en de CIA en AIVD geen valse hoop. Het is perspectief bieden met de wetenschap dat zij pas lid kunnen worden als ze aan alle criteria voldoen en dat willen ze graag als het corrupte ‘CIA-Nazi- land’ van Europa, Leve onze Furher Biden en zijn ‘CIA-Puppet -acteur & Killer-Clown-Nazi-Zelinsky’ en zijn ‘Nazi -AZOV- Moordenaars-Leger’ en dood aan de Russen en arme mensen’ ” Bron: https://www.vpro.nl/buitenhof/lees/in-de-uitzending/2022/24-april#347fd825-1e2e-4ab7-9904-94abbdb190e1 . Tijdens dr. Goebbels donder dood aan de Russen en arme mensen rede van ‘Elite Nazi -psychopaat-AIVD-Spion- Karel Burger Dirven zat ‘Yes we can Boy Klaver’ in zijn Meetoo-onbroek heftig Yes dood aan de Russen en arme mensen te knikken. De extreem corrupte Presentatrice Maike Schoon aka”de Hysterische- VPRO-SS-Hesa- Dood aan de Russen en armen mensen ” kreeg van de dr. Goebbels- Dood aan de Russen- donder rede’ van Dirven spontaan een natte ‘Jinek-Haring-Doos en zaten alle gasten de rest van de walgelijk enge uitzending in een Haring- Maike- Odeur en daar genoten de Elite-perverst met volle teugen van:

Sinds de door de US uitgelokte Oekraïne -Oorlog heeft de ‘CIA-Zelenski-Maffia-kliek’ miljarden en gratis wapens gevangen van de G7 en NL en nú eist hij daar boven op 7 miljard per maand en nog meer wapens van u de betastingbetaler, terwijl in de EU&US-UK-NL-AOW-ers moeten stelen om geen honger te lijden& D66 Kaag blijkt ‘Pedo-Metoo-Rapist-IJskoningin’& Keizerin Halsema’: “COA ontlasten met vijf Sterren Hotels en laat de Amsterdamse Dak en thuislozen en woningzoekende de Ram Bam krijgen(Video’s)”! Over het voorgaande horen wij ‘Elite-Nazi- Grachtengordel- Buitenhof en haar vaste kliek ‘Elite-Nazi-Buitenzorg-gasten’ nooit!!!!

Ex-SS-NAVO-analist schetst totaal ander beeld van oorlog in Oekraïne dan we gewend zijn van de ‘dr. Goebbels- Staat-AIVD-NPO/NOS aka “Dood aan de Russen en arme mensen”(Video’s)

Noam Chomsky Stelt Volksnieuws in gelijk(Video): Op naar de ‘Derde Kernbom-US- Oekraïne-Wereld Oorlog’& Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden”, president-puppet- Kleine-meisjes-snuifer- Biden’ gaat aftreden’(Kuch).(Video’s)

Het wrange en zelfs misdadige van die week in week uit dr. Goebbels- berichtgeving Dood aan de Russen en arme mensen van Buitenhof en zijn gasten is dat zij systematisch voorbij gaan aan het feit dat de Lage midden en Laagst Klasse in de EU en de US en Nederland de rekening gepresenteerd krijgen van de ‘US-Taxfree-War Crime -Killer-Elite en zijn slaafse EU-Elite-Nazi-Elite -Proxy-Oorlog tegen Rusland. Die hadden het voor de US- Proxy-Oorlog tegen Rusland al zwaar en veel te lijden, maar kunnen nu helemaal niet meer hun gas en licht rekening en/of voedsel en/of benzine betalen en kunnen ze een betaalbaar huis de komende 25 jaar wel veregeten: “Discriminatie: Duizenden 0ekrainse Vluchtelingen en nu180 asielzoekers zonder slaapplek met spoed VIP-opgevangen in Amsterdam door ‘NWO-Keizerin Halsema, terwijl Dakloze NL-Veteraan al twee jaar op straat ligt te creperen en Amsterdamse NL-woningzoekende zo goed als nooit een betaalbaar huis krijgen(Video’s). Maar dat de Lage midden en Laagste Klaasse moet overleven en dagelijks lijden in de ‘Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Bazen -Rutte&Kaag-Buitenhof’ Rechtstaat en democratie als Untermenschen kan ‘Nazi-Elite-Grachtengordel -‘Ubermenschen-Buitenhof’ en zijn vaste kliek ‘Elitaire-Nazi- (Pedo-Meetoo)-Ratten in pak aka “Dood aan de Russen en arme mensen” niets schelen, want zij leven immers allemaal in Blanke Kapitale Villa Wijken buitenzorg met veelal vet betaalde gesubsidieerde salarissen.

Het fake News van ‘US-Hollywood& EU-BBC&NPO –Buitenhof-Elite’ wordt met de dag Krankzinniger m.b.t ‘US- Nazi-Ukraine’ & Deja Vu:’Nazi-NSB-Coalitie- partijtjes-CDA,VVD,CU en D66’& GroenLinksRechts&PvdA willen weer ‘SS-optrekken’ naar het Oostfront voor groot ‘Hitler-Biden-Europa’(Video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorgtoeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksRechts-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir hierna vanaf 14. 57:

Tot Slot: Henk Kuipers van No Surrender tot 10 jaar veroordeeld: Kuipers: “Het erge is dat Steven Brown nog gelijk heeft ook(Video’s)”.Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

Ondertussen:’ Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka-Mr. A.D. Belcheva’ &‘Doofpot-Griffier-Her-Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht-A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdamm aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onderleiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL-WERELD OORLOG’.

Share this: