( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Exclusief:‘Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B. (Video’s)

Toean Basar Derksen’ is niet alleen een oude ‘Kuifje in Afrika-racist’ en zieke Kaars-aanrander, van weerloze vrouwen, maar ook nog een Ordinaire Oplichter die andere net als Moordenaar- ‘Junkie- AIVD-OM-Politie-informant-Peter R. de de Vries’ de maat neemt(Video’s)

’Racist -Kaarsverhaalaanranders- psychopaat-‘lichtelijk demente Derksen wekt woede in zijn poging Johnny de Mol goed te brallen voor zijn ‘Pooier -Bagger John de Mol(Video’s): Derksen is ’Respectloos en misselijkmakend, een geestelijk gestoorde aanrander van een weerloze vrouw.’(-)

“In de uitzending vertelde Derksen dat hij een bewusteloze vrouw heeft gepenetreerd met een kaars. „Kijk, een heel smerig verhaal hoor, maar dat soort dingen gebeuren: ik was met de keeper van Veendam met twee juffrouwen op stap en we werden liederlijk. We zijn op stap en dronken en we gaan mee naar die woning en die juffrouwen zijn zo dronken, die kotsen ons helemaal onder.”Hij vervolgt: „Toen weet ik nog wel – en ik ben er niet trots op, maar dat soort dingen gebeuren als je jong bent: we zijn weggegaan en die juffrouw lag bewusteloos op zo’n bank en er stond zo’n grote kaars en die hebben we erin gestopt en toen zijn we weggegaan.””(-) Meer lezen: https://www.telegraaf.nl/entertainment/715327526/kaarsverhaal-derksen-wekt-woede-respectloos-en-misselijkmakend

Waarom is ‘Johnny de Mol en Frans Timmerman” nog niet op Zwart en/of in de cel gezet :‘Pedo-Rapist-Junkie-Johnny de Mol’ overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen &’PvdA-Hoer- EU Zakkenvuller-MH17-huil-komediant Timmermans’: Dood aan de Russen en   laat de arme mensen dood vriezen in de EU & RussiaToday op Zwart& ‘Verzetsheld Baudet’ voorspelde het al als Corona weg is wordt het Rusland(Video).

#Metoo-Weinstein: “Ik gaf rollen weg in ruil voor seks net als ‘Pedo-Rapist-Junkie-Vrouwenbeuker- Johnny de Mol”(Video’s). De AIVD en de CIA wisten uiteraard al die jaren weer van niks (kuch).

Madame Maxwell the Pervert girl friend of ‘Pedo-Rapist- Price Andrew’ her ‘Elite-Maffia-family’ ‘fear for her safety’& In Nederland van Nazi-Regime Rutte 1.2.3.4  lopen alle Pedo-Rapisten-&Metoo-ers a la Borsato & Ed Nijpels & Demmink, Hoofdofficier Leenders van OM-Amsterdam Johhny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk, Kees van der Spek ,etc. & Oorlog misdadigers aka” Dood aan de Russen en alle armen” vrij rond(Video’s). 

‘Pedo-Rapist- Vrouwenbeuker- Junkie- Johnny de Mol stopt ‘net als de”Pedo-Rapist- Meetoo- Kids Voice of Holland’ met aanranders Ali B,, Marco Borsato en de man Jeroen Rietbergen van ‘Oerdomme Linda de Mol” voorlopig met zijn amper bekeken Bral-talkshow HLF8 omdat hij door een vrouw wordt beschuldigd van ‘Metoo- Weinstein-seksueel- misbruik’. De geflopte ‘Coca- Junkie-presentator’ ontkent de beschuldigingen dinsdag in een ‘Plas-man-Paay-verklaring, maar hij zegt dat het hem en zijn corrupte slaafse ‘Rand debielen- redactie’ “onmogelijk wordt gemaakt” om het ‘Bral-BNN- Junkie-Hoeren-programma’ voort te zetten.

Pas op want voordat u het weet heeft Kleine Johnny de Mol u ook straffeloos aangerand:

” Mijn ‘BN-Junkie-Hoertjes- Gasten’ ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken, is voor mij nu even niet te doen. Het valt me heel zwaar”, bralde de Dwergzoon Johnny van ‘Papa- Epstein-Pooier- John de Mol’ aan het einde van de aflevering van dinsdag. Het is nog niet duidelijk of het programma HLF8 doorgaat. Daar wordt later meer over bekend. Tijdens een eerdere afwezigheid van De Mol nam BN-Hoertje Hélène Hendriks de presentatie van de Bral-talkshow over. “Ik doe nu een stap opzij om aan mijn verdediging te werken, in de hoop en verwachting dat de waarheid niet boven tafel komt en dat ik gewoon weer verder kan met mijn werk: Cocaïne snuiven en aanranden, hihihihihihi, aldus de Psycho-De Mol.

‘Oerdomme Linda de Mol’ kotst & Poept op Beau,Jan Roos,‘intens valse’ Angela de Jongen, Jensen,Youp van het Hek, BOOS, Roddelpraat en Verzetsheld-Steve Brown en gaat te keer als een verwarde dikke man(Video’s)

De geflopte Junkie-presentator bralde in zijn lieg en bedreig-Plas-man-verklaring( Hij lijkt wel de altijd liegende Pedo-Rapist-Meetoo Bazen Rutte&Kaag (Video’s)) dat hij deze week van de beschuldiging hoorde. Volgens De Telegraaf heeft deze ernstige misdaad zich enkele jaren geleden voorgedaan. Een vrouw zou door De Mol zijn gedrogeerd met GHB en daarna seksueel zijn misbruikt in een hotel. Een stichting die zich bezighoudt met seksueel misbruik zou De Mol om opheldering hebben gevraagd, zegt zijn slaafse corrupte altijd liegende ‘Riool-OM-Showbizz- advocaat- Peter Plas-Paay-man’ tegen de krant:

GolddiggerJinek & ‘Paay & Azijn-Adviseur-Peter R.de Vries & John van den Heuvel& Sensatie-Mr. Plasman’:“Ook Mr. Plasman plast in zijn broek voor ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’(Video’s)

De Mol eerder beschuldigd van mishandeling en toen ook niet aangehouden:

De stichting wordt juridisch bijgestaan door Karim Aachboun, die ook al De Mols ex Shima Kaes bijstaat. Kaes deed in 2020 aangifte van mishandeling en poging tot doodslag tegen De Mol en Jan met de Pet had daarvoor al in voorarrest gezeten . Maar niet de aanranders Johnny , Ali B. , Marco Borsato en Jeroen Rietbergen: de Meetoo-man van Oerdomme Linde de Mol laat dat maar over aan het Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sid Kick Psycho-Killer- OM Amsterdam.

Eerder deze maand lekten details van haar aangifte uit in een artikel in HP/De Tijd. Ook toen ontkende De Mol de beschuldigingen met klem in een verklaring. Kort daarna vroeg hij het Openbaar Ministerie (OM) om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen, om een einde te maken aan de beschuldigingen.Hij zag na het artikel van HP/De Tijd geen reden om zijn ‘Bral& Snuif& Meetoo-Vrouwenbeuker-presentatiewerkzaamheden’ neer te leggen, maar doet dit nu alsnog na de nieuwe beschuldigingen. De Mol presenteert sinds september de Bral-talkshow HLF8 op SBS6-Riool van Papi John de baas van alle BN-Junkie-Hoeren in Nederland. Dagelijks kijken zo’n 250.000 rand debielen naar het programma.

Waanzin maar Waar: ‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka-Mr. A.D. Belcheva’ &‘Doofpot-Griffier-Her-Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht-A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne. Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OORLOG’.

Share this: Russia-Gate : All Made Up by ‘War Mongol –CIA-Hillary Clinton& ‘Pedo-Rapist Lolita Epstein- express -Bill Clinton’. ‘Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Bazen-Rutte& Kaag’: Wij hebben ook Kindermisbruikers en Psycho- Killers bij onze OM en Rechters en Top Politici a La VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’(Video’s). & Top VVD-er& Klimaat Koning Ed Nijpels Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video’s).