( van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rechts-radicale-CIA- Oekraïense burgemeester en aanhanger nazi-ideologie met open armen ontvangen in door o.a. D66 Pedo-Metoo-CIA-PLO-Trol IJskoningin- Kaag-Anis al Qaq en Duivelse CDA-Brievenbus -Witwasser Rat in Pak Hoekstra’.
Nazi-CIA-Burgemeester Ivan Fedorov van de Oost-Oekraïense stad Melitopol was in Nederland als onderdeel van een dr. Goebbels- rondreis door Europa. Fedorov was wereldnieuws toen hij op 11 maart werd ontvoerd door Russische militairen. Na zes dagen kwam hij vrij na een gevangenenruil. In het gebouw van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten sprak Federov een zaal vol Nederlandse corrupte ambtgenoten a La GroenLinks Rechts- NWO Keizerin Halsema& CDA Burgemeester & Corona -Gestapo- Fat-man-Obestity -Hubert Bruls'(Video’s) & ‘PvdA-Hoer-Uncle Tom- Aboutaleb’, etc. en toe. Eerder bezocht hij onder meer Brussel, Rome, Londen, Wenen, Parijs en Berlijn. Hij vroeg om meer wapens en poen.

De CIA-Nazi-burgemeester sprak ook met minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken en de bekende corrupte NSB- leden van de Tweede Kamer van het CDA, PvdA, VVD, D66 aka” Dood aan de Russen en arme mensen”. Het eendaagse bezoek aan Nederland is onderdeel van een Nazi-CIA-tournee van de twee extreem corrupte parlementariërs Nazi-CIA- Maria Mezentseva en Olena Khomenko en Fedorov. Zij trekken langs Europese steden om steun te verkrijgen voor strengere sancties tegen Rusland, meer humanitaire en militaire steun en de vervolging van oorlogsmisdadigers, valt te lezen op de dr. Goebbels- website van de Rijksoverheid.

Rechtse Sector
Journalist Sonja van den Ende, die in Oekraïne is, schrijft op haar website dat Fedorov de Russische taal heeft verboden en Russisch sprekende inwoners van zijn stad heeft gediscrimineerd en vermoord. Ze wijst er verder op dat de burgemeester is aangesloten bij de Rechtse Sector, een rechts-radicale Oekraïense partij die de nazi-ideologie aanhangt. In 2014 veroverden het neonazistische Azovbataljon en de Rechtse Sector Melitopol. Rechtse Sector ook is verantwoordelijk voor het bloedbad in Odessa op 2 mei 2014.

Pure propaganda
Het Westen steunt de neonazi’s in Oost-Oekraïne en de media geven deze mensen een podium. “Alles schrijven ze op wat deze man zegt, zonder te verifiëren,” benadrukt Van den Ende. “In een oorlog zijn twee kanten en dit is pure propaganda wat deze man vertelt.” Inwoners van Melitopol zeiden tegen de journalist dat de Russische taal niet meer gesproken mocht worden, de Russische cultuur werd verboden en dat de Russen als minderwaardig volk werden gezien. “De media zijn een eenzijdig propagandakanaal,” verzucht Van den Ende.

Sinds de door de ‘US-Fracking Gas en Wapenhandel-Pedo-Rapist Biden, Trump, Clinton, Gates, Epstein-Killer-Elite’ uitgelokte Oekraïne -Oorlog heeft de ‘CIA-Zelenski-Maffia-kliek’ miljarden en gratis wapens gevangen van de G7 en NL en nú eist hij daar boven op 7 miljard per maand en nog meer wapens van u de betastingbetaler, terwijl in de EU&US-UK-NL-AOW-ers moeten stelen om geen honger te lijden& D66 Kaag blijkt ‘Pedo-Meetoo-Rapist-IJskoningin’&Keizerin Halsema’: “COA ontlasten met vijf Sterren Hotels en laat de Amsterdamse Dak en thuislozen en woningzoekende de Ram Bam krijgen”(Video’s)!

Het altijd legende ‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Meetoo-Bazen Rutte& Kaag-Kabinet’ zet de deur VIP-open voor honderdduizenden ‘US-Fracking Gas en Wapenhandel-Oekraïense- Vluchtelingen . Die kunnen we onmogelijk opvangen en dus worden die na hun eerste opvang in vijf sterren Hotels in de Volksbuurten gedumpt. Nederland kampt met een enorme woningnood ook dankzij Rutte1,2,3,4 voor de midden en Laagste Klasse . Het valt niet uit te leggen dat die Nederlanders wéér als Labbekakken ( Untermenschen-Russen) achteraan moeten aansluiten in de rij. Frederik Jansen pleit voor opvang in de regio en een strafrechtelijke vervolging van het Kabinet Rutte1,2,3,4. en gelijke rechten voor iedereen net als wij!!!!!

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB- Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: