( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-D66-Metoo-Pedo Rapist -Opperhoofd& corrupte Haagse lobbyist -Rat in pak- Frans van Drimmelen’: Kaag &Dochter doet wat ik wil en daarom ga ik altijd van Bil tot Bil, ook bij wie niet wil.70% van de miljarden die de Oekraïne vangt van de US&EU&UK verdwijnt direct in de zakken van de ‘CIA-Puppet-Zelensky-Maffia-Oligarchen-kliek’(Video’s). Bizarre dat de AIVD en NPO/NOS weer van niets weet, of juist niet.

Pikant: De domme dochter Janna van Kaag is vet betaald ‘Ons kent ons- in dienst’ bij ‘D66-Metoo-Pedo Rapist -Opperhoofd& corrupte Haagse lobbyist -Rat in pak- Frans van Drimmelen‘ en zijn List en Bedrog- D66-lobby bedrijf. Of die domme corrupte Gans Janna ook vrijwillig en/of gedwongen van bil gaat met Van Drimmelen en/of Penthouse Pechthold is nog niet officieel bekent, maar zou ons helaas niet verbazen.

Er is eindelijk weer een echte Journalist bij de Gevestigde Orde Media en dat is RTL-Floor Bremer en die wordt nu meer dan terecht alom geprezen op sociale media en nu al gehaat door D66 en alle ander Gevestigde-NSB- Orde partijtjes CDA,VVD, PvdA, GroenLinks en SGP . Ze heeft vandaag D66-fractievoorzitter slaapkamer- Jan Paternotte van de ‘Pedo-Rapits-Metoo – Dood aan de Russen en arme mensen’ voor haar plopklap getrokken en sloeg hem daarmee verbaal knock-out. “Messcherp!” Het enige wat hij nog kon uitbrengen was:” Pas op voor de Mocro Maffia(Video) en de Russen en pas op voor arme mensen”.

Der Untergang is nabij: Verzetsheld Gideon van Meijeren vs  D66- Paternotte& Soros-Volt&PvdA-Hoertjes&GroenlinksRechts&VVD-misdaadgroep&CDA&CU&SP  : ”Wat het Volk  door jullie wordt aangedaan is NWO&CORONA-Misdadig”’. Verzetsheld Van Houwelingen tegen ‘D66- CIA- Sjoerdsma’:” Ooit moet je verantwoording afgelegen voor een Tribunaal”(Video’s)

‘Pedo-Rapist-Meetoo- partij-D66 houdt de gemoederen flink bezig. Veel mensen vinden het hypocriet dat partijleider Hautaine ‘IJSKONING- CIA&PLO-TROL Sigrid Kaag- Anis al Qaq’ het boegbeeld zegt te zijn van moreel leiderschap aka “Dood aan de Russen en arme menses”, terwijl ze ondertussen een rapport over een MeToo- Pedo-Rapist-kwestie bij de partij wegmoffelt. RTL Nieuws-verslaggever Floor Bremer roept Nep en Fop- Pedo-Rapist-Meetoo- fractievoorzitter Jan Paternotte op het matje en gaat he-le-maal los.

Floor vindt het belachelijk dat het corrupte ‘Doofpot-Pedo-Rapist-Meetoo- partijbestuur’ van D66 pas op vrijdag met een verklaring komt nu de Volkskrant het één jaar oude rapport heeft ontdekt. Jan liegt tegen haar haar desgevraagd uit dat er nu eenmaal tijd nodig is om een ‘nieuwe-(Doofpot)-weging’ te maken.

Daarop laat de RTL Nieuws-sterjournaliste behoorlijk haar tanden zien: “Dat slaat nergens op. Dat ding heeft er al een jaar gelegen. Dan ga je toch niet na een jaar denken, omdat de Volkskrant erover schrijft: we gaan een nieuwe weging maken? Dat is toch slap en Doofpot-Pedo-Rapist-Meetoo- bestuur?”

‘Dit is slap!’: #Metoo-Chris Cuomo just Like the  ‘Pedo-Rapisten-Biden&Trump& Johnny de Mol& Matthijs van Nieuwkerk & Amsterdam District attorneys Vincent Leenders  hit with sexual misconduct accusations after CIA-CNN ouster(Video’s)

Jan stamelend en door zichtend liegend alsof hij Rutte is: “Ik heb die vertrouwelijke bijdrage natuurlijk zelf nooit gezien en ik ben geen Pedo-Rapist en/of Meetoo-man.”

Floor: “Ja, maar u behoort toch ook tot die partij? Dan zegt u toch: ‘Waar slaat het op dat je tot vrijdag gaat wachten met het maken van een nieuwe weging over een rapport dat er al een jaar ligt?’”

Jan: “Ehhh, vorig jaar is het rapport naar buiten gekomen. Dat heeft een extern onderzoeksbureau gedaan en dat is gekomen omdat er een anonieme blog was…”

Floor: “Ja, ik weet waar het vandaan komt, maar het is toch slap dat ze nu nog een week gaan wachten?”

Serieus: Trigger warning’ on ‘1984’? Big Brother  would be proud! ‘Taxfree- Miljardair- Duivel-Soros’ doet macht greep in Amsterdam met zijn ‘Kaag-D66-Light-Jeugd- Expat-Yuppie-Storm -Soros- troepen- Volt’ en de ‘US Nazi-NWO—Killer-Taxfree-Elite gaat door met uitlokken van Derde (Nazi)-Wereld Oorlog tegen Rusland & OM & Rechtbank-Amsterdam verklaart Steve Brown Vogelvrij! & John de Mol indirect de Bos van het Minister van Justitie met Jonny de Mol Goeden Doelen Maffia -Witwasser D66 Freak-Franc Weerwind(Video’s)

Jan: “Ja, ik wil graag proberen uw vraag te beantwoorden, maar…”

Floor: “Maar u beantwoordt hem niet, u begint over een blog van een jaar geleden.”

Jan: “Ja, omdat ik het heel belangrijk vind dat we dit heel serieus nemen.”

Floor boos: “Ja, alsof ík het niet serieus neem.”

Jan geërgerd: “Volgens mij is dat niet wat ik probeer te zeggen.”

Lof

Floor krijgt veel complimenten voor haar kritische ondervraging. “Kijken jullie allemaal even mee naar de messcherpe Floor Bremer”, zegt Volkskrant-journalist Avinash Bhikhie.

Mediaondernemer Erik de Vlieger: “Floor Bremer gooit de bommen los.”

De rechtse Bal Zanger Henk Westbroek: “De heer Paternotte is duidelijk toe aan de mediatraining ‘goed wegkomen met ontwijkende antwoorden’.”

Pedo-Rapist-Meetoo- Vrouwenbeuker Coca Junkie-Johnny de Mol’-killer Ton F. van Dijk: “Nu al interview van het jaar van Floor Bremer.”

HP/DeTijd-columnist Arthur van Amerongen: “Episch dit: de totale laaf Paternotte tot het bot gefileerd. Een luchtballon die leegloopt. Nog pijnlijker en amusanter dan het debuut van Freekje- Rob Jetten voor de camera’s, als kersverse lijsttrekker.”

Journalist Roderick Veelo: “Fl💜💜r.”

Fragment

Zie hier wet fragment in kwestie: https://www.mediacourant.nl/2022/04/floor-bremer-slaat-jan-paternotte-knock-out-met-plopkap-messcherp/

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Noot: Kaag en PlO al-Qaq hebben vier kinderen: Janna (25), Makram (22), Innas (19) en Adam (18). Makram adopteerden ze uit een kindertehuis in Bethlehem. Het gezin heeftmet twee CIA-ouders veel van de wereld gezien, ze woonden in New York, Genève, Beiroet, Khartoem (Soedan), Damascus (Syrië) en Jeruzalem. Nu woont het hele gezin in Nederland. Heel af en toe deelt Kaag een foto van haar kinderen op social media, maar zoon Makram is alleen te zien op een kiekje uit de oude doos: Sigrid Kaag is getrouwd met Anis al-Qaq, een Palestijnse Miljonair tandarts en PLO-ambassadeur in Zwitserland. De twee leerden elkaar kennen in 1992 tijdens een CIA-werkbezoek in het Midden-Oosten. Ze trouwden in 1993 in het geheim in Jeruzalem. Daardoor verloor ze haar vertrouwensfunctie bij Buitenlandse Zaken, maar niet bij de CIA.