(Door Nine For News (Video’s) en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Update: ‘Corona Aasgieren- Miljonair & CDA-Rat -Van Lienden’ huilde bij zijn thuishonk- Buitenhof: Ik kom in de schuldhulpverlening&.Talkshow voor ‘Vrouwenbeuker & Neuker–Pedo-Johnny de Mol &amp& ‘Pooier -Pauw’; Fake News Buitenhof: Wij zijn al jaren in Oorlog met Rusland(Video’s) Zie Video hierna: #Metoo-Johnny de Mol de Nederlandse Weinstein:Pedo Matthijs van Nieuwkerk:We’ve got the (Sex)-Power:

Ken u echte Vijand en onderdrukker: Nuval Noah Harari: “Mensen zijn nu hackbare Corona- dieren door onderhuidse surveillance” & Koninklijke Familie Grootste Misdaadgroep in Nederland  & ‘Mussert-Rutte’  roept op tot meer Bloedvergieten met de Nazi strijdkreet: Slava Ukraini’,’ de strijd kreet van ‘CIA Puppet-Zelenski ‘& ‘Nazi-Azov- regiment’ en  voor nog meer ‘US-Francking Gas en Wapenhandel-Vluchtelingen’ naar NL& Derde Wereld Oorlog & ‘D66-Nazi- Ollongren ‘stuurt nog meer wapens naar ‘Nazi-Oekraïne’, terwijl  4 miljoen mensen in NL  leven op het randje van financieel omvallen, Heil ‘Hitler- Pedo-Rapist-Biden’.

Kijk: Pfizer-Maffia-baas Bourla rept over ‘Big Brother is in u pil’ met biologische chip(Video) die signaal stuurt naar de  Westerse ‘Nazi-Big Brohter-regime-Biden en zijn Puppets  a La Kabinet Rutte 1,2,3,4.

SS-Grachtengordel-Buitenhof gaat dr. Goebbels- Hysterisch dood aan de Russen.
Gemeenteraad Verkiezingen 2022 : Kaag, Hoekstra, Rutte, Klaver claimen overwinning. De ‘Ping Pong- Democratie’ is feitelijk dood.NPO& AT5 dr. Goebbels- Hetze tegen FvD en Baudet & Gideon van Meijering  heeft gewerkt&. Gideon van Meijeren: arrestatie Willem Engel ‘past in een zorgwekkende trend’ (Video’s) 

Johan Derksen vindt meer dan terecht ‘SS-Grachtengordel Subsidievreter- presentatrice Maaike Schoon’ van Buitenhof  Zorg heel erg ‘Nazi-bitserig’ dood aan de Russen en armen Nederlanders en FvD. 

Johan Derksen vindt Nazi-NSB-Grachtengordel- Buitenhof-presentatrice Maaike Schoon aka Dood aan de Russen en Boudet en Gideon Meijering en FvD en armen mensen in Nederland heel erg ‘bitserig’. Hij stoort zich enorm aan de manier waarop ze extreme onbeschoft en ‘dr. Goebbels- hysterisch’ de Russische ambassadeur Aleksander Sjoelgin heeft SS-geïnterviewd. Meer Lezen: 

Big Phrama-Mafia-Pfizer’ seeks FDA approval to vaccinate 6-month-old infants. Verzetsheld Gideon van Meijering vecht tegen Big Phrama-Maffia-Corona en zijn Politieke puppets Regiem Rutte4 en corrupte GroenlinksRechts en PvdA-Hoertjes en SP& Pedo-Professor defending sex with children(Video’s)

De Stem vd Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video’s) en de Koninklijke Familie is al eeuwen lang straffeloos de grootse en Moorddadigste-Taxfree-VOC-Genociden-Pedo-Rapits-Misdaadgroep:

Uit vrijgegeven Wob-stukken blijkt dat de slectieve ‘ CIA-AIVD-MI6-blinde terrorismewaakhond ‘ Der Endlösung der armen coronakritische Kamerleden’ controleert, waaronder Wybren van Haga en Van Houvelingen en Gideon van Meijering. Hij stelde er in de Kamer vragen over aan de extreme corrupte VVD-Gangsterin- minister van  Klasse en Pedo-Doofpot- Justitie-” Uncle Tom” -Dilan Yesilgoz-Zegerius.

Al jaren en  met name sinds mei 2020  gedraagt dit altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’(Video’s) zich op een manier waarvan ik dacht dat het alleen zou kunnen in Noord-Korea of Cuba. Het zijn Cubaanse toestanden. Ik vind het echt verschrikkelijk. Naast de genoemde namen worden ook een Maurice de Hond, ing Steve Brown van Volksnieuws uit Amsterdam-NOIR en de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV  en Nine for News (  https://www.ninefornews.nl ) en Café Weltschmerz   en Marianne Zwagerman en een Hans van Tellingen, nota bene een bestuurslid van BVNL, genoemd, en ook ikzelf, zei  Verzetsheld en ex commando Van Haga.

Ondertussen: Generaal-majoor hekelt verslaggeving over oorlog in Oekraïne, vergelijkt Westerse dr Goebbels- corparte crime CIA-Pedo-CNN-media en hun EU Media  Staats-Outlets MI6-BBC en AIVD-NPO& NOS-Journaal  met cheerleaders, meer lezen: https://www.ninefornews.nl/generaal-majoor-hekelt-verslaggeving-over-oorlog-in-oekraine-vergelijkt-media-met-cheerleaders/

‘Verzetsheld- Gideon van Meijering’ wetenschappelijk in het gelijk gesteld:Hoe Duivelse- ‘Gates-Soros-Schawb-Nazi-Big-Maffia-Pharma- WHO – adviseur’ ‘dr. Mengele-Andrew Hill'( schokkende Video) draait en liegt toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert met als gevolg 80 % meer Corona- Doden voor ‘Big-Maffia- Pharma-Bloed-Poen’.& Meer dan de helft van de Oekraïense Bevolking als vluchtelingen toch burgers van de EU&SS-NATO (Video’s).

Haga:  Het Nazi-Regime Rutte1.2.3.4  blijkt actief critici van het #coronabeleid en Dood aan de Russen en arme Nederlanders en FvD op social media te hebben gevolgd, om hen in de gaten te houden. Als je je in Nederland niet eens meer uit mag spreken over het beleid van de overheid, kunnen we wel stellen dat we niet meer in een democratie leven. #BVNL(Video) 

Ik heb dit soort onzin nog nooit zien plaatsvinden
“Wat is nou precies de opdracht geweest?” vroeg hij. “Ik heb dit soort misdaidge onzin nog nooit zien plaatsvinden. Ik denk dat iedereen graag wil weten wat het Nazi regime kabinet Rutte precies aan het doen is.”“Iedereen die dat graag wil weten, zou ook kunnen luisteren als ik vertel wat we aan het doen zijn. Dat is ook een optie. Ik heb zojuist uitgelegd wat hier is gebeurd,” beet de minister hem toe.

Volkomen onfatsoenlijk en misdadig.

Volgens de minister staat het logo van de NCTV op alle stukken omdat het de coördinerende actor is op het moment dat er een crisissituatie is. “De opdracht is: zorg dat je weet wat er speelt in de samenleving. Dat is wat het is. Het is niet meer dan dat,” verzekerde ze Van Haga. “We hebben net een debat gehad over de omgangsvormen met  de Verzets partij FvD. Ik vind het dan onbestaanbaar dat als een Kamerlid een normale vraag stelt, het antwoord is: ‘dan moet je maar beter luisteren’ of ‘dan is er sprake van desinformatie geweest’. Ik vind dat deze VVD-Gangsterin minister dat moet meenemen. Ik vind dit niet thuishoren in deze zaal. Ik gedraag me hier altijd fatsoenlijk en ik vind dit volkomen onfatsoenlijk en zelfs misdadig,” reageerde  meer dan terecht Van Haga.Er circuleren momenteel beelden op social media van een bijeenkomst van het Duivelse Schwab-Soros-Gates- World Economic Forum in januari 2018, waar Pfizer-Elite-Killer-Maffia baas Albert Bourla opmerkelijke Nazi-uitspraken deed over technologische ontwikkelingen in de zorg.Iemand uit het publiek vroeg hoe technologie kan worden gebruikt om er zeker van te zijn dat een patiënt een medicijn neemt. Bourla verwees naar een door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA goedgekeurde pil met een digitale sensor die registreert of het medicijn is ingenomen.“Het is in feite een biologische chip die in de tablet zit. Als je de tablet hebt ingenomen, wordt er een signaal verstuurd dat je de tablet hebt genomen,” zei Bourla.

‘Verzetsheld -Gideon van Meijeren: De Rechtstaat bestaat niet(Video):Gerechtshof Amsterdam treed op als advocaat in kwade zaken voor OM-Amsterdam tegen Verzetsheld ing Steve Brown & Co &Journalist maakt schokkende reportage: ‘Het ‘CIA & MI6-AIVD-AZOV-Nazi- Oekraïense-Vreemdelingen-leger’ decimeert hier de burgerbevolking’. & Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken bij Jemen(Video’s).