(Door Nine for News (video) en ondersteund door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Racistische- NWO- GroenLinks-Keizerin Halsema & Waanzinnige -Wassink’  veranderen bijstandsregels in een uur voor mensen die Oekraïense  vluchteling betaald in huis nemen, maar niet voor Nederlandse Dak en Thuislozen en/of andere ‘Black-Islam-Vluchtelingen’& Oekraïners in Hotels en NL/Amsterdamse Dak en Thuislozen en woningzoekende op straat en/of zolderkamertje& De globalistische tiran, dictator en despoot Joe Biden is deze oorlog begonnen en niet Poetin!!  (Video’s)

Rusland verstoort Nieuwe Wereldorde van  Duivels Schwab, Soros en Gates& hun  Politieke  Puppets Rutte, Hoekstra, Kaag& Volt&Jesse Klaver in onderbroek& ‘D66- CIA Trol- Sjoerdsma’ door ‘US-CIA-Nazi-Oekraïne’ binnen te vallen& Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken bij Jemen, Irak, Vet-nam, etc.(Video’s) 

Er wordt zoveel ‘Dood aan de Russen- misinformatie’ verspreidt door het corporate crime ‘CIA-Pedo-CNN ‘en hun slaafse Eu Outlets dr. Goebbels MI6-BBC & AIVD-NPO& NOS-journaal . We hebben nog nooit zoiets meegemaakt,” zei journalist Lara Logan, die al 35 jaar oorlogsverslaggever is, op America’s Voice AM. We moeten Vladimir Poetin haten en alles wat er over hem gezegd wordt geloven, en we moeten van Oekraïne houden.Poetin wist precies wat hij deed toen hij US-Vazal State CIA-Nazi- Oekraïne binnenviel, zei Logan. Hij ging niet rechtstreeks naar Kiev. Rusland ging naar al die biolabs in het land. We moeten onze leiders niet zomaar geloven. Ze hebben immers gelogen over corona.

Er is volgens de journalist nog veel meer aan de hand waar niemand over praat. Denk aan het SS-Azovbataljon, dat wordt gefinancierd door de Verenigde Staten-Taxfree-War Crime-Killer-Elite  en de SS-NAVO en Canada en Engeland. Er zijn foto’s te vinden waarop ze een SS-NAVO-vlag en een vlag met een swastika omhooghouden. En hun embleem bevat de zwarte zon, een occult symbool dat ook door de SS gebruikt werd. Het bevat ook de dubbele bliksemschicht van de SS, zei ze. Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/journalist-over-oekraine-we-worden-op-epische-schaal-voorgelogen/

De Oekraïense zeg maar vergelijkbaar met NPO- tv-presentator Nazi-Fahruddin Sharafmal heeft opgeroepen tot genocide op Russische kinderen. Hij citeerde daarbij topnazi Adolf Eichmann, één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoord op de Joden. Ja, echt.

“Ik weet dat je als journalist objectief moet zijn. Ik moet evenwichtig verslag doen, maar om eerlijk te zijn is dat ontzettend moeilijk, vooral in deze tijd. En aangezien we nazi’s, fascisten, enzovoorts worden genoemd in Rusland, citeer ik Adolf Eichmann, die zei dat je eerst de kinderen moet vernietigen om een land te kunnen vernietigen. Want als je hun ouders doodt, worden de kinderen volwassen en nemen ze wraak. Door kinderen te doden, worden ze nooit volwassen en zal het land verdwijnen,” zei Sharafmal.Zie Video: https://www.ninefornews.nl/oekraiense-tv-presentator-roept-op-tot-genocide-op-russische-kinderen-citeert-to

Afslachten

Hij zei ook dat hij persoonlijk Russische kinderen zou doden. “Het Oekraïense leger mag geen Russische kinderen doden, omdat dat verboden is, maar ik zit niet in het Oekraïense leger. En als ik de kans krijg om de Russen uit te schakelen, zal ik die zeker grijpen.”

“Ik volg net als de CIA-MI6 &AIVD de doctrine van Adolf Eichmann en zal alles in mijn macht doen om ervoor te zorgen dat jullie kinderen nooit op deze aarde leven,” zei de presentator, die nog eens benadrukte dat hij Russische gezinnen wil ‘afslachten’.Hij deed zijn uitspraken op Kanaal 24, dat eigendom is van Kateryna Kit-Sadova, de vrouw van de burgemeester van Lviv, Maffia- Gangster en CIA-Trol-Andriy Sadovyi.

Niet geblokkeerd maar wel RussiaToday de beste news zender: Waarom is Johnny de Mol en Frans Timmerman nog niet op Zwart en/of in de cel gezet :‘Pedo-Rapist-Junkie-Johnny de Mol’ overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen &’PvdA-Hoer- EU Zakkenvuller-MH17-huil-komediant Timmermans’: Dood aan de Russen en  laat de arme mensen dood vriezen in de EU & RussiaToday op Zwart& ‘Verzetsheld Baudet’ voorspelde het al als Corona weg is wordt het Rusland(Video).

US-Puppet ‘Dictator-Killer- Prince Salman’ van Saudi-Arabië executeert 81  ‘Khashoggi – gevangenen’ op één dag en bombardeert Jemen al 10 jaar plat , maar dat is geen probleem voor de US & EU om voor Olie te smeken bij ‘Dictator-Killer- Prince Salman’ om de Russen dwars te zitten en geen probleem voor Taxfree-Queen Exotica-Maxima-Rutte & Hoekstra, Kaag & Halsema&Klaver & ‘D66- CIA-Trol Sjoerdsma’& NPO-NOS(Video’s)

Op SS-Facebook en SS-Instagram worden gebruikers die aanzetten tot haat niet geblokkeerd als de bedreigingen zich richten tegen bijvoorbeeld Russische militairen in Oekraïne. Uitlatingen als ‘dood aan de Russische bezetters’ worden toegestaan.

Vergeet niet om Oekraïne te steunen en ze in uw huis te nemen, maar verlies niet uw kinderen uit het oog, je weet maar nooit of u een ‘AVOV-Nazi’ in huis heeft gehaald!

Verzetsheld -Gideon van Meijeren: De Rechtstaat bestaat niet(Video):Gerechtshof Amsterdam treed op als advocaat in kwade zaken voor OM-Amsterdam tegen Verzetsheld ing Steve Brown & Co &Journalist maakt schokkende reportage: ‘Het ‘CIA & MI6-AIVD-AZOV-Nazi- Oekraïense-Vreemdelingen-leger’ decimeert hier de burgerbevolking’. & Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken bij Jemen(Video’s).