• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-FvD met Verzetshelden Gideon van Meijering, Van Houwelingen en Baudet volledig in gelijk gesteld m.b.t de ‘NWO-Big Brother- Corona- Dictatuur -Dood aan de Russen en Chinezen’  en de Freak- ‘D66-Mega-Corona-Fraudeur -Minister-Kuipers’ niet gearresteerd door zijn collega’ D66- Minister-Pedo-Metoo-Voice- advocaat- Franc Weerwind’&Volt: stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expast-Yup-Dam’ met Soros als Burgemeester.&’ Volkse’- Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ als enige met haar kind in al dagen lang de cel(Video’s)

De Staats- AIVD-NPO& At-5 dr. Goebbelss Hetze tegen FvD en Baudet& Gideon van Meijering  heeft gewerkt: Bij OP1  roept ex MIVD-Gestapo- Boss -Fat-man  -Pieter Cobelens’  Straffeloos op tot het executeren van Baudet en gaat de NPO straffeloos door met  Haatzaaien tegen Gideon van Meijeren en oproep tot  vermoorden van FvD leden.  De ‘dr. Goebbels-‘Staat-AIVD- NPO’ smacht naar een nieuwe Volkert & Derde Wereld Oorlog & Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken’  bij Jemen, etc.(Video’s)

Opkomst Hooge Klasse en Hoge midden Klasse en Expats 90 tot 100 Procent . Op komst lage en lage Midden klasse 10 tot 0 procent. Van de Dak en Thuislozen heeft er niemands gestemd    

Het is de Gevestigde orde NSB- partijtjes  aka “ Dood aan de Russen en arme mensen in Nederland en FvD” de ‘Nep en Fop Christen- CDA’, ‘VVD-Misdaadgroep’, GroenLinks Rechts& D66 DDR66 niet gelukt de kiezer  met name uit de Lage en Lage midden Klasse  massaal te mobiliseren om te gaan stemmen. Grote steden met hun scheiding tussen de peperdure  ‘ D66- GroenLinks- Volt-VVD-Expats en Yuppie-Witte scholen- Buurten’ en ‘Getto-Volks- Multiculturele Vluchtelingen –buurten’ zagen een fors lager opkomstcijfer en een verdere versnippering van het voor het merendeel extreem corrupte  politieke Rat in pak- landschap. Lokale partijen stevenen af op grote winst en dat is ook een bewijs dat niemand nog vertrouwen heeft de Landelijke altijd regerende Gevestigde Orde NSB- partijtjes PvdA, CDA, GroenLinks, VVD. CHU, D66 .  

Ondertussen: Verzetsheld Gideon van Meijeren: arrestatie Willem Engel ‘past in een zorgwekkende trend’ Meer Lezen: https://www.ninefornews.nl/gideon-van-meijeren-arrestatie-willem-engel-past-in-een-zorgwekkende-trend/

De kiezer uit de lage en lage midden klasse zonder huis, onbetaalbare energie rekening en eten en bezine   heeft deze verkiezingen meer dan ooit genegeerd  en totaal geen vertrouwen meer te hebben in de Democratie . De opkomstcijfers in grote steden als Amsterdam (46, was 52 in 2018), Rotterdam (39 procent, was 47), Den Haag (43 procent, was 48) en Utrecht (56,4, was 59) zijn fors lager dan vier jaar geleden en op plekken zelfs historisch laag. Het voorgaande  feit houdt dus in dat in geen enkele Gemeente het bestuur de meerderheid van de inwoners van de Steden en dropen verwoordige .

Toch vierde gisteren de Hautaine D66-  ‘CIA-Trol ijskoningin Kaag -Anis al Qaq’ met patserig losjes een Gouden ROLEX MET HEUZE ONDERWERELD PRESIDENT BAND( In Amsterdam wordt je als ‘Mocro ‘voor deze klok door de politie van Keizerin Halsema aangehouden) om de Pols als echte vrouw van het Volk(kuch)en/of een echte vrouw van deze tijd en VVD- ‘Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss Rutte’ en ‘Yes we can Boy Klaver’ in onderbroek  en ‘Brievenbus -Witwasser CDA-Rat in pak Hoekstra’ deze dood van de ‘(Ping-Pong)- Democratie’ als een overwinning  van hun NSB-partijtjes aka “Dood aan de Russen en armen mensen in Nederland” . Daarnaast was het voor Amsterdam een Inktzwarte dag , want voor het eerst sinds de Tweed Wereld deed EU- Nazi- NSB SOROS- Jeugdstorm troepen-Expats&Yuppie- olt partijtje aka “Dood aan de Russen en arme Amsterdammers “  weer zijn intrede met heel veel hulp van het Noord-Koreaanse AT5  met twee zetels in de Gemeenteraad .

Verzetsheld -Gideon van Meijeren: De Rechtstaat bestaan niet(Video):Gerechtshof Amsterdam treed op als advocaat in kwade zaken voor OM-Amsterdam tegen Verzetsheld ing Steve Brown&Co&Journalist maakt schokkende reportage: ‘Het ‘CIA&MI6-AIVD-AZOV-Nazi- Oekraïense-Vreemdelingen- leger’ decimeert hier de burgerbevolking’. & Oekraïne is een ‘Pretpak’ vergeleken bij Jemen(Video’s)

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui  met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.