• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( Door Nine For News (Video) en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Volkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord.Pim was extreem links vergeleken bij huidige Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte& Joodse Raad-Asscher. “(Video’s)& ‘PvdA- Hoer-Uncle Tom-Aboutaleb’ huilend tegen Volkert van der Graaf: Mijdt mijn cafetaria ”De Natte Dweil” in Rotterdam(Video’s).

NSB-Pathé’ annuleert première documentaire ‘FvD- Tweede kamer-lid- Verzetsheld- Gideon van Meijeren’ onder druk van  ‘CIA-CIDI& Joodse Raad& ‘Nazi Regime-Pedo-Doofpot-Rutte’&Russen de nieuwe Joden& ‘Dr Mengele -Andrew Hill’ van WHO& Big -Maffia-Pharma liet 80 % Corona-slachtoffers expres dood gaan. ‘CIA&MI6 en AIVD wisten weer eens van niets(Kuch) en Pas op voor de Russen(Video’s) 

‘CDA -Rat in feest-Elvis-pak-Burgemeester ‘& Corona -Gestapo- Fat-man-Obestity -Hubert Bruls’ de waarheid gezegd  door Op1-gast: ‘Dikke-CDA-Duivel- bal- gehakt’ ga eens afvallen en laat ons met rust!’(Video’s)& Wat nu ‘CDA -Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus’ &Buma? CDA Burgemeester Vroom doet aan Haatzaaien en maakt Verzetsheld-Baudet’ uit voor Nazi(Video) Zie de State van de straat-Amsterdam-NOIR hierna: Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: Ik heb Spijt(Kuch):

Verzetsheld Baudet’ houdt  rug recht in  Hysterische Tweede kamer debat’ Dood aan de Russen en’ Genocide- –invallen- US’ in Syria, Irak, Vet-Nam, Afghanistan, ect. en Kern oorlog  Oké ‘ & Oekraïense  burgers toestemming van EU om massaal te verhuizen naar West Europa&DejaVu: Nazi Standrecht op straat in de Oekraïne &De Volkssturm weer terug in Oekraïne(Video’s). En Gasprijzen stijgen weer in een dag met 35 % & NL-Nazi-NSB-ers trekken weer op naar het Oostfront(Video).

Zaterdag liet NSB-bioscoopketen  Pathé weten dat onder druk van het altijd liegende  US Puppet -‘Nazi-zorgtoeslag &Pedo-Doofpot- Boss- Rutte regime ‘ de première van de documentaire over Kamerlid  Verzetsheld Gideon van Meijeren (FVD) niet in  ‘Koninklijke- Nazi-Tuschinski’ kon plaatsvinden. In de docu, getiteld GIDEON, gaat het Kamerlid op zoek naar antwoorden over het vaccinatiebeleid en de vaccins tegen Covid-19.Dinsdag opende ‘NSB-NRC-columnist Marcel van Roosmalen’ de ‘dr. Goebbels- aanval’ op  Verzestheld-an Meijeren. “Ik vind niet dat er fysiek SS-maatregelen tegen hem en zijn partij Forum voor Democratie moeten worden genomen, maar ik vind wel dat er in een parlementaire democratie als de onze mag worden gefilosofeerd over bijvoorbeeld de uitsluiting van Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen en Thierry Baudet uit onze samenleving,” zei de extreme corrupte en laffe ‘NSB- Haatzaaiende- druktemaker’ in het 100 % door het  altijd liegende en extreem corrupte ‘Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’(Video’s)gesbusidieerde  Dood aan de Russen en armen Nederlanders radioprogramma’ De Fake News- Nieuws BV ‘ om de massa dom te houden en klaar te stomen om weer net als in de Tweede Wereld Oorlog op te trekken naar het Oostfront: Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficier- Pedo-Rapist- Vincent Leenders/Demmink& ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine  jongetjes en meisjes aangerand Rutte1.2.3.4.uit de Laagste Klasse(Video’s) 

NPO-Autobom’: Op naar de ‘Derde Kern-US- Fracking Gas& Wapenhandel-Wereld Oorlog’: ‘Nazi -US Puppet-Rutte’ doet openlijk de ‘AZOV-Nazi- groet’ op TV en  wil  met  ex MIVD-Gestapo- Boss Fat-man  -Pieter Cobelens’ ‘Verzetsheld Baudet’ executeren& ‘fascistische Oekraïners vermoorden ons als we Marioepol verlaten en ontkennen  de Holocaust’&’Poetin is een Jood’& Déjà vu: The Bloodlands: Ukraine in World War II en nu weer World War 3& bijna door de CIA vermoorde Oekraïense oud-premier zegt dat Poetin honderdduizenden levens heeft gered(Video’s)

Waarom  zijn de Levensgevaarlijke psychopaten Roosmalen  en ex MIVD-Gestapo- Boss Fat-man  -Pieter Cobelens’ en  de ‘dr. Goebbels- Nazi- Godfather- Bestuur- NPO’  nog niet gearresteerd  en/of in een Tbs-Kliniek opgesloten. & Waarom is Johnny de Mol en Frans Timmerman nog niet op Zwart en/of in de cel gezet :‘Pedo-Rapist-Junkie-Johnny de Mol’ overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen &’PvdA-Hoer- EU Zakkenvuller-MH17-huil-komediant Timmermans’: Dood aan de Russen en   laat de arme mensen dood vriezen in de EU & RussiaToday op Zwart& ‘Verzetsheld Baudet’ voorspelde het al als Corona weg is wordt het Rusland(Video). denkt u zelf.

“Bind ze vast, zet ze in een boot en sleep die naar de Atlantische Oceaan, naakt, zonder kleren, eventueel met een paar dozen diepgevroren vissticks net zoals met de Joden en Russen in de Tweede Wereld Oorlog ,” vervolgde de gesbusiideerde psychopath  Nazi- Van  Haatzaaier-Roosmalen.“Gideon van Meijeren heeft een zacht slissende stem, waardoor je misschien niet meteen ziet wat hij is: een lizard, een pijndier. Hij heeft geen tenen, maar schubben en ik zeg de ongemakkelijke waarheid nu maar toch hardop: Gideon van Meijeren is een spion van Vladimir Poetin,” zei  de psychophaat  hystreich .Volgens Nazi- Van Roosmalen vormen Gideon van Meijeren, Willem Engel, Arnold Karskens, Wierd Duk, Bryan Roy, Pepijn van Houwelingen, Erik de Vlieger en Marianne Zwagerman en Steve Brown een bokkenwagen die als een autobom op onze  niet bestaande democratie afrijdt.( Video, zie: https://www.ninefornews.nl/de-dehumanisering-van-gideon-van-meijeren-in-woord-en-beeld-dit-is-echt-fcking-gestoord)

Door het US-Puppet- ‘Nazi regime Rutte’ gesubsidieerde en door de CIA-AVID  zwart betaalde- Haatzaaiende -Dood aan de Russen& Van Meijeren-Trol-Van Roosmalen: ‘Gideon van Meijeren is een spion van Vladimir Poetin’ | dr. Geobbels- AIVD- NPO Radio 1

Zeer gevaarlijk en strafbaar maar niet in het Land van Nazi regime Rutte1.2.3.4..: Der ‘Endlösung-Corona-Bom-crisis’: GroenLinksRechts- NWO_Keizerin Halsema: ‘Makke Schapen vier onze Koningsdag, maar blijf binnen als u een huis heeft(Video’s) ’.

  De zwaar door Halsema gesubsidieerde  ‘Grachtengordel- NSB-Balie’ aka” Dood aan de Russen en arme mensen”  bij monde van de extreme corrupte Algemeen Directeur  Yoeri Albrecht liegt waarom FvD net als de toen de Stem van de Straat partij uitgesloten zijn van debatten in zijn Outlet het eveneens zwaar  door ‘NWO- Keizerin Halsema’ gesubsidieerde ‘Noord Koreaanse- AT5’.& Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken bij Jemen, Irak, Vet-nam, enz.(Video’s)

‘CIA-AIVD-Nazi -Haatzaai-Trol -Van Roosmalen’ krijgt veel kritiek op zijn dr. Goebbels-monoloog. Zo zegt coach Fiona Zwart: “Joden en Russen-Dehumanisering is zeer gevaarlijk. Hoe kan het dat mensen niets leren van het verleden? Doe hier niet aan mee. Inhoud please.”“De ‘Joden& Russen- dehumanisering’ van Gideon van Meijeren in woord en beeld. Feitenloos, een opsomming van zogenaamd grappige ad hominems. Misschien moet Marcel van Roosmalen eens 1984 gaan lezen? Begrijpt zo iemand nou echt niet dat hij is geworden wat hij zegt te bestrijden?” vraagt econoom Rein de Vries.“Dit is waarom onze mensen beveiliging nodig hebben, dit is waarom er aanslagen worden gepleegd op ons kantoor. De NPO fungeert als een doorgeefluik voor extremisten en terroristen. Saneer de NPO!” reageert Forum voor Democratie.

 Dr- Goebbels Staat-AIVD-NPO66 smacht naar een nieuwe Volkert en een Derde Atoombom- Welerd Oorlog 

Lijsttrekker van FVD Almere Brent Hadderingh zegt: “Dit is echt f*cking gestoord.”

“Waar twee weken geleden in Op1 nog ‘gefilosofeerd’ werd over het executeren/ophangen van Baudet, gaan we nu over tot laster tegen Gideon van Meijeren en het vastbinden en in zee laten verdwijnen van leden van een politieke partij. NPO66 smacht naar een nieuwe Volkert,” stelt journalist Annelies Strikkers.

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Verzetsheld -Gideon van Meijeren: De Rechtstaat bestaan niet(Video):Gerechtshof Amsterdam treed op als advocaat in kwade zaken voor OM-Amsterdam tegen Verzetsheld ing Steve Brown&Co&Journalist maakt schokkende reportage: ‘Het ‘CIA&MI6-AIVD-AZOV-Nazi- Oekraïense-Vreemdelingen- leger’ decimeert hier de burgerbevolking’. & Oekraïne is een ‘Pretpak’ vergeleken bij Jemen(Video’s)

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui  met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.