• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( Door Nine for News (Video)  en onder steunt door onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Wat, als er een andere reden is voor de Russische inval?

(-) ” Alle vormen van seksuele perversiteit staan hoog in het vaandel bij de satanische sekte, zoals we schreven in een eerder artikel.Alles wat tot voor kort nog als normaal en waardevol werd beschouwd is inmiddels verleden tijd geworden. De mensheid wordt overspoeld door porno, seksuele “bevrijding”, homoseksualiteit en ontelbare nieuwe geslachten (genders).

Het gezin wat ooit de hoeksteen van de samenleving was, bestaat nog nauwelijks en kinderen groeien op in een dystopische wereld waarin ze geforceerd op jonge leeftijd met allerlei seksvoorlichting te maken krijgen en waarin ze niet meer weten of ze nu een jongetje of een meisje zijn of iets daartussen in. ” (-)

Maar, het kan altijd nog een graadje erger: Congratulations MJ Rodriguez on being named one of @TIME’s Women of the Year, Meer lezen: https://www.niburu.co/het-complot/17216-wat-als-er-een-andere-reden-is-voor-de-russische-inval

Wat u niet ziet bij de NPO: Rechterhand  van ‘Dictator-CIA Trol-Nazi- Two Face-Boy Trudeau’ aka Dood aan de Russen en Chinezen en armen  is ‘Rat in pak- directeur’ bij World Economic Forum van ‘NWO-Nazi –Schwab& Soros& Puppets- ‘Prinses Yap-Yum-Mabel’& D66-Kaag’ en kleindochter van prominente ‘Genocide- nazi’ en Boy Rutte beledigd Poetin bij Golddigger Jinek(Video’s).

Wat echt aan de hand is in Oekraïne ziet u niet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’(Video’s )& Rusland verwoest kinderziekenhuis in Marioepol (maar niet heus)& US-Puppet- Nazi-Ukraine is een ‘Pretpark’ vergeleken bij door de US & SS-NATO plat gebombadeerde en/of Genocide gepleegd in Jemen, Irak, Vet-nam, Indonesia, Syrië, Libia,Afghanistan, etc. (Video’s)

‘ Capo di tutti capi  Vladimir Poetin’ heeft de balans van de Nieuwe Wereldorde verstoord door Oekraïne binnen te vallen. Dat zei de Amerikaanse oud-Nationaal Veiligheidsadviseur Michael Flynn in de Thrivetime Show, een podcast die gepresenteerd wordt door Clay Clark.Hij voegde toe dat hij geen Poetin-apologeet is, maar dat hij de achterliggende dynamiek in Oekraïne begrijpt. Flynn organiseerde samen met Clark de Reawaken America Tour. Niet blij.

De oud-generaal beweerde verder dat het World Economic Forum en Duivelse Taxfree-miljardairs als Bill Gates niet blij zijn dat Poetin  hun CIA-Nazi-Oekraïne is binnengevallen. “Wat zich nu afspeelt in Europa is een verstoring van de balans van de wereldorde zoals zij die voor ogen hebben,” zei Flynn, die doelde op mensen als futuroloog Yuval Noah Harari, Klaus Schwab en Bill Gates.Deze mensen zijn volgens Flynn zeer intelligent, hebben veel middelen en polieke trollen zoals de de Boy’s Two Foce Trudaue,  Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss Rutte& ‘Brievenbus- Witwasser -CDA Rat in pak Hoekstra’&  ‘Yes we can Boy- Jesse Klaver in onderbroek’ & CIA  D66 DDR66Trollen Kaag Anis al Qaq en Sjoerdsma aka “ Dood aan de Russen en Chinezen en armen mensen” en hun Nazi-EU Jeugd stormtroepen Volt  en Keizerin Halseman en haar Loverboy’s  ‘Pistolen OEY’ en’ PvdA-Hoertje- Mega Oplichter en Zakkenvuller -Booij ‘van Yuppie-Expats Amsterdam tot hun beschikking en hebben een bepaalde strategie uitgestippeld voor de ontwikkeling van de wereld. “God en een ziel zijn geen onderdeel van die strategie,” zei hij.

Gratie: ‘Verzetsheld- Gideon van Meijering’ wetenschappelijk in het gelijk gesteld:Hoe Duivelse- ‘Gates-Soros-Schawb-Nazi-Big-Maffia-Pharma- WHO – adviseur’ ‘dr. Mengele-Andrew Hill'( schokkende Video) draait en liegt toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert met als gevolg 80 % meer Corona- Doden voor ‘Big-Maffia- Pharma-Bloed-Poen’.& Meer dan de helft van de Oekraïense Bevolking als vluchtelingen toch burgers van de EU&NATO (Video’s).

Flynn kwam in de problemen nadat hij had toegegeven dat hij had gelogen tegen de FBI over gesprekken met de Russische ambassadeur in de Verenigde Staten.  ‘Klasse- Pedo-Rapist- Epstien, Biden, Gates, Clinton, etc.-Doofpot-Justitie’ besloot de zaak te seponeren nadat er documenten waren opgedoken waarin staat dat FBI-agenten met elkaar bespraken of ze zouden moeten proberen Flynn te laten liegen tijdens een ondervraging, zodat hij kon worden vervolgd of ontslagen.

Volgens Flynn hebben aanklagers zijn rechten geschonden en hem middels een list schuld laten bekennen in ruil voor strafvermindering. De oud-generaal belandde in de gevangenis, maar president Puppet Made in US Mad Dog- Kruisen grijper-Pedo_Rapist- Trump verleende hem gratie.

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui  met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.