(van onze wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Metoo& Pedo-Rapist-EU Nazi’s-VOLT & GroenLinks & D66 & VVD-Expats & import-Yuppies  maken de dienst uit met hun NWO-Keizerin Halsema bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen& Dood aan de Russen. ‘EU-Nazi-Soros-Volt’: stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expast-Yub-Dam’ met Soros als Burgemeester(Video’s)

Wat echt aan de hand is in Oekraïne ziet u niet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’(Video’s )& Rusland verwoest kinderziekenhuis in Marioepol (maar niet heus)& US-Puppet- Nazi-Ukraine is een ‘Pretpark’ vergeleken bij door de US & NATO plat gebombadeerde en/of Genocide gepleegd in Jemen, Irak, Vet-nam, Indonesia, Syrië, Libia,Afghanistan, etc.(Video’s)

 Corrupt Stimuleringsfonds vd Gevetsigde Orde-Journalistiek geven hun ‘gabbers in crime’ de Balie 30 duizend en de Stem van de  Straat  Partij 0,00! & De Balie ontmaskert als Hypocriete ‘Nep en fop Linkse’ ‘Elitaire & decadente-Subsidievreters’ over de rug van de Laagste Klasse.& #Metoo-Pedo-Alert Soerin Narian’ vandaag van kracht in de omgeving van De Balie te Amsterdam!!!(Video’s)

Amsterdamse ‘Monster-Nazi-Zorgtoeslag-Rechter Broekhuis  van   het altijd liegende ‘Nazi-Toeslag-regime –Pedo-Boss Rutte‘ houdt Deksel op ‘ Miljoenen- Strijkstok-Beerput’ van Stimuleringfonds voor de Journalistiek& DeBalie met Rat in pak gabber in crime  ‘Zakkenvuller- Yoeri Albrecht’  (Video’s)  .

‘Verzetsheld Van Meijeren (FVD)’ CLASHT met hele corupte en voor een groot deel NWO-&NSB-Kamer over vrijheid van meningsuiting.

Drie-Petten- Directer’ van AT5&NH Media &C-Omroep Van Gesel stapt op, maar hoort thuis in de cel!(Video)& Schokkend in de Stem van de Straat : Testament van ‘Domme Willem Holleeder’ verraden door Peter R. de Vries &John de Mol zet ‘Paard van Troje David Vink’ in bij AT5(Video).

De extreme corrupte Algemeen Directeur  Yoeri Albrecht aka Dood aan de Russen en FvD en armen mensen in Nederland  liegt waarom FvD  zijn van debatten in zijn  Outlet het eveneens zwaar  door NWO Keizerin Halsema gesubsidieerde Noord Koreaanse AT5.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui  met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Noot: ‘Zakkenvuller- Yoeri Albrecht’  is een louche over lijken gaande’ Rat in pak- zakenman’ en een Nederlands riant zwarte betaalde AIVD- Fake News-journalist en de corrupte algemeen ‘Strijkstok-directeur'(Video’s) van cultureel centrum De Balie in Amsterdam. Ook is hij corrupte voorzitter van de bejaarde ‘Tokkie–Vereniging Veronica’, mede-eigenaar van onder andere het ‘dr.Goebbels- Algemeen Nederlands Persbureau’, ‘NSB-NRC Handelsblad’ en Nep en Fop-Elite-ThePostOnline.