( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CIA-Oligarchie’ van het type Michail Prochorovde de Boss van ‘CIA-AIVD -Trol -Nazi-Dirk Sauer’ (Video’s) onder ‘US Puppet Jeltsin’ zijn de aartsvijanden van ‘Capo di tutti Capo Poetin’, die in tegenstelling tot de EU en Canadese ,UK en Australische leiders geen slaaf is van de ‘Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist Epstien- Trump, Gates, Biden, Biden, etc-Killer-Eliet , zie: https://slavischestudies.wordpress.com/2016/11/13/oligarchie-onder-jeltsin-en-poetin/

De ‘NWO-Corona-Staatsgreep’ loopt op zijn einde om de massa leeg te plunderen en te controleren en nu wordt de massa leeg geplunderd en gecontroleerd met de ‘NWO-Rusland -Oekraïne-Oorlog ‘. Wat u niet ziet bij ‘CNN& ‘BBC’& NPO is de Oorzaak van de’ US-SS-NATO-Nazi-Oekraine –Rusland- Oorlog’ & Baudet over Russische inval: ‘Het is de schuld van de Westerse NWO-Killer-Elite’& ‘A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie’& Hoofdofficier Beukelear blijft Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

De altijd liegende CDA Minister -Brievenbus -Witwasser -Rat in pak- Hoekstra doet navraag in Polen over ING-witwaspraktijken (Kuch), maar niet over de witwaspraktijken op de VVD-CDA-Groenlinks- Zuid as Amsterdam(Video’s) en die van hem zelf.

De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksrecht Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure   Pooiers-Speed boot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

The ‘EU-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’  is not revealing the details of its ‘Blood-money-contracts’ with vaccine ‘Big Pharma-Mafia –makers’. Rutte & Kaag & Hoekstra & Segers:”Het is oke, wij doen ook mee”(Video’s) 

Belasting Aanslagen ‘Kleine Luiden’ na onthullingen Panama Papers, maar Taxfree Koningshuis&Elite buiten schot& Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘CIA Puppets-Maffiaboss Porosjenko & Zelensky- Clubblad(Video’s) 

Op  de ‘Taxfree- Elite-Gangsters-VVD-CDA-Hoekstra-GroenLinks-Zuid-as’  te Amsterdam wordt jaarlijks 4.5 triljoen euro doorgesluisd ten einde geen belasting te betalen.  Dan laten wij nog maar buiten beschouwing de Witwascentrale a La de  Panama-Papers, Luxemburg, Kanaal Elanden ,London, de Bahama’s etc.  En wij pleiten al jaren dat die ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Witwas -centrales’ worden aangepakt en of de  ‘Taxfree- Elite- Gangsters’ nou Russen zijn  of Westerse /of Arabische-  Elite-Gangsters zijn maakt niet uit. Als er slecht op  een fractie  van al die ‘Bloed-Triljonen beslag zou worden gelegd dan zou er geen kind meer sterven van de honger( jaarlijks 17 miljoen) , geen oorlog meer zijn en had iedereen op de hele wereld een menswaardig bestaan. Maar daar horen wij het corporote crime media  a La ‘CIA-Pedo-CCN’ en hun EU Staats  Outlets  dr. Goebbels -‘MI6-BBC’ en ‘AIVD-NPO&NOS-journaal’ nooit over.  

Ondertusen: ‘US-SS-NAVO-laptop gevonden op hoofdkwartier van Oekraïense nazigroep’.

(-)

Oorlog forceren
De door ‘Nazi regime- US Puppet-Rutte 4 ‘ met executie(Video’s) bedreigde FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Niets nieuws voor wie de situatie al wat langer volgde. De NAVO/EU/VS lopen al jaren te kloten in dat de supercorrupte land – alles om de oorlog met Rusland te forceren.”” Meer lezen: https://www.ninefornews.nl/navo-laptop-gevonden-op-hoofdkwartier-van-oekraiense-nazigroep/

 Why Hardly any US Flags on SuperYachts?

Maar  over Why Hardly any US Flags on SuperYachts? horen wij de ‘dr. Goebbels- NPO Dood aan de Russen ‘en de ‘NSB-Gevestigde -Talking Heads – Kranten en TV’  ook nooit over.

Westerse dr Goebbels- TV Volksheld Zelensky (Engels ondertiteld)

Hoe CIA Puppet- President Volodymyr Zelensky zorgvuldig werd gecreëerd (Panama papers) De Unlce Tom War Crime- Obama v Oekraïne met emo-hypnose wordt Oekraïner in t pak genaaid:

Mainstream Media Refuses to Criticize Richest ‘Taxfree-Super-Elite-Gangster- Jeff  Bezos (Video’s). 

Waarom is er geen beslag gelegd  door de Nederlandse FIOD op  het Super jacht van  de Duivel- Taxfree Elite-Gangster Jeff Bozos in Nederland en de Pooiers speedboten en Paleizen en Villas van ‘Taxfree-VOC- Genociden- King Willem’ en ‘Huisjesmelker Prins Bernard’ en de Nederlandse ‘Vioce of Pedo kids- Holland-Pimp-Epistein -John de Mol’ en ‘CIA-AIVD-Nazi-Trol- Derk Sauer’, etc. door het Nazi-regime-Rutte4:

Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.