( Door Verzetsheld ing Steve Brown) 

AMSTERDAM-NOIR-CIA-Oligarchie’ van het type Michail Prochorovde de Boss van ‘CIA-AIVD -Trol -Nazi-Dirk Sauer’ (Video’s) onder ‘US Puppet Jeltsin’ zijn de aartsvijanden van ‘Capo di tutti Capo Poetin’, die in tegenstelling tot de EU en Canadese ,UK en Australische leiders geen slaaf is van de ‘Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist Epstien- Trump, Gates, Biden, Biden, etc-Killer-Eliet , zie: https://slavischestudies.wordpress.com/2016/11/13/oligarchie-onder-jeltsin-en-poetin

 PowerTaxfree- War Crime elite operation to crush freedom of speech:

Pechthold &King Willem:”Dood aan de Russen”: Het andere gezicht van de Russen :Yuri Scherbakov “German declared War.”(Video’s)

Gewone Russen en hun kinderen straffeloos  bedreigt uit gescholden en belaagt op straat en op scholen  als Joden in 40-45 door laffe Nederlandse SS-ers &NSB-ers  met hun dr. Goebbels Leiders  van het D66- type ‘Schandknaap-Penthouse- Pechthold’ & ‘CIA- AIVD-Trollen  –D66-DDR66Sjoerdsam en GroenLinks Rechts – GroenLinks Rechts- Yes we can Boy Jesse Klaver’  in onderbroek de kinderlokker van Rutte , aldus N.B. in de Telegraaf (https://www.telegraaf.nl/nieuws/1512494380/russen-in-nederland-worden-bedreigd-uitgescholden-en-gepest-door-jou-gaat-de-wereld-naar-de-klote ) . Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent  Leenders & Sid Kick -Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet-OM Amsterdam’  en de NSB-Politie kijken de andere kan op en/of  doen zelfs mee net als in 40-45.

“(-)De ‘GroenLinks Rechts –leider-& Ruttte&AIVD- Trol – Nazi-Yes we can- Boy- puppet-Jesse Klaver in onderbroek ( zie Foto)’ pleitte maandag voor een AIVD onderzoek naar de financiering van politieke partijen en politici van uitsluitend PVV en FVD en naar hjun mogelijke banden met Rusland. Hij wil ook dat FVD en PVV geen toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie van het altijd liegende  en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’ (Video’s) en ging daarna als een raket naar zijn schuilkelder onder zijn Kapitale en energie verslinde en Milieu vervuilende Kapitale-Villa(Video’s) waar -Pikant de aanraders Metoo -Ali B en Pedo-Rapist-Borsato ondergedoken zitten in de voor het merendeel corrupte &NSB-ers Kamer  CDA, VVD, D66, GroenLinks, CU, PvdA, SPG , Denk en zelfs B1 over de door de ‘US-Taxfree- Francking Gas en Wapenhandel War Crime Killer –Elite’  uitgelokte  oorlog’ in  de  ‘CIA Vazal- Staat-Nazi-Oekraïne’. “Op dit moment in de geschiedenis kunnen we dit gemarchandeer in ons eigen parlement niet hebben,”  bralde ‘Rutte- AIVD-Nazi-Trol- Boy- Klaver over de Vredespartijen  FVD en PVV, die geen voorstander zijn van een Derde Wereld Kernbom- Oorlog  en  Dood aan de Russen sancties tegen Rusland met  ook nog als gevolg het dood vriezen en verhongeren van de meeste EU Burgers die niet tot de Elite en hun handlangers behoren door de torenhoge inflatie en energie prijzen. 

Moordenaar& Fat-man psychopaat Pieter Cobelens’, oud-Maffia-baas van de militaire inlichtingendienst en de zijn echte bazeb de CIA , kreeg maandagavond aan  de ‘Dood aan de Russen tafel’ bij de ‘AIVD -Staats bral -Op1’  met de onbenul “Uncle Tom”-  Fidan Ekiz als  ‘Ja- Knikker- NSB-Presentatrice’  de vraag of partijen verplicht moeten worden om de boeken te openen en waarom niet Baudet vermoorden.

Oud-inlichtingenman @Pieterpwcm5309

over Thierry Baudet. “We hebben het in een iets verdere fase gewoon over verraad in plaats van nepnieuws. Voor dit soort dingen werden mensen in Nazi-&NSB-oorlogstijd opgehangen en geëxecuteerd.” #Op1

Meer Lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/ex-mivd-baas-fantaseert-aan-tafel-bij-npo-over-executeren-baudet-fvd-doet-aangifte/

Waarom is  deze ‘Moordenaar& Fat-man psychopaat Pieter Cobelens’  en NSB-er Fidan Ekiz als medeplichtig niet direct na deze ‘Staats-dr. Goebbels- AIVD&MIVD- OP1’  Baudet met met uitlokken van Moord op Baudet  en Baudet met Moord bedreigde -Op1-  uitzending gearresteerd  en geplaats in een Tbs-Kliniek?  Wat denkt u zelf.  Verzetsheld Gideon van Meijering legt dat u hierna uit: De Rechtstaat in Nederland is non existent :

Corrupte Advocaten MH17-proces geïntimideerd door Clowns van het Type ‘CIA Trol -D66- Soerdsma , waarschijnlijk door Rusland volgens het altijd liegende NTVC, wie anders, toch en ondertussen zijn Assange en Steve Brown Vogelvrij om vermoord te worden, al dan niet door OM-Amsterdam met” Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet’ en de CIA&AIVD-Killers en Gerechtelijke macht met o.a de Amsterdamse Rechter a La ‘ Killer Queen E.G. C. Groenendaal’(Video’s)

Verzetsheld Steve Brown licht zijn klacht en schade-eis van 2.4 miljoen tegen D66  -AIVD- Minister-Moordenaar- Ollongren en haar Judas- Miljonair-  Moordenaar-Informant – Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout toe(Video’s).

Maar goed deze ‘ lok een Moord uit en/of vermoord Baudet-uitlating’ N.B. op Nationale Tv bij  ‘NSB-Bral OP1’ bevestigd maar weer eens te meer  dat de AIVD met zijn Judas- Informanten de Moordenaars- Junkie Peter R. de Vries en ‘Hoerenjong Bruine Rat-Bas van Hout’ ook  Verzetsheld ing  Steve Brown heeft getracht te vermoorden en het nog steeds probeert te vermoorden:Zie de Video hierna die op zwart is gezet door CIA-Youtube: AIVD-Moordenaars- Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout laten Steve Brown Wurgen door ‘Politie-Knokploeg&OM Amsterdam’:

Youp van het Hek dreigt ‘Russische  Witwascentrale-NRC van CIA &AIVD-Trol Sauer ’ te ontvluchten door bezetting ‘Nazi-Telegraaf’(Video’s) , maar is gewoon blijven zitten.

Waarom is Johnny de Mol en Frans Timmerman nog niet op Zwart en/of in de cel gezet :‘Pedo-Rapist-Junkie-Johnny de Mol’ overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen &’PvdA-Hoer- EU Zakkenvuller-MH17-huil-komediant Timmermans’: Dood aan de Russen en   laat de arme mensen dood vriezen in de EU & RussiaToday op Zwart& ‘Verzetsheld Baudet’ voorspelde het al als Corona weg is wordt het Rusland(Video).

“ De altijd liegende ‘ Rat in pak-SS-er& NSB-er-Sauer’ heeft tegenwoordig een hoge ‘CIA&AIVD- functie’ bij  ‘Taxfree- Elite-Gansgters -Misdaadgroep Onexim’, het  ‘Witwas& fraude& Moordenaar-moederbedrijf’ van RBC. Onexim is de ‘Taxfree-Elite-Gangsters- investeringsmaatschappij ‘van de Russische Bloed-miljardair – CIA Trol-Michail Prochorov en pikant laat nu uitgerekent zijn Super Pooier-Jacht  en zijn  en dat van Sauer Zwarte bloed-poen op de VVD-Zuid-as te Amsterdam  niet in beslag worden genomen.

 Een woordvoerder van de Taxfrdee-Elite-Gangsters-Moorendaar- misdaadgroep  Onexim zei het ANP op de hoogte te zijn van de berichten over het fraudeonderzoek, maar wilde verder geen commentaar geven. Bij een veroordeling voor georganiseerde fraude kan de straf in Rusland oplopen tot tien jaar cel.”  Bron: https://www.businessinsider.nl/russen-richten-hun-pijlen-op-mediamiljonair-derk-sauer-verdenking-van-fraude-638718/

US&Ukraine  and  dr. Goebbels-NPO & Nieuwsuur Tells EU Leaders Prepare for War With Russia & US army family’s go Hungry& No Nord Stream 2 and EU People freeze to death( Video’s)& Tara Reade: The shaming of sexual assault whistleblowers has to stop:Dr. Goebbels-AIVD- Nieuwsuur: Dreigen met tribunalen: drie complotdenkers voor de ‘Nazi-Zorg-Toeslag-rechter’ en Mariëlle Tweebeeke hangt ze vast op aan de ‘Complot-Gekken-Nieuwsuur-Schandpaal’(Video’s).

‘Staats-AIVD-NPO -Dr. Goebbels- Nieuwuur’  met hysterische NSB-  Grachtengordel- Soapactice- Mariëlle Tweebeeke en ‘CIA –Nazi-Trol-  Sauer’ gaan helemaal ‘dr. Goebbels- Dood aan de Russen ook in Nederland -los’ op de Russen net als de Joden in 40-45: 

Er is een nieuwe muur rond Rusland opgetrokken en de propaganda heeft nu echt vrij spel.” De Nederlandse journalist Derk Sauer, uitgever van de Moscow Times, brengt een kernteam van zijn journalisten naar Nederland. “Onze journalisten willen per se door. We hebben heel lang gesproken en besloten om in ieder geval de mensen naar Nederland te brengen die elke dag de site maken.”

Bron: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2419992-is-het-ijzeren-gordijn-weer-terug-propaganda-heeft-hier-nu-volledig-vrij-spel

Morgen: Wanneer worden net als bij de  Russische ‘Taxfree-Elite-Gangsters ‘ ook de Westerse& Olie-Arabische- Taxfree- Elite-Gangsters  -Melomanen supermachten  & Bling bling-Pooiers -Speedboten  van o.a.  Queen Elizabeth, Gates, Jeffs Boos, etc.  &  King Willem en ‘Huisjesmelker-Prins Bernhard’ en hun zwarte ‘bloed-(VOC-Genocide-Slavenhandel)-  poen’ op de VVD-Zuid As te Amsterdams in beslag genomen . Maar daar horen wij de ‘Dr. Goebbels- NPO Dood aan de Russen ‘en de N’SB-Gevestigde   Talking Heads – Kranten’ niet over. 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.