( door https://www.ninefornews.nl/franse-oorlogsjournalist-schokt-kijkers-oekraiense-leger-bombardeert-eigen-burgers/(Video) en ondersteund door onze Wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Noam Chomsky – The War-Crimes of U.S. Presidents& SS-NATO, die het International Straf Hof of ten Den Haag en het’ Oorlog-misdaden- regime Kabinet Rutte 1.2.3.4′ & ‘D66-CIA Trol Sjoerd Sjoerdsma aka” Dood aan de Russen en Chinezen en armen” & GroenLinksRechts-‘Yes we can -Boy Klaver- in onderbroek’ nooit zijn opgevallen (kuch). 

Je moet maar durven:

Ken u echte Vijand en onderdrukker: Nuval Noah Harari: “Mensen zijn nu hackbare Corona- dieren door onderhuidse surveillance” & Koninklijke Familie Grootste Misdaadgroep in Nederland  & ‘Mussert-Rutte’  roept op tot meer Bloedvergieten met de Nazi strijdkreet: Slava Ukraini’,’ de strijd kreet van ‘CIA Puppet-Zelenski ‘& ‘Nazi-Azov- regiment’ en  voor nog meer ‘US-Francking Gas en Wapenhandel-Vluchtelingen’ naar NL& Derde Wereld Oorlog & ‘D66-Nazi- Ollongren ‘stuurt nog meer wapens naar ‘Nazi-Oekraïne’, terwijl  4 miljoen mensen in NL  leven op het randje van financieel omvallen, Heil ‘Hitler- Pedo-Rapist-Biden’ (Video’s) .

Zie docu hierna: CIA&MI6- AIVD-Nazi-Extreemrechts gebruikte de oorlog in Oekraïne als training | Decade of Hate:

De Franse oorlogsjournalist Anne-Laure Bonnel doet vanuit Donbass verslag van de oorlog in Oekraïne. Dinsdag was ze te zien op de Franse nieuwszender CNews. Beelden van de uitzending werden massaal gedeeld op social media.

“We praten een week over dit conflict, maar het duurt al acht jaar,” sprak Bonnel. “Er zijn 13.000 doden gevallen, mensen zijn uitgeput.” Volgens de journalist wordt de burgerbevolking in Donbass gebombardeerd door het Oekraïense leger. “Ik heb het bewijs, het staat buiten kijf,” zei Bonnel.

Aantal aanvallen toegenomen.

Dinsdag was ze in Donetsk waar rond 15.30 uur lokale tijd twee burgers waren omgekomen bij een bombardement door het Oekraïense leger. “Er woedt al acht jaar een burgeroorlog. 13.000 doden. De afgelopen drie dagen is het aantal aanvallen toegenomen,” schrijft ze op Facebook. Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. In het filmpje is te zien dat het bombardement een flinke ravage heeft aangericht. “Het spijt me, maar dit is oorlog.”

De Franse journalist Bernard-Henri Lévy zei dat hij twijfelt aan de echtheid van de beelden. Bonnel zette vervolgens foto’s van de slachtoffers op social media om te laten zien dat ze authentiek zijn.

‘Terroristen’

Woensdag was de oorlogsjournalist in een voorstad van Donetsk, waar ze sprak met een oma van 83 jaar. Het huis van haar buurman is opgeblazen door een Oekraïense granaat.

Op Facebook schrijft Bonnel verder dat de regering in Kiev al jarenlang elke dag de bevolking in Oost-Oekraïne bombardeert. Ook worden pensioenen en salarissen van ambtenaren en artsen niet langer uitbetaald. Mensen worden uitgehongerd. De autoriteiten hebben bepaald dat de miljoenen Oekraïense burgers die in Loehansk en Donetsk wonen, ’terroristen’ zijn, zegt ze.

Ondertussen: De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over(Video’s)!

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.