(door ‘Verzetsheld en verdediger van de waarheid  Laila Mol’ (Video)  en aangevuld door onze Wordt Wakker redactie)

Amsterdam-NOIR-   It’s not me, it’s You(Tube) – Verzetsheld en strijder voor de Waarheid Laila Mo:

Sinds de ‘US- Uitgelokte- Oekraïne- Fracking Gas -Wapenhandel-Rusland- Oorlog’ is Corona-(fake)- News verdwenen als of het nooit bestaan heeft en was en is ‘Nazi-propaganda’ toegestaan in de US en EU(Video’s),maar RT( RussiaToday)op zwart en direct (God verhoede het) met Atoom Oorlog de Wereld op zwart(Video’s) 

ttps://youtu.be/JrMiSQAGOS4

‘Hero of the People and the Truth -Tulsi’s CPAC full speech – Our freedom comes from God, not from any other person or government:

Kijk en wordt Wakker:  Oekraïense Vrouw vertelt live op Franse tv de waarheid over ‘CIA- Nazi-Oekraïne’, ‘Talking Heads-presentatoren’ verbijsterd(Video’s) & ‘Slavenhouder- Biden’ misbruikt arme gedetineerde als Slaven in ‘Private Hel-gevangenissen'(Video). Rutte: Dat willen wij ook(Video’s) .

‘CIA- Makke Schappen-FACEBOOK’  AND THE DUCHT ‘NAZI-NSB- NEWS PAPER -THE TELEGRAAF’  ALLOWS PRAISE OF NEO-NAZI  AZOV UKRAINIAN BATTALION& DUTCH ‘US -PUPPET- VVD GODFAHTR PRMIER RUTTE ‘IF IT FIGHTS RUSSIAN INVASION.

lees ook in dit verband: https://www.aljazeera.com/news/2022/3/1/who-are-the-azov-regiment

 Vandaag schaamteloos in het’ oude mannen NSB- Vod -De Telegraaf’(Video Nazi AZOV Rutte toespraak)

Op verzoek van de Oekraïense president Zelenski:

‘Mussert-Rutte’ aka Dood aan de Russen en armen  spreekt in zich  een ‘dr. Goebbels-videoboodschap’  uit voor verzet Oekraïners,  aldus de ‘Nazi-Telegraaf’ aka” Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen.M.a.w. dus: ‘Mussert-Rutte’ aka “Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen”  roept op voor nog  meer Bloed- vergieten met de ‘Nazi strijd- kreet’: Slava Ukraini’, wat staat voor ’Glorie aan (Nazi)-Oekraïne!’ een kreet die  door  CIA Puppet-Zelenski ook vaak wordt gebruikt  en  nog Vluchtelingen naar NL & ‘D66 ‘DDR66 Censuur Queen Jonkvrouw -Nazi Azov- Ollogrean stuurt nog meer wapens naar  CIA Puupet& Moordenaar – Zelenski, zie: https://www.telegraaf.nl/nieuws/831646308/nederland-stuurt-nog-meer-wapens-naar-oekraine-samen-met-laptops-en-slaapzakken. Zie docu hierna: Extreemrechts gebruikte de oorlog in Oekraïne als training | Decade of Hate:

Verzetsheld Baudet’ (  en ex Commando en Tweede kamerlid- Verzetsheld Haga) houdt  rug recht in  Hysterische Tweede kamer debat’ Dood aan de Russen en’ Genocide- –invallen- US’ in Syria, Irak, Vet-Nam, Afghanistan, ect. en Kern oorlog  Oké ‘ & Oekraïense  burgers toestemming van EU om massaal te verhuizen naar West Europa&DejaVu: Nazi Standrecht op straat in de Oekraïne &De Volkssturm weer terug in Oekraïne(Video’s). En Gasprijzen stijgen weer in een dag met 35 % & NL-Nazi-NSB-ers trekken weer op naar het Oostfront(Video).

Taxfree-US-Killer-Elite-weapons makers & Fracking Gas- Elite-Gangsters ‘celebrate ‘Blood Money benefits’ from tensions with Russia. Nu zwijgt de ‘dr. Goebbels-  NPO& NOS-Journaal’ & Freaks-Rutte&Sjoerdsma& ‘John de Mol- Puppet – D66-Freak-Franc Weerwind& aanrander-Ali B’. (Video’s) 

a

‘Humans are now hackable animals’, zei auteur van best-sellers Sapiens en Homo Deus in een video uit november 2019. In deze video legt historicus en futuroloog Yuval Noah Harari uit dat wij als mensen steeds meer versmelten met machines en waarom dit een zeer gevaarlijke ontwikkeling is. Hij zegt:“Als je verder kijkt dan de constante, dagelijks nieuwscyclus, denk ik dat er drie grote bedreigingen zijn, [waaronder..] een technologische ontwrichting. Ik denk dat het belangrijkste wat je moet weten over het 21e eeuwse leven is, dat mensen nu ‘hackbare dieren’ zijn.”

“Een mens hacken is een mens beter begrijpen dan hij of zij zichzelf begrijpt -iets wat in de geschiedenis nooit eerder op grote schaal mogelijk was. Ik bedoel, op individueel niveau: ja. Mijn moeder kende mij in ieder geval tot een bepaalde leeftijd beter dan ik mezelf kende. En dat was goed, want haar zij had het beste met mij voor. Na een bepaalde leeftijd is het niet zo goed, als je moeder je nog steeds beter kent dan jij jezelf.

Yuval Noah Harari on the world before, during and after Coronavirus

“Maar het is veel veel erger, als er een coöperatie of een regering is, in plaats van een ouder, die je beter kent dan jezelf. [..], Als het in de handen valt van een 21e-eeuwse Stalin, is het resultaat het ergste totalitaire regime in de geschiedenis. En we hebben al een aantal sollicitanten voor de baan van 21ste-eeuwse Stalin& Hiler& Pedo-Rapist -Biden & Emperor- Xi Jinping.Dus we moeten er heel erg voorzichtig mee zijn.”

“Wat ik hiermee bedoel is dat homo sapiens nu technologieën verwerven die ons ofwel vernietigen of juist upgraden, maar ons in elk geval niet zullen laten zoals we zijn. De autoriteit zal geleidelijk van ons naar deze bedrijfs- of overheidsalgoritmen verschuiven die in toenemende mate bijna alles over onze leven bepalen. Je solliciteert bij de bank om een ​​lening te krijgen: het is een algoritme dat beslist, je solliciteert om een ​​baan te krijgen: het is een algoritme. Zelfs vragen als wat je gaat studeren of met wie je gaat trouwen, zullen in toenemende mate door deze algoritmen worden bepaald.”

Oplossing en waarschuwing& ‘Taxfree-VOC-Genociden -Koninklijke – Familie Grootste  en gevaarlijkste Misdaadgroep met ‘Hofnar Rutte’(Video’s) : 

“Om in het spel te blijven, moet je jezelf beter leren kennen, om jezelf zo te beschermen tegen manipulatie door deze externe krachten.” is de boodschap die Harari ons in deze video wil meegeven. Ook geeft hij ons een waarschuwing, dat we hier niet te lang mee moeten wachten: “Als je eenmaal een soort digitale dictatuur hebt gecreëerd die dit soort kennis van iedereen heeft, is er absoluut geen manier meer om het systeem van binnenuit te vernietigen”.

Harari over transhumanisme met betrekking tot de ‘pandemie’ (2022) & Nederland van de Taxfree- War Crime Royal- Pedo-Rapist-Heersende Klasse  is al een Ping Pong Democratie: 

Power Back to The People and Power Back to the Truth!:Rutte& extreem corrupte altijd liegende Hoofdofficier Beukelear verklaren Verzetsheld ing Steve Brown& Taghi & Glennis Grace Vogelvrij en laat Borsato & Ali B. & Mick van Wely etc.lopen(Video’s) .

aInmiddels heeft Harari recentelijk nieuwe uitspraken gedaan over de technocratie die nu ontstaat, waarbij hij ook de ‘pandemie’ betrekt en het ‘digital ID’ als trojaans paard beschrijft maar de dagelijkse  kreet van de Heersende ‘Taxfree- War Crime- Pedo-Rapist-Killer-Elite en hun politieke  en Media steunpilaren Puppets  – Pedo-Rapist- Johnny  de Mol , Marco Borsato, Ali B. ‘Mick Wely, Matthijs van Nieuwkerk, ex- OM Boss Top VVD-ers Demmink &Top- VVD-Boef en Klimaat Koning- Rose Pedo Ed Nijpels , enz. enz.’ is en blijft de dr. Goebbels- boodschap “ Pas op voor de Russen en Chinezen en Dood aan de armen en maak de  ‘Makke Schapen’ Total  tot onze  slaaf’. Hij voorspelt dat wij in de toekomst door de transhumanistische ontwikkeling volledig onze vrije wil zullen verliezen. Ook doet hij de controversiële uitspraak dat Pedo-Rapits- Duivel Taxfree- Bill Gates en zijn gabbers in crime Duivels Soros en Schwab  de pandemie zou hebben geënsceneerd, om zo NWO- slaven-wereldmacht(Video’s)  te verwerven.

Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:’Big Brother Rutte’ is niet alleen Wachting you, maar zit nu ook nog in u(Video’s).

“Met surveillance kunnen mensen over 100 jaar terugkijken en de ‘ Der Endlösung der armen-  en vrijheid en waarhied-coronavirus-epidemie’ identificeren als het moment waarop het nieuwe regime van surveillance alles overnam, met name surveillance onder de huid. Wat ik denk dat misschien wel de belangrijkste ontwikkeling van de 21e eeuw is, is dit vermogen om mensen te hacken, onder de huid te kruipen, biometrische gegevens te verzamelen, mensen beter te analyseren en te begrijpen dan ze zichzelf begrijpen.”

“… dit hele idee dat mensen een ziel of geest hebben, en daarmee een vrije wil, en dat niemand anders dan ikzelf weet wat er binnen mij gebeurt, waar ik op stem tijdens verkiezing of wat ik kies in de supermarkt, dat dit mijn vrije wil is — dat is voorbij. Vandaag hebben we de technologie om mensen op grote schaal te hacken.”

“De vaccins zullen ons natuurlijk ‘helpen’, het zal de zaken beter beheersbaar maken. Er wordt vaak gezegd dat je een goede crisis nooit verloren mag laten gaan…  ‘Duivel Miljardair -Taxfree Pedo-Rapist-Bill Gates’ creëerde deze epidemie in een laboratorium om de wereld over te nemen… “.

DejaVU: Aanzienlijk aantal Nederlandse Nazi-NSB-er en psychopaten hebben zich gemeld om mee te vechten in Oekraïne aan het Oostfront tegen de Russen meldt de ‘dr. Goebbels Staats AIVD-NPO & NOS-journaal’, ‘Heil Hitler-Biden’(Video’s)

Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficier- Pedo-Rapist- Vincent Leenders/Demmink& ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine  jongetjes en meisjes aangerand Rutte1.2.3.4.uit de Laagste Klasse: 

‘Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.