• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( door 9 voor News( Video’s) en onze Anti-War en armoede en honger en US- wapenhandel en Franckig Gas  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds de ‘US- Uitgelokte- Oekraïne- Fracking Gas -Wapenhandel-Rusland- Oorlog’ is Corona-(fake)- News verdwenen als of het nooit bestaan heeft en was en is ‘Nazi-propaganda’ toegestaan in de US en EU(Video’s),maar RT( RussiaToday)op zwart en direct (God verhoede het) met Atoom Oorlog de Wereld op zwart(Video’s).

‘Verzetsheld Baudet’ houdt  rug recht in  Hysterische Tweede kamer debat’ Dood aan de Russen en’ Genocide- –invallen- US’ in Syria, Irak, Vet-Nam, Afghanistan, ect. en Kern oorlog  Oké ‘ & Oekraïense  burgers toestemming van EU om massaal te verhuizen naar West Europa&DejaVu: Nazi Standrecht op straat in de Oekraïne &De Volkssturm weer terug in Oekraïne(Video’s). En Gasprijzen stijgen weer in een dag met 35 % & NL-Nazi-NSB-ers trekken weer op naar het Oostfront(Video).

De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over!(Video’s)

Afgelopen donderdag was ene Victoria, een Oekraïense vrouw die al 25 jaar in Frankrijk woont, te gast in het  ‘CIA-programma -Talking Head- Brunet & Cie’ op de Franse  dr. Goebbels-nieuwszender LCI, om de kijker bij te praten met ‘CIA-Faken News’ zoals u dat enkele dag ziet bij de dr. Goebbels- Staats-AIVD- NPO& NOS-journaal en Pedo-CIA-CCN over de situatie in de ‘US-Taxfree- War Crime- Francking Gas& Wapenhandel-Killer- Elite’ ‘Vazal Staatje Nazi- Oekraïne’. De  ‘Talking Heads- presentatoren’ hadden waarschijnlijk verwacht dat de vrouw een tirade zou afsteken tegen Poetin, maar er gebeurde iets heel anders.De vrouw zei  de waarheid ( zie:Zie Video 1.2, : https://www.ninefornews.nl/193353-2/  )en zij konden haar niet op Zwart zetten zoals RT ( RussiaToday)dat er ten minste  twee miljoen mensen onder erbarmelijke omstandigheden leven in Oekraïne net zoals miljoenen in Nederland en Frankrijk en de EU. UK en US  . Ze zei dat de energierekening flink is gestegen en dat veel mensen de helft van hun salaris kwijt zijn aan stookkosten en dat is binnenkort ook het geval in de  US, UK, Canada , Australië, EU en  in Nederland van het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV(Video’s)

 ‘US-CIA-Marionettenregering ingezet om US Franking Gas( 11x duurder dan het Russische Gas en extreem vervuilend) en Wapens te verkopen aan de EU en de Rest van de ‘US- Westerse Slaven landen UK, Canada en Australia.’ 

Ondertussen: Private prison system from Slave Master Biden reveals huge defect in U.S. democracy.

That’s how you treated slaves.” – Appalling records of what has happened and is happening in hundreds of private prisons across the United States have revealed a corrupt judicial system and national government, which can hardly be corrected. Read More:https://english.cctv.com/2022/03/01/ARTIYgxYe88YVQG3aeGJEl8Y220301.shtml?spm=C69523.PDoRdCIUT

“Waarom zouden we deze extreme corrupte en Moordende president en zijn marionettenregering moeten verdedigen?” vroeg Victoria. “De economie zakt in elkaar, corruptie is wijdverspreid.” Presentator Eric Brunet vroeg zich verbijsterd af: “Heeft u het over ‘CIA Trol- comedian , acteur- Nazi- Moordenaar- Zelensky’ ?”“Natuurlijk, wie anders?” zei ze. “Hij is absoluut geen democratisch leider. Hij heeft vier tv-stations gesloten. Er zijn journalisten verdwenen. Mensen zeggen dat Russische journalisten aan de lopende band worden vermoord. Er worden ook Oekraïense journalisten vermoord. De afgelopen jaren zijn er veel journalisten gedood.”

‘ Bloedige CIA-MI6-AIVD- Soros-Schwab- NWO-Staatsgreep’ met de extreem corrupte Snake in Suits-  Top- VVD-er-Nazi – Hans van Baalen(Video’s) op het  Maidan plein.

Thaking Head Brunet vroeg Victoria of het klopt dat sommige inwoners van Kiev blij zijn dat de Russen het land zijn binnengevallen. “Absoluut,” antwoordde ze, toevoegende dat veel Oekraïners betwijfelen of de verkiezingen eerlijk zijn verlopen. ( zie Video 1,2).Talking Head Brunet zei vervolgens dat er democratische methoden zijn om de overheid te veranderen als je ontevreden bent over de gang van zaken. Daarop zei één van de gasten: “Vergeet niet dat er in februari 2014 een staatsgreep is gepleegd tegen de democratisch gekozen president.”

Why does this influential, unelected globalist WEF,Devils- War Monguls- CIA- Klaus Schwab & Soros & Musk, etc. aka ” Dead to the Russians and Chinese and Poor People” entity exist? ‘Verzetsheld-Gideon v Meijeren’: zijn connecties van Rutte&Kaag& Sjoerdsma, Prinses Mabel, enz. met WEF van Klaus Schwab te betitelen als landverraad?(Video’s)

DejaVU: Aanzienlijk aantal Nederlandse Nazi-NSB-er en psychopaten hebben zich gemeld om mee te vechten in Oekraïne aan het Oostfront tegen de Russen meldt de ‘dr. Goebbels Staats AIVD-NPO & NOS-journaal’, ‘Heil Hitler-Biden’(Video’s)

Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficier- Pedo-Rapist- Vincent Leenders/Demmink& ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine  jongetjes en meisjes aangerand Rutte1.2.3.4.uit de Laagste Klasse: 

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Binnenkort: A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie a La levensgevaarlijke en corrupte agent Martin Pauw’& Hoofdofficier Beukelear blijft Steve Brown& CO Stalken(Video’s) & Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Verzetsheld-Steve Brown & ‘Bliksem afleiders- Taghi & Holleeder& Glennis Grace’ Vogelvrij en laat ‘De- Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Verzetsheld Steve Brown doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

Verzetsheld Steve Brown’ doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.