(van onze Anti-War en armoede en honger en US- wapenhandel en Franckig Gas  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Only US& Ukraine votes against UN resolution condemning Nazism & Holocaust. Nu zwijgt ‘CIA-CIDI’ en het Joods-Overleg & NPO & CIA betaald $20,000 per maand aan (Nazi)- Anti-Rusland  & Pro-CIA- Ukraine-Zelensky Holocaust parlementsleden. Nu zwijgt CIDI& Joods Overleg& regime Rutte4 & NPO weer.(Video’s) 

Het fake News van ‘US-Hollywood& EU-BBC&NPO –Elite’ wordt met de dag Krankzinniger m.b.t ‘US- Nazi-Ukraine’ & Deja Vu:’Nazi-NSB-Coalitie- partijtjes-CDA,VVD,CU en D66’& GroenLinksRechts&PvdA willen weer ‘SS-optrekken’ naar het Oostfront voor groot ‘Hitler-Biden-Europa’(Video’s)

De ‘NWO-Corona-Staatsgreep’ loopt op zijn einde om de massa leeg te plunderen en te controleren en nu wordt de massa leeg geplunderd en gecontroleerd met de ‘NWO-Rusland -Oekraïne-US-Franckinjg Gas&Wapenhandel & Oorlog ‘(Videos) Wat u niet ziet bij ‘CNN& ‘BBC’& NPO is de Oorzaak van de’ US-SS-NATO-Nazi-Oekraine –Rusland- Oorlog’ & Baudet over Russische inval: ‘Het is de schuld van de Westerse NWO-Killer-Elite’& ‘A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie a La Martin Pauw’& Hoofdofficier Beukelear blijft Verzetsheld-  Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

Taxfree-US-Killer-Elite-weapons makers & Fracking Gas- Elite-Gangsters ‘celebrate ‘Blood Money benefits’ from tensions with Russia. Nu zwijgt de ‘dr. Goebbels-  NPO& NOS-Journaal’ & Freaks-Rutte&Sjoerdsma& ‘John de Mol- Puppet – D66-Freak-Franc Weerwind& aanrander-Ali B’. (Video’s) 

‘Underground Presentator en Verzetsheld- ing Steve Brown’ van ” De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV”  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen ‘GroenLinksrechts Bram van Oijk’ en ‘D66 DDR66 –Sjoersdma’, zie vanaf 14. 57 en vanaf 7.38 schokkende beelden dat de NSB-Politie en BOAS van de  CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus een kinderfeestje met bruut geweld uit elkaar slaan tot de kimderen aan toe,  omdat zij zich niet houden aan de NWO-Corona-maatregelen en twee extra laffe en sadistische NBS-politie agenten van de CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus twee ouder vrouwen die demonstreerde tegen de NWO-Corona-maatregel  zonder enige aanleiding met de Knuppel ramt en de Politie een bejaarde invalide man hard op de grond gooit: 

Verzetsheld Baudet’ houdt  rug recht in  Hysterische Tweede kamer debat’ Dood aan de Russen en’ Genocide- –invallen- US’ in Syria, Irak, Vet-Nam, Afghanistan, ect. en Kern oorlog  Oké ‘ & Oekraïense  burgers toestemming van EU om massaal te verhuizen naar West Europa&DejaVu: Nazi Standrecht op straat in de Oekraïne &De Volkssturm weer terug in Oekraïne(Video’s). En Gasprijzen stijgen weer in een dag met 35 % & NL-Nazi-NSB-ers trekken weer op naar het Oostfront(Video).

Puppet ‘Little Girl Sniffer Biden’(Video) comments on nuclear war fears: Biden: Alleen wij hebben atoom bommen op de Japanse Bevolking gegooid en ‘Gas- Orang Agent’ op Vet-nam(Video), hahahahah en laat de armen dood vriezen en/of verhongeren . ‘Verzetsheld-Baudet’: Rusland in de val gelokt(Video’s).

Zwarte dag voor de Journalistiek en de Waarheid en de Democratie en de Rechten van de mens .

Sinds vandaag staat RT op geheel zwart en zijn RT youtube  uitzendingen  die hoogwaardig nieuws brachten ook  geblokkeerd op  ‘ Noord-Koreaanse  Hiller-Biden-censuur- orders’ van de Westerse  Taxfree-US en EU& UK  en Canadese Taxfree-War Crime- Soros-Schwab-Killer- Pedo-Rapsit- Epstein- Binden, Trump, Gates Elite aka” Dood aan de Russen”  die de eigenaar  zijn van de hele ‘Westerse  corporate crime-CIA-Podo- CNN’& zijn EU dr. Goebbels- Outlets de Staatomroepen   ‘Pedo- Rapist -Prince Andrew-MI6-BBC’ en  ‘AIVD -NPO- NOS-Journaal’.   Wij zullen RT missen wat die gaf een andere kijk op de extreem eenzijdige  Westerse Media die met een Fake news-mond  en Thaking Heads  spreekt in dienst van het Groot Kapitaal  en dat is nu “Dood aan de Russen en de armen  en  koop US Franking- gas  7 tot 11 keer duurder dan het Russische  Gas) en Wapens en was  ‘dood’ aan  de anti -Corona Demonstraten  en altijd Oekraïne  is een ( Schawb&Soros)- NWO- Democratie  en rechtstaat. Men vergeet v  gemakshalve altijd te vermelden dat voordat de Russen Oekraïne  binnen vielen reeds 20 miljoen Oekraïens hun land waren uit gevlucht  naar Europa en dat was niet voor de Russen maar voor het US Puppet regime  met de US- ‘CIA Trol- komiek, acteur,Clown Zelensky’.

Als u oude artikelen van ons er op na staalt zult u nu bij veel Youtube Video’s zien  die op Zwart staan met de tekst: “Video niet beschikbaar in je land” ( op last van de US-Taxfree-War Crime -Franking-gas-Wapenhandel- Ultra-Rijken –Killer- Elite of te wel de 1% die bepaald wat ‘news’ is dat mensen in de EU en US mogen zien). De .oude mannen GOED-Slecht- MENSEN VOLKRANT.  en de ‘dr. Goebbels-Staats- AIVD NPO en NOS-journaal’ met hun Talking Heads (Video’s) kunnen hun  Duivelse geluk niet op , nu is hun voor 80 % Fake news en systematisch :” dood aan de Russen en armen mensen en  (CIA Vazal- Staat-Nazi)-Oekraïne  Democratie en Rechtstaat ” in dienst van het ‘Taxfree-Groot Casino -War Crime-Kapitaal ‘ niet meer te controleren en te vergelijken met RT. 

Binnenkort: A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie a La levensgevaarlijke en corrupte agent Martin Pauw’& Hoofdofficier Beukelear blijft Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

Verzetsheld Steve Brown doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Verzetsheld Steve Brown’ doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.