( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Exclusief:‘Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B. (Video’s)

‘Politiek Vluchteling -Verzetsheld ing Steve Brown’ in Sri Lanka met horror Pedo-Rapist-Metoo-Borsato,Ali B,Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk, Hoofdofficier Leenders, Mick Wely, ‘Rose Pedo Ed Nijpels’, etc.- News wat u nergens anders ziet& & Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ als enige met haar kind dagen lang in de cel(Video’s)

Deja VU:‘SS-Freak- Zwarte Ster- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’ geeft o.a.  ‘aanval- Nazi-Prins Bernhard- Sniper-geweren’ ter waarde van meer dan 250 miljoen euro cadeau  aan ‘CIA-Nazi-Oekraïne’ en is bijvoorbaat weer medeplichtig aan Oorlog misdaden en laat de NL-Burgers in de Kou en armoede zitten en uw kinderen aanranden& ‘CIA-NWO-Boy-Trudeau’ openlijk ‘Corona-Dictator’ aka” Dood aan de Russen” (Video’s)

Extreme Klasse Justitie van het: ‘Volkse’- Glennis Grace één van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ van’Epstein-Pimp John de Mol’& Oerdomme Linda de Mol& Metoo partner/man, die zich niet schuldig heeft gemaakt aan ‘Metoo-Pedo-Rapist- gedrag’ als enige met haar kind dagen lang de cel voor wat ‘Volks- Kabaal’ maken in een winkel, terwijl alle ‘Voice- Pedo-Metoo- Borsato & Ali B. en ‘RTL-Riool-  Kees van der Spek’ en NPO Star- Subsidie Grachtengordel Miljonair- Matthijs van Nieuwkerk’ en Politieke en journalisten-Pedo-Metoo-aanranders- ‘PvdA-Hoer- Gijs van Dam’& Top VVD-boeven- ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’& Han ten Broeke( Han werkt tevens zwart betaald voor de ‘Pedo-CIA’&AIVD) &  ex OM Boss en Top VVD-er-Demmink en’ EU-Nazi-Soros-Volt -Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’& ‘RTL-Riool-Lynch & Telegraaf- Nep en fop  misdaadjournalist Mick van Wely’ vrij rond lopen met dank aan de ‘Pedo-Rapist –Metoo advocaat- D66 DDR66 Minister van Klasse Justitie Uncle Tom- vreemdganger-Franc Weerwind en het ‘OM- Kindermisbruik-Hoofdofficier  Vincent Leenders & Sidekick ‘Psycho- Killer OvJ Bas van de Vliet’.

Top VVD-er-Genocide- Gas Moordenaar-Terrorist – Bolkestein’ is aan het ‘Geil-Dementeren’ en laat zich VVD-Terroristisch-uitmelken’ door ‘VVD-Hofstad-Callgirl- Sahla’. Terrorist- Freak-Rutte bralt het weer goed, maar zwijgt over ‘John de Mol -Puppet- Franc Weerwind’. Wilders terecht Woest!(Video) 

D66-Partijlder-PLO- Kaag -al-Qaq’ wil ‘Doofpot-onderzoek’ naar #MeToo –Pedo-D66-prominenten Pechtold& Van Drimmelen&Versloot& Heijmans&Jetten,etc(Video’s)

Verzetsheld Steve Brown eist opheldering van Amsterdamse corrupte en Laffe ‘NSB- Hoofdcommissaris Paauw’ wegens o.a. grove laster door zijn extreem corrupte en laffe NSB-Brigadier Sandra de Ruijter: Brown Beroepscrimineel(Video’s).

‘Volkse’-Glennis Grace’ is  de enige van de ‘Pedo-Rapist-Metoo-Vioce –medewerkers’ die in hechtenis was genomen met haar zoon van 15 jaar en afgeslacht door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders & Sidekick -Psycho-Killer –OvJ.- Bas van de Vliet –OM-Amsterdam’ en op ‘Nationale- Bral en Fake News- tv’ door de ‘Judas-Metoo-Pedo Rapist BN-Hoeren’ die Grace een ‘Judas-mes’ in haar rug steken, terwijl zij met haar kind ten onrechte zitten te zuchten in de cel als je haar ‘misdaad’( wat kabaal in een winkel) vergelijkt met die van psychopaten Borsato, Ali B, Matthijs van Nieuwkerk, ‘lafaard & Nijlpaard hoofd-Kees van der Spek’, Nep en Fop misdaadjournalist Mick van Welly,’ PvdA-Hoer-Gijs van Dam’, Top VVD-boeven-‘Rose Pedo Ed Nijpels’, Ex OM Boss- Demmink, Han ten Broeke, ‘Hoofdofficier Vincent Leenders’ en zijn ‘Sidekick- Psycho-Killer-Bas van de Vliet- Kindermisbruikers- OM-Amsterdam’ en de Nazi-Zorgtoeslag- Rechters, etc. en de Oorlog misdaden van het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’(Video’s)en Top VVD-er-Massa -Moordenaar Frits Bolkestein.

‘Pedo-Rapist-Prins- Andrew’ treft schikking met Virginia Giuffre in ‘Epstein& Madame-Maxwell- verkrachting-zaak’ & Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ als enige met haar kind dagen lang in de cel(Video’s) 

In de ‘Pedo-Cratie’ van ‘Nazi-Pedo-Metoo- regime Rutte aka “Dood aan de Russen” met zijn ‘Pedo-Nazi –Zorgtoeslag-Rechters’ en OM- VVD-ers- Pedo- Rapisten Hoofdofficier Leenders & Ex OM Boss-Demmink lopen ‘Pedo-Rapisten-Metoo- Mick Wely& Borsato& Visser van ‘Stichting Jimmy Savile- Kanjer- Wens Nederland’, enz, enz.’ gewoon vrij rond(Video’s) 

De Inmiddels door ‘D66 Grachtengordel- Arjan Lubach’ op zwarte gezet ‘Verzetsheld Lange Frans’ & Mr.Adele van der Plas over ‘Pedo-Moord-Demmink-Doofpot -Justitie’ van Grapperhaus & ’Elite & Justitie- Pedo-goedprater-AIVD- Peter R. de Vries’(Video).

A-Sociaal-NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak- Booij niet gearresteerd voor tonnen Fraude & Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s)

The ‘Voice Of Pedo-Rapist -Nederland -#Metoo- Macro Borsato’  van ‘Dutch-  Epstein-Pimp’- John de Mol& zoon-‘# Metoo- Pedo-Rapist Vrouwenbeuker-Johnny de Mol’ ontmaskert.Grapperhaus: Ze zijn allemaal onschuldig(Video’s).

Volkse’ Glennis Grace’ en Held van het onderdrukte kaal geplukte en vernederende Volk door het Nazi Pedo-regime Rutte1,2,3,4 en aan de lopende band hun kinderen worden verkracht door de Elite en dr. Goebbels Media ‘Sterren’ kan totaal niet rekenen op mededogen van haar ‘Junkie-collega-Pedo-Rapist- Metoo-Junkie-BN’ers-Hoertjes, die zich allemaal hebben laten neuken door ‘Vrouwenbeuker-Pedo-Rapist-Junkie-Johnny de Mol’ en/of de bejaarde NPO -Metoo-Junk- Mathijs van Nieuwkerk nu ze een heel Jumbo-filiaal op stelten heeft gezet met haar knokploeg(Kuch). “Hoe haalt ze het in haar botte kop en waarom heeft zij niet net als ons zich laten neuken door onze Johhny ?!

Glennis Grace, haar 15-jarige zoontje en een onbekende blinde man zijn zaterdagavond aangehouden door de ‘NSB-politie’ van GroenLinksRechts-NWO- Mega-Fraudeur& Witwasser-Halsema’ en haar Loverboy’s -Pistolen Oey & PvdA-Hoer-criminele- Zakkenvuller Booij,  omdat het erop lijkt dat ze een aantal Poolse onderbetaalde Jumbo-medewerkers hebben mishandeld(Kuch). Na drie nachten zit het stelletje nog stééds ten onrechte in de bak. Teken aan de wand dat de zich hevig misdragen hebben dus(kuch, Kuch). Maar toen het zoontje van GroenLinks Rechts -NWO Keizerin Halsema op heden daad werd betrapt tijdens het inbreken rond een uur of tien s-avonds en ook nog zwaaiend met een pistool probeerde de politie te ontsnappen stond hij op twaalf uur al op straat en met excuus van extreem corrupte en laffe de Politie- Hoofdcommissaris Paauw en Hoofdofficier Renee Beukelaer. Dan werd recentelijk een grote groep psychopathische Polite ambtenaren betrapt dat zij met zijn alle een AP deelde met kinderporno en dieren sex en die zijn alleen gewoon nog in dienst en geen een heeft ook maar een dag in de cel gezeten, terwijl men in de US voor een dergelijke walgelijke, zieke misdaad minmaal 20 jaar de cel in verdwijnt. Klasse Justitie? Wat denkt u zelf?De ‘RTL-Riool-Lynch-Boulevard -Junkie-Metoo-verslaggever’zo geil als boter en stijf van de cocaïne en ontelbare keren uit elkaar getrokken door Johnny vervolgt: “Niet zoals ik het zou komen doen met: ‘Hé, wat is hier gebeurd ?’ Maar gewoon met geweld, heeft mensen uit het personeelshokje getrokken en het slachtoffer is voor de tweede keer geslagen. Het is allemaal heel pijnlijk. Zij heeft daarbij zelf ook geweld gebruikt(kuch, kuch).”

Glennis wordt op haar eigen bejaarde ‘RTL-Riool- 4′, waar ze tot voor kort nog schitterde in ‘The Pedo-Metoo- Voice’ volledig gekielhaald. ‘Pedo-Rapist-Metoo-Boulevard’, alwaar de ‘Metoo- Nep en fop Misdaadverslaggever Mick Wely’ en zijn partner in crime- ‘Geilneef- John van den Heuvel’  ontelbare-mallen keren klef aanschoof om Holleeder en Taghie weer te  lynchen –verslaggever- leugenaar – Junkie-Aran Bade stond voor de Jumbo met een kurk in zijn corrupte kontje en bralde: “Dat het hier goed mis is gegaan blijkt echt. De buurtbewoners ( wie dan ? er wonen alleen nog aar Yuppies en Expast en de voertaal is Engels) in de altijd zo (on)-gezellige Yuppie& Expats-Jordaan spreken van Tokkies, spreken van een knokploeg die hier geweest zou zijn, highihihihihih. en laat je ook neuken en/of in elkaar slaan door onze Johnny.”

Eén van de Jumbo-tieners is volgens Aran , die nu opeens ook nog dokter is met een hersenschudding afgevoerd naar het ziekenhuis. “Ik denk ook zelf dat Glennis hier een fout heeft gemaakt. Deze supermarkt hangt vol met hightech-camera’s en die beelden zijn natuurlijk in beslag genomen. Hoe oliedom is dat? Op het moment dat je dit doet… Het is helemaal vastgelegd als een speelfilm.”

‘Freakje-Piepje- Marc-Marie Huijbregts  ‘gaat ook helemaal los in Mediacourant op Grace het Freakje vindt Glennis Grace eng: ‘Zij is echt crazy!’‘Freakje-Tv-Hoer- Marc-Marie Huijbregts is helemaal klaar met  de Volkse Glennis Grace. De  mislukte komediant heeft het idee dat de zangeres behoorlijk ‘crazy’ is. “Ze is met tien mensen teruggegaan naar die supermarket piept hij met zijn Hoge Piep- Freak- stemmetje alsof hij een te grote Dildo in zijn ‘Anusje-van alles’ heeft !”  Lees meer van zijn Lynch Grace  Freak-Piep-hysterie in mediacourant.

Nou je moet maar durven . ‘Freakje Marc Marie Huijbregts’ heeft jaren lang met levens grote Dildo in zijn  ‘Anus -manusjes  van alles’ aan  de bral-tafel gezeten met o.a. de Pedo-Metoo- Verdediger- AIVD- Moordenaar& OM en Politie-informant-Geilneef-Junkie-  Peter R. de Vries( zie: Video bovenaan dit artikel)  bij de serie-’ Pedo-Metoo aanrander- Mathijs van Nieuwkerk .En als Junkie Matthijs van Nieuwkerk standaard voor de uitzending en/of  daarna stijf van de Cocaïne  weer te jonge stagiaires  aanranden gaf ‘Freakje Marc’ nooit een piep tot vandaag de dag aan toe

Het is trouwens een publiek geheim dat ‘Freakje-Marc’ na de beruchte ‘Grachtengordel- Bral-uitzending’ van DWD met Pedo-rapist Matthijs van Nieuwkerk dat zij samen afdropen naar de Paardestegen  van Amsterdam en dat Grace nooit mee wou met hun. Vaak ging  ‘Junkie-Moordenaar-Peter R. de Vries’ ook mee met Matthijs van Nieuwkerk na de uitzending, maar dan gingen zij naar ranzige ‘Oude-Mannen- Junkie- PvdA-Premier-WIM Kok-seks -Huizen’(Video’s)met te jonge illegale meisjes en dan mocht Freakje-Piepje- Marc niet mee. De AIVD en het OM& Politie-Amsterdam  wisten en weten natuurlijk weer van niets (kuch, kuch).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A-Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Stafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & CO(Video’s)

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief( Zie: PDF) aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het Nazi-Freak-regiem Rutte 4 .Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), Zie Video van de aflevering Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV hierna:“Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), Zie Stem van de Straat-SaltoTV- hierna:

De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief( Zie:PDF) aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter  Nazi-Zorgtoeslag-‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

US-Nazi-Pedo-Rapist-Warmongers with Puppet Little Girl Sniffer-Biden argue we must protect Ukraine because it’s a “democracy”: