( door de dr. Goebbels- Staats-AIVD –NPO&NOS(Video) en bewerk door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-Deja Vu:Verzetsheld Therry Baudet: Jullie hebben niet geleerd van de Tweede Wereld Oorlog, Vuile Pedo-Metoo-‘SS-er&NSB-ers’ in de Tweede Kamer met jullie ‘SS-NATO’ waar jullie Boss ‘Nazi-Zorgtoeslag &Pedo- Boss-Rutte’ direct de US- ‘Puppet-Fuhrer’ is(Video’s)

‘SS-Pedo-Metoo-Freak- Zwarte Ster-Kabinet Rutte4”:Pas op voor de Russen en Chinezen en laat ons uw kinderen aanranden, zie Video hierna:

‘Every Fake indication’ that Russia will invade our ‘Nazi-CIA- Vazel -State-Ukraine’ – Mentally Rerated- ‘Little Grill Sniffer-Nazi- Biden’&’Psychopath- Nazi-War Mongol Blinken’ is going Bizarre (Video’s) Lying’. Rutte& NPO: het is Oke wij doen altijd weer ‘Pedo-Metoo-War crime- Nazi-IG-Faber-Prins Bernhard’- mee(Video’s).

‘A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s). Steve Brown undercover als ‘Bennie Boerka’ en krijgt luxe woning van Deep State Burgemeester Halsema, zie Video hierna:

De VVD-Misdaadgroep & hun Media Outlet dr Gr Goebbels Staats-AIVDNPO-Stelling van NL & Billenmaatjes Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video’s net als de Russen als het aan ons ligt, Heil onze Furher-‘Hitler-Biden’:

Het altijd liegende en extreem corrupte ‘SS-Freak- Zwarte- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV aka weer “Dood aan de Russen”(Video’s) gaat militaire goederen cadeau geven  ter waarde van minimaal 250 miljoen euro aan de ‘US-Taxfree-War Crime Pedo Rapist Epstein-Biden, Clinton Trump , Gates-Killer-Elite- CIA-Vazel -Nazi-Oekraïne en hebben reeds in EU verband 13 miljard subsidie geven aan het meest corrupte en criminelen ‘’CIA&MI6-AIVD-land’ van’ Europa met    ‘Taxfree- Elite-maffia -Nazi -Bazen .aan de knip( lijkt Nederland wel). Dat terwijl 4 miljoen Nederlands op het randje van financieel omvallen staan en miljoenen Nederlandse en 100 miljoen Eu-Burgers  moeten  kiezen door de US met hun Oekraïne, die Nord-Stream 2 dicht houden met hulp van  CIA Trollen- (EU)-Groenlinks-Rechts & EU)-D66 -DDR 66- Duivelse-Types als Sjoerd Sjoerdsma en Bram van Oijk  en tussen etten of de kachel aan . Dat heeft het ‘SS-Freak-kabinet Rutte4’ besloten in de onbenullen-ministerraad. Het gaat om peperdure scherpschuttersgeweren met verboden munitie, gevechtshelmen, scherfvesten, radars en detectoren voor het opsporen van grondmijnen en zeemijnen.

De ‘Indische -Oorlog-misdaden-Nazi-IG-Faber-Prins Bernhard(Video)- Doofpot’ van de ‘Taxfree-Royal-King Willem-Killer-Elite’ geldt nog steeds m.b.t de Hedendaagse Oorlog Misdaden van het ‘Nazie regime- Rutte 1,2,3,4. in dienst van ‘Hitler-Clinton-Obama-Trump-Biden’,maar is te klein voor een Derde Wereld Oorlog tegen Rusland& The Tesla Musk used a picture of Adolf Hitler to criticize Canadian PM Justin Trudeau(Video’s)

Is dat wat je wil Dictator Taxfree-Killer-Elite Boy-Trudeau:

Het ‘SS-Freak-Zwarte Ster-Pedo-Metoo-kabinet-Rutte’ geeft hiermee gehoor aan het verzoek van Oekraïne  de ‘SS-Mars-orders’ van de ‘US-Taxfree- Fracking Gas-Elite-Gansgters’ om militaire steun om de Russen en Joden weer af te slachten. De geleverde wapens voldoen volgens het SS-Freak-kabinet Rutte4 aan de EU-regels voor wapenexport, maar u berijpt het wel dat is weer eens de zoveelste leugen en Bovendien is het in strijd met de Internationale Verdagen die Rutte1.2.3.4 heeft ondertekend in deze. 

Chris Hedges& Freedom Fighter-Steve Brown:US-Taxfree-War-Crime-Pedo-Killer-Elite’& there ‘EU-SS-NATO- Slaves’ with Puppets Like Rutte traditionally solves domestic political crises( eat or Heat) by waging war& PVV-Martin Bosma: EU&Rutte4-GroenLinks& Soros-Volt zijn een gevaar voor Democratie en het Volk(Video’s)

Als’ Oekraïense -Nazi-militairen’ instructies of opleidingen nodig hebben om met het Nederlandse ‘Dood aan de Russen- materieel ‘om te gaan, dan geeft Defensie deze buiten de Oekraïense grenzen en dat is begoot om nog eens 100 mijoen. Er gaan vooralsnog geen militairen naar Oekraïne voor gevechtshandelingen of andere acties maar dat kan zo maar veranderen net als ten tijde van de Tweede Wereld Oorlog .

Waarvoor kunnen de militaire goederen worden ingezet?Nou, natuurlijk om de Russen te vermoorden:

De 3000 gevechtshelmen en 2000 scherfvesten zijn bedoeld voor persoonlijke bescherming van vitale lichaamsdelen. De dertig metaaldetectoren kunnen mijnen, geïmproviseerde explosieven en wapens die onder de grond liggen opsporen. De draadgeleide robots worden gebruikt om zeemijnen te detecteren.De wapenlocatieradars worden gebruikt om bij inkomend vuur de locatie van vijandelijke artillerie op te sporen en de verwachte locatie van inslag te berekenen, zodat de eigen troepen gewaarschuwd kunnen worden en zich op een accurate manier kunnen verdedigen. Met de perderdure scherpschuttersgeweren (honderd stuks) met het SS-Logo van de Azov-Nazi’s er vooraf opgezet kunnen Russen( of Joden) op grote afstand met precisie worden vermoord.(Bron: ministerie van Defensie)

Ondertussen:

Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door de altijd liegende Zwarte Ster- Pedo-Boss-Rutte&Co& ‘GroenLinksRechts-Mega- Fraudeur & Witwasser- NWO- Zwarte Ster- Keizerin Halsema & Loverboy’s Pistolen Oey& PvdA-Hoer-Zakkenvuller & Grachtengordel- Fraudeur-Booij’ is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video).

Duivelse CDA-Minister Hoekstra van corrupte Buitenlandse Zaken: “Het voorkomen van oorlog blijft de hoogste prioriteit, hahahaha. Een besluit over het leveren van gratis wapens neem je niet lichtvaardig,ahahahahahah . We hebben het in ons ‘Oorlog-Misdaden-kabinet-Ruttte4’ heel zorgvuldig gewogen, hahahahahah en willen toch Oekraïne ,kuch, pardon onze Bazen de US-Taxfree-Fracking-Gas-Elite-Gangsters helpen zich te kunnen verdedigen, hahahah en wat kan ons het schelen als daarbij 1000 de Russen worden vermoord, hahahahah.”

Ondertussen: Russia accuses US of genocide denialUS is ignoring the SS-targeting of Russian speakers in Ukraine, Moscow’s envoy in War Mongul-Nazi-Washington said. Meer Lezen: https://www.rt.com/russia/549870-accusing-us-genocide-denial/

Op de vraag of scherpschuttersgeweren wel ‘defensief materieel’ is, bralt de Duivelse Brievebus-witwasser- CDA-Rat Hoekstra: “Wat ik ook in de Tweede Kamer heb gezegd, is dat sommige categorieën wapens ook offensief kunnen worden ingezet om de Russen te vermoorden. Tegelijkertijd is er echt niemand die er rekening mee houdt dat Oekraïne net als Hitler met o.a. 3 miljoen EU&NL-SS-Soldaten toen der tijd  een aanval tegen Rusland begint. Men is daar juist als de dood dat hun land wordt binnengevallen, ahahahahah.”

Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficier- Pedo-Rapist- Vincent Leenders/Demmink& ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine  jongetjes en meisjes aanrand Rutte1.2.3.4.uit de Laagste Klasse: 

Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficier- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine  jongetjes aanrand uit de Laagste Klasse: 

Er zitten dodelijke wapens bij, maar die zijn bedoeld voor zelfverdediging, hahahahah, ‘Heil Hitler-Biden’ en  Dood aan de Russen., aldus de ronduit Krankzinnigen D66-SS- Minister- Freak Jonkvrouw Ollongren aka Dood aan de Russen en Chinezen en armen en in het bijzonder de Honger-AOW-ers

Metoo& Pedo-Rapist-EU Nazi’s-VOLT & GroenLinks & D66 & VVD-Expats & import-Yuppies  maken de dienst uit met hun NWO-Keizerin Halsema bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen& Dood aan de Russen. ‘EU-Nazi-Soros-Volt’: stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expast-Yub-Dam’ met Soros als Burgemeester(Video’s)

De’SS-NAVO ‘heeft de gereedheid van de Response Force, de snelle reactiemacht, verhoogd en dat geldt ook voor de Nederlandse krijgsmachtonderdelen, bralt Defensie-minister Ollongren. Het gaat dan om verdediging van de SS-NAVO-lidstaten. Niet van Oekraïne, dat geen lid is en wie mij nog gllofd is net zo Krankzinnig  als ik en moet gelijk lid worden van onze Pedo-Metoo-EUSS- partij  met als Furher de hautaine IJskoningin & CIA-PLO-Trol Kaad-Anis al Qaq of anders van  onze Jeugd afdeling- Stormtroepen DD66 Light – ‘EU-Nazi Soros-Volt’.

” Wij als de NL-Elite- Nazi’s treft voorbereidingen om sneller klaar te zijn voor een eventuele SS-NAVO-inzet”, bralt Ollongren. “We willen dat onze ‘Pedo-Rapist-Metto-War Crime- internationale rechtsorde’ wordt gerespecteerd door  ons in de kou en honger zittende eigen Klootjes Volk en  dat moeten de Russen en de Chinezen ook. Oekraïne is een soeverein land(kuch), dat recht heeft op zelfverdediging. Daar is onze bijdrage voor bedoeld en het kan ons niks schelen dat de meerderheid in Nederland dat geld besteed wil hebben om. hun niet te betalen energie Rekening te kunnen betalen. Er zitten inderdaad dodelijke wapens bij, maar die zijn bedoeld voor zelfverdediging( Kuch, kuch).”

Ondertussen:Der Untergang: De Freaks van VVD&CDA volgen de ‘Freaks-D66-IJSKoningin-Kaag& GroenLinks Boy -Klaver & Keizerin Halsema’ aka“Dood aan de Russen en armen” sluiten ‘Verzetshelden- FvD en PVV’ ‘Zwarte Ster-uit’,omdat zij de waarheid stellen en echt opkomen voor het Volk en Vrede&Waarheid&’Verzetshelden -Trukcers’ ‘anti -Corona –Lock Down-Protest’ in Den Haag(Video)

 De  altijd liegende  ‘Duivels- CDA- Minister Brivenbus- witwasser Rat in pak-Hoekstra’ en’ D66 -DDR66 Duivelse – Censuur Queen Ollongren lichtten’ na de SS-Freak-ministerraad het Oorlog-misdaden- besluit toe: Zie Video: https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2417915-nederland-levert-oekraine-geweren-radars-en-helmen

” Wij als de NL-Elite- Pedo-Metoo-Nazi’s treft voorbereidingen om sneller klaar te zijn voor een eventuele SS-NAVO-inzet”, bralt ‘D66-EU-SS-Freak Ollongren.’ “We willen dat onze ‘Pedo-Rapist-Metto-War Crime- en dood aan de Russen en Chinezen en armen-internationale rechtsorde’ wordt gerespecteerd door  ons in de kou en honger zittende eigen Klootjes Volk en  dat moeten de Russen en de Chinezen. ook Oekraïne is een soeverein land, dat recht heeft op zelfverdediging. Daar is de Nederlandse bijdrage voor bedoeld. Er zitten inderdaad dodelijke wapens bij, maar die zijn bedoeld voor zelfverdediging( Kuch, kuch),hahahah Dood aan de Russen en Chinezen en onze arme burgers en in het bijzonder onze Honger-AOW-ers, Heil-Hitler-Biden.”

 De  altijd liegende  Duivels- CDA- Minister Brievenbus- witwasser Rat in pak-Hoekstra en D66 -DDR66 Duivelse – Censuur Queen Ollongren lichtten na de ministerraad het Dood aan de Russen Oorlog-Misdaad-besluit toe: Zie Video van die twee Duivelse Nazi’s:

https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2417915-nederland-levert-oekraine-geweren-radars-en-helmen

Is Nederland met het ‘Nazi-Pedo-Zwarte Ster -NWO-regime Rutte, 1.2.3.4 een Rechtstaat? Wie dat nog geloofd moet zich laten opnemen in een TBS-Kliniek en/of lid worden van het CDA, D66, PvdA, CHU, VVD en GroenLinks aka” Dood aan de Russen en Chinezen en alle mensen uit de Laagste Klasse en Lage midden Klasse”:

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A-Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Stafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & CO(Video’s)

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het Nazi-Freak-regiem Rutte 4 .Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), Zie Video van de aflevering Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV hierna:“Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), Zie Stem van de Straat-SaltoTV- hierna:

De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter  Nazi-Zorgtoeslag-‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort-Exclusief  & Schokkend: Freak- Vera Bergkamp is eigenlijk Firouz Alida Chaouqu en zij is een dochter van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader. Waarom veranderd iemand zijn gehele naam? Achternaam kan, maar waarom ook haar voornaam?  ( zie: https://twitter.com/spacedick4/status/1464703987198869518)

US-Warmongers with Puppet Little Gril Sniffer-Biden argue we must protect Ukraine because it’s a “democracy”:

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte 4’.

Binnenkort: Extreme Klasse Justitie: ‘Volkse’- Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ die zich niet schuldig heeft gemaakt aan Metoo-Pedo-Rapist-Borsato-Ali B., etc.- gedrag als enige met haar kind dagen lang in  een cel voor wat ‘Volks- Kabaal’ maken in een winkel, terwijl alle ‘Vioce- Pedo-Metoo- Borsato & Ali B. en Politieke en journalisten aanranders PvdA-Hoer- Gijs van Dam en EU-Nazi-Soros-Volt Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’& ‘RTL-Riool-Lynch & Telegraaf Nep en fop journalist – Mick van Wely’ vrij rond lopen met dank aan de ‘Pedo-Rapist -advocaat- D66 Minister van Klasse Justitie- Vreemdganger- Franc Weerwind’ en het’ OM-Amsetrdam- Kindermisbruik-Hoofdofficier  Vincent Leenders & Side-Kick ‘Psycho- Killer OvJ Bas van de Vliet .

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57: