( van onze wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘NSB- Telegraaf’: ‘Psycho Echtgenoot – Borgeson’ van Madame Maxwell &AIVD-Moordenaar& OM en Politie– informant- Peter R. de Vries: ‘Ze is een geweldig en liefdevol mens’(Video’s).

In de ‘Pedo-Cratie’ van ‘Nazi-Pedo-Metoo- regime Rutte aka “Dood aan de Russen” met zijn ‘Pedo-Nazi –Zorgtoeslag-Rechters’ en OM- VVD-ers- Pedo- Rapisten Hoofdofficier Leenders & Ex OM Boss-Demmink lopen ‘Pedo-Rapisten-Metoo-  Mick Wely& Borsato& Visser van ‘Stichting Jimmy Savile- Kanjer- Wens Nederland’, enz, enz.’ gewoon vrij rond(Video’s)

De ‘Taxfree-Ratten in pak’ verlaten het zinkende -CIA-Nazi-Oekraïne schip’ met de EU gestolen subsidie miljarden. Oligarchs’ flee Ukraine. & ‘Duivel-Soros- Prinses-Yab-Yum- Mabel-EU-Nazi-Volt- primeur’: Eerste Vrouwelijke ‘Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’ ontmaskert &Ukrainian- Nazi’s uit de MSM gehouden(Video’s) 

De Britse ‘Pedo-Rapist- prins’ Andrew’ schikt voor  miljoenen  in de ‘Mega -Epstien& Madame Maxwell- Pedo-Rapist-zaak’ die Virginia Giuffre tegen hem heeft aangespannen en blijft verder vrij rond lopen , terwijl hij thuis hoor in de cel en/of TB Kliniek . Dat staat in een brief die naar de rechtbank is verstuurd door de advocaat van Giuffre.Het miljoenen Dollars bedrag van de schikking geheim.  De ‘Royal-Psychopaat –Andrew’ zou in elk geval hebben toegezegd een ’forse donatie’ te doen aan een organisatie die opkomt voor ’de rechten van zijn slachtoffers en die van zijn gabber in ‘Pedo-Rapist- Crime’ en  zijn Persoonlijke door de CIA en/of Mossad en/of MI6 vermoorden  Pedo-Pimp-Epstien en Madame Maxwell ’.Giuffre  ( en ontelbare andere kinderen uit de laagste klasse ) beschuldigt Pschy-Andrew ervan dat hij haar meermaals heeft misbruikt toen zij jonger was dan achttien jaar. Dat zou in opdracht zijn geweest van wijlen misbruik-Taxfree-miljardair & CIA & Mossad- informant- Elite Pedo Pimp and Blackmailer-Jeffrey Epstein, met wie Andrew ‘Metoo-Pedo-Rapist-bevriend’ was. Nu hij betrapts is  stelt hij dat hij ’zijn Pedo-Rapist-banden met Epstein& Madame Maxwell betreurt’. Hij prijst bovendien ’de moed van mevrouw Giuffre en  zijn andere slachtoffers om op te komen voor zichzelf en anderen, maar had liever gezien dat zij net als Epstein vermoord was door de CIA en/of MI6 en/of de Mossad’.Misdaad:’Rose -Pedo- Ed Nijpels’ in EenVandaag:Ik heb Oerdomme Linda de Mol gewipt als tienermeisje, zie Video hierna:

The ‘Voice Of Pedo-Rapist -Nederland -#Metoo- Marco Borsato’  van ‘Dutch-  Epstein-Pimp’- John de Mol& zoon-‘# Metoo- Pedo-Rapist Vrouwenbeuker-Johnny de Mol’ ontmaskert.Grapperhaus: Ze zijn allemaal onschuldig(Video’s).

Even leek het erop dat de zaak voor een jury zou komen. Andrew maakte eerder dit jaar bekend te kiezen voor een juryrechtspraak in de spraakmakende misbruikzaak. Een schikking met Giuffre leek daarmee van de baan.  De Pedo-Rapist- Prins Andrew heeft niet bekend gemaakt waarom hij nu toch voor een  meijeoene heeft schikking is gekozen, maar zelfs een klein kind berijpt dat de reden is dat hij schuldig is en niet een proces wil waar  dan alle zieke perverse feiten naar voren komen die gangbaar zijn in deze ‘Taxfree- Royal-Elite-Pedo Rapist-Biden, Trump, Gates, Clinton, ‘Top VVD-er-Rose Pedo- Ed Nijpels’ ‘ex OM Boss en Top VVD-er Demmink’, Vrouwenbeuker -Johnny de Mol , Marco Borsato, Matthijs van Nieuwkerk, Hoofdofficier Vinder Leenders, ect. -kringen’. 

AIVD-Moordenaar & OM en Politie -Informant- Junkie-Peter R. de Vries’ weer Boos:’Elite-Pedo-politicus -Sir Clement Freud ‘uit de school van Savile en Demmink genoemd in zaak-Maddie en zijn ‘Pr-Schandknaap-Pedo-Raptist-NPO-Star- Mattijs van Nieuwkerk likt Peter zijn corrupte gat(Video).

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het Nazi-Freak-regiem Rutte 4 .Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), Zie Video van de aflevering Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV hierna:

De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter  Nazi-Zorgtoeslag-‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort-Exclusief  & Schokkend: Freak- Vera Bergkamp is eigenlijk Firouz Alida Chaouqu en zij is een dochter van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader. Waarom veranderd iemand zijn gehele naam? Achternaam kan, maar waarom ook haar voornaam?  ( zie: https://twitter.com/spacedick4/status/1464703987198869518)

US-Warmongers with Puppet Little Gril Sniffer-Biden argue we must protect Ukraine because it’s a “democracy”:

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het rime Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Naziregime Rutte 4’.

Binnenkort: De ‘Taxfree-Ratten in pak’ verlaten het zinkende -CIA-Nazi-Oekraïne schip’ met de EU gestolen subsidie miljarden. Oligarchs’ flee Ukraine. & ‘Duivel-Soros- Prinses-Yab-Yum- Mabel-EU-Nazi-Volt- primeur’: Eerste Vrouwelijke ‘Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’ ontmaskert &Ukrainian- Nazi’s uit de MSM gehouden(Video’s)

Extreme Klasse Justitie: ‘Volkse’- Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ die zich niet schuldig heeft gemaakt aan Metoo-Pedo-Rapist-Borsato-Ali B., etc.- gedrag als enige met haar kind dagen lang in  een cel voor wat ‘Volks- Kabaal’ maken in een winkel, terwijl alle ‘Vioce- Pedo-Metoo- Borsato & Ali B. en Politieke en journalisten aanranders PvdA-Hoer- Gijs van Dam en EU-Nazi-Soos-Volt Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’& ‘RTL-Riool-Lynch & Telegraaf Nep en fop journalist – Mick van Wely’ vrij rond lopen met dank aan de ‘Pedo-Rapist -advocaat- D66 Minister van Klasse Justitie Franc Weerwind’ en het’ OM- Kindermisbruik-Hoofdofficier  Vincent Leenders & Side-Kick ‘Psycho- Killer OvJ Bas van de Vliet’.