( door rmstock i.s.m onze wordt Wakker Redatcie)

AMSTERDAM-NOIR- Der Untergang: De Freaks van VVD&CDA volgen de ‘Freaks-D66-IJSKoningin-Kaag& GroenLinks Boy -Klaver & Keizerin Halsema’ aka“Dood aan de Russen en armen” sluiten ‘Verzetshelden- FvD en PVV’ ‘Zwarte Ster-uit’,omdat zij de waarheid stellen en echt opkomen voor het Volk en Vrede&Waarheid&’Verzetshelden -Trukcers’ ‘anti -Corona –Lock Down-Protest’ in Den Haag(Video). 

Verzetsheld Van Houwelingen’ wil ziekenhuisdata boven tafel, maar de ‘Pedo-Rutte –Metoo-Cratie-Doofpot-Kamercommissie ‘& ‘Minister-Freak- Ernst Kuipers’ (D66) van alleen Volksgezondheid voor de Elite& Pedo’s en Dood aan de Russen en armen blokkeert zijn verzoek(Video’s

Kandidaten voor Tribunaal:Regiem Lubbers 1 & ‘Oorlogs -misdaden Regiem Rutte1,2,3.’  voor ‘dr. Mengele- Trangenderwet’ en andere (Zorgtoeslag-Corona)-misdaden tegen het Volk en Dieren(Video’s)

Ondertussen: Metoo& Pedo-Rapist-EU Nazi’s-VOLT & GroenLinks & D66 & VVD-Expats & import-Yuppies  maken de dienst uit met hun NWO-Keizerin Halsema bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen& Dood aan de Russen. Volt: stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expast-Yub-Dam’ met Soros als Burgemeester(Video’s).

De twijfel is nu compleet weggevallen. D66 Duivel- Ernst Kuipers, Nep en Fop-hoogleraar gastro-enterologie, Rat in pak-bestuursvoorzitter van het Erasmus MC met het beruchte grooste ‘Apen-Martel-centrum’ van Europa en sinds kort de nieuwe Duivelse D66- Minister van Volksgezondheid voor de Ultra-Rijken en Elite Pedofielen, geen Welzijn en Sport (VWS) voor het gewone volk is heden omgedoopt tot Nationale Held. In navolging van  de perverse  geile en altijd zuipende feest vierende  ‘US- Poedel-Boris Johnson’ gaat hij straks Nationale en Internationale Nep en Fop Koninklijke  onderscheidingen ontvangen, als volgende week van de enen dag op de nadere als een soort van Wonder  Nederland tot corona vrij bestempeld word en voor alle NWO- maatregelen, heden ten dage afgedwongen middels “tijdelijke” mandaten, zoals jabs, boosters, maskers, pcr-tests, ppe, hand sanitizer maar ook voor de QR code een expiratie datum word afgekondigd. Ik wist dat de Telegraaf een nazi bruin verleden had, maar dat nu ook de  dr Goebbels Staats-AIVD Nieuwsuur, de NOS en zelfs GeenStijl een open hitjob contract hebben aangenomen om Kuipers alsnog voor het weekend af te schieten is nieuw. 

Weer geweldig optreden Verzetsheld- Gideon Meijering, ‘NWO-Corona-Big Brohter-VVD-misdaadgroep- apparatsjik’& Kabinet-Rutte4& ‘GroenLinksRechts’ druipt met staart tussen de benen af& ‘Big Pharma-Mafia-Pfizer’ gaat nu voor babys’!!!!!!! (Video’s) 

Big Phrama-Mafia-Pfizer’ seeks FDA approval to vaccinate 6-month-old infants. Verzetsheld Gideon van Meijering vecht tegen Big Phrama-Maffia-Corona en zijn Politieke puppets Regiem Rutte4 en corrupte-metro-Pedo-Rapist- GroenlinksRechts en PvdA-Hoertjes en SP& Pedo-Professor defending sex with children(Video’s) 

De observatie dat Nederland zich gaat aansluiten aan de omringende landen zoals Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland België, zodat Rutte b.v. zonder problemen op bezoek kan gaan op Downingstreet 10 is schijnbaar schelden in de corona schuilkelder van de Nederlandse dr. Goebbels- dood aan de Russen en Chinzne en armen en in het bijzonder de Honger-AOW-ers  media. Het stinkt aan alle kanten. Hoe Hugo zonder scheers kleuren de corona pandemie Dictatuur is kunnen overleven is een goede vraag.

“Kuipers had link met bedrijf dat miljoenen claimt bij zijn ministerie’, kopte Nieuwsuur afgelopen week boven een artikel dat de sfeer van een grootse onthulling ademde – inclusief uitvoerige infographic van de Rat in pak-nevenfuncties van de voormaligGraai&Naai-ziekenhuisdirecteur, nu de altijd liegende DD6 minister van geen Volksgezondheid voor het Volk.

Wat bleek? Ernst Kuipers was ooit commissaris bij een stichting die een voorfinanciering van honderdduizend euro gaf aan een blaastestenbedrijf dat het ministerie van Volksgezondheid nu dagvaardt wegens contractbreuk. 

Of nou ja, hij was corrupte Rat in pak- commissaris van een Fraude&Witwas-stichting die honderdduizend euro leende aan een andere Witwas-stichting die de voorfinanciering gaf. Hij pleegde de zelfde Rat in pak Misdaden als de CDA- Brievenbus-Witwas-Rat in pak Hoekstra en paste dus naadloos in het het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV(Video’s)

Of nou ja, hij was eigenlijk nog helemaal geen commissaris van die stichting toen die de lening verstrekte – dat was-ie daarna pas.

Bent u er nog?

Het kwam er in ieder geval op neer dat de ‘link’ tussen Kuipers en dat Witwas&Fraude-Rat in pak-bedrijf zo vergezocht was dat Nieuwsuur zelfs de SP – normaal gesproken toch niet vies van een pittig woordje over bewindslieden – niet eens zover kreeg het te veroordelen. Lees: ‘Kuipers had link met bedrijf dat miljoenen claimt bij zijn ministerie’.Wat zeg ik: nota bene Pieter Omtzigt – u weet wel: de terriër, de pitbull, de luis in de kabinetspels – zag ook het probleem niet. Geen enkele gevraagde corrupte parlementariër zag er eigenlijk iets onoorbaars in.”

” Kuipers had link met bedrijf dat miljoenen claimt bij zijn ministerie’, kopte Nieuwsuur afgelopen week boven een artikel dat de sfeer van een grootse onthulling ademde – inclusief uitvoerige infographic van de nevenfuncties van de voormalig ziekenhuisdirecteur, nu minister van Volksgezondheid.Wat bleek? Ernst Kuipers was ooit commissaris bij een stichting die een voorfinanciering van honderdduizend euro gaf aan een blaastestenbedrijf dat het ministerie van Volksgezondheid nu dagvaardt wegens contractbreuk. Of nou ja, hij was commissaris van een stichting die honderdduizend euro leende aan een andere stichting die de voorfinanciering gaf.Of nou ja, hij was eigenlijk nog helemaal geen commissaris van die stichting toen die de lening verstrekte – dat was-ie daarna pas.

Bent u er nog? Het kwam er in ieder geval op neer dat de ‘link’ tussen Kuipers en dat bedrijf zo vergezocht was dat Nieuwsuur zelfs de SP – normaal gesproken toch niet vies van een pittig woordje over bewindslieden – niet eens zover kreeg het te veroordelen. Lees: ‘Kuipers had link met bedrijf dat miljoenen claimt bij zijn ministerie’.Wat zeg ik: nota bene Pieter Omtzigt – u weet wel: de terriër, de pitbull, de luis in de kabinetspels – zag ook het probleem niet. Geen enkele gevraagde parlementariër zag er eigenlijk iets onoorbaars in.(-)Meer leze:https://decorrespondent.nl/13130/onthullend-waar-rook-is-is-vaak-vooral-rook/336521900-6defdeab

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het Nazi-Freak-regiem Rutte 4 .Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), Zie Video van de aflevering Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV hierna:

De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter  Nazi-Zorgtoeslag-‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort-Exclusief  & Schokkend: Freak- Vera Bergkamp is eigenlijk Firouz Alida Chaouqu en zij is een dochter van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader. Waarom veranderd iemand zijn gehele naam? Achternaam kan, maar waarom ook haar voornaam?  ( zie: https://twitter.com/spacedick4/status/1464703987198869518)

US-Warmongers with Puppet Little Gril Sniffer-Biden argue we must protect Ukraine because it’s a “democracy”:

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het rime Riutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Naziregime Rutte 4’.

Binnenkort: De ‘Taxfree-Ratten in pak’ verlaten het zinkende -CIA-Nazi-Oekraïne schip’ met de EU gestolen subsidie miljarden. Oligarchs’ flee Ukraine. & ‘Duivel-Soros- Prinses-Yab-Yum- Mabel-EU-Nazi-Volt- primeur’: Eerste Vrouwelijke ‘Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’ ontmaskert &Ukrainian- Nazi’s uit de MSM gehouden(Video’s)

Extreme Klasse Justitie: ‘Volkse’- Gennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ die zich niet schuldig heeft gemaakt aan Metoo-Pedo-Rapist gedrag als enige met haar kind in al dagen lang  de cel voor wat ‘Volks- Kabaal’ maken in een winkel, terwijl alle ‘Vioce- Pedo-Metoo- Borsato& Ali B. en Politieke en journalisten aanranders PvdA-Hoer- Gijs van Dam en EU-Nazi-Soos-Volt Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’& RTL-Riool-Lynch & Telegraaf Nep en fop journalist  Mick Wely vrij rond lopen met dank aan de Pedo-Rapist -advocaat- D66 Minister van Klasse Justitie Franc Weerwind en het OM- Kindermisbruik-Hoofdofficier  Vincent Leenders & Sid-Kick ‘Psycho- Killer OvJ Bas van de Vliel.