( door het Noord Koreaanse AT en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-Trigger warning’ on ‘1984’? Big Brother  would be proud! ‘Taxfree- Miljardair- Duivel-Soros’ doet macht greep in Amsterdam met zijn ‘Kaag-D66-Light-Jeugd- Expat-Yuppie-Storm -Soros- troepen- Volt’ en de ‘US Nazi-NWO—Killer-Taxfree-Elite gaat door met uitlokken van Derde (Nazi)-Wereld Oorlog tegen Rusland & OM & Rechtbank-Amsterdam verklaart Steve Brown Vogelvrij! & John de Mol indirect de Bos van het Minister van Justitie met Jonny de Mol Goeden Doelen Maffia -Witwasser D66 Freak-Franc Weerwind(Video’s)

Jinek: Verzetsheld Steve Brown met De Stem van de Straat één vd beste verkiezingsfilmpjes:

Corrupt-UvA-NAPNieuws verworden tot ‘Pulp Media-Maffia’ en plegen karaktermoord op Verzetsheld-Stem van de Straat partij Leider-ing.-Steve Brown(Video’s):

‘A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s). Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: Ik heb Spijt, zie Video hierna:

Door het jarenlange wan en misdadig beleid van in hoofdzaak de ‘Nep en Fop Links-  Metoo-Pedo-Rapist- partijtjes PvdA-Hoertjes, D66 DDR66, GroenLinks Rechts, VVD-misdaadgroep’ tegenwoordig onder leiding van de NWO-Corona -Mega Fraudeur-  &Witwasser- Keizerin Halsema met haar Loverboy’s ‘Pistolen-Oey’ en ‘PvdA-Hoer- Mega-Tonnen- Oplichter Booy’ is de Amsterdammer een uitstervend diersoort geworden. 

‘Parool-Huurmoordenaars met de pen’ op Steve Brown plaatsen Minuscule, Kwaadaardige, manipulatieve Rectificatie(Video’s).

De Stem vd Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video’s) 

Ten miste Negentigduizend  rijke Expats  en 500 – 600 duizend ‘import- Yuppie’s -Ken en Barby-cocaïne  -snuivers mogen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen: “Ik had geen idee en dat is nergens ander ter wereld.” Hoe kan het dat tijdelijk inwoner van Amsterdam de  Rijke Expats de uitkomst van de Amsterdamse Gemeente raads Verkiezing bepalen. 

Onderussen: CIA-Trol- Boy Trudeau of Canada makes new offer to CIA-Nazi-Ukraine( Ottawa said it would donate machine guns, sniper rifles and more than one million rounds of ammunition to kil Russians & Jewes. & CAI Troll-Boy Trudeau of Canada invokes emergency Nazi-powers to deal with trucker protest

De corrupte extreem rechts radicaal reactionaire- Nazi- EU-Politieke partijen D66 DDR66, GroenLinksRechts, ‘EU-Nazi’s-Expats-Yuppies-Volt en VVD-misdaadgroep lijken steeds harder hun best te doen om de stem van de Expats en Yuppie en Pedofielen en Metoo-ers en Raten in pak  voor zich te winnen. Daar zijn er namelijk 90 duizend van in de stad die deze gemeenteraadsverkiezingen naar de stembus mogen. “Ze zijn vooral geneigd op  de nep en Fop linkse partijen te stemmen.”Absoluut niet. Dat wist ik niet”, antwoord een Hongaarse student op de vraag of ze weet dat ze stemrecht heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen. “Dit is de eerste keer dat ik dit hoor, wat een waanzin wij gaan na onze studie gewoon weer terug en wat kan ons Amsterdam schelen  “, beaamt een vriendin. Wie uit de Europese Unie komt of langer dan vijf jaar in Nederland heeft gewoond, mag een stem uitbrengen en dat is nergens anders in de EU en/of de Wereld . Hoewel het om bijna honderdduizend expats gaat, weten veel van hen dit niet(kuch). “Deze Expats-groep heeft over het algemeen weinig kennis van, of interesse in, de lokale Amsterdamse politiek(Kuch, Kuch). Bovendien is er weinig informatie over Amsterdamse politiek in het Engels beschikbaar”, verklaart  Yuppie- import  en aarts leugenaar Floris Vermeulen, universitair dr. Goebbels- hoofddocent politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. “Maar onderzoek laat zien dat ze in principe veel interesse hebben in politiek en maatschappelijke onderwerpen, en dus best bereid zijn om politiek actief te zijn, hahaha en daarmee spreek mij zelf dus tegen,hahahahah.”

UVA: Niet-Onderzoeken en moetje dicht :Chris Hedges& Freedom Fighter-Steve Brown:US-Taxfree-War-Crime-Pedo-Killer-Elite’& there ‘EU-SS-NATO- Slaves’ with Puppets Like Rutte traditionally solves domestic political crises( eat or Heat) by waging war& PVV-Martin Bosma: EU&Rutte4-GroenLinks& Soros-Volt zijn een gevaar voor Democratie en het Volk(Video’s).

Expats Attila Bongiovanni weet hoe lastig het kan zijn om jezelf te informeren over de verkiezingen. Hij komt uit Italië, maar woont en werkt al zes jaar in de stad en is de oprichter van Amsterdam International Community, een groep voor expats en laat uitdrukkelijk weten geen Loverboy te zijn van Keizerin Halsema. Bij de vorige verkiezingen heeft hij niet gestemd, maar dit jaar is hij van plan dat wel te doen en wel op VOLT of D66 of Groenlinks. Informatie vinden over de partijen is volgens hem niet makkelijk: “Ik heb het een beetje opgezocht. Ik heb een paar websites gevonden met advies en waar elke partij ongeveer voor staat. Maar er is niet veel informatie, het zou fijn zijn als er meer was.”Ook Mika Haapsaari, die twee jaar geleden vanuit SS-Finland naar Amsterdam is verhuisd, is van plan om te gaan stemmen. Ook hij heeft een goede tactiek om zichzelf te informeren over de verkiezingen: “Dat wordt veel Google Translate gebruiken. Erachter komen waar de partijen voor staan en Dood aan de Russen en arme Amsterdammers.”

“Er is weinig informatie over Amsterdamse politiek in het Engels beschikbaar”: # GR2018:AT5 wil geen discussie waar de Vonken van af springen inzake het Salafisme tussen Brown en Denk, SGP en/of Nanninga(Video’s) 

 De extreem corrupte FLORIS VERMEULEN – HOOFDDOCENT dr. Goebbels- POLITICOLOGIE UVA: AT5:”Steve Brown de politiek in. Ik wil een leugendetector in de raadszaal”:

Homo-acceptatie in Amsterdam op een ‘Alltime-‘Islam’-SGP&CU-low’ en armoede ‘Alltime High’(Video’s)

“Vier jaar geleden hadden we deze discussie ook al, toen was het voor het eerst dat die groep echt gezien werd door de politieke partij als een mogelijk interessante groep om te trekken. Nu zie je de discussie terugkomen, maar ik zie nog niet zo veel informatie in het Engels. Ik zie behoorlijk veel terughoudendheid nog steeds, hahahahahaha.”Toch lijkt daar verandering in te komen. Zo heeft GroenLinksRechts  &Volt hun verkiezingsprogramma naar het Engels vertaald, voert D66 ook een speciale campagne gericht op expats, en zijn er Pro-Europese nieuwkomers zoals  het EU-Nazi-Soros –Metoo-Volt. Het verbaast Vermeulen dan ook niet dat specifiek deze NWO- partijen nu hun pijlen richten op expats en Yuppies. “We zien ook onder deze groep zelf, uit het weinige onderzoek dat we over ze hebben, dat deze groep geïnteresseerd is in diversiteit,  Pro- Europese –Nazi-Unie aka Dood aan de Russen en Chinezen , Pro-discriminatie van de armen en echte Amsterdammers   en de huizenmarkt die n.b. door de Expats en Yuppies onbetaalbaar is geworden voor de gewone Amsterdammers. Dat zijn thema’s die ze belangrijk vinden.” Toch lijkt daar verandering in te komen. Zo heeft GroenLinksRechts  &Volt hun verkiezingsprogramma naar het Engels vertaald, voert D66 ook een speciale campagne gericht op Expats, en zijn er Pro-Europese nieuwkomers zoals  het EU-Nazi-Soros –Metoo-Volt. Het verbaast Vermeulen dan ook niet dat specifiek deze NWO- partijen nu hun pijlen richten op Expats en Yuppies. “We zien ook onder deze groep zelf, uit het weinige onderzoek dat we over ze hebben, dat deze groep geïnteresseerd is in diversiteit,  Pro- Europese –Nazi-Unie aka Dood aan de Russen en Chinezen , Pro-discriminatie van de armen en echte Amsterdammers   en de huizenmarkt die n.b. door de Expats en Yuppies onbetaalbaar is geworden voor de gewone Amsterdammers. Dat zijn thema’s die ze belangrijk vinden.”

Competitie:De ‘Taxfree-Ratten in pak’ verlaten het zinkende -CIA-Nazi-Oekraïne schip’ met de EU gestolen subsidie miljarden. Oligarchs’ flee Ukraine. & ‘Duivel-Soros- Prinses-Yab-Yum- Mabel-EU-Nazi-Volt- primeur’: Eerste Vrouwelijke ‘Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’ ontmaskert &Ukrainian- Nazi’s uit de MSM gehouden(Video’s)

Puppet- ‘War Mongul-Biden’ en zijn Puppet Rutte gebruiken hun extreem corrupte ‘CIA-Nazi-Oekraïne’ als afleiding van hun binnenlandse Falen met Toren hoge Inflatie en armoede( Eating or Heating =War) en NWO-Corona-Lock Downs en dat kan eindigen in een ‘Kern-Oorlog’& China & Rusland verslaan de US & EU op alle terreinen(Video: Pocking the Bear).

De ‘UvA-Psycho-Vermeulen’ die nog niet is betrapt op Metoo en/of Pedo-Rapist gedrag denkt ook dat de aandacht voor Expats komt door de komst van  ‘EU-Nazi-Soros-Volt’, die met een pan-Nazi-Soros-Europese identiteit veel internationale stemmers van GroenLinksRechts en D66-DDR66 wegkaapt. “Het voelt een beetje als competitie, dus ze gaan harder hun best doen.” Toch is de opkomst naar verwachting laag Hoog : Vermeulen verwacht dat rond de 25-30 procent van de stemgerechtigde expats ook daadwerkelijk naar de stembus zal gaan en dat is een pure leugen. Het is  omgekeerd de laatste echte Amsterdammers die compleet zijn kaal gelpukt en geen woning meer kunnen krijgen in Amsterdam die stemmen al jaren massaal niet meer en moeten nu verplicht met een Zwarte Sters op straat lopen in Amsterdam.  De Expast   zijn toch nog goed voor ongeveer vier 15  zetels in de gemeenteraad als er een algemene opkomst is van vijftig procent. “Een groot deel van de  reeds kaal gepulkte en vernederde  Amsterdammers door het misdadig SP,D66, GroenLinks -collegae van ‘NWO-Keizerin Halsema’ van Expats & Yuppie-Amsterdam zal thuisblijven, maar er zal een steeds grotere van Expats en Yuppies uit de Provincie met een Rijke papa- groep zijn die wel interesse heeft en die hier ook gewoon (soms al lang) woont. En die ook belang heeft om lokaal politiek actief te zijn.” De Expats mag al gaan stemmen als hij of zij slecht twee jaar in Amsterdam woont en geen woord Nederlands spreekt.

“We zijn tijdelijke  bewoners en nemen een groot deel van de woningen in beslag in Amsterdam . Als we stemmen kunnen we meebepalen om die laatste echte Amsterdammers weg te krijgen uit Amsterdam “, vindt de Italiaanse Attila. Hij is nog niet zeker naar wie zijn stem gaat op 16 maart. “Ik twijfel tussen Metoo- Rapisten- GroenLinksRechts en D66-DDR66 of de ‘EU-Soros-Nazi’s –Volt’, maar het wordt waarschijnlijk GroenLinksRechts met die ‘Top Boy Klaver ‘en Keizerin Halsema vooral hoe zij die Amsterdamse Mocro’s en Tokkies met hun a-scocale scooters heeft weg , zodat wij Expats en Import Yuppies nu ruim baan hebben met onze peperdure electrische SUW-Bakfieten. .En D66 is meer een Nazi-EU-middenpartij, minder links,maar echt extreem EU-Nazi-rechts. Wel ‘pro-Nazi-Europa’ en Dood aan de Russen en Chinezen en de arme Amsterdammers en dat vind ik ook wel fijn.”

Verzetsheld-Steve Brown: GL-Maffia& Halsema een gevaar voor o.a. AJAX, echte Amsterdammers & scooters & Bomen, Zie Video hierna:

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het Nazi-Freak-regiem Rutte 4 .

De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter  Nazi-Zorgtoeslag-‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort-Exclusief  & Schokkend: Freak- Vera Bergkamp is eigenlijk Firouz Alida Chaouqu en zij is een dochter van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader. Waarom veranderd iemand zijn gehele naam? Achternaam kan, maar waarom ook haar voornaam?  ( zie: https://twitter.com/spacedick4/status/1464703987198869518)

US-Warmongers with Puppet Little Gril Sniffer-Biden argue we must protect Ukraine because it’s a “democracy”:

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het rime Riutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Naziregime Rutte 4’.

Share this: