• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

(Door 9 for News (Video) i.s.m. onze wordt wakker redactie & Verzetsheld en Klokkenluider Delo )

AMSTERDAM-NOIR- Wat u weer niet ziet bij de ‘dr. Goebbels AIVD-NPO en NOS-Journaal met als ‘Elite-Maffia-Boss- Mega Fraudeur &Witwasser en PIMP- Frans Klien'(Video’s):

Verzetsheld& Klokkenluider -Delo:” Je hebt kleine leugens, grote leugens en je hebt statistieken.Deze uitdrukking is dagelijkse praktijk, speeltje voor hen die macht adoreren. Ruwe data zodanig bewerken dat de door hen gewenste uitkomst onder de streep verschijnt. Academisch geschoolde genocide architecten weigeren ruwe data te delen, om daarmee de eigen misdrijven te verhullen: https://www.ninefornews.nl/van-houwelingen-wil-ziekenhuisdata-boven-tafel-maar-kamercommissie-blokkeert-zijn-verzoek-ongehoord/

 TULSI GABBARD: US-Warmongers with there Puppet ‘the Little Gril Sniffer Biden’ and there EU-puppets likes ‘Nazi-Zorgtoeslag- & Pedo- Boss Rutte’ argue we must protect ‘Nazi-CIA-& Maffia -Bosses-Ukraine’ because it’s a “democracy”, BUT ITS NOT!(Video’s).

In de ‘Pedo-Cratie’ van ‘Nazi-Pedo-Metoo- regime Rutte aka “Dood aan de Russen” met zijn ‘Pedo-Nazi –Zorgtoeslag-Rechters’ en OM- VVD-ers- Pedo- Rapisten Hoofdofficier Leenders & Ex OM Boss-Demmink lopen ‘Pedo-Rapisten-Metoo-  Mick Wely& Borsato& Visser van ‘Stichting Jimmy Savile- Kanjer- Wens Nederland’, enz, enz.’ gewoon vrij rond(Video’s)

De altijd liegende Rutte zwaar onder druk over Oost Groningen en geen woord over de oorzaak dat de ‘US-Fracking- Gas Elite-SS-Gangsters’de Nord Stream 2 dicht houden met hulp van hun Puppets Internationale ‘GroenLinksRechts- Maffia’ & ‘D66-DDR66’ aka “Dood aan de Russen en Chinezen”.& ‘Pedo-Meetoo-Rutte-Cratie- Mick Wely-PvdA Gijs van Dijk- Overmars-Borsato- ‘Pandemie’ in beeld(Met schokkende wordt Wakker Video’s)

De ‘Redders des Vaderland en Waarheid en Vrede- Forum voor Democratie’  en in de kielzog de PVV proberen al maanden te achterhalen hoeveel procent van de coronapatiënten in ziekenhuizen gevaccineerd en niet-gevaccineerd is. Zowel het corrupte Ministerie van geen Volksgezondheid voor het Volk  het corrupte’ Big Pharma-Maffia-  RIVM’ weigert die data te geven.

Big Phrama-Mafia-Pfizer’ seeks FDA approval to vaccinate 6-month-old infants. Verzetsheld Gideon van Meijering vecht tegen Big Phrama-Maffia-Corona en zijn Politieke puppets Regiem Rutte4 en corrupte GroenLinks Rechts en PvdA-Hoertjes en SP& Pedo-Professor defending sex with children(Video’s)

Van Houwelingen verzocht het ‘RIVM-Corona-Doofpot’ donderdag tijdens een ‘Nep en Fop-vergadering’ in  de voor met merendeel corrupte en laffe  commissie voor VWS opnieuw om binnen een week de beschikbare Covid-19-data op ziekenhuisniveau met de Kamer te delen. Een corrupte en laffe NWO-Corona- Devils-Soros&Schwab-Big Pharma   -meerderheid’ van de Doofpotcommissie sprak geen steun uit voor het verzoek om de waarheid in het belang van de Volksgezondheid en de Waarheid.

‘Verzetsheld Gideon van Meijering’ ontmaskert ‘Dr. Mengele-Corona-GGD  van  het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’ (Video’s) .’D66-CIA Fracking-Gas- Trol Sjoerdsma’ weer woest!!!!

Kandidaten voor het Tribunaal:’NWO-Monsanto- Corona-Regime Rutte4’: Wij gaan door met het vergiftigen van Nederland en kaal plukken en ‘Nazi-Lynch-(Zorg)-Snel(on)-recht‘ voor de Laagste Klasse en zieke en bejaarden en Pas op voor de Russen en Chinezen, Leve mijn‘Tax & Corona-Free-King Willem (Video’s)

Ongelooflijk en misdadig; Allemaal  Misdadige kandidaten voor het Tribunaal’. 

“Ik kan nauwelijks geloven wat ik hoor,” reageerde Van Houwelingen. “Het is gewoon een verzoek om een reden waarom data niet geleverd kunnen worden die n.b. in het belang is van de Volksgezondheid en de Waarheid . Als we daar als ‘Doofpot-commissie’ al voor gaan liggen – dat is echt ongelooflijk in mijn ogen.”

The Voice of Rutte1.2.3.4- Pedo-Cratie-Holland’: ‘Asociale- Taxfree-War Crime- Pedo-Rapist-Metoo- Heersende–King Willem-Klasse-Killer-Elite’ & hun ‘Nazi-Pedo—Meetoo-Zwarte Ster-Snelrecht-Gerechtelijke macht’-& OM-Pedo-Rapist -Hoofdofficier Vincent Leenders ’ steeds meer in ‘Borsato-Overmars- PvdA –Gijs van Dijk’& Mick van Wely beeld met als afleiding Oorlog en Dood aan de Russen(Video’s)

Psycho-Attje Kuiken’(PvdA-Hoertje) is al jaren  een beruchte arbeiders verrader  bij ons: Schaduw van ‘EU-Zakkenvullers-Plyboy- Samsom’&  ex Pr- Ajax manager Callgirl Saar van Beuren Miss Kuiken nieuwe fractievoorzitter PvdA-hoertjes(Video’s) 

De extreme corrupte arbeiders verrader Kamerlid ‘Psychopaat – Attje Kuiken’ (PvdA-hoertje) bralde: “Ik doe hier niet aan werkverschaffing om het welzijn van het Volk te dienen en/of de waarheid boven tafel te krijgen ,hihihihihihih. Als het ons ‘Big Pharma- Maffia-RIVM’ bralt ‘dat leveren we niet’, dan is dat voor mij voldoende om het in de Doofpot te houden ,hihihihihih . Daarmee moet het ook een keer klaar zijn en ik ben niet aangerand door onze ‘metoo-man- Gijs van Dijk’ en volgens mij zijn Van Houwelingen en Baudet Russische spionnen en Gideon van Meijering  een Chinese spion  en Dood aan de Russen en Chinezen(Video’s), hihihihihihihih.” 

Van Houwelingen: Dat kan gewoon niet, we gaan weer recht af op Der Untergang:

‘A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s). Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: Ik heb Spijt, zie Video hierna:

Ik zie hier heel duidelijk het individuele recht op informatie van mijn collega geschonden worden en wie de gore moed heeft mij van deze commissie en/of Tweede Kamer  ‘ PvdA-Gijs van Dijk’ en/of VVD-Han ten Broek wil aanranden sla ik helemaal verrot dat jullie het wel weten  stelletje ‘NWO-Corona- Nazi-NSB-ers-Pedo-Metoo-ers tuig’,” sprak ‘Verzetsheld Fleur Agema’ (PVV).  De  corrupte Voorzitter ‘VVD-Boef Bart Smals’ dacht dat Fleur hem aansprak en dook gelijk onder de Tafel met als gevolg dat de extreme corrupte arbeider verrader Kamerlid Psychopaat Attje Kuiken (PvdA-hoertje), die naast hem zat  een kreet van genot en/of angst gaf.  “Je hebt het individuele recht – artikel 68 van de Grondwet – op informatie. Dus hoe kan nou een  Doofpot-Freak-meerderheid van de corrupte ‘Gevestigde -Orde Nazi-NSB-dood aan de Russen& Chinezen-partijtjes -VVD-Misdaadgroep, D66 DDR66 met de ‘CIA & PLO Trol- IJSKONINGIN KAAG-Anis al Qaq’ , GroenLinksRechts met de ‘NWO-puppet- Boy Klaver & Mega-Fraudeur- Keizerin- Halsema met haar Loverboy’s ‘Pistolen- Oey’ en ‘Subsidie-Grachtengordel- Mega-Oplichter – Booij’( PvdA-hoer) en zelfs de SP  dat grondwettelijke recht overrulen ?”

“Volgens mij kan dat gewoon wettelijk helemaal niet en dus plegen die partijtjes een misdaad tegen het Volk ,” benadrukte Agema.

Ongehoord, maar wat kan met anders verwachten met het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’  (Video’s) aan de macht. Van Houwelingen vroeg verontwaardigd: “Wat zijn toezeggingen dan nog waard , wij leven dus in een ‘NWO-Big Brother-Corona-Nazi – Dictatuur’ van het regime Rutteb 4 ”. De  corrupte ‘Doofpot-voorzitter Bart Smals’ van de VVD-Misdaadgroep bralde dat er geen meerderheid is om het verzoek als ‘Doofpot-commissie’ te doen ( Zie Video : https://www.ninefornews.nl/van-houwelingen-wil-ziekenhuisdata-boven-tafel-maar-kamercommissie-blokkeert-zijn-verzoek-ongehoord/)  en dat hij nog niet betrap is op het VVD- Han ten broek—aanranden ( die werkt en randt vrouwen aan tegenwoordig voor en bij de’ CIA –Pedo-Atlantic-SS -dood aan de Russen en Chinezen-Nazi -Denk tank’( zie: https://www.john-adams.nl/lecture-on-bidens-new-transatlantic-agenda/ ) van vrouwen en/of  ‘Top -VVD- Rose Pedo- Ed Nijpels –kinderen- aanranden’ en dat daarmee de kous af is en hij klaar was om naar zijn wekelijkse uitstapje naar zijn sex club te gaan van ‘(VVD)- Heren op stand’ , waarna Van Houwelingen kost misselijk van dat Zooitje NWO-Tuig wegliep.

Eindelijk! Het eerste grote ‘Zwarte-Ster-Endlousing der armen-coronaproces’ onder leiding van Reiner Füllmich gaat van start in Duitsland. Kijken!” reageert Verzetsheld – FVD-Kamerlid  Van Houwelingen. Verzetsheld- FVD-voorman Baudet voegt toe: “Eerste ‘Zwarte-Ster-covid-tribunaal’ gaat van start(Video).

Het is ongehoord en misdadig,” zei  Van Houvelingen meer dan terecht na afloop en dat ‘NWO-Corona-zooitje- Grondwet schenders’ die per direct behroen te worden vervolgd voor het Tribunaal. “Dit laat zien dat het extreme corrupte ‘NWO-Nazi- Pedo-Cratie- Metoo-kartel’ onder leiding van die vreselijke altijd liegende US Puppet Rutte  aka” Dood aan de Russen en Chinezen” en  Leve mijn ‘Taxfree-VOC-Genociden- King Willem’ en mijn billenmaatje- Junkie Gorden  alles blokkeert. Ze blokkeren informatie, maar ze blokkeren zelfs toezeggingen die we al hebben gekregen. We kunnen alleen maar verandering bewerkstelligen in Nederland als we dat  ‘Rat in pak- Politiek kartel’  van het regime Rutte-4 eerst breken.”

Ondertussen: Het fake News van ‘US-Hollywood& EU-BBC&NPO –Elite’ wordt met de dag Krankzinniger m.b.t ‘US- Nazi-Ukraine’ & Deja Vu:’Nazi-NSB-Coalitie- partijtjes-CDA,VVD,CU en D66’& GroenLinksRechts&PvdA willen weer ‘SS-optrekken’ naar het Oostfront voor groot ‘Hitler-Biden-Europa’( met schokkende wordt wakker Video’s) .

Date of Russian ‘invasion’ announced by  Foutune Cookie NWO-_Nazi_Bloomberg from the US-Taxfree- War Crime-Pedo-Rapist- Epstein, Clinton, Gates, Trump , Biden, etc.-Killer-Elite’  Nazi-officials have predicted an imminent Russian invasion of the US Slave Nazi-Maffia Bosses -Ukraine, but Nazi-Bloomberg claims to know the precise date.

‘ Dr. Geoobels- Fake News-Bloomberg’ reported on Friday that a Russian invasion of Ukraine may happen as soon as Tuesday, citing anonymous sources. The outlet has accidentally broken news of an invasion before and was forced to apologize for the error. 

“Any action could start as soon as Tuesday,” Bloomberg reported on Friday afternoon, citing “officials familiar with the matter.” The news site noted that “action” could range from “causing a provocation in the Donbas region” to an assault on the Ukrainian capital of Kiev. Read More: https://www.rt.com/russia/549115-russia-invade-ukraine-bloomberg/

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 

De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

Teken Petitie Brede coalitie voor het onmiddellijk afschaffen van het coronatoegangsbewijs

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57: