(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Pandemic: The Voice of Rutte1.2.3.4- Pedo-Cratie-Holland’: ‘Asociale-  Taxfree-War Crime- Pedo-Rapist-Metoo- Heersende–King Willem-Klasse-Killer-Elite’ & hun ‘Nazi-Pedo—Meetoo-Zwarte Ster-Snelrecht-Gerechtelijke macht’-& OM-Pedo-Rapist -Hoofdofficier Vincent Leenders ’ steeds meer in ‘Borsato-Overmars- PvdA –Gijs van Dijk’& Mick van Wely beeld met als afleiding Oorlog en Dood aan de Russen(Met Schokkende wordt Wakker Video’s)

Pandemie: In de ‘Pedo-Cratie’ van ‘Nazi-Pedo-Meetoo- regime Rutte’ met zijn ‘Pedo-Nazi –Zorgtoeslag-Rechters’ en OM- VVD-ers- Pedo- Rapisten Hoofdofficier Vincent Leenders & Ex OM Boss-Demmink  lopen  de Pedo-Rapisten- Mick Wely, Borsato, Overmars, PvdA-Hoer- Gijs van Dam, ‘NPO Star- Matthijs van Nieuwkerk’, ‘Tijgervlees etende Nijlpaard-hoofd en Superlafaard- Kees van der Spek'(Video’s), Ali G.,  ‘Vrouwenbeuker-Johnny de Mol’ en Peter Visser van Stichting Jimmy Savile- Kanjer Wens Nederland, enz., enz. gewoon vrij rond met de boodschap dood aan de Russen en Chinezen& Holleeder&Taghie en Verzetsheld Steve Brown  en laat de armen dood vriezen .Terwijl al deze Levensgevaarlijk  Pedo-Rapist-Meetoo- psychopaten, die de maatschappij 1000 x meer  schade hebben aangericht dan alle Taghie’s en Holleeders bij elkaar ( al ze al schuldig zijn) en  thuis horen in de cel en/of een Tbs-Kliniek en voor de rest van hun leven op een FBI sex offenders Lijst, maar niet in het MOOIE-DOENERS-LAND VAN PEOD-BOS-RUTTE, want daar lopen zijn allemaal vrij rond.

De altijd liegende Pedo-Boss- Rutte zwaar onder druk over Oost Groningen en geen woord over de oorzaak dat de ‘US-Fracking- Gas Elite-SS-Gangsters’de Nord Stream 2 dicht houden met hulp van hun Puppets Internationale ‘GroenLinksRechts- Maffia’ & ‘D66-DDR66’ aka “Dood aan de Russen en Chinezen”.& ‘Pedo-Meetoo-Rutte-Cratie- Mick Wely-PvdA Gijs van Dijk- Overmars-Borsato- ‘Pandemie’ in beeld( Met schokkende wordt Wakker Video’s) 

Fijne’  ‘AIVD& OM & Politie Media-huurmoordenaar -Geilneef-John van den Heuvel’ en ‘Fijne’VVD- Griezel-Pedo-Jeugdzorg -Allert – Fred Teeven werken achter de schermen goed samen(Met schokkende wordt Wakker Video’s) .

AIVD informanten  John van de Heuvel &Moordenaar- Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem v.d. Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV wordt De Vries ontmaskerd als Junkie en Geilneef(Met Schokkende wordt Wakker Video’s)

Uit de Oude Doos:Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een AIVD-OM en Politie-‘media-moordenaar’ met de pen op o.a Verzetsheld Steve Brown.

Metoo-Mick van Wely verbijstert: eerst #MeToo duiden, nu zelf op non-actief,Telegraaf & RTT- Boulevard- Misdaad-ig-journalist Psycho- Mick van Wely verbijstert de mediawereld(Kuch) nu hij na zijn verhalen en veroordelingen samen met John van den Heuvel over Ali B en Marco Borsato zélf op non-actief is gezet vanwege grensoverschrijdend gedrag. “Ik bied excuses aan.”Mick van Wely zat een paar weken geleden nog aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens om de #MeToo-rel rond The Voice of Holland te duiden. Samen met John van den Heuvel bracht hij de Telegraaf-onthullingen over de aangiftes tegen Ali B en Marco Borsato. En nu is hij zélf op non-actief gezet vanwege grensoverschrijdend gedrag. Meer lezen: https://www.mediacourant.nl/2022/02/mick-van-wely-verbijstert-eerst-metoo-duiden-nu-zelf-op-non-actief/

Ook de Misdaad-ig-verslaggever –MEETOO-Mick van Wely is voorlopig niet te zien in de’ Bral& Lynch -Taghie en Holleeder-talkshows’ van RTL en EditieNL, waar hij regelmatig aanschuift om altijd te liegen en om  te jonge vrouwen lastig te vallen , alsof hij de stagiaire aanrader–Pedo-Rapist-NPO- Matthijs van Nieuwkerk is en/of Johnny de Mol en/of Puppet – ‘kleine meisjes snuiver- War Mongul- Biden’, etc. is”Zijn nevenactiviteiten zijn voorlopig stilgelegd”, zo laat een woordvoerder van RTL desgevraagd weten.’ GEILNEEF – AIVD en OM en Politie- informant  de Politie-Media-Huurmoordenaar -John van den Heuvel ‘diep teleurgesteld’ in zijn telegraaf en ‘Rtl-Riool Metoo- Pedo-Rapist-Boulevard ‘ en AIVD- college METOO-Mick van Wely. Maar waar wij Geilneef- John niet over horen hoe het mogelijk is dat hij als misdaadjournalist en zijn Bazen de AIVD en het OM en de Politie toevallig nooit iets heeft gemerkt van de jarenlange Straffeloze ‘Meetoo- wan en misdadige gedragingen’ van zijn bijna ‘Stiefzoon’ Debiele Mick Wely waar hij toch jarenlang zeer nauw mee optrok en samenwerkten(Kuch, Kuch).

Verbijsterd over  de straffeloze excessen van Elite Nazi-Minerva, de leverancier van (Pedo)- corrupte #Metoo-Top Politici& Bestuurders en Rechters.,maar niet bij de dr. Goebbels-Staats-AIVD-NPO&NOS-journaal aka” Dood aan de Russen en Chinezen”( Video’s)

Tara Reade: The shaming of sexual assault whistleblowers has to stop:Dr. Goebbels-AIVD- Nieuwsuur: Dreigen met tribunalen: drie complotdenkers  voor de ‘Nazi-Zorg-Toeslag-rechter’ en Klokkenluider drs. Micha Kat in de cel in Ierland voor uitlevering naar  ‘Nazi-Zorgtoeslag -Pedo Rechter’  en Mariëlle Tweebeeke hangt ze vast op aan de ‘Complot-Gekken-Nieuwsuur-Schandpaal’(VIDEO’S)

Piloot : Pedo’s Rapisten-’Prins Andrew, Trump,Clinton aan boord  ‘Lolita- Express privéjet’ van ‘CIA&Mossad &MI6-informant -‘Elite Pedo- Pimp Epstein’& ‘Pedo-Boss- Rutte&Rolodex-Demmink-express’ vliegt nog steeds vrij rond!(Video’s) 

aDe ‘Oud-Zakkenvuller-directeur Pedo-Rapist- Peter Visser’ aka  de “Nederlandse Jimmy Savile”  van de Stichting de” Nederlandse  Kanjer Wens Nederland”  verdacht van aanrandingen van gehandicapte kinderen.(kuch). Dit terwijl ‘Junkie-Johnny de Mol’  stijf van Cocaïne kinderen gewoon  open en bloot aanrand op Nationale SBS-Riool-TV en daarna zijn eigen Bral-Talk-Show krijgt van zijn Papa ‘Pimp-Epstein- John de Mol’. Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders & Sid Kich Psycho-Killer Bas van de Vliet – OM- Amsterdam’ verdenkt de oud- Graai en Naai Zakkenvuller directeur Peter Visser van de  ‘Nep en Fop Witwas& Fraude-stichting Kanjer Wens Nederland’ van ontucht met gehandicapte  minderjarige jongens( De AIVD wist weer een van niks)

Tegen de ‘Serie Pedo-Rapist-Visser’ zijn twee aangiftes gedaan en er loopt een Doofpot-onderzoek naar een derde geval(Kuch). De 54-jarige Pedo -Rapist Visser uit Almere is in juni vorig jaar al aangehouden voor twee hele dagen, nou, nou dat is lang(kuch), maar ondertussen weer op vrije ‘Pedo-Rapist- voeten’ gesteld door een beruchte Nazi-Zorgtoeslag-Pedo-Rapist Rechter daar waar zo’s smeerpoets in de USA minimaal 20 jaar aan zijn Pedo-broek krijgt maar niet van het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV(Met schokkende wordt Wakker Video’s) Misdaad:’Rose -Pedo- Ed Nijpels’ in EenVandaag:Ik heb Oerdomme Linda de Mol gewipt als tienermeisje, Zie Video hierna:

Exclusief:‘Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B.  ( Met schokkende wordt Wakker Video’’s)

Fraude&Witwas-Stischting-Kanjer Wens Nederland met  Zakkenvuller& Graai en Naai-Pedo-directeur Visser randde jarenlang kinderen aan onder het mom dat het wensen vervult van ernstig of chronisch zieke kinderen en hun familie net als Jimmy Saville ook decennia lang straffeloos heeft gedaan (MI6 wist van niks, kuch) en zelfs door de Queen tot Lord werd beloond. Net als hoogstwaarschijnlijke ook de ‘Vrouwenbeuker-Pedo-Rapist-Meetoo-Johnny de Mo’l met zijn ‘Nep en Fop help de Kinderen Stichting’ met als ‘Fraude en Witwas-Voorzitter’ de huidige extreem corrupte en chantabele  D66- Minister van Klasse-Pedo- Justitie -Vreemdganger -Weerwind  ( AIVD weet ook al weer van Niks, Kuch). Daarvoor wordt heel veel geld ingezameld. De misdadige stichting bestaat vijf jaar en de AIVD wist natuurlijk weer van niets . De aanrandingen hebben plaatsgehad in januari 2020 tijdens het werk van ‘ Pedo- Serie-Rapist-Visser voor Kanjer Wens. Het ‘Doofpot- Pedo-Rapist-OM’ moest donderdag wel met de zaak naar buiten naar aanleiding van vragen van Omroep Flevoland.

De zedenrecherche is nog bezig met het onderzoek naar de zaak(Kuch). In dat onderzoek kwam naar voren dat de Almeerder langere tijd geleden ook betrokken zou zijn geweest bij een zedendelict met een minderjarige  gehandicapte jongen. Hij werkte toen niet voor Kanjer Wens Nederland, maar als informant voor de AIVD en het OM en de Politie, net zoals RTL –Pedo-Rapist-Meetoo-Riool-Lynch- Taghi &Holleeder- Boulevard en Telegraaf-  Nep en Fop misdaadjournalist Debiele-#Meetoo- Mick Wely ,de leerling en Stiefzoon  van ‘Geilneef John van den Heuvel’ en tevens vaste medewerker van de ‘Judas-SBS Raadkamer’ van ‘AIVD-Moordenaar- Geilneef Peter R de Vries’ (video’s)

 Ondertussen  en daar moet u aandacht van worden afgeleid: ‘Liitle Gril Sniffer- Puppet Biden’ reveals World War fearsThe situation would turn into a “world war” if SS-American&UK& Canadian & Dutch- forces start fighting with Russians, the president War Mongol Puppet Biden said; Read More: https://www.rt.com/russia/549015-us-send-troops-ukraine/ en TULSI GABBARD: US-Warmongers with there Puppet ‘the Little Gril Sniffer Biden’ and there EU-puppets likes ‘Nazi-Zorgtoeslag- & Pedo- Boss Rutte’ argue we must protect ‘Nazi-CIA-& Maffia -Bosses-Ukraine’ because it’s a “democracy”, BUT ITS NOT!!(Video’s).

Oud Nieuws voor Volksnieuws: ‘Honger- Bijstand’ teruggevorderd & ‘Wurg-Maffia-Boete’ na boodschappen van moeder in de ‘Fake- Rechtsraat’ van Führer Rutte & zijn ‘Nazi-Rechters’(Video’s)

De ‘Serie Pedo-Rapist Visser ‘ uit Almere werd in juni vorig jaar opgepakt en zat toen enkele dagen vast daar waar een Bijstandsgerechtigde   al gauw een week in voorarrest zit als hij/zij verdacht wordt dat zijn moeder hem een tas met boodschappen heeft gebracht om niet met zijn kinderen  te verhongeren . En dan laat de in strijdt met de mensenrechten jaren durende  voorarrest van  de Taghi’s en Holleerders nog maar buiten beschouwing  Op 24 juni schorste de  ‘Nazi -Zorgtoeslag- Pedo-Rapist- rechtbank’ zijn voorlopige hechtenis. Een voorwaarde daarvoor was dat hij niet met kinderen mocht werken(Kuch). Woensdag verzocht het OM de Nazi-Zorgtoeslag Pedo-Rapist-rechtbank om de schorsing op te heffen, aangezien Peter Visser de voorwaarden had geschonden. De Nazi-Zorgtoeslag Pedo-Rapist rechtbank wees dat verzoek af.De ‘Witwas&Fraude- Pedo-Rapist-Stichting Kanjer Wens Nederland’ wilde donderdag geen commentaar geven op de ‘Jimmy Salville-Visser-misdaden’, maar riep wel iedereen op om geld te doneren.

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 

Omdat  de verwevenheid  van de Taxfree-Pedo-Meetoo-Killer-War Crime- Elite in alle wezels van de top zit en ook extreem corrupte en altijd leiegende  Hoofdofficier van Amsterdam  Renee Beukelear tot dat ‘Pedo-Meetoo Elite-Netwerk’ behoort punicren wij  nu vast een deel van de komende brief van Verzetsheld Steve Brown aan de Hoofdofficier Beukelaer en de reeds verzonden email aan hem en de Rechtbank Amsterdam :” Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 .

De Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

Teken Petitie Brede coalitie voor het onmiddellijk afschaffen van het coronatoegangsbewijs

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57: