(Door 9 For News(Video ) i.s.m onze wordt Wakker redactie en Delo) 

AMSTERDAM-NOIR-  Wat u uiteraard weer niet ziet bij de dr. Goebbels- Leve de Lock Down en Rutte4& Taxfree- Genociden-VOC-King Willem-Staats-AIVD-NPO en NOS-Journaal met als Boss’ Mega- Witwasser & Fraudeur& Pimp- Frans Klein’ (video’s)ziet en leest u hierna:

Eindelijk! Het eerste grote ‘Zwarte-Ster- Der Endlousing der armen-Big Brohter NOW-coronaproces’ onder leiding van Reiner Füllmich gaat van start in Duitsland. Kijken!” reageert Verzetsheld-FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. Verzetsheld-FVD-voorman Thierry Baudet voegt toe: “Eerste covid-tribunaal gaat van start.”’ D66 DDR66 -CIA Troll –Zwarte Ster- Psycho-Sjoerdsma aka “Dood aan de Russen en Chinezen en aan de armen en in het bijzonder de AOW-er” is woest.

 Verzetsheld Gideon van Meijering ontmaskert ‘Dr. Mengele-Corona-GGD  van  het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’. (VIDEO’S)

Ondertussen: Deja Vu:Verzetsheld Therry Baudet: Jullie hebben niet geleerd van de Tweede Wereld Oorlog, Vuile ‘SS-er&NSB-ers’in de Tweede Kamer met jullie ‘SS-NATO’ waar jullie Boss ‘Nazi-Zorgtoeslag &Pedo- Boss-Rutte’ direct de US- ‘Puppet-Fuhrer’ is(Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’ in beeld.

A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Met Schokkende wordt Wakker Video’s) 

Kandidaten/verdachten voor het Tribunaal:’NWO-Monsanto- Corona-Regime Rutte4’: Wij gaan door met het vergiftigen van Nederland en kaal plukken en ‘Nazi-Lynch-(Zorg)-Snel(on)-recht‘ voor de Laagste Klasse en zieke en bejaarden en Pas op voor de Russen en Chinezen, Leve mijn‘Tax & Corona-Free-King Willem.’ (Met schokkende wordt Wakker Video’s) 

Het eerste ‘SS-NSB- ZWARTE STER- covid- Big Brohter- NWO-Elite-Nazi-Schwab-Soros-Gates–tribunaal(VIDEO’S) gaat van start. Het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV& D66 DDR66-’CIA-Troll-Zwarte Ster- Sjoerdsma en GroenLinksRechst- Beroeps-crimineel- Zwarte Ster Mega-Fraudeur&Witwasser Keizerin Halsema woest(Video’s : ‘Eindelijk! Kijken!

Ondertussen: Canadian capital from ‘CIA-Troll- Boy Trudeau’ declares state of emergency over Freedom Convoy, Ottawa mayor seeks federal assistance, insisting anti-Covid mandate protest is out of control:Ream more: https://www.rt.com/news/548494-ottawa-mayor-emergency-freedom-convoy/

Zaterdag is het eerste covid-tribunaal van start gegaan. Een groep bestaande uit 11 advocaten en een rechter uit Portugal is een strafrechtelijk onderzoek begonnen. Al het beschikbare bewijs van misdaden tegen de menselijkheid zal worden gepresenteerd aan een jury, in dit geval de burgerbevolking.

Het strafrechtelijk onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk. De groep heeft besloten om het onderzoek buiten het systeem uit te voeren, aangezien geen enkele rechtbank bereid was om de zaak in behandeling te nemen.

Aanklachten

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal worden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.De betrokken advocaten: Virginie de Araujo Recchia uit Frankrijk, Claire Deeks uit Nieuw-Zeeland, Viviane Fischer uit Duitsland, Reiner Füllmich uit Duitsland, Ana Garner uit de Verenigde Staten, Renate Holzeisen uit Italië, Tony Nikolic uit Australië, Dipali Ojha uit India, Dexter L-J. Ryneveldt uit Zuid-Afrika, Deana Sacks uit de Verenigde Staten en Michael Swinwood uit Canada. De rechter is Rui Fonseca E. Castro uit Portugal.Bekijk hieronder de openingspleidooien (Video):  https://www.ninefornews.nl/het-eerste-covid-tribunaal-gaat-van-start-eindelijk-kijken/

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 .

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met als echte a-sociaal- Voorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV kaart aan dat Halsema het heeft goed gekeurd om uitsluitend in twee Getto-Volksbuurten preventief te gaan ‘Zwarte Ster- fouillering‘ op met name gekleurde jongen mensen (‘a-sociale- Zwarte Pieten’ volgens GroenLinksRechts-psychopaat Halsema) en als de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Nazi-Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Teken Petitie Brede coalitie voor het onmiddellijk afschaffen van het coronatoegangsbewijs

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!