Teken Petitie Brede coalitie voor het onmiddellijk afschaffen van het coronatoegangsbewijs, POWER BACK TO THE PEOPLE!

( door Delo i.s.m. onze wordt Wakker Redactie).

AMSTERDAM-NOIR- Horeca Nederland volgt ‘Verzetsheld- Gideon’ van Meijering in burgerlijke ongehoorzaamheid en gaat open tegen de NWO-Big Brother Corona- maartgelen van Regiem Rutte4 aka “Dood aan de Russen”. (Video’s)

Het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’ in beeld( MET SCHOKKENDE WORDT WAKKER VIDEO’S) 

Kandidaten voor het Tribunaal:’NWO-Monsanto- Corona-Regime Rutte4’: Wij gaan door met het vergiftigen van Nederland en kaal plukken en ‘Nazi-Lynch-(Zorg)-Snel(on)-recht‘ voor de Laagste Klasse en zieke en bejaarden en Pas op voor de Russen en Chinezen, Leve mijn‘Tax & Corona-Free-King Willem.’ (Video’s)

Der Untergang is nabij: Verzetsheld Gideon van Meijeren vs  D66- Paternotte& Soros-Volt&PvdA-Hoertjes&GroenlinksRechts&VVD-misdaadgroep&CDA&CU&SP  : ”Wat het Volk  door jullie wordt aangedaan is NWO&CORONA-Misdadig”’. Verzetsheld Van Houwelingen tegen ‘D66- CIA- Sjoerdsma’:” Ooit moet je verantwoording afgelegen voor een Tribunaal”( Met Schokkende wordt Wakker Video’s)

CIA-NAZI-NSB-NL-Ambassador Jennes de Mol’ in Ukraine:” Glory to ( Holocaust)-Ukraine’ and ‘Glory to the(SS)- Heroes’. Rutte:”Heil to ‘Nazi-Zorgtoeslag-Regime-Hofnar- Rutte&King Willem’ en Dood aan De Russen en Armen aan het Gas”. Nu zwijgt CIDI en Joodse Raad en NPO.( Met Schokkende wordtv Wakker Video’s) 

CIA-NAZI-NSB-NL-Ambassador Jennes de Mol’ in Ukraine:” Glory to ( Holocaust)-Ukraine’ and ‘Glory to the(SS)- Heroes’. Rutte:”Heil to ‘Nazi-Zorgtoeslag-Regime-Hofnar- Rutte&King Willem’ en Dood aan De Russen en Armen aan het Gas”. Nu zwijgt CIDI en Joodse Raad en NPO.( Met Schokkende wordtv Wakker Video’s) 

Deja Vu: En  wie moeten weer tegen de Russen gaan vechten aan het Oostfront? Dat zijn nooit  de Duivels van de Taxfree-War Crime-Pedo-Rapits-NWO- Big Brother- Corona-Heersende Klasse met ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem’ en hun politieke Puppet en dat Zooitje SS-NBS Tuig in de Tweede Kamer die de door hun uitgebuite en vernederde  jongens uit de Laagste klasse hun dood in sturen.

NEURENBERGCODE(Medische experimenten punt: 1)


De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk. Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn, zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken en daar weegt Rutte4 zijn corrupte SS-NSB-er-Kondtje aka “Dood aan de Russen en Chinezen en alle messen uit de Laagste Klasse” mee af:

Morgen: schokkend en Exclusief: ‘NWO-Big Brother- Corona-Mega-Fraude-Keizerin Halsema’  gaat GroenLinks Rechts- Hysterisch tekeer als een geharde beroepscrimineel tijdens  de Nep en Fop-raads -vergadering ( de Laffe en corrupte Raad had gisteren Halsema haar aftreden en vervolging wegens groen corruptie moeten eisen)   en liegt er op los nu zij op heden daad betrapt  is op ‘ Ons kent ons  Rat in Pak Loverboy -Super- Hoer-Rat in pak-  Booij Corruptie’.  De Corrupte en laffe altijd liegende Hoofdofficier Renee Beukelaer en de eveneens corrupte en altijd liegende Politiecommissaris Paauw ( de Drie Hoek) weigert haar  n haar Lovererboy -PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij  (Video’s)conform het Wetboek van Strafrecht  te arresteren. 

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze en altijd liegende Hoofdofficier Renee Beukelaer en ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & extreme corrupte altijd liegende ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 . Zie Video hierna: Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars ‘Judas- Junkie- Peter R de Vries’ & ‘Hoerenjong Bruine Rat- Bas Van Hout’, Historisch Overzicht(-).

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met alsVoorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Teken Petitie Brede coalitie voor het onmiddellijk afschaffen van het coronatoegangsbewijs

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!