( van onze wordt Wakker redactie)

  AMSTERDAM-NOIR-Big Phrama-Mafia-Pfizer’ seeks FDA approval to vaccinate 6-month-old infants. Verzetsheld Gideon van Meijering vecht tegen Big Phrama-Maffia-Corona en zijn Politieke puppets Regiem Rutte4 en corrupte GroenlinksRechts en PvdA-Hoertjes en SP& Pedo-Professor defending sex with children(Met schokkende wordt wakker video’s) 

‘NWO-Corona-Keizerin-Halsema’& PvdA met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij Halsema’ zijn corrupt tot op het bot en worden wij weer door haar eigen wan en misdadige gedragingen en die van de PvdA in gelijk gesteld & The Western Elite Goes Insane over Ukraine(Video’s). Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: Ik heb Spijt, zie Video hierna:

Nachtclubs volgen Verzetsheld- Gideon van Meiering in burgelijke ongehoorzaamheid want ze zijn het NOW-Big Brother- Nazi-regime Rutte4  zat en gaan zaterdag 12 februari open. Het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV en Keizerin Halsema zijn geschokt van zo veel meer dan terechte burgerlijke ongehoorzaamheid en waarschuwt voor de Russen en Chinezen en Gideon van Meijering ( Video’s) en Verzetsheld Steve Brown 

Ondertussen:  Het fake News van ‘US-Hollywood& EU-BBC&NPO –Elite’ wordt met de dag Krankzinniger m.b.t ‘US- Nazi-Ukraine’ & Deja Vu:’Nazi-NSB-Coalitie- partijtjes-CDA,VVD,CU en D66’& GroenLinksRechts&PvdA willen weer ‘SS-optrekken’ naar het Oostfront voor groot ‘Hitler-Europa’(Video’s)

Nachtclubs en discotheken gooien volgende week zaterdag burgerlijk ongehoorzaam—Gideon van Meijering’  hun deuren open. Brancheorganisatie Nachtbelang en het Overleg Amsterdamse Clubs (OAC) zeggen het zat te zijn dat bij de plannen van het kabinet om de samenleving te heropenen niet aan hen wordt gedacht. Op 12 februari willen zij clubs door het hele land open hebben.En niet voor één nacht, maar gewoon weer elke nacht”, wordt gezegd in een filmpje op de Instagram-pagina van de actie De nacht staat op. „Iedereen verdient de nacht om zichzelf te leren kennen of te zijn. Wie dat niet inziet, zit te slapen. Daarom staat de nacht op om de overheid en iedereen weer wakker te schudden.”Volgens een woordvoerder van de actie is het doel dan ook clubs weer onder de aandacht te brengen. „We merken dat dat helemaal niet gebeurt en dat doet gewoon pijn na al twee jaar dicht te zijn.”„Met de actie willen we zelf laten zien hoe we weer veilig open kunnen”, aldus de zegsman. Volgens hem staat vast dat de doelgroep van nachtclubs elkaar nu opzoekt op andere locaties en feestjes. „Wij kunnen dat veel veiliger doen met beveiligers, barpersoneel en goede afzuiginstallatie.” De bedoeling is dat tijdens de nacht van de actie wordt gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB).

Verzetsheld Steve Brown’ zijn ongelijke strijdt tegen Psycho’s Rutte & Grapperhaus/OM &Misdaadgroepen-Landsadvocaat Pels Rijcken& SVDJ:”en Power Back to The People en Stem en verzet je tegen de ‘NWO-VVD-Pinoccio- Rutte&Halsema& Kaag-Hoekstra-Corona-Politiestaat’!(Met schokkende wordt Wakker Video’s).  NWO–Corona-Complot-Pinokkio-Rutte&D66Keizerin Kaag:Verzetsheld Steve Brown:Power BackTo The People, Zie Video Hierna:

Morgen: schokkend en Exclusief: ‘NWO-Big Brother- Corona-Mega-Fraude-Keizerin Halsema’  gaat tekeer als een geharde beroepscrimineel tijdens  de Nep en fop-raads -vergadering ( de Laffe en corrupte Raad had gisteren Halsema haar afterenden en vervolging wegens groen corruptie moeten eisen)   en liegt er op los nu zij op heden daad betrapt  is op  Ons kent ons  Rat in Pak Loverboy -Super- Hoer-Rat in pak-  Booij Corruptie.  De Corrupte en laffe altijd liegende Hoofdofficier Renee Beukelaer en de eveneens corrupte en altijd liegende Politiecommissaris Paauw ( de Drie Hoek) weigert haar Lovererboy -PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij  (Video’s)conform het Wetboek van Strafrecht  te arresteren. 

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze en extreem corrupte altijd liegende Hoofdofficier Renee Beukelaer en ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & extreme corrupte altijd liegende ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 . Zie Video hierna: Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars ‘Judas- Junkie- Peter R de Vries’ & ‘Hoerenjong Bruine Rat- Bas Van Hout’, Historisch Overzicht(1)

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met alsVoorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57: